Deel 38

463 10 0
                                    

Ik rij door me straat. Ik ben de hele tijd gebeld !! Het is zo irritant !! Ik rij op de stoep. Ik zie Melissa bij me huis staan. Ik stop bij me tuin. "Heey !!" Zeg ik. "Heey. Waar was je ?? Ik had je de hele tijd geappt en één keer gebeld !!" Ik stap af. "Oow sorry. Samuel die belt me de hele tijd !! Ik irriteer me zo erg !!" Zeg ik een beetje boos. "Neem gewoon op !! Misschien wilt ie wat belangrijks zeggen." Zegt Melissa. "Nee het is over." "Word dan vrienden met hem." "Daar ben ik nog niet klaar voor." Ik pak me mobiel. Dan belt hij weer. "Is het Samuel ??" "Ja. Ik neem niet op hoor !!" Ik wil hem weg drukken maar Melissa haalt me hand weg. "Nee, ik neem hem wel op." Ik knik. Ze pakt me mobiel en neemt op. "Hallo met Melissa. Lisa, ja die is even wat aan het doen. Ik kan wel wat door geven hoor." Hoor ik Melissa zeggen. "Ja, oke. Hhmm ja. Wacht even." Melissa loopt een stukje van me af. Ze keert der rug naar mij. Ik hoor niet wat ze zegt. Dan loopt ze terug. "Ja haha. Oke ik zie je zo. Ja doeiii !!" Zegt ze. Ze hangt op en geeft me mobiel. Ik pak het aan. "Wat moest ie ??" Vraag ik. "Hij wilde sorry zeggen maar daarna kreeg ik Jai aan de telefoon. We gaan naar hem toe." "Hoezo ?! Hij is bij sa..." Ik stop met praten. "Oke." Zeg ik dan. Ze glimlacht. "Precies !! Die Samuel is nu uit je hoofd !!" Lacht ze. "Maar waar is hij." Vraag ik. "Ze zijn bij KAJ." Ze pakt der fietst. We fietsen de straat uit.

We komen bij een veldje aan. De jongens zijn aan de andere kant. We zetten onze fietsten neer. We lopen richting Jai. Jai rent naar ons toe. "Heey meiden !!" Roept hij blij. Hij geeft mij een knuffel. Dan lacht ie naar Melissa. "Kom we gaan op dat bankje zitten." Zegt Melissa en ze wijst naar een bankje helemaal aan de andere kant.. "We kunnen ook hier zitten." Ik wijs naar een bankje vlakbij. Jai en Melissa kijken elkaar aan. "Is er iets ??" Vraag ik. "Ik wil graag in de zon zitten." Zegt Melissa. Ik wil wat zeggen maar ze lopen naar het bankje. Ik slof er achter aan. We gaan zitten op het bankje. Maar dan word het me duidelijk. Ze gaan me testen !! Want ik zie Samuel met een meisje. KAJ, Dioni, Cassius, Samuel en dat meisje voetballen. Maar dat meisje gaat steeds naar Samuel toe en dan lachen ze wat. Nou mij boeit het me niet. Ik ga staan en met me rug naar Samuel. "En hoe is het met jou en Sterre ??" Ik probeer een gesprek te beginnen. "Goed !! Zo als altijd !! Maar hoe is het met jou ??" "Top !!" Dan valt er weer een stilte. Melissa en Jai kijken naar de jongens en het meisje. "Ey Lisa !!" Roept er opeens iemand. Ik draai me om. Dioni komt op me af gerend. "Heey Dioni !!" Melissa staat op. "Hooii !!" Zegt ze lachend tegen Dioni. "Hooi." Zegt Dioni. Melissa lacht. "Lies kom eens mee." Zegt ze dan. We lopen van de jongens weg. We staan in het midden van het gras veld. "Wat is er ??" Vraag ik. Melissa kijkt de hele tijd om. "Niks. Gewoon." Dan komt Jai aan renen. Hij springt tussen ons in. "En wat doen jullie ??!" Zegt hij gek. We lachen. Melissa pakt zijn pet en rent weg. "Ey !!" Roept hij. Hij rent achter Melissa aan. Ik lach en ik kijk naar hun. "Ey Lisa. Kom je het goed maken ??" Hoor ik iemand achter me zeggen. Ik draai me om. Het is Samuel. Ik kijk hem een beetje boos aan maar dat komt vooral omdat de zon in me gezicht schijnt. "Nee." Ik draai me weer om. "Wat doe je hier dan ??" "Ik ben hier met vrienden." "Jammer." Fluistert hij in me oor. hij probeert me hand te pakken maar ik haal me hand weg. Hij gaat naast me staan. Wat heeft hij ?? Waarom doet hij zo raar ?? "Doe je niet met je 'vrienden' mee ??" Vraagt Samuel raar. Ik negeer hem. Hij komt voor me staan. "Ik mis je." Zegt hij. Ik negeer hem en ik kijk naar Melissa. "Sam kom je ??" Roept het meisje. "Zo !!" Roept hij. Hij kijkt me aan. "Wat doe je hier nog ?! Ga naar je vriendin !!" Zeg ik boos. "Het is mijn vriendin niet !!" "Waarom doe je zo raar ?? Dit ben jij niet Samuel !!" Roep ik. Hij kijkt me verschrikt aan. "Je doet net als een player !!" Roep ik keihard en ik loop weg. Iedereen kijkt naar mij. Ik ga naar Melissa en Jai. "Ik haal Lynn op." Zeg ik boos en ik loop weg.

Ik sta op het schoolplein. Ik wacht op Lynn. Waarom deed samuel zo raar ?? Ik was verliefd op de verkeerde persoon. Was hij zich zelf ?? Of was alles nep ?? Ik wist niet dat het zo ver ging. Ik bedoel we waren alleen jaloers daarom is het uit. Maar het word steeds raarder. Er komen allemaal kinderen naar buiten gerend. Lynn rent naar me toe. "Hey liefje !!" Zeg ik. "Heey." "Hoe was het op school ??" Vraag ik. We lopen naar me fiets. Ik maak me zorgen om Samuel. Maar waarom maak ik me zorgen om Samuel ?! Het is uit en het is klaar. Ik til Lynn op en zet der in het kinderstoeltje. "Veel he ?!" Vraagt Lynn. Huh wat ? Shit ik heb niks gehoord !! "Ja heel veel." Zeg ik dan maar. Ik stap op me fietst en ik rij terug naar huis.

~Melissa~
Lisa loopt weg. We kijken allemaal met open ogen. "Dit gaat niet meer goed komen." Zegt Jai. "Niet zo snel op geven !!" Zeg ik tegen Jai. "Kom." Zeg ik. We lopen naar Samuel. "Wat is er nou gebeurt ??!" Vraag ik. Hij kijkt me aan maar hij zegt niks. KAJ rent naar Samuel. "Gaat het maat ??" Vraagt hij bezorgt. "Ik heb alles verknalt !!" Roept hij dan. Cassius, Dioni en het meisje komen ook bij ons staan. Het meisje geeft mij een hand. "Hooi ik ben Amber de nicht van Samuel." Zegt Amber. "Hooi ik ben Melissa." "Vriendin ??" Vraagt ze. "Nee een soort BFF van zijn ex." Woow dat klinkt raar. Net als of het vijanden zijn van elkaar. "Sam ik regel dat alles goed komt !!" "Hoe ?!" Vraagt KAJ. "Dat weet ik nog niet." Jai en ik lopen naar me fietst. "Wat is je plan ??" Vraagt hij. "Ik weet nog niks maar het komt goed. Geloof me maar !!" Hij kijkt me aarzelend aan. "Geloof me. Het komt goed. Ik ga nu naar Lisa." Ik stap op me fiets. "Zou ik mee gaan ??" Vraagt Jai. "Nee. Dat maakt het misschien wel erger." "Lisa en ik zijn goede vrienden !!" "Ik kijk wel. Doeii." Ik rij weg. "Doeii !!!" Schreeuwt hij naar me

~Lisa~
Ik zit op de bank met Lynn. Me tante is boven. Ik krijg traan ogen. Me tante komt naar beneden. "Lies ?? Gaat het ??" Vraagt me tante. Ik knik. Ze gaat naast me zitten. "Het gaat niet. Zeg maar wat er is." Ik ga tegen der aan liggen en ik begin te huilen. Lynn komt bij ons kijken en troost me. "Wat is er liefje." Ik ga weer zitten. "Ik...ik weet het niet." "Wat weet je niet ??" "Ik ben blij dat het uit is maar ik wil hem ook terug." "Oh. Ja dat is moeilijk. Je moet je hart volgen. Want dat klopt. Maar waarom wil je hem niet terug ??" "We waren te jaloers, hij heeft een ander en dan weer een ander. En net wilde ie weer mij !! Hij is een player !!!" Roep ik. Ze kijkt me verschrikt aan. "Ik weet niet eens of hij wel van me hield." Zeg ik dan zachtjes. "Oh meisje !!" Ze knuffelt me. De bel gaat. "Ik doe wel open." Zegt me tante. Zij begrijpt me !! Net...net als me vader. Het is ook zijn zus. Ik ben blij dat ik haar nog heb. Ze loopt naar de deur en doet hem open. "Heey Anouk !!" Hoor ik vanuit de gang. Ik veeg me tranen weg en ik loop naar de deur. "Nou daar is ze." Zegt me tante. Ik glimlach. Me tante loopt terug naar de woonkamer. "Heey." Zeg ik. "Heey, hoe gaat het ??" "Gaat. Kom maar binnen." Ze stapt binnen. Ik doe de deur dicht en we lopen naar mijn kamer. Ik ga zitten op me bed en zij pakt een stoel. "Hoezo gaat ??" Vraagt ze dan. "Ik was net met Melissa en Jai bij de jongens. Er was nog een meisje bij Samuel." Ik wil veder praten maar dan gaat de deur open. Het is Melissa. "Hooi, gaat het ??" Vraagt ze. Ze doet de deur dicht en gaat naast me zitten. "Gaat." "Wat heeft Samuel gedaan ?!" Melissa en Anouk kijken me nieuwsgierig aan. "Hij vroeg of ik het goed kwam maken en ik zei nee. Hij fluisterde in me oor jammer en toen probeerde die me hand te pakken !! Daarna ging ie voor me staan en hij zei dat hij me miste. En toen zei ik dat hij zich zelf niet is. Ik schreeuwde dat hij een player is." Vertel ik. De meiden kijken me verschrikt aan. "Hij is geen player." Zegt Melissa dan. "Wel dit is de zoveelste meisje !! Als jij hem wilt mag het hoor !!" Roep ik. "Nee. Ik wil hem niet !!" "Hou je mond dan !!" "Het was zijn nicht." Zegt Melissa. "Tuurlijk zegt hij dat !! Dan heeft hij drie of vier meisje waar hij een relatie mee heeft!!!" Roep ik. "Lisa doe normaal !!!" Roept Melissa. "Ik doe normaal !! Ga alsjeblieft naar Samuel !!" Ze kijkt me verschrik aan.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now