Deel 42

447 11 0
                                    

Het liedje is afgelopen. "Hello people !!' Roept Dioni. Er zijn weer mooie meiden in de zaal !!! Wat als deze avond van jou is ??" Vraagt Dioni. Iedereen schreeuwt. Ik word mee genomen door een man. Een beveiliger ?? Ik kijk achterom naar Anouk en Melissa. Ze kijken angstig naar me. Dan zie ik vier andere meiden naast het podium staan. De beveiliger laat me los. De voorste meiden lopen het podium op. Een beveiliger wijst dat ik ook moet gaan. Ik kijk hem vreemd aan. Dan ga ik ook het podium op. Samuel loopt meteen naar me toe. "Ik heb je gemist !!" Zegt hij en hij geeft me knuffel. Dit gaat allemaal even te snel !! Hij pakt me hand en neemt me mee naar een stoel. Nee... Nee. Ik ben vanavond is van jou meisje !! Ik weet niet maar het is uit !! Ik kijk de zaal in. Anouk en Melissa glimlachen maar dan zien ze mijn gezicht. Ik weet niet of ik het nou leuk of niet leuk vind !! Ze beginnen te zingen. Samuel staat schuin voor me en kijkt in me ogen. Als hij even niet hoeft te zingen zegt hij. "Het spijt me. Ik ben geen player. Ik heb niet met Rachel gehad en dat ene meisje was me nicht." Hij zingt weer veder. Ik zwijg. Maar dan kijk ik in zijn ogen. Zijn ogen stralen. Ik verdwaal in zijn ogen. Het lijkt net of we met z'n tweeën zijn. Alsof iedereen verdwenen zijn behalve wij.

Na het liedje staan we allemaal. Ik geef hem een knuffel. Hij pakt me hand en helpt me van het podium af. Ik loop het trappertje af. "Geef een groot applaus voor deze toppers !!" Roept Dioni. Dan gaan ze veder met hun liedje. Ik loop langs de kant op weg naar me vriendinnen. Maar dan komt er een jongen voor me. Ik zie zijn benen en ik kijk langzaam omhoog. "Hooi Lisa ken je me nog ??" Hij heeft blond haar en is helemaal zwart aangekleed. Ik kijk verschrikt. Dat is mijn ex !! Hij...door hem had ik ruzie met me vader. "Hoe is het nou ??" Vraagt hij. Hij probeert tegen me aan te staan. Ik loop naar achter. "Laat me met rust." Dat is het enige wat uit me mond komt. Ik voel de angst. Ik loop tegen de muur aan. Ik kijk hem angstig aan. Hij duwt zijn hand tegen de muur. Met de andere hand streelt hij over me gezicht. Ik probeer zijn hand weg te halen maar dat lukt niet. Hij grijnst. Hij komt dichterbij. Hij wilt me zoenen !!! Ik beweeg me hoofd zodat het hem niet lukt. Dan slaat hij me keihard op me wang. "Zoen me !!" Roept hij. "Nee nooit !!" Hij gaat van me af. "Blijf GVD van der af !!" Samuel gaat voor me staan. "En dan ?!" Roept me ex." De jongens komen er ook bij staan. Mijn ex duwt Samuel. Samuel knalt tegen mij aan. Mijn hoofd knalt keihard tegen de muur aan. Samuel wilt hem duwen maar de jongens houden hem tegen. Ik krijg het benauwd. Iedereen kijkt naar ons. Ik ren weg naar de wc. Ik sta voor de spiegel. Ik kijk naar me wang. Ik voel aan me wang en dan begin ik te huilen. Melissa en Anouk doen de deur open.

~Samuel~
Ik help Lisa het podium af. Ik loop weer terug naar me plek. "Geef een groot applaus voor deze toppers !!" Roept Dioni. "Wat nou als je van Cassius bent. Of wat nou als je van Jai bent ?? Of van Samuel. Of van KAJ. of als je van mij bent !!!" Roept Dioni. We beginnen te zingen. Ik kijk naar Lisa. Ze praat met een andere jongen. Nou niet jaloers zijn nu !! Ik kijk het publiek in. Dan kijk ik naar Anouk en Melissa. Ze kijken bang. Ze lopen snel ergens heen. Ik volg ze. Dan zie ik dat die jongen Lisa wilt zoenen maar dat Lisa niet wilt !! Ik stop met zingen en ik loop het podium af. De jongens kijken me verschrikt aan. De muziek stopt. "Blijf GVD van der af !!" Roep ik. Ik ga voor Lisa staan. "En dan ?!" Roept die jongen. De jongens komen er ook bij staan. Hij duwt me. Ik word zo boos dat ik hem terug wil duwen. Maar de jongens houden me tegen. "Wat moet jij van haar !!?" Vraagt Jai. "Het is mijn vriendin !!" Roept hij. "Ik wilde der alleen maar zoenen !!" "Niet het is haar ex !!" Roept Anouk. Ik kijk naar Anouk en dan naar die jongen. "Zij liegt !!" Roept hij. Wie moet ik geloven ?? Anouk loog tegen mij. Anouk kijkt me aan. "Lisa heeft jou vertelt over der ex. Je weet wel die geld wilde. Dat is hij !!" Roept ze. "Dat jij je hier nog durft te tonen !!" Roept KAJ. Ik kijk naar Anouk maar ze is opeens weg. Ik sla hem op zijn bek. "Samuel !!!" Roepen de jongens. "Waarom ben jij terug gekomen ?!" Roep ik boos. Ik ga vlak voor hem staan. De jongens willen me weg duwen maar ik pik het niet. Ik sla hem weer. "Dit is voor de ruzie tussen haar en haar vader !!" Roep ik. Hij heeft nu bloed. Ik wil hem nog een keer slaan maar de jongens pakken me vast en duwen me weg. "Bewaking !!" Roept Cassius. De jongens houden me nog steeds vast. Ik probeer los te komen. Dan word hij meegenomen door de beveiliging. Ik word rustig. Iedereen word naar buiten gebracht. Ik begin te huilen. De jongens laten me los en ik ga op de grond zitten. "Lisa !!" Roep ik plotseling. Ik sta op en ik ren naar de wc's. Ik klop op de deur. Melissa en Anouk doen open. Ik loop naar binnen en de meiden gaan naar buiten. "Lisa." Zeg ik zachtjes. Ze draait der om en knuffelt me. Ik hou der stevig vast. "Ik ben bang." Zegt ze. "Je hoeft niet bang te zijn. Ik ben bij je."

~Lisa~
Samuel houdt me stevig vast. Het voelt vertrouwd. Hij laat me weer los. Ik veeg me tranen weg. Samuel kijkt naar beneden. Omg ik zie een traan !! Ik veeg zijn traan weg. Hij kijkt me aan. We komen dichterbij maar dan gaat de deur open. Ik ga naar achter. "Sorry uhm.. Kom je zo Lisa ??" "Ja ik kom." Ik loop achter Anouk aan. Ik loop de zaal weer in. Leeg. Hij is leeg !! De jongens en Melissa staan op het podium. Anouk loopt naar me toe. "Waar....waar is iedereen ??" Vraag ik verbaasd. "Ze zijn weg gestuurd." Ik kijk verschrikt naar Anouk. "Door mij ??!" "Nee door je ex." "Dus door mij !! Hun voorstelling is verpest door mij !!" "Lies zo moet je het niet zien. Jij wist niet dat hij hier was." Zegt Anouk. "Je...je snapt het niet het is mijn schuld dat hun voorstelling is verpest !!" Ik draai me om. Samuel staat voor me. "De voorstelling is niet verpest door jou." Zegt hij dan rustig. Ik knuffel hem. "Het spijt me." Zeg ik dan. Anouk loopt weg. Ik stop met knuffelen en ik kijk hem in zijn ogen. "Het spijt me dat ik dacht dat je een player was maar...... Iedereen in school praatte erover. Ik geloofde het." "Het geeft niet." Zegt hij dan. "Het geeft niet ?? Ik geloofde je niet en..." Ik wil me zin af maken maar Samuel gaat er door heen. "Lisa het geeft echt niet. Ik hou van je en dat heb ik altijd gedaan. Ook al was het uit." Zegt Samuel. Ik glimlach. "Ik ook van jou." Zeg ik dan zacht. Hij zoent me. Het lijkt net of we zweven.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now