Angel si Diavolul cap.13

76.9K 3.2K 111
                                    

Acest capitol e pentru MayaCrazyKat care a fost o scumpa si mi-a facut noua coperta. A fost un cadou neasteptat de care m-am bucurat si de care sper sa va bucurati si voi. Acum cartea mea arata mult mai bine!
Acest capitol e unul mai special , azi se fac doua luni de cand am postat prima data.

O raza de soare enervanta ,ma sacaie si-mi tulbura somnul.Hainele mi se lipesc de pielea transpirata si nu visez decat un dus lung si fierbinte. Asta daca am scapat de cele doua "bone"! Un parfum delicios si cunoscut imi gadila placut narile. E parfumul lui , e mireasma dupa care tanjesc si i-am dus dorul. Imi tin ochii strans si imi imaginez ca e langa mine , asa cum l-am visat toata noaptea. As da orice sa-l vad din nou in bratele mele , sa-i simt buzele fierbinti ce-mi alintau delicat pielea. Trecand peste ultimele intamplari , pot spune ca a fost perioada cea mai fericita din viata mea. M-am simtit iubita si ocrotita , m-am simtit unica pentru barbatul pe care il iubesc.
Lacrimi tradatoare isi fac loc de sub pleoapele stranse si un scancet imi scapa printre buzele crapate. Vreau la el!Am nevoie de el! Suspine mici si dese imi inteapa gatul si ma trezesc plangand in hohote. Au fost prea multe lucruri rele in ultimul timp si raceala asta mi-a pus capac.
Doua maini tandre imi sterg delicat lacrimile de pe obrajii fierbinti si parfumul copilariei ma invaluie.
-Sshh , gata frumoaso. Nu m-ai plange scumpa mea.
Glasul bland al lui Josh ma alina asa cum a facut-o mereu. Nu stiu de ce asta ma face sa plang mai tare si intr-un tarziu citesc panica in vocea lui.
-Daca mai plangi il chem pe Andy sa te intepe ,glumeste el.
Un chicotit mic imi scapa printre suspinele dese si reusesc in final sa ma calmez. Ma tine la pieptul lui si cu miscari usoare , asa cum numai el stie , ma alinta la fel ca in copilarie cand eram doar noi impotriva tuturor.
-Acum imi zici de ce plangeai?
-Mi-e dor de Travis! Si poate par slaba dar Josh....il iubesc al dracu de mult.
-Si el te iubeste scumpo.
-Nu stiu , nu mai cred.....
-Angi , iti spun ceva dar promite ca nu faci nici o criza. Vreau cuvantul tau , acum!
Ma uit la el nedumerita si cum curiozitatea e prea mare ,sunt de acord.
-Promit!Pe cuvant de cercetas!
-Mincinoaso ,rade el , nu ai fost niciodata acolo.
-Ba da , dar nu m-au primit decat o ora. Pana am inceput sa ma plang ca uniforma ma facea prea grasa.
-Dar erai grasa ,scumpo,rade el.
-Gura , eram putin pufoasa. Si acum varsa tot.
Chipul zambitor de mai devreme devine brusc serios. Isi musca buzele si asta e un semn ca nu o sa-mi placa ce o sa aud. Imi proptesc un cot in stomacul lui si fara sa fiu impresionata de geamatul de durere prefacut ,il indemn sa continue.
-Travis a dormit cu tine toata noaptea.
O spune atat de repede ca prima data nici nu inteleg. Cand creierul meu proceseaza informatia ,gheara uriasa ce-mi tinea inima strans dispare. Un ranjet larg imi acopera fata si dupa mult , mult timp ,sunt fericita.
-I-am simtit parfumul ,soptesc eu. Si l-am visat toata noaptea ca ma tine in brate.
-Te-a tinut toata noaptea in brate ,iubito. Nu a fost un vis. Ti-a schimbat hainele cand erai transpirata si te-a supravegheat mai rau ca o asistenta ,spun rautacios.
-Crezi ca ma iubeste?
-Cred ca esti o idioata uneori. Daca asta nu e dragoste atunci ce mama dracu e. Doar nu a stat cu tine sa ti-o traga , nu cred ca e necrofil.
-Ha ,ha, m-ai facut sa rad. Nesimtitule!
-Cred ca ti-e foame si de aia esti asa rautacioasa. Si mai ai si putina febra. Deci ,intai mancare , apoi pastile si pe urma mai tragi un pui de somn.
-Mai intai o baie si pe urma restul . Cu puiul de somn mai vedem.
-Doctorul a zis fara baie acum. Esti slabita si poti sa racesti mai rau. Te poti sterge cu un burete si mai pe seara vine una dintre fete sa te ajute , sa faci un dus scurt. Sau poti sa-l chemi pe Travis , nu cred sa te refuze ,ranjesc eu.
-Joshua ,cred ca atunci cand te-a calarit armasarul ala sexy de ti-au iesit ochii din cap ,si-au luat zborul si neuronii tai. Daca tu crezi ca eu am sa stau , sa put ca un salahor ,te inseli baiete.
-Fetito nu ma face sa te leg de pat. Vei urma sfatul medicului si am incheiat. Merg sa-ti aduc micul dejun si sa nu indraznesti sa te dai jos din pat. Te pun pe genunchi si te bat la fund!
-Perversule! Sa inteleg ca asa faceti voi?
Rad amuzata cand il vad cum isi da ochii peste cap si face un gest a lehamite , plecand sa-mi aduca micul dejun.
Gandul ca am dormit in bratele iubitului meu imi da o stare de bine. As vrea sa sterg totul cu buretele si sa fim ca la inceput. Trebuie sa mai dau o sansa relatiei noastre si daca el a facut primul pas ,urmatorul este al meu.
-Printesa e servita! Ma smulge din visare Josh.
O idee imi incolteste in minte si daca vreau sa o pun in aplicare trebuie sa fiu cuminte. Mananc constiincioasa aproape tot si cu o fata nevinovata , arunc bomba.
-Si , i-ai facut un blowjob lui Andrew?
Expresia fetei lui valoreaza milioane. Daca se mai inroseste putin ,ia foc.
-Dumnezeule! Cum poti sa intrebi asa ceva ,se rasteste el.
-Hai Josh ,nu fi nesuferit. Asa vorbesc fetele intre ele ,ma smiorcai eu. Se numeste schimb de experienta. Am auzit ca Alison e profesionista la chestia asta. Crezi ca i-a facut si lui Travis?
-Deci asta vorbiti voi intre voi fetele? Sunteti niste barfitoare ,pufneste el. Si eu sunt un tip discret.
-Frumosule , asta e spirit de echipa. Sa-ti impartasesti cunostintele cu cei apropiati. Si in plus ma plictisesc. Daca tot esti bona mea azi ,fa bine si vorbeste. Nu scapi asa usor. A , printul meu unde este?
Sunt cat se poate de serioasa desi rasul imi sta in gat. Disperarea de pe fata lui cand i-am zis ca nu scapa e dea dreptul comica. Aproape imi arunca pastilele in brate si se grabeste sa iasa pe usa zicand:
-Travis are un curs la care nu a putut sa lipseasca si eu trebuie sa plec. Mai ai nevoie de ceva?
Si toata fata lui striga "spune-mi ca nu ai nevoie de nimic".
-Nu vreau nimic , mi s-a facut somn !
-Slava Domnului! Pa! Am plecat! Sa fi cuminte!
-Bine mami, ma pisicesc eu. Si pleaca ca din pusca.
Las sa treaca cateva minute sa fiu sigura ca a plecat si bat palma mintal cu mine. Sunt geniala! Eram sigura ca-l pun pe fuga cu intrebarile mele indiscrete , nu ca n-as fi curioasa! Da , nici eu nu cred ce spun.
Imi fac curaj singura si cu picioarele moi , ma indrept nesigur spre baie. Daca nu pup podeaua ma pot considera norocoasa. Pentru orice eventualitate imi iau telefonul cu mine. Nu ma mira sa fiu verificata de " bona" dezertoare.
Apa parfumata e un adevarat balsam pentru pielea mea transpirata. Ma scufund cat mai adanc in spuma bogata cu miros de vanilie si inchid ochii ,relaxandu-ma in micul meu paradis.
O voce ingrijorata ma scoate din mica mea bula de fericire. Rahat! Asta e Trav.
-Angi! Deja urla.
-Sunt in baie , scancesc eu.
Fara nici tu o bataie in usa sau un "pot sa intru" , demonul meu personal isi face vijelios intrarea. Prima data rasufla usurat ,urmeaza nedumerirea si sfarseste prin a se incrunta. Se sprijina de tocul usii si cu bratele incrucisate la piept ,ma intreaba cu un calm inselator.
-Pot sa stiu ce mama naibii faci acolo?
-Tricotez ,spun serioasa.
-Nu cred ca esti intr-o postura prea avantajoasa sa faci glume cu mine ,maraie enervat. Nu cred ca aveai voie sa faci baie ,cel mult un dus. Iesi afara , acum!
-Pe bune? Da tu cine esti sa-mi dai ordine , ma ratoiesc eu.
-Cel ce iti va inrosii fundul ala dragalas daca nu te ridici acum. Vrei sa te scot eu ,iubito? Intreaba pe un ton senzual.
-Iesi afara , perversule! Pot sa o fac si singura.
Cine s-a gandit vreodata ca va ramane blocat in cada!? Eu in nici un caz! Se pare ca raceala si apa fierbinte plus un timp nelimitat de balaceala , a fost o combinatie fatala. Daca mai inainte picioarele mele erau moi ,acum s-au topit pur si simplu. Scancesc de fiecare data cand incerc sa ies din capcana acvatica si in final renunt. Cu o voce mica imi strig printul salvator si ma pregatesc pentru o predica.
-Trav! Nu pot sa mai ies.
Cu un prosop imens si un ranjet urias pe fata , nemernicul se indreapta spre mine. A stiut ca asa se va intampla. Ma si miram ce repede a iesit din baie.
Ticalosul sexy era deja pregatit. Fara tricou ,in picioarele goale , doar o pereche de blugi ce stateau sa cada de pe soldurile zvelte.Trunchiul si bratele muschiuloase acoperite de tatuajele ma fac sa inghit in sec si adauga un plus de slabiciune corpului meu si asa molesit. Ma agat de umerii lati si imi ascund fata in scobitura gatului lui. Un val de excitatie ma loveste cand ii simt parfumul si piele fierbinte sub obrazul meu. Aproape incep sa torc in imbratisarea puternica.
Ma pune usor pe pat si cu miscari sigure ma sterge rapid. Un tricou imens imi este varat pe cap si am prima reactie cand vrea sa ma imbrace cu boxerii.
Desi ne cunoastem in amanunt trupurile dupa nopti intregi de explorare senzuala , am mai ramas cu o urma de pudoare. Obrajii mei au luat culoarea macilor si incerc sa-i smulg din mana lenjeria intima. Maraie nervos si cu o miscare usoara ma culca pe pat. Imi trece obiectul disputei peste glezne , presarand sarutari delicate in urma lui. Cand ajunge in dreptul coapselor ce sunt deja in flacari , ranjeste malitios si ma imbraca brusc. Ma trezesc infasurata intr-o imbratisare puternica si-mi sopteste cu ochii arzand ,direct pe buzele insetate de sarutarile lui:
-Si ce spuneai ca faci in baie?

Gata si cu acest capitol care sper ca a impacat pe toata lumea. Capitol necorectat.
Va multumesc si va iubesc pentru comentariile voastre absolut superbe. Lectura placuta!

-

-

Angel si DiavolulWhere stories live. Discover now