Angel si Diavolul cap.9

99K 3.4K 125
                                    

Angel

Imi simt corpul sfasiat de o durere fulgeratoare si un tipat adanc imi scapa printre buze. Trupul barbatului intepeneste brusc si tremura deasupra mea.
-Sshh,gata iubire.....iarta-ma,sopteste el,gemand usor. Imi prinde degetele mainilor intre ale sale si aduna lacrimile fierbinti de pe fata mea in sarutari tandre.
-Dumnezeule,doare cumplit,rostesc tremurat.
El nu se misca si simt cat se chinuie sa nu o faca. Durerea incepe sa se estompeze,ramanand senzatia de prea-plin. Ma simt intinsa la maxim si pe el adanc ingropat in mine. Imi trag mainile si cu o atingere usoara pe spatele incordat il indemn sa continuie.
-Nu vreau sa te ranesc,spune el. Esti atat de mica,adauga printre dinti.
-Fa-o. Imi bag mana in parul lui si ne lipim buzele intr-un sarut salbatic.
Se retrage si se adanceste in mine,mai intai usor,in miscari line si prelungi,accelerand apoi ritmul. Scancesc sub trupul masiv ce ma afunda in salteaua moale si imi incolacesc picioarele in jurul lui,strangandul mai tare. Gura si limba lui isi fac propria magie,dezmierdand fiecare bucatica de piele la care ajunge. O flacara ciudata imi cuprinde maruntaiele si se imprastie peste tot,facandu-ma sa tremur si sa ma zvarcolesc sub el. Placerea si durerea se impletesc intr-o explozie ce ma descompun .
Il simt cum se apropie de final,gemetele lui fiind din ce in ce mai dese si cand se pregateste sa iasa ,soptesc:
-Da-ti drumul,sunt protejata.
Se adanceste brusc si adanc o data ,gemand lung si gros. Treptat ,trupul i se linisteste si imi cuprinde obrazul in palma,tradandu-ma intr-un sarut dulce si tandru. Scancesc usor cand iese din mine si simt cum ma invaluie in bratele masive si fierbinti. Imi lipesc obrazul de pieptul lat si bataile ritmice ale inimii lui sunt ca un cantec de leagan. Ploapele -mi devin mai grele si ma cufund in lumea viselor.



Travis pov


Ma uit la femeia din bratele mele si nu-mi vine sa cred ca e adevarata. E perfecta si eu sunt un ticalos norocos. Parfumul ei ma rascoleste si daca nu ar fi prea dureros as face dragoste cu ea pana in zori. Asa,ma multumesc sa o tin in brate,sa-i simt pielea catifelata si doar sa.....o privesc. E ca un pisoi,s-a ghemuit la pieptul meu si doarme linistita. Parul ei minunat,e imprastiat pe perna la fel ca in fanteziile mele si ...drace,nu ma pot stapanii. Ma aplec si imi lipesc buzele de gura dulce si parfumata.
Sunt naucit de noile sentimente ce se nasc in mine,posesivitate,tandrete,grija,protectivitate .Parca ma transform si nu sunt sigur ca vreau asa o transformare. Il prefer pe vechiul Travis,cel fara griji si obligatii, dar in viata se pare ca nu primim doar ceea ce vrem.



Angel


Viata e frumoasa? Viata e minunata,mai ales cand iubesti! Sunt cea mai fericita femeie de pe Pamant. In saptamanile ce au urmat dupa prima noastra noapte de dragoste,am trait cele mai frumoase clipe. Este iubirea vietii mele,iubire care ma poate distruge sau ma poate inalta.
De mult timp am fost obisnuita sa iau singura toate deciziile. Talentul meu in IT mi-a adus pe langa faima si o gramada de bani,bani care mi-au asigurat independenta cat si o viata mai mult decat buna. La 17 ani aveam un cont generos in banca,relatii in lumea interlopa,prieteni pe care intr-o viata normala nu ti i-ai fi facut niciodata. M-am maturizat in lumea pestrita a dealer-ilor de droguri,luptatorilor de strada si cel mai mult a racer-ilor.
Intr-o perioada mai tulbure a vietii mele,David a trebuit sa ia masuri mai drastice. Obisnuit cu Zac,varul meu mai mare ,pe care l-a crescut singur,am primit o educatie de baiat. Practic,m-a tarat prin toate atelierele auto si m-a invatat sa desfac un motor cu ochii inchisi,m-a invatat cum sa beau fara sa-mi pierd mintile si cel mai important,sa am incredere in mine. Cand a considerat ca sunt de incredere,mi-a acordat libertate absoluta. Nu aveam ora de venit acasa,am luat lectii de la cei mai mari batausi din Miami care m-au invatat atacul si autoapararea cu un pret pe masura. Nu au fost putine zilele in care veneam rupta in bataie si plina de vanatai. Primele ore de condus le-am luat cu adevarati demoni ai soselelor care au considerat ca 100km/h,e viteza optima la care inveti sa fi un sofer adevarat.
Toate experientele pe care le-am trait m-au facut mai sigura pe mine si mult mai matura. Mi-am luat viata in maini si m-am intors in locul de unde a pornit totul. Nu sunt inca pregatita sa-i spun iubitului meu toate "talentele"mele,desi de ceva si-a dat si singur seama. Stie ca fac programe pe calculator pt diverse domenii si care imi aduc bani frumosi,desi nu se impaca intodeauna cu orele mele de lucru sau intalnire cu clientii mei. E posesiv si excesiv de protector chiar daca incearca sa se tempereze.
*

Angel si DiavolulWhere stories live. Discover now