Deel 4

839 28 0
                                    

~Lisa~

3 weken later...

Ik heb KAJ op whatsapp. We praten elke dag met elkaar en hebben vaak lol. We hebben alleen nog maar geappt. Het is zaterdag en ik verveel me dood !! Maar dan krijg ik een app van KAJ.

KAJ: heey, heb je wat te doen ??

Ik: hey, nee verveel me kapot.

KAJ: kom je naar me huis ??

Ik: is goed, ik kom er aan.

Ik krijg ook een app van Milan. Hij vraagt of ik kan afspreken. "Omg, eindelijk hij vraagt me !!!" Ik app dat ik vandaag niet kan. Ik heb dinsdag met hem afgesproken!! Ik app Anouk meteen.

Ik: Omg, zo goed nieuws!!!!!

Anouk: zeg !! je hebt zeker met kaj ? -_-

Ik: uh nee ! ik ken hem amper. maar dinsdag heb ik afgesproken met Milan !!

Anouk: he he nu nog een relatie ! en dan ben ik happy!! heb je geen contact meer met Kaj ?

Ik: ja misschien vraagt ie me wel ! wel op app, ik ga zo naar zijn huis

Anouk: ik ga mee !!

Ik vroeg het aan Kaj of het goed was dat ik me bff mee nam, en hij zei meteen ja !

~KAJ~

Ik app de jongens dat ik waarschijnlijk met Lisa en haar bff naar hun kom. De bel gaat. Ik doe open. ''heey.'' Zegt Lisa vrolijk. ''Dit is me bff Anouk.'' ik geef Anouk een hand. ''OMG, ik heb KAJ ontmoet !!'' Ik glimlach. We lopen naar boven en praten en lachen wat. Om 3 uur gaan we naar buiten. "Uhmm KAJ? Kan ik misschien bij jou achter op?" Vraagt Anouk. "Tuurlijk!!" Lisa fiets er achter aan, we zijn op weg naar Dioni in Amsterdam.

We lopen de kamer in van Dioni. Lisa en Anouk stellen zich voor aan de jongens. We praten wat en lachen. Ik kijk der aan. Der mooie blauwe/groene ogen stralen.

~Dioni~
Ik merk al snel dat KAJ Lisa leuk vind. Hoe hij naar der kijkt. Ik help hem wel. "Meiden vinden jullie het leuk om volgende week zaterdag bij KAJ te komen logeren ? We zijn dan met zijn alle bij KAJ." "Ja heel leuk!!" Zegt Anouk. "Als jullie het ook goed vinden." Zegt Lisa. Ze kijkt naar de jongens. Ze roepen allemaal ''Ja leuk !!" "Filmpje kijken ??" "Is goed roepen ze." Ik doe een horror film er in.

~Lisa~
Ik zit naast KAJ. Maar ik voel dat er iemand naar me kijkt. Ik kijk om me heen en Zie dat Samuel snel weg kijkt. Ik glimlach. "Is dit een horror film?!" vraag ik een beetje angstig. "Ja zegt Dioni" "oow." Hou je niet van horror films ?" Vraagt KAJ. "Beetje." We kijken de film. "Nu word het eng zegt Dioni." Ik duik weg achter KAJ. KAJ slaat een arm om me heen. Ik kijk naar Anouk en zij zit gewoon gezellig te kijken. Ik lig tegen KAJ aan en kijk amper naar de film.

Vrienden met b-braveWhere stories live. Discover now