Deel 10

703 23 0
                                    

Ik duw hem van mij af en kijk naar de grond. "Wat is er ? Wil je dit niet ??" "Jij.... jij vind iemand anders leuk." "Wie ?? Hoe kom je er bij ?!" "Lana toch ??" Ik loop weg. "Lisa !!" Schreeuwt hij. Ik ben bij de jongens en ik ga zitten op het zand. Anouk rent naar me toe. "Waar was je ??" "Ik heb geen zin om met je te praten." Samuel komt aan lopen. Anouk kijkt naar hem en dan naar mij, en loopt weg. Samuel praat met KAJ. Ik zie dat ze het over mij hebben.

Ik loop veder de berg op. Anouk rent achter me aan. "Wat is er gebeurt tussen jou en Samuel ?" "We hebben gezoend." "Omg, geweldig nieuws !! Ze kijkt me aan. Of niet ??" "Hij vind een ander leuk." "Zei die dat ????!" We bleven even stil. "Ik laat jullie alleen" zegt Anouk opeens. Ik draai me om en zie Samuel. Ondertussen staan we op een hoge berg. het uitzicht is hier prachtig!! Een stukje veder zijn de jongens en Anouk. "Ik ben niet verliefd op een ander." "Die Lana....... Dat uhm... Ben jij." Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het liefst zoen ik hem nu. "Ik vind je van af het begin al een beetje leuk. Maar het werd steeds erger. Af en toe dacht ik waarom zeg je dat ??" Ik lach en kijk hem aan."sorry." "Niks sorry." Zegt hij. We kijken elkaar aan en hij zoent me. Het begint plotseling te regenen maar wij..... wij zoenen door.

We zijn in de villa. We waren klets nat, maar het was het allemaal waard. Iedereen trekt zijn pyjama aan. We gaan zo film kijken dus ik zit al op de bank samen met Anouk. Anouk zit in het hoekje van de bank en ik er naast. De jongens komen naar beneden, Samuel gaat naast me zitten. "Komedie kijken ??" Vraagt Cassius. "Ja, dat vind iedereen leuk." Zegt KAJ en hij kijkt met een glimlach naar mij. "Haha, grappig." Zeg ik. "Stil allemaal de film begint !!!!" Roept Dioni. "Haha !!!" Jai lacht. "Vind je het nu al grappig ? Vraagt Cassius. De film is nog geen eens begonnen !!" Zegt Dioni. "Ik ken deze film, hij gaat.." Jai kan zijn zin niet afmaken want KAJ heeft zijn hand voor zijn mond. "Stil Jai !!" Zegt KAJ. Ik voel opeens dat er iemand aan me haar zit. Hm dat zou Anouk wel zijn, die zit wel vaker aan me haar. Maar daarna slaat iemand een arm om me heen. Ik kijk en zie dat Samuel zijn arm om me heen heeft. Ik kijk amper naar de film, ik word zenuwachtig. Hebben we nou een relatie of niet ?? Zou dat van zelf gaan ? Of moet ik hem vragen ?? Mag ik tegen hem aan liggen ?? Of mag niemand het weten ??

De film is afgelopen, ik en Jai zijn nog in de badkamer tanden te poetsen. "Sow bad, wants ik wee nie wa ze dent." Zingt Jai als hij zijn tandenpoetst. "Wat zeg je ??" Hij spuugt het uit. "Ik zei, so bad, want ik weet niet wat ze denkt." "Ooww !!" Jai gooit soap naar me. "Heey !!" Ik gooi terug. "Soap gevecht !!!" Schreeuwt Jai. "AAA !!"
Opeens word de deur open gedaan. "Wat doen jullie ??" Zegt KAJ. "We deden soap gevecht. Maar we gaan het nu opruimen." "Succes" zegt KAJ en hij loopt weer weg." We drogen het af maar dat gaat natuurlijk niet als Jai er is. We duwen en trekken aan elkaar. "Zo eindelijk klaar. Welterusten Lisa." "Welterusten Jai. Ik loop naar me kamer en wil de deur open doen. "Welterusten Lisa." Ik draai me om. "Welterusten Samuel." Samuel geeft me een kus op me voorhoofd en loopt weg. Ik ga naar binnen en doe de deur dicht. Ik sta tegen de deur aan en kijk verward. "Is er iets Lisa ?!" "Nee hoor." Ik ga op me bed zitten. "Anouk ??" "Ja ??" "Hoe weet je dat je wat hebt met een jongen ??" "Als hij je vraagt. Heeft hij het nog niet gedaan ???" "Nee, ik ben denk een tijdelijk meisje." "Dat ben je niet !!" "Ik weet niet wat ik nu moet doen ?" "Gewoon, als hij een arm om je heen slaat moet je tegen hem aan liggen. Misschien durft hij het dan." Ik knal neer op bed. "Ik zie het morgen wel."

Vrienden met b-braveOnde histórias criam vida. Descubra agora