deel 13

656 15 2
                                    

Weekend is voorbij, dus moet ik weer naar school. Ik word wakker van me wekker. "Ik wil niet naar school !" Roep ik. Ik ga zitten en doe me wekker uit. Ik kleed me om en ga naar beneden. "Goedemorgen slome." Zegt me zus. "Goedemorgen fleur." Ik zit aan tafel met me zus. Me moeder is meestal al op haar werk. Na het eten poets ik me tanden. "ik ga lies !!" "Is goed fleur !! Doeii !!" "Doeii !!" Ik trek me jas en schoenen aan en loop naar me fiets. Ik rij naar school.

"Heey meiden!!" Roep ik als ik de fietsenstalling in kom rijden. "Heey Lisa !!" Roepen ze. Ik zet me fiets neer en haal me sleutel er uit. Ik loop met de meiden naar binnen. "Ik ga even naar me kluis !!" Roep ik. Ik loop naar me kluis en doe me jas er in. Dan komt Anouk en een andere vriendin naar me toe. "Omg heb je met Samuel ?? De Samuel van b-brave ?" Gilt me vriendin bijna. Ik kijk der verschrikt aan. "Heb je het van Anouk ??" "Ja ook." "Ja ook? "Ja duh." ''van wie nog meer dan ??" We lopen naar onze les. "Nou van Samuel half, kijk maar op Twitter." "TWITTER ??" Ik zit in de les maar ik ga gewoon op me mobiel. Ik ga naar Twitter en zie staan: @SamuelYPL you and I. Oow het valt mee, me naam staat er niet. Maar eigenlijk zou het niet uit maken of me naam er staat. ''Lisa !!'' Shit die mevrouw heeft het gezien. ik kijk der aan. ''Ja mevrouw ??'' Ik stop snel me mobiel in me tas. Ze loopt naar me toe en kijkt me streng aan. ''Geen mobieltjes he ! Geef maar hier !!'' Ze houdt der hand op. ''Pff.'' Ik geef der mijn mobiel.

Na de les kwam ik naar die vrouw toe. ''Mevrouw zou ik mijn mobiel terug mogen ?'' ''Ja maar als je belooft nooit meer met je mobiel in de les te zitten.'' ''Ik beloof het." Ze geeft me mobiel terug. ''Bedankt mevrouw.'' Ik loop naar de deur maar dan zegt die vrouw van Nederlands: ''Leuk dat je iets hebt met Samuel. Hij is van b brave he.'' Ik draai me om en zie dat ze iets doet met papieren. Ik kijk der vaag aan. Ik loop weg en ren naar Melissa. Melissa is een soort 2e bff want met haar heb ik nooit ruzie en met Anouk zo vaak. ''Omg Melissa !!!'' roep ik door de gang. ''Mopie !!!'' we slaan elkaar in onze armen. ''Omg je moet weten wat er net is gebeurd !!'' ''vertel me.'' ''Nou ik heb iets met Samuel !!'' ''Omg je hebt een vriendje !?'' ''Ja !! Hij is van die ene groep B brave. Je weet wel waar Anouk en de andere zo gek van zijn.'' ''Omg !! dat meen je niet ?! maar ga veder met je verhaal !'' ''Nou Jessica had van Anouk gehoord dat ik iets heb met Samuel en ze zei dat het ook op twitter stond. Ik vond het niet zo leuk, maar waarom weet ik eigenlijk niet. Maar ik ging net in de les dus kijken. Toen werd me mobiel afgepakt !! Door die vrouw en na de les kreeg ik hem terug. Oke en nu komt het. Ik liep weg en toen zei ze: leuk dat je iets hebt met Samuel, Hij is van b brave he !!'' ''Omg lies ze heeft op je mobiel gekeken !!'' ''ja I now'' ik kijk op me mobiel en zie dat ik een bericht heb van Samuel. ''Ze heeft me bericht gelezen !!'' ''Hoe bedoel je ??'' ''Ik heb een app van Samuel.'' ''Kom we gaan naar de directeur !!''

Ik en Melissa gingen naar de directeur en ze is geschorst. De school is uit en ik ga met me vriendinnen naar het park. ''Omg die vrouw spoort dus echt niet he'' zegt een vriendin van me. Kom we gaan hier in het speeltuintje hangen.'' Zegt Anouk. Iedereen gaat op hun mobiel. Ik zit te appen met Samuel. Weet je het valt op als je met je vrienden bent dat je dan stoer gaat doen en anders gaat praten. Zelfs ik !! ''Mopie foto maken op snapchat ??'' Zegt Melissa tegen mij. ''Tuurlijk mop.'' We hebben de foto gemaakt. Ik ga weer veder met me app. Dan pakt Anouk me mobiel af. ''Anouk !! Geef terug.'' ''Nee, ik wil er foto's en filmpjes erop maken !!'' ''Kan ook met je eigen mobiel !!'' ''Nee ik heb geen IPhone 6.'' We nemen via snapchat leuk foto's, die ze dan via mijn verhaal deelt met alle vrienden van me. "Lies weet jij dit woord ??" Zegt Melissa. Ze houdt der mobiel voor me. "oow ja dit spelletje. Uhm geef eens" Ze geeft der mobiel aan mij. Dan spelen me vriendinnen een B brave liedje af. Anouk filmt via snapchat ons. "Oeh, Lisa !! Samuel zingt nu !!'' Ik reageer niet. Wat moet ik daar nou van zeggen ? Dan beginnen ze over Samuel. "Waar was jullie eerste kus ??'' Vraagt een vriendin van me. "Op het strand, bij de zonsondergang." "OMG zo romantisch !!" zeggen alle meiden. Anouk neemt alles op. "Wat vind je leuk aan hem ??" Ik geef de mobiel terug aan Melissa. "Alles." "Noem dingen op" Zegt Anouk die weer filmt. "Pff wat moet ik zeggen ?" "Nou bijvoorbeeld zijn ogen." "oke, zijn ogen, zorgzaamheid,humor, hij lacht zo lief Uhmm.....'' "genoeg hoor." Zegt Melissa en ze geeft een knipoog naar me. "kom we gaan naar huis." Zegt Anouk en ze geeft me mobiel aan me.

Vrienden met b-braveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu