Deel 41

453 13 0
                                    

Het gaat gelukkig weer. Ik heb wel eerder alcohol gedronken maar dan niet zo veel. Ik sta voor de spiegel. Ik heb een grijs shirt met een jasje er over heen en ik heb een zwarte broek aan. Ik bekijk me zelf in me lange grote spiegel. Ik borstel me haar. Ik voel aan me haar. Omg zo glad !!! Ik leg me borstel weg en ik doe foundation op. Als ik klaar ben ruim ik alles op. Ik pak me mobiel. Ik kijk naar de WhatsApp van Samuel. Ik heb al zijn berichten nog steeds niet verwijderd. Na dat het uit was stuurde hij allemaal lieve dingen. Ik wil hem terug alleen jammer genoeg is hij een player geworden. De bel gaat. Ik doe me mobiel in me zak en ik loop naar beneden. Ik doe de deur open. "Heey lies !!" Roept iedereen. Ik kijk verbaasd. Al me vriendinnen zijn er maar we hebben niks met hun afgesproken. "Ja sorry hun hadden opeens ook kaartjes. Vind je het erg ??" Vraagt Anouk. "uh.....nee. Ik zeg even doei." Ik loop naar de woonkamer. "Ik ga." "Gaan jullie lopend ??" Vraagt me tante. "Ik heb geen idee. Ik zie wel." "Heb je geld bij je ??" Vraagt me tante. "Ja en me mobiel. Ik ga doeii !!" "Doeii lieverd !!" Ik doe me schoenen en jas aan. ik doe de deur achter me dicht.

~Melissa~
Ik loop naast Anouk. Ik dacht altijd dat ik der voor altijd zou haten !! Maar als ze niet jaloers is dan is ze echt lief !!! "Anouk ik heb zo een verrassing voor Lisa." Fluister ik. "Wat dan ??" Vraagt ze nieuwsgierig. "Samuel gaat waar ben jij zingen voor Lisa." "Waar ben jij ?? Wat is dat voor lied ??" Vraagt Anouk. "Die heeft Lisa geschreven." Zeg ik dan blij. Anouk houdt me vast bij me arm en stopt opeens. Alle meiden lopen langs ons. Lisa is aan het praten met Jessica. Iedereen loopt voor ons maar wij staan nog steeds stil. "Wat zei je ?!" Vraagt Anouk verschrikt. "Dat waar ben jij van Lisa is." "Lisa word gek !! Weet je nog wat ze zei. Ze zei dat, dat liedje niet iedereen mag horen want dat is verleden tijd !! En trouwens ze is het cd'tje kwijt." "Jai heeft hem." "Dan word ze echt boos !!! Je weet zeker niet wat er gister is gebeurt ?!" "Nee dat weet ik niet." Anouk vertelt het hele verhaal van Lisa. "Hoe weet je dat ??" "Ik heb met der geappt." "Ja inderdaad het kan niet. Ik app Jai." We lopen weer. Ik pak me mobiel

Ik: hey Jai, Samuel kan waar ben jij niet zingen. Er is gister iets ergs gebeurt en ze vertelde dat het geheim moet houden. Want het is verleden tijd. Dus alsjeblieft zing dit niet !! Ze word echt woest !!

Jai: oow oke. Ik hoor wel wat er gebeurt is maar ehm... Ik denk dat we misschien het concert af zeggen want ja uhmm..... We staan in de file. We moeten nog een uur en drie kwartier rijden !!

Ik kijk verschrikt naar me telefoon. Ik stop me telefoon in me broekzak. "Waarschijnlijk gaat het niet door." "Hoezo ?!" Vraagt Anouk. "Ik zei alleen maar dat je beter geen waar ben jij kunt zingen." "Nou uhm... Ze staan in de file en ze moeten nog een uur en drie kwartier lang rijden !!" We kijken elkaar verschrikt aan. "Ey meiden waarom lopen jullie zo ver achter ??!" Roept er een vriendin. We kijken elkaar lachend aan en we rennen naar de meiden.

~Lisa~
We zijn met de trein gegaan. We lopen het terrein op. "Omg wat groot !!" Roep ik. "Ja !!" "Omg !!!" "Ja wat dachten jullie dan ?? Zo'n mini gebouw." We lachen. "Selfie time !!" Zegt er een vriendin. We gaan met z'n alle op de foto. Daarna gaan we in de rij staan. Gelukkig zijn we snel aan de buurt. Ik laat me ticket zien en ik laat me ID zien. Dan lopen we door een poortje. "Pff wat een beveiliging." Zegt Jessica tegen mij. "Ja overal bodyguards." We lopen naar een balie. "Willen jullie je jassen ophangen ??" Vraagt er een vrouw. We knikken. We geven onze jassen. En krijgen een kaartje. Ik pak het aan. Nummer 19 staat er op het kaartje. Ik steek het briefje in me zak. We lopen naar binnen. Het moet nog beginnen. We lopen tussen alle mensen heen. Dan staan we stil. Het word opeens donker en dan gaan de lichten op het podium aan. "Welkom allemaal !! We hebben vandaag allemaal soorten artiesten. Ze hebben er allemaal zin in !! En jullie ?? Hebben jullie er zin in ??!!" Roept een meneer in een microfoon. "Jaaaa !!!!" Roepen we. "Wat zeiden jullie ??" "Jaaaa !!!!" Roepen we nog harder. "De eerste artiest is al vanaf kleins af aan begonnen en dan heb ik het over ??" "Jan Smit !!!" Roepen er een paar meiden. "Jan Smit !!!!" Roept hij. Hij rent het podium af. Jan Smit komt op het podium en zingt meteen.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now