Deel 18

547 14 0
                                    

~Samuel~
Ik hoor geschreeuw en loop naar Anouk toe met de jongens. "Wat is er aan de hand ??" Vraag ik. "We hadden ruzie." "Waar is Lisa ??!" Vraagt KAJ. "Weet ik niet." "Weet je niet ?! Ik hoorde de deur !!" Zeg ik. "Rustig Samuel." Zegt Cassius. "Ik ga der zoeken !!" Ik loop naar de gang en doe me schoenen en jas aan en loop de deur uit. De jongens rennen achter me aan. "Oke we gaan opsplitsen." Zegt Jai. "Oke ik ga hier heen." Zeg ik. Het is donker dus je ziet het bijna niet. Tijdje later. Ik kan der niet vinden !! Ik ga maar op een muurtje zitten bij een speeltuin. Ik hoor gesnik. Ik sta op en kijk rond. Dan zie ik iemand op een bankje zitten. "Lisa ?!" "Samuel !" Ze rent naar me toe en springt in me armen. "Kom even zitten." Zeg ik. We gaan zitten. "Wat was er ??" "We hadden ruzie." Snikt ze. "Ik zei dat ze jaloers was. Toen begon ze over me vader. Dat ik naar me vader moest gaan." Ze gaat tegen me aan liggen. Ik troost der. "Maar uhm... Wat wilde je nou zeggen over die ruzie ??" Toen kwam KAJ aan lopen. "Lisa !!!" Hij rent naar ons toe en geeft Lisa een knuffel. "Kom jongens we gaan naar de bus toe." Zegt KAJ. We staan op en lopen met KAJ naar de bus.

~Lisa~
Ik lig in bed. Ik heb nog steeds niks vertelt over die ruzie met me vader tegen Samuel. Het leek net of niemand dat me gunde. Als of ik me hart niet mag luchten. Me mobiel trilt de hele tijd. Ik pak me mobiel en kijk wie me appt.

Milan: en ?? Kom je ??

Milan: als je komt ga ik dansen !!

Milan: heb je eigenlijk nog veel verdriet over je vader ??

Milan: als dat zo is he dan ga ik uhmm..

Milan: ja ik weet !! Je kietelen en je mag alles hebben wat je wilt !

Haha ik ben blij met Milan !! Ik leg me mobiel weer weg. Ik sluit me ogen en val in slaap.

De volgende dag
Het is 2 uur en ik loop met de meiden buiten. Ik loop achter aan met Melissa. Ik spreek eigenlijk bijna nooit af met Melissa. Want ze hockeyt elke dag. Ze traint keihard ! Ik ben zo trots op haar !! We komen aan bij een pleintje en gaan zitten op een bankje. De andere meiden zijn met de jongens aan het voetballen. Milan ziet me en loopt naar me toe. "ey !" "Hooi." Zeg ik. Weer zo iemand die stoer doet. "Leuk dat je er bent !" "Ja." Melissa lacht. Hij loopt weer weg naar zijn vrienden. "haha leuk dat je er bent.." Lacht Melissa. Hij praat met zijn vrienden. ik zie dat ze hem duwen en ze naar mij wijzen. "Omg zo cute, hij is verlegen !!" Zeg ik. "Haha !!" Het is echt schattig als een jongen verlegen is. Anouk komt naast me zitten. Milan komt weer terug. "Zullen we deze week wat doen ??" "Als vrienden ??" Vraag ik. "Uhm, zo iets." "Ik weet niet of je het weet maar ze heeft een vriendje !!" Zegt Melissa snel. Hij kijkt naar beneden. "Als vrienden." "Is goed." "Oke ik app je he !!" Hij loopt weer weg. "Hij praat op app veel meer !!" "Haha doen de meeste he !" Zegt Melissa. "Kijk je wel uit ?? Je hebt met Samuel he ?" Vraagt Anouk. Ik en Melissa kijken der raar aan. "Ja hoezo ?" "Nou ik hoor dingen over Milan." "Wat ?!" Vraagt Melissa. Maar ze kan niks zeggen want de jongens komen naar ons toe gelopen. Ze praten met elkaar. Alleen ik krijg niks mee. Ik zit in de wolken. Ik denk aan...aan Samuel. Met zijn mooie blauw/groene ogen.

Vrienden met b-braveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum