Deel 11

734 21 0
                                    

Ik word wakker en loop naar beneden. Ik kom aan bij de woonkamer. Ik zie Samuel zoenen met een ander meisje. Ik schreeuw naar hem: ik zei het toch !! je hebt een ander !! Ik huil en ren weg naar buiten. Er komt een auto aan gereden, maar ik zie het te laat. Ik lig op de grond. Er loopt een hond naar me toe en zegt: Lisa ?? Lisa ?? Word wakker !!

Ik word wakker van Anouk. "Lisa gaat het ?? Je schreeuwde en huilde in je slaap." De jongens komen binnen gestormd. Ze kijken geschrikt naar mij, terwijl ik langzaam wakker word. "Gaat het hier goed ??" Vraagt Dioni. "Ze had een nachtmerrie." De jongens gaan weer weg maar Samuel blijft. Hij gaat naast me zitten. "Waar droomde je over ??" Vraagt Anouk. Ik.. Ik. Moet ik het zeggen over Samuel ?? Ik kijk Samuel aan. "Uhm... Over jou." Hij kijkt verschrikt naar mij. "Wat droomde je over Samuel ??" Vraagt Anouk. Moet dit nou echt ?? "Het is beter dat je het er uit gooit" zegt Anouk. "Ik uhm.... Zag jou met een ander.. Uhm." Samuel onderbreekt me en zegt: "dat ik met een ander zoende ??" Ik knik. Hij legt zijn hand op me knie. "Dat zou ik nooit doen !!" Anouk loopt uit de kamer. Hij slaat een arm om me heen. Ik ga tegen hem aan liggen. Het voelt fijn om tegen iemand aan te liggen. Maar dan haalt Samuel zijn arm weg. Ik ga maar weer zitten. Dag mooie moment. Ik kijk hem aan en zie dat hij wat wilt zeggen, maar waarschijnlijk is het niet zo leuk. Ik pak zijn hand en kijk in zijn ogen. "Je mag ook alles tegen mij zeggen, hè." Hij kijkt me aan. "Uhm Lisa." Oow nee ! "Ik durf het bijna niet te vragen maar, wil jij." Dan stopt ie even. Wil jij mijn meisje zijn ??" Ik glimlach. "Durfde je dat niet te zeggen ??" Ik geef hem een duw. "Is het een ja of een nee ??" "Tuurlijk een ja !!" Ik zoen hem en hij zoent terug. Ik geef hem een knuffel. "Oke jongens over 5 minuten staan jullie bij de bus !!"

We zitten in de bus. Ik zit achterin met Samuel en KAJ, ik zit tussen hun in. "Yo, Doe even een leuk liedje op" roept KAJ van achter. We zingen met z'n alle :
Uh, because I'm happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Because I'm happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I'm happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I'm happy
Clap along if you feel like that's what you wanna do

Jongens we zijn er !! Dennis parkeert de bus en de jongens gaan naar hun kleedkamers. Anouk en ik staan naast het podium te wachten. "Omg, wist je nog dat wij daar stonden ??" Zegt Anouk. "Ja dat weet ik nog." Ik lach. "Anouk, ik heb je eigenlijk nooit echt bedankt, dat je me toen had mee genomen naar b brave." Ik geef der een knuffel. "Awhh. Oow daar komen ze." De jongens krijgen microfoons en staan nu bij ons te wachten. "Jullie moeten over 1 minuut op." Zegt er een meneer. Samuel loopt naar me toe en geef me een kus en zegt "ik hou van je." "Ik ook van jou." "Jongens jullie moeten op !!" "Dames en heren hier is B brave !!!" De jongens gaan het podium op. Alle meiden gillen. "Mow he die liahten" zegt Anouk maar ik versta der niet. "Wat ?! Ben je moe ??" "Kom we gaan ergens zitten !!!" Ik volg Anouk, we gaan ergens zitten waar het rustig is. "Wat zei je ??" Vraag ik. "Ik zei mooi he die lichten." "Oow ja, heel mooi."

De jongens waren 11 uur klaar, maar ze moesten nog op de foto en handtekeningen uitdelen. We gingen Om 12 uur rijden naar de villa. Ik zat met Anouk en Samuel achterin. Anouk zingt mee met de radio. Hou me vast. leg m'n hoofd lief op je schouder. Ik kijk der aan en lach naar der en ik zing mee. hou me vast streel me zachtjes door m'n haar. Ik kijk naar Samuel. Hou me vast. Soms wordt het allemaal eventjes te veel en bij jou zijn is dan alles wat ik wil. Ik ga tegen Samuel aan liggen. "Je kan echt mooi zingen." Zegt ie en hij slaat een arm om me heen. Ik glimlach.

We hebben onze tanden gepoetst en onze pyjama's aan. We liggen op de jongens kamer en zijn gezellig aan het praten. Ik lig tegen Samuel aan. "Cassius ga eens dansen." Zegt Anouk. "Pff, nee." "Ik ga wel dansen." Zegt Jai. Jai staat op en gaat heel gek dansen. "Nee, je moet zo dansen." Dioni staat op en doet zijn moves. We liggen slap van het lachen. Maar ik hoor ze nog vaag. Mijn ogen vallen langzaam dicht.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now