Deel 24

526 13 0
                                    

We hadden heerlijk gegeten !! We lopen nu naar de auto. Jai en ik lopen ver voor. "Oke wat gaan we doen ??" Vraag ik. "Ja ik heb wel een idee." "Maar wat gaan we nou kopen ??" Zeg ik. "We kopen een spel. Hij moet dingen gaan doen voor dat hij zijn spel krijgt." "Haha goeie !! Maar wat ??" "Dat bedenken we wel." "Oke is goed." Het is even stil. "Jai ??" "Ja ???" "Waarom hield je net me hand vast en knikte je ??" Vraag ik voorzichtig. "Oow omdat....je wilde toch aandacht van Samuel ??" "Hè ?? Hoe weet je dat ??" "Jaa..." Zegt Jai gek. "Nee vertel !!" "Als je naar hun rent dan vertel ik het." "Oke, wel doen he !!" Jai knikt. Ik ren naar de jongens en Anouk. "Precies KAJ !!" Zegt Samuel. "Vind ik ook !!" Zegt Anouk. Ik loop achteraan. Anouk loopt naast Samuel en zegt bijna alles het zelfde als Samuel. Ik loop nog langzamer. Ik voel me zo onzeker!! Ik kijk naar beneden. Jai rent naar me toe. "Lisa !!!!!" Roept hij. De jongens en Anouk lopen nu ver voor. "Wat is er Lisa ??" Vraagt Jai. "Niks." Hoe weet hij dat allemaal !!?? "Dus hoe wist je dat." Vraag ik. "Nou omdat ik dat gewoon een keer meegemaakt had." "Dat was het ?!" "Uh.. Ja." "Jai en Lisa schiet op !!!" Roepen KAJ en Samuel. Anouk doet Samuel na. "Jai en Lisa schiet op !!" Roept ze ook. "Kom we gaan rennen." "Nee." Hij pakt me hand en trekt me mee. Dan laat hij me los en rennen we keihard naar de auto. "Ja ik ben als eerste !!" Zegt Jai. "Haha je maakt over alles een wedstrijdje he !!" "Klopt !!" En hij knikt zijn hoofd. Samuel rijd. Ik zit achter Samuel. Het was een top dag !! Maar mijn ogen vallen langzaam dicht.

Mijn ogen gaan langzaam open. Ik zie een deur open staan. Huh dat is niet mijn deur. Maar ik zat toch in de auto ?? Ik lig bij Samuel !! Samuel komt binnen lopen en doet de deur dicht. "Heey lies." "Wat doe ik hier ??" Hij komt bij me liggen. "Je was in slaap gevallen en we wilde je niet wakker maken. Dus heb ik je in bed gelegd." "Awh tnx. Was vandaag echt leuk he !?" "Uhm..... Ja." "Vond je het niet leuk ??" Vraag ik verbaast. "Uh wel hoezo ??" "Je kijkt niet zo blij. Je mag alles tegen me zeggen he !" "Ja maar het is een beetje raar." Ik hou zijn hand vast. "Ik....ik ben een beetje jal..." "Jaloers ?? Ik was ook even jaloers hoor." Hij glimlacht. "Ga maar lekker slapen !!" Hij doet zijn ogen dicht. Hij praat er gewoon over heen !! Ik kruip tegen hem aan. Geen arm om me heen ?? Wat heeft hij ?? Vind hij me niet meer leuk ?!

"Lisa, Lisa." Hoor ik vaag. Ik doe me ogen open en zie de moeder van Samuel. "Uh sorry mevrouw...uhm." "Wat is er ??" "Uhm....." "Samuel moet nu weg." "Oow uhm.... Ik kleed me wel om." "Is goed meisje." Dan loopt ze weg. Samuel is niet in de kamer. Wat is dit vaag !!! Ik kleed me zo snel mogelijk aan en ik loop naar beneden. "Ik ga." "Wil je niet even eten ??" "Uhm nee hoor." Ik doe me schoenen en jas aan. "Doeg !! Bedankt !" Roep ik. "Dag meisje !! Tot de volgende keer !!" Ik doe de deur open en dan weer dicht. Hoe kom ik thuis ??? Waar is Samuel ?? Dan kom ik KAJ tegen. "Ey Lisa !!!" "Heey, waar ga jij heen ??" "Naar Samuel." "Die is niet thuis." "Huh, oke." "Kan je me naar huis brengen ??" Vraag ik. "Doet Samuel dat niet ??" "Blijkbaar niet. Hij was opeens weg." "Vreemd." Ik zie aan KAJ dat hij zijn lach in moet houden. "Dus kan je me brengen ??" "Oke, maar kom je ook naar de BZT show ??" "Ik denk het niet." Hoezo zou ik mee gaan als Samuel zo raar doet ?! Ik ga achterop bij KAJ en hij rijdt weg. "Hoezo ga je niet mee ??" "Ik moet me moeder helpen."

~Anouk~
Ik sta voor de spiegel me make-up te doen. "Zo dat is klaar." Vandaag is het Valentijnsdag !! Ik hoop dat ik van Samuel een kaart krijg !! Ik heb er sowieso èèn voor hem gemaakt. Ik loop met de kaart naar beneden. "Mam ik ga even naar buiten !!" "Is goed lieverd." Ik doe de deur open en weer dicht. Ik loop naar de brievenbus. Uhm waar moet ie in ?? Oh deze. Ik stop me brief er in. Dan loop ik veder en ik zie Lisa. Ze staat voor de supermarkt met Milan te praten. Ik pak me mobiel en ik kijk om me heen. Dan maak ik foto's. Ik zet hem op me anonieme Twitter. Ik zet 2 foto's er op. Op èèn praten ze en de andere lijkt het of ze zoenen.

~Lisa~
"Ik ben terug met boodschappen doen !!" Niemand is thuis. Ik doe de tv aan en ruim de boodschappen op. Pff ik moet altijd de boodschappen doen. "Ja hier zijn we dan weer !!" "Maar dan met een live uitzending !!" "Ja en wat voor dag is het vandaag ??" "Uhm.... Geen idee." "Het is Valentijnsdag !!" "Oow ja !!" "Dus b brave komt !!" Hoor ik. Wat ?! Ik ga zitten op de bank. "Dus hier is b brave !!" De jongens komen aan gerend. Alle meiden in de zaal schreeuwen. "Dus boys hoe is het met jullie liefdes leven ??" "Heel goed !!" Zegt Jai. "En ik hoorde dat èèn van de boys een nieuwe liefde heeft ??" "Yep dat is Samuel." Zegt KAJ. "Uhm Samuel...Samuel. Ja daar ben je. Nou Samuel vertel eens !!" "Nou ik ken der al een tijdje en uhm. We waren eerst vrienden." "Was het liefde op het eerste gezicht ??" "Bij mij wel maar bij haar weet ik het niet." "Maar ga door met je verhaal !!" "Daarna hadden we bij de zonsondergang gezoend." "Wauw !! En wat is het voor meisje ??" "Lief, gek, gezellig." Lacht Samuel. Ik begint te stralen. "Dat is toch dat meisje die hier backstage staat ??" "Nee." Zegt Samuel. "Dat is een vriendin van der." Zegt KAJ. Wat ?! Er loopt een traan over me wang. "Ik werd niet mee gevraagd door Samuel maar zij...." Ik zet de tv uit. Ik ren naar boven. Dit is Valentijnsdag. Dit moet mijn mooiste dag worden !! Ik ga zitten op me bed. Pap help me !!! Ik doe me oren dicht en ik schreeuw keihard.

Mijn ogen gaan open. Er zit opeens iemand op me bed. Ik schrik en ik ga zitten. Het is Melissa. "Wat doe jij hier ??! Vraag ik verbaast. "Sorry ik wilde je niet laten schrikken." "Geef niet maar wat doe je hier ??" Ik ga naast Melissa zitten. "Heb je de BZT show gekeken ??" "Uhm half." "Waarom was je niet in de studio ?!" "Ik wachtte tot Samuel me vroeg." "Sukkel !! Je moest gewoon gaan !!" "Hoezo ?! Sterre en Zoë waren er ook niet." "Klopt maar Anouk wel." "Dus ??" "Laat maar. Zullen we wat doen ??" "Nee, sorry geen zin." Dan word ik gebeld. "Wie is het ??" "Samuel."

Ik: hallo met Lisa.

Samuel: heey babe. Heb je de BTZ show gekeken ??

Ik: oow had je dat dan ??

Samuel: uhm.... Ja sorry

Ik: is Anouk wel mee gegaan ??

Samuel: uh ja.

Ik: oow gezellig.

Samuel: sorry

Ik: hoezo sorry ??

Samuel: ik was vergeten je te vragen.

Ik: oow geef niet hoor.

"Je moet zegen dat je het niet leuk vind ofzo !!" Fluistert Melissa.

Samuel: kan ik je zo ophalen ??

Ik: uhm oke.

Samuel: oke tot zo !!

Lisa: tot zo.

"En ???" Vraagt Melissa nieuwsgierig. "Hij komt zo want hij wilde wat afspreken. Hij klonk echt zenuwachtig." "Oke, dit kan niet goed zijn uhm. Je moet...uhm.." "Ik blijf gewoon me zelf." "Maar net heb je tegen hem gelogen !!" "Nee, ik stop me gevoelens weg dat is iets heel anders. Uhm denk ik." "Wat als ie iets heeft met Anouk ??" "Hou op !!" "Oke. Maar ik zou Anouk niet vertrouwen hoor !!" "Melissa zo help je me niet he." "Ja maar als jij zenuwachtig bent dan ben ik het ook !!" "Nee ik ben niet zenuwachtig." Ik pak me cadeau voor Samuel. "Je geeft hem geen Valentijns cadeau !!" "Ik ga het wel geven." "Maar...maar." "Melissa kalm." Ze loopt naar me toe en geeft me een knuffel. "Sorry meid. Ik ben gewoon zenuwachtig. Ik ga nu en ik spreek je op app he !!" "Ja is goed !!" "Doeiii mop !!" "Doeii !!"

~Samuel~
Ik sta zenuwachtig voor de deur bij Lisa. Oke bel nu aan !! Ik bel aan. Ik wrijf met me handen. Oke rustig blijven !! Dan doet iemand de deur open. Daar staat Lisa. Wauw wat is ze mooi zo als altijd !! "Hooi !!" "Heeyy. Uhm kom je ??" Vraag ik. "Is goed." Ze doet de deur dicht. We lopen naar me scooter. "Gaat het Samuel ??" "Uh..uh ja." Ik knik met me hoofd. Nou eigenlijk helemaal niet maar ja !!!

We rijden maar het strand. "We zijn er." We stappen af en ik doe me scooter op slot. Ik geef der een hand. Het is zo grappig !! Ze kijkt zo raar maar ik weet wat we gaan doen. We lopen over het strand. "Sorry voor vandaag." Zeg ik. "Uhm geef niet hoor." "Ik was veel te druk met..." Ze kijkt me verschrikt aan en ik glimlach. "Kijk maar." Ze draait zich om. Er ligt een kleed met spullen er op. "Je hebt een picknick georganiseerd ?!" "Ja hopelijk vind je het leuk." "Wauw !!" Ze pakt me hand en rent naar het kleed. We gaan zitten. "Wil je een aardbei ??" Vraag ik. "Ja lekker." Ik pak een aardbei en voer der.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now