Deel 6

835 30 0
                                    

~Lisa~

Ik word wakker en kijk op de klok. 12 uur. Ik kijk om me heen en zie dat alleen Samuel nog in zijn bed ligt. Ik pak me kleding en ga naar de badkamer. Ik kleed me daar meteen om en Kam me haren. Ik loop naar beneden en zie dat iedereen in hun normale kleding zitten. ''Goeie morgen slaapkop'' zegt Kaj. ''Goeie morgen.''

Half jaar later......

Ik spreek bijna elke dag met b brave af en Anouk. We logeren vaak en ik ga bijna altijd mee naar hun concert. En ja Anouk loopt achter me aan. Met Milan heb ik geen contact meer, ik heb hem uit me hoofd gezet. We slapen in de Vila, de jongens nemen namelijk hun album op. Ik zit samen met Anouk in 'onze slaapkamer'. "Heb je nog contact gehad met Milan ??" "Uh, nee. Ik heb hem uit me hoofd gezet." "En zeker twee nieuwe in de plaats gezet ??" Ik kijk der vreemd aan. "Waar heb je het over ??" "Over KAJ en Samuel." Ze staat voor de spiegel en lacht naar me. "Oke, oke. Ik vind ze wel leuk." Anouk komt naast me zitten op bed. "Ik denk dat ze jou ook leuk vinden." "ZE ???" "Ja, iedereen ziet dat !!" "MAAR Dat KAN NIET ! DAT MAG NIET !! Anouk ik kan hun dit niet aan doen!!! Ze zijn beste vrienden!! HELP, WAT MOET IK DOEN ??!"

Maar dan klopt er iemand op de deur. "Binnen !!" Roept Anouk. Samuel komt binnen en gaat naast me op bed zitten. Anouk loopt naar de spiegel en doet der haar. "Zullen we zo gamen??" Hij kijkt me aan met zijn mooie groen/blauwe ogen. "Uhmm, nee." Ik kijk hem lachend aan. "Hey je liegt !!" Hij kietelt me. "Hahaha !! Oke, oke." Ik was alweer vergeten dat hij en KAJ waarschijnlijk mij leuk vinden. We liggen op bed. Ik kijk in zijn ogen en hij in mijn ogen. Hij komt dichterbij.

Anouk schrapt haar keel. We gaan samen zitten en we praten wat. Samuel legt zijn hand op mijn knie. Dan gaat de deur open en komt KAJ binnen gelopen. Samuel doet zijn hand weg en gaat meteen ver van me af zitten. "Heey, meiden willen jullie wat drinken ??" "Ja lekker." Zegt Anouk. "En ik dan ?" Zegt Samuel. "Haha, je bent een meisje geworden !! Lach ik. "Ey, hou het voor je lies !!" Zegt Samuel. Omg voor het eerst noemt een jongen me geen Lisa maar lies!! "Komen jullie ?" We lopen achter KAJ aan.

Ik pak me glas en plof neer naast KAJ. De andere komen ook in de woonkamer zitten. "Zijn jullie al bijna klaar met jullie album?" Vraagt Anouk. "Nou denk het niet." Zegt Cassius. "Oehhh, hebben we popcorn in huis ??" Vraagt Jai opeens. "Ja, maar die moet in de oven." Zegt Samuel. Ze lopen allemaal naar de keuken behalve ik en KAJ. "Wanneer heb je je examen ?" Vraag ik aan KAJ."volgende week. Word hard leren !!" Hij zit aan me haar. "Pff succes!!" Ik kijk hem aan en hij mij. Dan komt Dioni binnen. "Popcorn is klaar !!!!" Iedereen komt er achter aan.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now