Deel 16

632 15 0
                                    

Ik pak me spullen in om te gaan logeren bij Samuel. Ik loop naar me plankje toe, waar foto's staan van me vader en van mij. Er ligt een ketting bij de foto, ik pak hem en doe hem om. Ik pak de foto. "Was je maar hier. Jij weet wat ik moet doen." Er loopt een traan over me wang. "Lisa ??!" Roept me moeder van beneden. Ik veeg me tranen snel weg en zet de foto weer op zijn plek. "Ja ?!" Ze doet de deur open.
"Zou je wat voor me willen doen ??" "Ja is goed." "Kan je naar de winkel gaan en brood kopen ??" "Tuurlijk, ik ga nu meteen." "Oke, ik pak het geld." Ik loop naar beneden en doe me jas en schoenen aan. "Hier Lisa." Ze geeft me geld. "Doeg lieverd !" "Doei mam." Ik doe de deur open en loop naar de winkel. Ik zie Milan staan met een paar jongens. Wat doet hij daar ?? Hij woont toch in Badhoevedorp ?? Ik ga maar via een andere weg. Tijdje later loop ik de winkel uit en ik loop veder. Dan komen er een paar vriendinnen naar me toe. "Heey lies !!" Roepen ze. "Heey meiden !!" "Hoe is ie ?" Vragen ze. "Goed hoor." We staan een beetje te praten en dan rijden Milan en zijn vrienden langs. Hij kijkt me aan het lacht. "Ik ga weer veder meiden." "Is goed lies doeii !!" "Doeii !" Ik loop weer terug naar huis.

Ik zit thuis op me bed te appen met Anouk.
Anouk: heey !!

Lisa: heey girl.

Anouk: hoe laat moeten we klaar zijn ??

Lisa: half 4, dus kom maar alvast.

Anouk: is goed girl.

Anouk: doeii tot Zow xx

Lisa: tot zo xx

~Samuel~
We zijn op weg naar Beverwijk om KAJ en de meiden te halen. We hebben keiharde muziek op en zingen mee. "Nu Dennis !!" Roept Dioni. "Nee, nee dat gaat niet gebeuren." Dennis schudt met zijn hoofd. "Dennis, Dennis, Dennis !!" Roepen wij. En ja hoor hij zingt een stukje, we gaan helemaal stuk om hem. "Jaa ik zie het bordje met Beverwijk staan !!" Juicht Jai. "We zijn er bijna, we zijn er bijna maar nog niet helemaal kontje blauw !!" Zingt Dioni. Jai zingt mee, ze zingen de hele tijd tot dat we bij KAJ zijn huis stopten. De deur gaat open. "Heeey KAJ !!!" "Daar is the man !!" Roepen wij. Hij gaat zitten en geeft iedereen een boks. We rijden door naar Lisa. "Deze week ging snel zeg !!" Zegt KAJ. "Ja echt wel !!" Roept Dioni die naast me zit. "Nou echt niet !" Zeg ik. "Tuurlijk niet jij denkt alleen maar aan Lisa." Zegt KAJ. "Hebben jullie elkaar nog gezien ??" ''Ja dinsdag.'' Dioni geeft mij een klap op me hoofd. ''We bedoelen of je alleen samen met haar bent geweest.'' ''Nee.'' ik kijk naar me handen. ''hoezo niet ??'' vraagt Cassius. ''Geen idee.'' ''Gozer jij moet de stap zetten.'' zegt Jai. ''Ja maar we hebben het gewoon druk en als ik alleen met der wil zijn, zijn jullie er of Anouk.'' ''Gozer wij helpen je wel.'' Zegt Kaj.

~Lisa~
Anouk staat buiten te wachten. Ik sta boven naar de foto staren van me vader en mij. ''Lies ze zijn er !!!'' ''Oke, ik kom er aan !!'' ik pak de foto en geef er een kus erop. ''Ik denk aan je. Vooral tijd.'' Ik zet het weer terug en loop naar beneden. ik pak me schoenen en doe ze op de bank aan. Anouk loopt naar me toe. ''Ik heb je spullen in de bus gedaan.'' ''Tnx.'' Ze ziet me ketting en houdt hem even vast. ''Het gaat niet goed he ??'' ''Waar heb je het over ??'' ''Je vader. Lies ik weet dat je er nog steeds veel moeite mee hebt.'' Pff ze kent me te goed. ''Kom me we gaan.'' Ik sta op en wil weg lopen. Anouk houdt me tegen. ''Lies als je thuis wilt blijven mag dat he.'' ''Ik heb afleiding nodig.'' Ik loop naar buiten en Anouk loopt achter me aan. Ik doe de deur dicht en loop naar de bus. ''Heey meiden !! roepen de jongens. ''Heey.'' Zeggen we. Ik zit bij het raam, Anouk zit in het midden en naast anouk zit Kaj. Voor kaj zit Samuel. Ik kijk uit het raam en ben afwezig.

We komen aan bij Almere. De hele reis heb ik niks tegen iemand gezegt. Soms als ik het moeilijk heb denk ik aan me vader. Die hielp me altijd als ik het moeilijk had. We stappen uit. Anouk loopt naar me toe en geeft me een knuffel. Ik ben blij dat ze me bff is. De jongens zijn rustig en lopen gewoon langs hun fans. Ik hoop niet dat het door mij komt. De jongens zijn zich aan het omkleden, Anouk en ik wachten voor de deur. Ik geef me ketting een kus. Jai doet de deur open. ''We zijn klaar.'' Anouk en ik lopen naar binnen en gaan zitten. Ze zijn stil. Er staat een bakje M&Ms op tafel. Ik gilmlach. ''Wilt er iemand M&Ms ??'' De jongens kijken me lachend aan. Alleen Anouk zit vaag te kijken. ''Ja graag Lisa.'' Zegt Jai. Ik pak wat M&Ms en Jai ook. Ik gooi naar Jai. ''Voedsel gevecht !!!'' Schreeuwd Jai. Iedereen pakt M&Ms en gooit. De hele kamer ligt onder de M&Ms. We zijn moe en gaan zitten. Dan doet iemand de deur open. ''Nee !! Jongens !!!'' Roept Dennis. ''Jullie moeten nu op !! Maar eerst dit opruimen.'' ''Nee ga maar, wij ruimen alles op.'' Zeg ik. ''Nee we laten jullie niet stikken.'' ''Ga ! Anders schop ik jullie er uit.'' ''Haha oke, we gaan al.'' Samuel geeft me kus op me voorhoofd en loopt dan weg. Anouk en ik ruimen alles op.

Het optreden is voorbij. De jongens gaan nog op de foto en delen handtekeningen uit. Het is 9 uur en we zitten in de bus. We zijn op weg naar het huis van Samuel. Ik lig tegen Samuel aan. Was me vader maar hier. Dan kon hij zien dat ik gelukkig ben. Tijdje later komen we aan bij het huis aan van Samuel. We stappen uit en pakken onze spullen. We zwaaien naar Dennis en gaan met z'n alle naar binnen. ''Jullie moeten zachtjes doen want me ouders liggen te slapen.'' We lopen zachtjes naar boven, naar de kamer van Samuel. "We missen èèn bed !!" Zegt Jai. "Klopt Dioni heeft er èèn." Zegt Samuel. We kijken Dioni aan. "Uhm vergeten." "Dioni !!" Roepen we. "Nou we missen maar èèn bed." Zegt Cassius. "Wie gaan met elkaar in bed ??" Zou ik zeggen dat ik met Samuel in èèn bed wil. Of moet ik wachten tot hij het zegt. "Nou ik niet !!" Roepen de jongens door elkaar. "Dus wie gaan bij elkaar in bed liggen ??" Vraagt Cassius. Ik kijk Samuel aan en Samuel mij. "Ik en Lisa ??" Vraagt Samuel. "Is goed." "Tuurlijk dat we dat niet ieder hebben bedacht !!" Zegt Jai. "Nou nu ons klaar maken want het is al half 1 !!" Zegt Anouk. We maken ons klaar en ik kruip bij Samuel in bed. Ik lig tegen Samuel aan. Samuel slaat een arm om me heen. Al snel val ik in slaap.

Vrienden met b-braveDonde viven las historias. Descúbrelo ahora