Deel 19

549 16 0
                                    

Het is alweer vrijdag. Maar we hebben vakantie !! Vandaag ga ik weer met de jongens mee naar hun optreden met Anouk. Deze week heb ik alweer niet met Samuel afgesproken. Ik had het te druk met school. Ik zit op de bank te wachten op Anouk. Ik ga maar even op twitter. Dan tweet ik I am in love. Dan hoor ik de bel en loop naar de deur.

~Samuel~
Deze week was niet zo goed voor mij. Anouk vertelde dat Lisa Milan leuk vond en dat ze weer contact met elkaar hebben. Ze hebben waarschijnlijk deze week een paar keer met elkaar afgesproken. Ze vertelde ook dat waarschijnlijk Milan Lisa leuk vind. Ik voel de woede door me lichaam stromen. De jongens zeggen dat ik jaloers ben. Ik jaloers ?? Nee !! Hoe kan ik jaloers zijn ?? Ik krijg een bericht. Maar ik ben niet de enigste, alle jongens krijgen een berichtje. Ik kijk op me telefoon. Het is een tweet van Lisa. Ze is in love. Mijn gezicht betrekt. De jongens kijken mijn kant op. Maar ze kijken verschrikt. "Kill kijk voor je !!" Zeg ik geïrriteerd. Dan gaat de deur van de bus open. De meiden komen zitten. "Heey jongens !!" Roepen de meiden blij. "Heey meiden !!" Roepen wij. Lisa zit voorin en ik achter Dennis.

We zitten in onze kleedkamer en de meiden wachten voor de deur. Lisa heeft de hele weg met der mobiel gezeten. Maar veder doet ze gewoon normaal. "Zijn jullie klaar ??" Vraagt Jai. "Yes !!" "Let's go !!" We doen de deur open en lopen naar het podium. We staan nu te wachten tot we op mogen. "Jongens jullie microfoons !" Roept er een meneer. Ik pak me microfoon aan. Ik loop naar Lisa. Uhm... Is het wel een goed idee om der een kus te geven ?? Maar ik hoef er niet over na te denken want ze zoent me. Dus ze houdt van mij ? Of niet ? Ik stel me gewoon aan. Ik knuffel der nog even. "Jongens jullie moeten op !!" Roept er iemand. Lisa kijkt me aan en zegt "I love you !!" "I love you too !!" Ik verdrink bijna in haar mooie groen/blauwe ogen. "Samuel !! We moeten op !!" Roept Jai. "Hier is b brave !!" We rennen het podium op.

~Lisa~
Ik verdrink bijna in zijn mooie groen/blauwe ogen !! Maar dan word ik uit me droom gehaald. "Samuel !! We moeten op !!!" Roept Jai. "Hier is b brave !!" De jongens rennen het podium op. Ik zie de jongens stralen. Het is zo mooi om de jongens bezig te zien. Ze doen echt hun best !! "En hoe was het met Milan ?" Vraagt Anouk. "Hoezo wil je dat weten ??" "Nou gewoon !" "Je hoeft het niet te weten." Ze kijkt me raar aan. Ze denkt zeker dat ik hem leuk vind. Nou nee ! Samuel staat op nummer één !! Maar Milan is wel heel lief. "Kom we gaan rond lopen !" Zegt Anouk. "Is goed." We lopen naar een gang. We gaan rechts, links en dan weer rechts. "Het is hier echt mooi !!" Zeg ik. "Ja klopt ! Maar wat hebben jullie gedaan ?" "Bedoel je ik en Milan ?" "Ja !" "We hebben op zijn PlayStation gezeten." "Was dat alles ??" "Uhm.... Ja. Zullen we terug gaan ??" "Is goed !" We gaan rechtdoor, links en dan rechts. "Uhm Lisa ?" "Uhm.. Anouk ik denk dat we verdwaald zijn..." "Denk ik ook !!" Anouk kijkt op der horloge. "De jongens zijn nu klaar !" "Hahaha, dit is lol !!" Lach ik. "Helemaal niet !! Hoe moeten we terug ?!" "Gewoon lopen en we zien wel." We lopen langs hele grote ramen. "Hier waren we net ook toch ?" Vraag ik. "Nee !!" Dan komen we iemand tegen. "Uhm.. Vraag jij even aan die gene waar we heen moeten ?" Vraagt Anouk. "Schijtert !!" Ik loop naar een vrouw toe. "Pardon mevrouw mag ik u wat vragen ??" "Oow ja hoor." "Nou we zijn verdwaald en we moeten naar b brave." "Sorry maar ik zou jullie naar de deur moeten leiden." "Nee we zijn geen fans !" Ik laat me pasje zien die ik om me nek heb. "En heeft zij een pasje ?" "Uhm.. Ja." Nee !! Ze heeft der pasje bij Dennis laten liggen !! "Sorry meiden maar kom maar mee. Ik kan Samuel bellen. "Meiden ! Jullie gaan nu weg of ik bel de beveiliging." Kom op !! We worden naar de deur begeleidt. Ze doet de deur open en wij stappen naar buiten. "fijne dag nog he !!" En ze doet de deur dicht. "Kom op ! Fijne dag ?? Pff." Ik ga zitten op een steen. "Waarom laat je je pasje bij Dennis liggen ?!" "Sorry hoor !! Maar mevrouw belt Samuel niet !" Gaan we weer. "Je belt zeker liever Milan ?!" "Hoe kom je daar nou bij ??" "Jullie vinden elkaar leuk he ?" "Nee !! Weet je ! je bent gewoon jaloers !" "Ben ik alweer jaloers ?! Volgens jou ben ik altijd jaloers." "Ja klopt, zoek een vriend !!" We zijn even stil. Anouk loopt heen en weer. "Nou bel Samuel." Zegt Anouk. Weet je soms lijkt het of we zussen zijn. Want we hebben bijna elke dag wel ruzie en die ruzies gaan nergens over. We zeggen bijna nooit sorry tegen elkaar want het gaat altijd van zelf. "Is goed ik bel hem wel." Ik pak me mobiel en bel naar Samuel.

Pieppp....piepp.....piep. Ik ben er even niet. spreek wat in na de piep....

Ik hang op. "Hij neemt niet op !" "Bel iemand anders." "Ben ik mee bezig." Ik bel naar KAJ.

KAJ: yo met KAJ

Ik: heey KAJ !!

KAJ: Lisa ??

Ik: ja met Lisa. Ik en Anouk staan buiten.

KAJ: hè ?? Ik Hoor je niet.
Jongens ik loop even daar heen !! hoor ik

KAJ: wat zei je ? Je staat buiten ?!

Ik: ja ik en Anouk waren in het gebouw verdwaald. Toen vroeg ik aan een vrouw of ze ons de weg kon wijzen. Ze dacht dat we fans waren. Ik liet me pasje zien maar Anouk heeft haar pasje bij Dennis !!

KAJ: hahah !!! Ik stuur iemand naar jullie toe !

Ik: KAJ ??

KAJ: ik moet nu gaan doei !! Tot zo !

Ik: tot zo

"En komt er iemand naar ons toe ?" "Ja. Maar uhm..." Ik wilde wat zeggen maar Jai kwam aan gelopen. "He ?" "Haha, meiden....meiden !!" Zegt Jai lachend. "Haha !!" "Kom we gaan naar de bus." We lopen met Jai mee.

We zitten nu denk ik 30 minuten in de bus. We hadden het hele verhaal vertelt. De jongens kwamen niet meer bij. Het is eigenlijk heel grappig !! Maar Anouk kan er nog steeds niet om lachen. Ik zit achter in met KAJ en Jai. "Morgen hebben we weer een optreden. Ik neem aan dat jullie dan weer komen ?" "Ja tuurlijk !! Zegt Anouk die voorin zit. "Uhm..." "Ey een twijfel ??" Zegt Jai grappig. Maar het is niet grappig bedoelt. "Ik denk dat ik niet kan." Ik kijk om laag zo dat ik de reactie van de jongens niet kan zien. Maar ik zie dat ze allemaal naar me kijken. "Hoezo niet ?!" Vraagt Jai. "Ik uhm..." Kom op Lisa !! Geen tranen !! Of ik zeg het gewoon niet ?? "Ik moet ergens heen."

Vrienden met b-braveOù les histoires vivent. Découvrez maintenant