Angel si Diavolul cap. 16

77.2K 3K 924
                                    

Capitolul acesta il dedic domnisoarei RebeSweet care mi-a lasat comentarii dragute la fiecare capitol si chiar mi-a cerut dedicatia. Frumoaso, nu esti obligata sa lasi coment de fiecare data decat daca doresti,binenteles. As fi ipocrita sa spun ca nu-mi plac comentariile voastre. Le ador! Sunte-ti niste bomboane de fete, nu stiu ce am facut dar chiar nu ma asteptam doar la cuvinte frumoase. Urmatoarele doua capitole vor fi dedicate pe rand DayanaSlabu si EllaaaStyles ,am sa spun si de ce la momentul potrivit. Cine vrea dedicatie nu trebuie decat sa spuna.

*******

Am facut-o lata!

Sunt atat de idiot. La dracu! Mi-am dat seama ca am gresit cand i-am vazut ochii. Ochii ei superbi erau aproape negrii de suparare. Pentru cinci minute afurisite mi-am lasat garda jos si toate nenorocitele de sentimente ce le-am tinut ingropate patru ani, mi s-au citit pe fata cand am vazut-o. Si atunci a aparut ea, fata care aproape reusise sa ma faca sa uit sau .....asa am vrut sa cred. Am ranit-o din nou si mie teama ca de data asta a fost mai rau ca prima data. Jur, nu am vrut! Nu am tinut la nimeni in ultimii patru ani ,cum tin la ea. Gandul ca as pierde-o din nou , ma doare. Si cu toate astea, aparitia lui Caroline m-a dat peste cap. Sentimente si emotii ce le credeam de mult uitate, vin si ma asalteaza cu o putere mult mai mare. Chiar daca ma tradat, femeia asta inca ma domina.

Toate aceste ganduri imi trec cu rapiditate prin cap in timp ce o studiez pe Angi. Fata ei e o masca impietrita si nici macar nu ma priveste. Singurii care o dau de gol sunt ochii. Oglinzile sufletului ei imi redau durerea si lupta din ea. Si nu e nimic care sa ma linisteasca ba din contra. O decizie rece se citeste pe fata ei si o vad cum tasteaza un mesaj pe telefon. Orice ar vrea sa faca, sigur nu e ceva bun.

Dupa cateva minute observ cum Niky si Megan se ridica si pleaca. Nici ele nu sunt prea fericite de cum ne-a gasit si nu m-ar mira daca ar face vreo scena. Nu sunt dintre cele mai timide fete pe care le cunosc. Nu acelasi lucru pot spune despre Emma, care in momentul asta isi roade buza de jos si se uita incurcata spre Angel. Canalele lor de comunicare imi sunt complet necunoscute, cert e ca o vad smulsa de langa Noah si aproape tarata de Angi spre iesire.

-Si voi va pudrati nasul?

Idiot! Pentru intrebarea asta primeste exact ce i se cuvine. Un semn "elegant " cu degetul mijlociu, pe care nu l-ar fi vazut daca nu radea ca un cretin . De fapt, putea sa taca dracu din gura! Fetele erau ca un cazan sub presiune si putin a lipsit sa nu le smulga parul din cap manechinelor.

-Ce dracu paziti aici?!

Garcia ne injura pe doua limbi si trebuie sa treaca un timp pana procesez informatia. Drept razbunare, fetele ne-au lasat balta, ca pe prosti, si au plecat intr-un club rival la ......striptease masculin. O gelozie irationala ma cuprinde desi eu am fost cel care a gresit. Gandul ca ochii si mainile ei ar atinge un alt barbat ma fac sa vad rosu in fata ochilor. O adevarata dilema e in capul meu cand realizez ca vreau doua femei, in momentul asta nu pot renunta la nici una desi Caro nu e a mea inca, am vazut doar o promisiune.

-Travis, jur, am sa-i tabacesc fundul roscatei tale! Sunt sigur ca ea a fost capul rautatilor. Emma mea nici nu s-ar fi gandit la asa ceva, urla Noah.

Sunt sigur ca Angel a fost cu ideea dar nu o spun cu voce tare . Desi sunt foarte suparat pe ea ma simt intr-un fel,ciudat de mandru. Asta e fata mea! Mandra si bataioasa!

-Dar Megan, Niky? De ele ce zici? Sunt sigur ca nu dau pe afara de timiditate,marai eu.

-Hei, sare Garcia. Doar Angel il cunoaste pe Lopez si tot clubul lui nenorocit. Ea ne-a facut sistemul de supraveghere video la amandoi. Si sunt sigur ca intentionat le-a dus pe fete acolo,ca sa ma oftice!

-De unde stii ca s-au dus acolo?sare Jay.

-Pentru ca ticaloasa asta mica,i-a zis tipului de la paza, maraie el.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum