Angel si Diavolul cap. 32

79.4K 2.6K 243
                                    

Acest capitol este pentru o domnisoara foarte rabdatoare! Nu am uitat, @ElenaGoga!

Fetele m-au vanat, sedus, lingusit inca dinainte sa-mi dea primele fire de par pe fata dar...pariat? Asta nu s-a intamplat niciodata sau cel putin nu asa, fatis, ca si cum nu as fi prezent. Dar nu asta e motivul pentru care sunt acum ingrijorat.
In ciuda calmului aparent, mica mea razboinica fierbe si e mult mai periculosa decat atunci cand da glas emotiilor ce o rascolesc. Nu sti niciodata la ce sa te astepti de la ea si credeti-ma, are o multime de idei "creative"!
-Stai sa vedem daca am inteles eu bine, maraie calma. Vrei o cursa doar intre noi doua si iubitul meu e premiul cel mare?
-Exact! Ranjeste blonda satisfacuta, ranjet ce i l-as sterge bucuros cu o palma.
-Esti idioata? Izbucneste in final Angi. Vorbim de iubitul meu, cretino! Nu e un obiect neinsufletit, e un om si mai important, omul pe care il iubesc si pe care tu il jignesti acum!
-Linisteste-te ingeras! Crede-ma, nu as atinge-o nici cu bat de doi metri! Incerc sa-mi calmez iubita dar fara prea mare succes, aceasta zvarcolindu-se furioasa in bratele mele.
-Ah! Lasa-ma sa o invat minte pe ticaloasa! maraie plina de nervi.
-Vivien! Patul meu are o singura stapana! Angel! Vocea mea tuna deasupra tuturor si in afara muzicii reduse la un nivel acceptabil, nu se mai aude nimic.
Ochii tuturor sunt atintiti asupra noastra dar in afara femeii din bratele mele care roseste usor, nu ma intereseaza nimeni si nimic.
-Te iubesc, scumpo!
O spun in fata tuturor si o fac din tot sufletul. De acum, Diavolul este luat, apartine unei singure persoane pentru totdeauna si e bine ca ei sa o stie. Asa cum eu sunt doar al ei, asa ea este doar a mea! Va fi vai si amar de cei ce vor indrazni sa se atinga intr-un fel de Angel! Indiferent ca sunt barbati sau femei.
Se rasuceste in bratele mele si ridicandu-se pe varfuri, incearca sa ajunga la gura mea mai mult decat flamanda. Chicotesc infundat cand injura in surdina statura marunta cu care a fost inzestrata si o ridic in brate pana la nivelul fetei, picioarele ei incolacindu-se instinctiv in jurul soldurilor mele.
-Esti perfecta pentru mine, soptesc deasupra gurii ei pe care o zdrobesc apoi intr-un sarut fierbinte la care imi raspunde fara retinere si cu aceiasi pasiune.
Multimea izbucneste intr-un cor de indemnuri galagioase ce ma face sa zambesc incantat. M-am facut inteles.
-Induiosator!
Vocea sarcastica a blondei imi strica buna dispozitie si iubita mea murmura:
-Asta isi cauta moartea. Lasa-ma jos, iubitule!
O las jos si bratele mele plang deja dupa trupul ei mladios, al carui parfum imi ramane intodeauna impregnat pe piele si de care am ajuns sa nu ma mai satur.
- Ti-e frica, roscato? Intreaba insistent Vivien.
-Frica? De tine? ranjeste Angel.
-Atunci? Te bagi intr-o cursa cu mine?
-Oricand! Si daca vrei neaparat un premiu, pun la bataie un...Corvette.
Un icnet plin de stupoare strabate multimea si chiar eu ma trezesc gemand indurerat. Masina asta e...copilasul ei. De-a lungul timpului a primit numeroase oferte pentru ea, unele avand niste sume ametitoare dar intodeauna le-a refuzat desi depaseau cu mult valoarea masinii. Eu am fost unul dintre cei interesati.
-La dracu, Angel! Ti-o cumpar eu, dulceata! maraie Noah. Nu vreau sa ajunga pe mana unei...
-Gura! Nu ai incredere in mine, Noah? intreaba aceasta ironic.
-Scumpo, mai bine sa fim...prevazatori,spune el.
Cu privirea atintita asupra lui Vivien si ignorandu-l pe Noah, Angi o intreaba:
-Esti de acord? Dar...daca castig, masina ta ramane la mine. Nu ma intereseaza ce marca e, daca valoreaza mai mult sau mai putin decat masina pusa la bataie de mine, pariul ramane pariu.
-Ma bag. Nu stiu daca daca e vorba de o rabla sau nu dar intuitia imi spune si...multimea, ca e o afacere buna, incheie Vivien ranjind draceste.
Si nu e proasta deloc, cateaua! Masina e impecabila si Angel a pus pe ea toate programele ei de navigatie si pe care raceri platesc bani frumosi.
-O sa-mi faca placere sa ti-o iau! Exclama Vivien si se indeparteaza sigura pe ea de langa noi.
-Tu continua sa visezi, idioato! mormaie iubita mea. Nu te atingi de copilasul meu.
-E foarte buna, spune Francois serios. Nu te cunosc dar stiu cum conduce si mi-e teama ca o sa pierzi.
-Mai bine ti-ai face griji pentru iubita ta decat sa incerci sa o sperii pe a mea! O sa ramana pe jos!
Rasul francezului m-a luat pe neasteptate si recunosc, m-a calcat pe nervi rau de tot. Dar nu puteam sa-i stalcesc mutra pentru asta desi ma mancau pumnii.
-Iubita mea? Doamne fereste! Rade in timp ce se scutura dezgustat de idee. Chiar atat de prost ma crezi, omule?
-Ati venit impreuna si am crezut...
-Nu! Dumnezeule! Ma intrerupe el si mai ca imi vine sa rad de aerul lui oripilat. Ne-am intalnit in aeroport si de atunci nu am mai scapat de ea. Mi-a facut capul patrat cu tine, frate! As spune ca a facut o obsesie pentru persoana ta si eu sa fiu in locul tau mi-as face cu adevarat griji pentru iubita mea. Vivien e o soferita foarte buna si...agresiva. Nu joaca curat si nu se da in laturi de la nimic cand e vorba sa-si atinga scopul.
-Trav! Ai incredere in mine? Intreaba agitata Angel cand ma vede cazut pe ganduri.
-Intodeauna, iubito! Dar asta nu ma impiedica sa fiu ingrijorat. Numai gandul ca ai putea fi ranita ma ingrozeste! Te iubesc, scumpete!
Se arunca in bratele mele si o strang infrigurat la piept, teama ca as putea sa o pierd e ca un sarpe veninos ce mi se taraie incet pe piele. Ea e motivul pentru care zilele mele au devenit mai frumoase si nu o data mi-am spus in sinea mea ce ticalos norocos sunt!
-Francois, iti multumim de avertizare si iti doresc succes in cursa...noastra! Fara sa-i dau drumul ingerului meu, intind un brat spre francez si ne strangem barbateste mainile. Promit sa te las in urma mea doar cu o lungime de masina!
-Auzisem eu ca esti un nenorocit arogant dar mi-ai depasit toate asteptarile, glumeste acesta inainte sa plece. Iti urez bafta!
-Hm, nenorocit arogant....Trav?! In seara asta o sa le scoatem cursele din cap, iubitule! Stie cineva ce masini au?
-Stiu eu! ranjeste Jay. Ea are un Mercedes-Benz SLR Mc Laren, o frumusete care prinde 100/km in 3,7 secunde si el un Porsche Carrera GT. Deci, va fi o cursa pe cinste pentru fiecare dintre voi si sper sa castigati, nu de alta dar am pariat bani buni pe care o sa mi dati inapoi daca pierdeti!
Imi iau iubita si ne indreptam spre masini, pregatindu-ne de curse. Primul voi intra eu dar nu pentru mine am emoti ci pentru fata pe care o iubesc mai mult decat propria viata. Oficial, e prima ei cursa pe pista din New York si exceptand-o pe cea din Miami unde nici macar nu am stiut ca va concura, ma simt ca un parinte ce isi lasa pentru prima data copilul sa se descurce singur.
Cursa e pe cale sa inceapa si inainte sa ma aliniez la start, imi sarut iubita pentru noroc. Pista mare pe care alergam de obicei are forma unui patrat si permite accesul a patru masini odata. Acum, toata este doar a mea si a lui Francois, indemanarea si puterea motoarelor fiind singurele lucruri permise.
Teama si emotiile privind siguranta lui Angel in urmatoarea intrecere cu nebuna de Vivien, aproape ma face sa ratez startul dar se pare ca nu sunt singurul, francezul lasandu-se furat de sanii tipei ce ne-a dat semnalul.
Prima parte a cursei o facem umar la umar si trebuie sa recunosc ca tipul e bun, ceea ce imi solicita aproape toata iscusinta dar imi provoaca si o placere nebuna. Adrenalina din sange ma impinge sa calc mai tare acceleratia, fortandu-mi bolidul sa alerge cu o viteza neobisnuita pana acum, incetinind doar la ultimul viraj. Risc o privire in oglinda retrovizoare si ranjesc fericit vazand distanta considerabila dintre masina mea si a francezului dar raman uimit cand il vad apropiindu-se ca sageata pe ultimii zeci de metri.
O calc pana la capat si nu imi ramane decat sa sper in puterea motorului meu, buteliile cu azot fiind interzise in cursele pe pista. Cineva acolo sus ma iubeste si termin pe primul loc dar la o jumatate de lungime, nu una, cum m-am laudat. Francoise s-a dovedit un adversar redutabil si nu pot decat sa-l felicit pentru o cursa pe cinste, una cum nu am avut de mult timp, ultima fiind in Miami cu Angel pe post de adversar, diavolita aproape invingandu-ma.
Ma strecor cu greu prin multimea ce mi-a inconjurat masina, felicitandu-ma si multumindu-mi pentru banii pe care i-au castigat in seara aceasta, pariand pe mine. Rezemat de bolidul lui, Francois este felicitat sincer de prietenii mei si nu pot sa nu o fac si eu. Omul e un racer talentat si periculos !
-Francois! Felicitari, prietene! Putin a lipsit sa-ti inghit praful din spatele masinii!
-Multumesc! Exista intodeauna o data viitoare!
Nu strangem mainile barbateste in timp ce ochii imi fug dupa iubita mea care incearca sa-si faca loc in marea de oameni. Reflexele rosiatice ale parului ei superb, apare cand dupa un umar, cand dupa un cot si chicotesc fara sa vreau cand surprind pentru o secunda fata ei iritata.
-La o parte! Ordon cu glas tunator. Lasati-mi iubita sa treaca!
Docili, toti se dau in laturi si pot in sfarsit sa-mi tin fetita in brate.
-La naiba! Am crezut ca nu mai ajung la tine, pufneste iritata. Atragi dezbracatele ca magnetul pilitura de fier!
-Erau si din astea pe aici, iubire?
-Gura! Parca nu le-ai vazut!
-Geloasa? Zambesc miseleste si o sarut tandru pe buzele bosumflate. Nu ai de ce, ingeras! Eu pe tine te iubesc!
-Ai face bine sa nu uiti! Altfel...ma gandesc eu la ceva foarte...dureros, ranjeste ea.
-Asa sa faci! Acum, hai sa ne pregatim de cursa, spun ingrijorat.
-Nu avem ce sa pregatim. In cateva minute o sa incepem dar...nu pe pista mare.
Ultimele cuvinte sunt ca un dus rece si nu-i inteleg zambetul urias care-i lumineaza fata. Singura pista existenta, in afara celei folosite de noi, e mult mai mica si perfect rotunda. Iti trebuie curaj si indemanare sa alergi pe ea, e mult prea ingusta pentru masinile lor si...periculoasa. Pe langa gradul de dificultate, e inconjurata de un zid de beton, zid ce devine letal la impactul unei masini ce alearga cu peste 100 hm/h. Si noi atingem suta in primele secunde de la start!
Daca cei din Miami au groapa pentru drifturi, noi avem pista betonata mica. Accidentele grave care au avut loc pe ea, l-a impins pe Big Daddy sa ia aceasta decizie si daca s-a razgandit in seara aceasta, o sa-l omor.
-Unde se tine cursa, intreb cu vocea inghetata desi...banuiesc raspunsul.
-Pista mica, sopteste ea. Trav? S-a intamplat ceva?
-Inca nu, iubito. Dar sunt pe cale sa schimb asta. Unde e cioara aia umflata? Urlu spre multimea ce ma priveste acum ingrozita. Fierb de nervi si sunt in stare sa omor pe oricine imi sta acum in cale, nu cand viata iubitei mele e in primejdie.
Parca stiind ca il caut, negroteiul isi face aparitia secondat de serpoaica blonda pe care incep sa o urasc din ce in ce mai tare.
-Esti pregatita? O intreaba pe Angel, ignorandu-ma.
Fara sa ma pot stapani, imi infig mana in gatul lui si aproape il ridic de la pamant in ciuda celor peste o suta de kilograme. Nici macar nu simt arsura din muschii bratului suprasolicitat, adrenalina pompandu-mi nebuneste prin vene.
-Te omor, cioara! Marai plin de furie spre barbatul ce se zbate dupa o gura de aer.
-Trav! Lasa-l jos! Tipa speriata Angel, tragandu-ma de bratul inclestat pe grumazul barbatului. Ai inebunit?
-Lasa-ma, iubito! Ce mama dracu ai avut in cap, ticalosule? Cum sa le trimiti pe pista mortii? marai infuriat.
-Eu am ales-o! Suiera rece blonda.
Bratul imi cade brusc jos si acum toata atentia imi este indreptata spre...taratoare.
-Iubita ta poate sa refuze si eu sunt oficial, castigatoare! ranjeste ironic spre Angel.
-Niciodata! Sare aceasta.
Binenteles! Nu exista provocare careia Angel sa-i spuna NU! Jumatatea mea nebuna o sa ma ucida intr-o zi desi in adancul sufletului sunt al dracu de mandru. Femeia asta va fi sfarsitul si binecuvantarea vietii mele caci nu-i voi mai da drumul niciodata, traiul cu ea fiind o vesnica si incantatoare provocare.
-Iubito...gem inspaimantat.
-Ne intalnim peste cinci minute la start, le spune Angel si ma trage intr-o parte. Uita-te la mine, iubire, ordona ea.
O mica parte din siguranta si calmul ei mi se transmit si mie desi teama inca mai sfasie cu ghearele-i ascutite in inima mea ce bate inebunita. Sper sa aiba o explicatie rezonabila pentru nebunia pe care a acceptat-o si pare sa o amuze.
-Cu ce te intrec eu pe tine? Spune misterios, arcuindu-si delicat o spranceana.
-Pai...sa vedem. Frumusete, inteligenta...
-In afara de astea, fraiere! glumeste ea.
-Sti mai multe bancuri? Stai! Stiu! Orgasme! Intodeauna tu ai mai multe!...Au! Doare! Afurisita m-a ciupit si acum isi da ochii peste cap, gest tipic sexului ei. Bate nerabdatoare din picior si in final renunta, spunand:
-Trav, ai vazut Fast and Furious?
-Dulceata, e o intrebare serioasa sau iti arde de misto? Crede-ma, sunt speriat de moarte si nu am chef de glume! marai spre ea.
-Vorbesc serios, iubitule! Adu-ti aminte de Tokyo Drift. Este acelasi lucru si chiar ma avantajeaza faptul ca pista e ingusta. Fraiera mi-a dat o carte buna fara sa stie! Nici nu stie ce o asteapta!
Trebuie sa recunosc ca are dreptate si nu pot sa nu zambesc usor in fata entuziasmului si ochilor ei scantaietori.
-Esti frumoasa. Nu stiu ce am facut sa te merit dar un lucru e sigur: nu am sa te mai pierd niciodata! Esti a mea!
Se foieste stanjenita de cuvintele mele si chicotesc amuzat de roseata ce-i acopera obrajii palizi. Ma ia prin surprindere cand in locul unui ghiont primesc un sarut mic dupa ce ma trage scurt de tricou, in jos.
-Hai! Trebuie sa inceapa cursa si eu sa-i tabacesc fundul tarfei, ma indeamna ranjind.
Nu strecuram cu greu prin multimea deja prezenta in jurul pistei si sunt nevoit sa impart cateva lovituri serioase cu cotul pentru a ajunge la masina aflata deja jos. Noah zambeste multumit, in sfarsit a avut prilejul de a se urca la volanul ei stiind ca astfel ii face in ciuda lui Angel. Una dintre glumele lui proaste au facut-o pe aceasta sa nu-i dea masina, mai ales stiind ca viermele era mort de nerabdare sa faca macar o tura de proba.
-Printesa! Ti-am adus caleasca! Mascariciul se inclina usor in fata ei, alegandu-se cu un cot prietenesc in coaste la care reactioneaza gemand exagerat .
Se pare ca cel ce va da start cursei e insusi Big Daddy caci se apropie de cele doua femei si ne cere scurt sa eliberam pista.
-Doamnelor, putina atentie! incepe el. Dupa ce dau startul, veti face trei ture de pista. Prima care trece linia de sosire, e castigatoarea. Nu aveti voie sa folositi buteliile de azot, sa va impingeti adversara dupa pista, sa va tamponati intentionat. Vreau o cursa curata si pe voi tefere la sfarsitul ei! Va doresc succes!
Femeile urca la volan si se aliniaza regulamentar la start. Din masina iubitei mele Alexis & Fido cantau pe ritmuri de reggaeton Eso Ehh, o melodie mai veche dar antrenanta, una dintre favoritele iubitei mele cand isi alearga masina. Cu cat volumul este mai mare, cu atat este mai bine dispusa, ori acum poate sa trezeasca si mortii cat de tare a dat-o.
Big Daddy isi ridica mainile in sus si fara sa vreau ma incordez. Emotiile ma coplesesc, adrenalina imi invadeaza sangele si inalt rugaciuni mute spre ceruri. Nu vreau decat sa coboare teafara din masina, indiferent pe ce loc ar termina si asta e un gand ce-l voi tine doar pentru mine. M-ar jupui de viu sa stie ce imi trece prin cap!
Cand mainile negrului se lasa in jos, masinile pleaca simultan, mancand practic asfaltul. Cu parere de rau trebuie sa recunosc ca frantuzoaica e buna si dupa prima tura, amandoua sunt la egalitate. Prins de competitie, uit riscurile pistei si imi doresc ca iubita mea sa faca ceva, sa castige avans. Ca si cum mi-ar fi citit gandurile, Angel accelereaza si la jumatatea turei a doua, intoarce masina usor pe diagonala, blocand amandoua benzile. In spatele ei, Vivien incearca sa-si tina masina pe pista dupa ce era sa derapeze cand a accelerat-o mai tare. Fata mea chiar e desteapta! La peste 200 km/h e imposibil sa stapanesti masina intr-o curba continua, mai ales cand o calci din ce in ce mai tare asa cum face ea acum. Daca scapa teafara, jur sa-i rup fundul pentru spectacolul care il da ea acum si...sa o las sa-si schimbe singura cauciucurile care vor fi praf!
Pe ultima tura, cursa ia o turnura neobisnuita si periculoasa. Constienta ca nu o poate intrece, Vivien lupta murdar si icnesc speriat cand vine in linie dreapta, iesind practic din spatiul bine delimitat si incercand sa-i agate laterala din spate.
-Dumnezeule! striga Noah. Femeia asta e nebuna! Frate, vrea sa o scoata de pe circuit!
-O omor! La viteza asta o poate baga in zid sau sa se rostogoleasca numai daca o impinge usor! Scrasnesc printre dinti si imi strang pumnii pana imi simt oasele trosnind.
In spatele meu, multimea fluiera si huiduie tot mai tare gestul nesportiv al frantuzoaicei. Indiferent de legalitatea lor consideram cursele un sport si le tratam ca atare. Exista fair play si cel mai important, nu ne omoram intre noi! Dusmaniile si rivalitatile se transeaza cu pumnii sau pe cale diplomatica, nu intr-un sicriu pe patru roti ce ruleaza cu peste 200 km/h.
Sprintand mai mult pe ultimii zeci de metri, aproape de limita inconstientei, Angel trece triumfatoare linia de sosire si executa un drift spectaculos inainte de a se opri definitiv. In spatele ei, la zece metri, Vivien stationeaza pe linia de sosire si geamul fumuriu al masinii ma impiedica sa-i vad dezamagirea de pe fata.
Ma grabesc spre Angel inaintea multimii ce striga si fluiera entuziasmata, urmat indeaproape de restul grupului. Nici nu pun bine piciorul pe rampa ce duce direct pe pista ca ceea ce se intampla ne ingheata pe toti. Scena se desfasoara parca cu incetinitorul si uit efectiv sa respir.
Masina stationata la zece metri in spatele lui Angel ambaleaza puternic motorul chiar cand aceasta deschide portiera, pregatindu-se sa coboare. Din gat imi scapa un marait puternic si strig cat pot de tare, disperat:
-Angel! Atentie, iubito!
Zgomotul produs de coliziunea celor doua masini il resimt ca o lovitura fizica fatala, plamanii comprimandu-se dureros in lipsa aerului. Am uitat sa respir, inima mi se strange dureros in piept, am inghetat pur si simplu.
-Misca! Mugeste in urechea mea Noah si ma trage un fuga dupa el. Alerg din reflex in timp ce mintea imi este incetosata, cuprinsa de panica. Cele mai rele scenarii isi fac loc in creierul meu si ma rog din tot sufletul sa o gasesc teafara.
Aproape imi dau lacrimile cand ridic portiera ce se inchisese singura in urma impactului si o vad uitandu-se ametita la mana plina de sange. Cealalta o tine pe piept, masand usor o zona ce a inceput deja sa se inroseasca. Arcada stanga este sparta, o suvita de sange prelingandu-se incet pe obraz.
-Fetita mea! Ingeras! Soptesc cu voce tremuratoare in timp ce imi trec mainile usor pe corpul ei in cautarea altor rani. Geme usor doar cand pipai urma rosie de pe stern si stiu sigur ca s-a lovit de volan cand a fost impinsa de forta impactului.
-Te doare undeva, iubito? Mai esti ranita in alta parte, intreb speriat.
-Capul si in zona pieptului, atat. Sunt bine, Trav! Linisteste-te! Vorbeste clar, calm si fara intreruperi. Bun. Asta inseamna ca lovitura de la cap nu a fost puternica dar va merge oricum la spital. Fara discutii.
-Hai! Lasa-ma sa te scot de aici, ingeras!
-Cobor singura, Trav! Nu o sa arat lesinata in fata idioatei pe care urmeaza sa o rup cu bataia! Da-te la o parte! Nu glumesc! maraie infuriata.
-Ingeras! Nu fi incapatanata! Daca ai vreo leziune interna?
Isi da ochii peste cap si pufaie zgomotos ca apoi sa-mi arunce o privire ce striga: misca-te sau ti-o iei!
-Trav, chiar crezi ca e prima busitura pe care mi-o iau? Crede-ma, m-am lovit mai rau decat atat si pe urma am mers la petreceri! Acum, misca!
-Angel! Are un cap mai mult ca tine, iubito! Lasa-ma sa o bat eu!
-Ha! Ha! Ce-am mai ras! Nu ai lovi in viata ta o femeie! ranjeste ea.
-Pentru tine o omor, iubito! Marai furios pentru ca are dreptate desi as face o exceptie acum.
-Cu ce, iubitule? Cu predica?
Sunt nevoit sa-i fac loc sa coboare si sper sa nu iasa prea tavalita din nebunia asta. Ca prin farmec mana imi este umpluta cu numeroase batistute de hartie pe care i le indes in palma micii incapatanate. Prietenele ei cotcodacesc toate odata in jurul ei si prind doar cate un cuvant razlet, cel mai des fiind: rupe-o.
Micul diavol nu pare sa aiba nici urma de teama si se protapeste la nici un metru distanta in fata lui Vivien. Aceasta sta rezemata de bolidul putin sifonat, flancata de Noah si Francois. Zambetul ironic de pe fata ei nu ma deranjeaza atat cat privirea nebuna din ochii ce stralucesc satisfacuti.
-Roscato, arati ca cam sifonata! ranjeste ea.
-Sa vezi ce sifonata ai sa fi tu dupa ce termin cu tine, cretino! Maraie rece micul vulcan de langa mine.
-Ce o sa-mi faci? Crezi ca poti sa ma bati, starpitura?!
-Nu numai ca o sa te bat dar o sa te distrug! Nu vei mai participa la nici o cursa in America! Iti garantez. Nici o pista care se respecta nu te va mai primi! Ai sa alergi numai la liniute, la semafor sau cu nemernici la fel ca tine, pe strazi uitate de lume!
- Nu ai tu atata putere! Vocea blondei si-a pierdut din siguranta si teama ia locul zambetului malitios.
-Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, idioato! Ai sa vezi si singura.
Atacul verbal se incheie brusc cand Vivien se repede cu mainile intinse in parul lui Angel. Aceasta face un salt rapid in spate si cu o lovitura precisa ii matura picioarele blondei, trimitand-o gramada pe asfalt.
-Dati-va din calea mea! Ne ordona aspru mica razboinica.
Inca nesigur si atent la blonda ce geme si isi freaca cotul pe care a aterizat, incerc sa ma apropii din nou de ea. O mana mare mi se inclesteaza pe brat si o voce straina spune calm:
-Las-o in pace! Se descurca.
Imi smucesc furios bratul si ma uit nedumerit spre strainul ce indrazneste sa se bage. E aproape cat mine de inalt si la fel de musculos. Micile cicatrici de pe fata si nasul rupt de mai multe ori imi arata ca barbatul a trecut prin multe...razboaie de strada. In fata mea, Angel rade ironic spre femeia ce incearca sa se adune dupa jos:
-Vivien! Trasul de par si zgariatul sunt pentru adolescentele din liceu! Doar atat poti?
-Angel! Daca iei bataie....striga calm barbatul dar este completat imediat de iubita mea care incepe sa zambeasca....
-...o sa te bat eu o saptamana! incheie ea.
-Nu ma saluti, dulceata? ranjeste el.
Fara sa se intoarca, aceasta ii arata degetul mijlociu si apoi chicoteste:
-Prima regula, Marco! Nu iti scapa nici o secunda adversarul din ochi.
Umerii barbatului tresalta sub hohotele de ras dar o imensa multumire i se citeste in ochi cand se intoarce spre mine si spune:
-Am invatat-o bine, Diavole! Stai linistit!
Strigatul infuriat al lui Vivien ne trezeste atentia si icnesc speriat cand aceasta se napustesete asupra lui Angi. Fata mea frumoasa si rea riposteaza cu o dreapta magistrala care-i trimite blondei capul pe spate. Fara a mai sta mult pe ganduri, continua cu o stanga in ficat si rasucindu-se apoi usor isi arunca cotul, drept in nasul acesteia. Sangele ce bufneste in valuri apuca sa o stropeasca pe haine si se trage dezgustata de langa femeia ce se tine cu o mana de abdomen si cu una de nas.
Arcada inca ii sangereaza usor si ma indrept spre ea. E suficient. Blonda si-a primit lectia, o lectie pe care nu o va uita usor si ea si-a racorit nervii.
-Poate sa-si pastreze masina, spune spre Francois care incerca sa-si ajute amica. La auzul acestora Vivien isi ridica fata din care doar ochii i se mai vad, restul fiind acoperit de servetelele imbibate de sange. Ura ce arde in ei ma infioara dar nu si pe Angel care suiera printre dinti:
-Ti-am facut un serviciu, taratura! Poti sa-ti pastrezi masina desi tu mi-ai stricat-o pe a mea! Si...nasul tau avea nevoie de un mic retus. Era putin stramb, ranjeste la fina.
O trag de langa frantuzoaica si incerc sa o scot mai repede de acolo dar aproape ne ciocnim de barbatul caruia Angel i-a zis Marco. La vederea lui, se smuceste de langa mine si sare in bratele solide care o ridica de la pamant si aproape o arunca in aer, si aproape imi face inima sa sara din piept.
-Dulceata mica! Te-ai facut frumoasa! Exclama el dupa ce o pune inapoi jos spre marea mea satisfactie. Gelozia e un sentiment destul de nou si cu care inca nu m-am obisnuit.
-Si tu ai ramas la fel de lingusitor! Chicoteste ea si se rasuceste brusc, cautandu-ma cu privirea. Vreau sa-ti fac cunostinta cu iubitul meu.
-Ne-am cunoscut. Tremura de frica sa nu-ti sifoneze fraiera aia fata.
Aproape ca marai spre el dar bucuria dupa chipul iubitei mele la vederea lui, ma opreste sa nu initiez o a doua lupta in seara asta. Noah ma fluiera scurt si dupa un schimb de priviri incuviintez usor din cap. Jay prinde din zbor cheile masinii lui si strambandu-se ii arata semnul pacii. Masina iubitei mele incepe sa semene discordie intre baieti, acesta fiind singurul prilej in care o pot alerga. Sa-i oftice, Angi le-a spus ca doar iubitele lor o vor putea incerca.
-Data viitoare nu iti mai ridica cotul asa sus. Poti sa-ti disloci umarul si doare al dracu.
Pe bune? Care data viitoare?
-Nu va mai exista o data viitoare! Ripostez eu. O sa am grija sa o tin departe de alte probleme?
-Ha! Ha! Ha! Frate, inca nu ti-ai dat seama? E un magnet pentru belele! chicoteste el.
-A...trebuie sa recunosc ca ai dreptate. Mi-a demonstrat din ziua in care am cunoscut-o. Intrase in altercatie tot cu o blonda, ranjesc eu.
-Fraierilor! ne injura ea.
Ora pe care am mai petrecut-o acolo a fost un chin pentru mine. Ardeam de nerabdare sa o vada un medic si in ciuda protestelor ei vehemente, asa am si facut. Femeia care avea un tatuaj in cea mai dureroasa zona de pe corp s-a albit la fata cand a auzit ca are nevoie de doua copci. Andrew era de garda si a fost total neinspirat sa rada de ea cand i-a cerut "lipici medicinal" in locul copcilor. Varietatea injuraturilor pe care le-am auzit m-au facut extrem de interesat, de un training la academia ei dar am fost suficient de destept sa tac din gura. Binenteles, roscata a avut castig de cauza si in ciuda nemultumirii mele, a plecat doar cu un amarat de plasture pe care il puteam pune si eu.
-Cand ajungem acasa, te va consulta doctorul Roack, ranjesc eu.
-Doctorul Roack sa spuna merci ca nu are nevoie si el de un plasture! Tradatorul! maraie ea.
Recunosc. Am pacalit-o sa o duc la spital dar am sperat sa-i treaca dupa schimbul de injuraturi cu Andrew si poate chiar sa...uite. Ti-ai gasit!
Acasa, mi-a inchis usa in nas la baie desi eram mai mult decat interesat de un dus in doi. Drept pedeapsa, m-am strecurat usor si i-am luat schimburile, lasandui un prosop de marimea unei batiste. Acum, dupa un dus care a durat mult mai putin decat al ei, care, inca nu s-a terminat, o astept.
Usa de la baie ce e trantita cu putere ma face sa chicotesc si imi indrept atentia spre frumoasa femeie complet goala, ce ma sfredeleste cu privirea. Parul este prins intr-un coc neglijent si singurele lucruri pe care le poarta e bratara si lantisorul a carei piatra se odihneste intre sanii superbi si generosi. Frumusetea ei imi taie respiratia de fiecare data si recunosc in sinea mea ca sunt un ticalos al dracu de norocos. Am fost atat de aproape sa o pierd.
-Vino aici! Vocea mea inasprita de dorinta o face sa se apropie tacuta si usor sovaitoare. Nu mai am rabdare si ma intind dupa ea, aducand-o in bratele mele mereu nerabdatoare.
O cercetez atent si rasuflu usurat cand nici un alt semn nu exista pe pielea alba si frumoasa. Adulmec parfumul senzual al corpului ei, plimbandu-mi varful nasului in valea dintre sanii bogati. O ciupesc cu buzele de sfarcurile rozalii si zambesc cand mici gemete de placere ii parasesc gura seducatoare si pacatoasa.
Cu varful limbii trasez o linie imaginara ce pleaca dupa umerii sidefati, pe gatul delicat si se opreste pe maxilar. Torn o ploaie de sarutari marunte pe obraji, pe langa buzele-i frematatoare ce cauta sa ma apuce si apoi soptesc deasupra gurii ei nerabdatoare.
-Vino cu mine acasa! La parintii mei!
Ochii ei superbi, neobisnuiti, de culoarea violetelor se maresc si un icnet surprins ii deschide buzele pline peste care ma napustesc sorbindu-le lacom. Imi cufund limba in gura dulce si parfumata, cercetand si venerand fiecare bucatica, asa cum mi-am dorit toata seara.


Buna dimineata, scumpelor!
Sper sa nu ma injurati foarte tare si sa va placa ceea ce am scris. Am incercat sa va indeplinesc toate dorintele pe care mi le-ati lasat in comentarii. Va multumesc tuturor pentru voturi, lecturi, incurajari si cuvintele frumoase!
Acest capitol l-am scris gandindu-ma la cea mai tenace si insistenta fana a cartii, @BiancaIonescu. Iubito, sper ca m-ai iertat!
E mult prea de dimineata si imi este somn asa ca...capitol plin de greseli. Treceti peste ele, candva le voi corecta.
Lectura placuta!

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum