Deel 27

551 13 0
                                    

Ik doe me ogen open. Samuel ligt naast me. Ik kijk om me heen. Ik ben in de jongens kamer. Het is heel vreemd het lijkt net of ik geen ruzie met Samuel heb gehad. Ik lig gewoon weer in zijn bed. Ik draai me om en zie dat KAJ wakker is. "Goedemorgen." Fluister ik. "Goedemorgen." Fluistert KAJ. "Doe je ??" KAJ doet iets onder zijn deken. "Oow zit op me mobiel." Hij haalt zijn mobiel zien. Ik glimlach. Samuel legt zijn hand op me rug. Ik schrik er van. "Sorry !!" Zegt Samuel snel. Ik draai me om. "Geef niet !!" Hij geeft me een kus. "Lekker geslapen ??" Vraagt Samuel. "Heerlijk !! Jij ??" "Ook heerlijk !!" Hij streelt me over me wang. Dan horen we gepraat. "Goedemorgen !!!" Roept Samuel. "Ey goedemorgen !!" Roept iedereen. "Gaan we zo naar de studio ??" Vraagt KAJ. "Is goed hoor !!" Zegt Dioni. "Nou dan ga ik er nu uit." Zegt Cassius. Hij staat op en loopt naar beneden. We volgen hem.

We zitten in de auto op weg naar de studio. Ik zit achter Dennis. Samuel zit voorin en Anouk zit naast me. Ze kijkt de hele tijd naar Samuel. Nou boeiend me niet !! Ik kijk uit het raam. "Vanavond hebben we een concert he !!" Zegt Dioni. "Oke, wij gaan mee !!" Zegt Anouk. Maar ik antwoord niet want ja het is al gezegd he. "Is het goed lies ??" Vraagt KAJ. "Oow ja hoor !!" Zeg ik. "We zijn er !!" Zegt Dennis. "Tnx Dennis voor net rijden !!" Zegt Jai. "Geen probleem hoor !!" We stappen uit. Samuel komt naast me lopen maar pakt me hand niet. Moet ik me nu afvragen waarom hij mijn hand niet pakt ??? Ik moet denk gewoon gezelliger doen !! "Jongens rennen !!" Lacht Jai en ze beginnen te rennen. Ik ren mee maar Anouk niet. We zijn binnen maar zien dat Anouk bij een cameraman staat. De jongens kijken alleen maar. Ik loop naar buiten naar hun toe. "Was dat net b brave ??" Vraagt de journalist aan Anouk. "Klopt ja." De journalist ziet mij. "Hallo ik ben Henk de journalist." Stelt de journalist zich voor. "Hallo Lisa." Ik geef hem een hand. "Hoe kennen jullie b brave ??" Vraagt de journalist. Ik kijk Anouk aan dat ze door moet lopen maar dat doet ze niet. "Van X-factor." Zegt ze. Ik kijk naar de jongens maar die zijn al weg. "Sorry we moeten gaan." Zeg ik en wil Anouk mee nemen maar ze rukt zich los. "Ga maar ik blijf hier !!" Ik loop weg. "Maar Lisa !!" Hoor ik de journalist roepen. Ik loop gewoon door.

Ik kom aan bij de studio. Wauw !! Het is zo mooi hier !! "Wat wilde ze van je ??" Vraagt Jai die naar me toe loopt. "Ze wilde dingen vragen aan Anouk over jullie." "Heb je der niet mee genomen ??" Vraagt Samuel. Tuurlijk !! Hij denkt weer aan haar !! "Nee." Zeg ik geïrriteerd. KAJ en Samuel zitten aan allemaal knoppen. Ik loop naar KAJ. "Kun je even opschuiven ??" Vraag ik aan KAJ. Hij schuift een stukje op. We zitten samen op èèn stoel. "Wat ben je aan het doen ??" Vraag ik. "We zijn melodieën aan het proberen." "Mag ik eens ??" Vraag ik voorzichtig. Hij knikt. Ik druk op een paar knoppen en we luisteren. "Haha mooi !!" Zegt Dioni en geeft mij een knipoog. "Hallo ??!" Horen we opeens. "Dat is zeker Anouk die de weg niet kan vinden." Lach ik. De jongens lachen. Samuel staat op en loopt weg. Ik kijk hem na. "Kom Lisa !!" Zegt KAJ en hij neemt me mee naar een andere ruimte. Hij gaat achter de piano zitten en speelt. Ik kijk hoe hij de toetsen in drukt. Dan begin ik te zingen.

Guess it's true, I'm not good at a one night stand
But I still need love 'cause I'm just a man
These nights never seem to go to plan
I don't want you to leave,
Will you hold my hand?

KAJ kijkt me aan en glimlacht. Ik loop naar de vleugel en ik ga er tegen aan staan.

Oh, won't you stay with me
'Cause you're all I need
This ain't love it's clear to see
But darling, stay with me

Ik loop rond door de kamer

Way am I so emotional?
No it's not a good look, gain some self control
Deep down I know this never works
But you could lay with me,
So it doesn't hurt

Dan ga ik achter KAJ staan en KAJ zingt mee.

Oh, won't you stay with me
'Cause you're all I need
This ain't love, it's clear to see
But darling, stay with me

Vrienden met b-braveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu