Angel si Diavolul cap.37

51.3K 1.9K 149
                                    

Capitolul acesta este pentru o domnisoara dulce, asa cum o spune si numele ei @Ilovechocolate-666!

***********

        Sfinte Sisoie! Iubita Victoriei e superba si aproape ca-i multumesc lui Dumnezeu ca nu e interesata de barbati! Probabil noi, restul muritoarelor, am face o grupare de gherila sa o suprimam. Cu ea in jurul nostru nu am avea nici o sansa sa prindem vreunul si am asista neputincioase cum ar adula-o toti!
   Micuta de statura, la fel de bruneta ca Victoria, Denise sta lipita de iubita ei si pare extrem de timida. In spatele meu, Travis imi rontaie o ureche si pare complet neinteresat de femeia frumoasa din fata lui. Slava Domnului!
-Sigur nu vrei sa ramai cu mine, iubito? Rezolv eu cu fetele! se ofera el.
-Trav, am nevoie de iesirea asta! Trebuie sa ma odihnesc putin, scumpule! Daca raman cu tine o sa murim de epuizare!
-Nu am auzit sa mori din prea multa dragoste, ai posibilitatea sa-ti mai tragi sufletul putin intre doua partide, pe cand magazinele...gandeste-te putin iubito, sunt unul dupa altul si va atrag precum magnetul, continua imperturbabil. Gandeste-te putin, numarul canapelelor din magazin e mult mai mic decat voi, maratonistele!
- Nu fi magar! Si daca vrei sa sti...atunci cand shopingul va deveni proba olimpica, femeile vor castiga detasat. Deci, trebuie sa ne mentinem in forma!
- Angel, ne intrerupe Victoria discutia filozofica, arati cam...ravasita, scumpo!
- Normal, mormai printre dinti, dormi si cu Travis o noapte!
- Nu, multumesc! Stiu cum e si nu vreau sa repet experienta.
Raman cu gura cascata. La propriu. Si probabil am o fata de tembela daca reusesc sa-i fac pe toti sa rada, chiar si pe timida Denise.
-Nu e ce crezi tu, iubito, chicoteste Travis. Bine, nu ca nu am fi incercat!
- Doamne, acum cand imi aduc aminte, a fost chiar amuzant! ranjeste frumoasa bruneta.
- Nu prea cred! spune Travis sec. La dracu, femeie! Aproape m-ai castrat!
- Sfinte Sisoie! Si de cate ori vrei sa imi cer scuze, omule?! maraie ea.
- Toata viata! De cate ori imi aduc aminte! chicoteste el in final.
Astia doi au o poveste interesanta si cum aproape plesnesc de curiozitate, spun:
- Presupun ca nu sunt singura care moare de curiozitate, asa ca, nu vreti voi sa detaliati putin?
- Sa spuna Victoria, zice Travis. Ea a fost cu ideea.
- Lasule! rade bruneta. Aveam amandoi saisprezece ani si eu eram inca bulversata cu privire la orientarea mea sexuala. Am presupus, firesc, ca nu am ales armasarul care trebuia si cine ar fi fost mai potrivit decat cel mai...pur sange, arab. Vorba vine! Zis si facut! Nu mi-a trebuit multa munca de convingere, ca sa zic asa...
- Doar nu eram prost! ranjeste Travis. Erai cea mai misto tipa. Am zis ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap, in ziua aia, rade el.
- Sa fim seriosi, spune Victoria. Tu si prietenii tai regulati tot ce avea puls.
- Dumnezeule, ce limbaj! se preface oripilat. Sa sti ca aveam standarde. La babe si urate trageam linie.
- Asa zici tu, fiule! rade incetisor tatal lui. Am vazut doar eu, vreo doua...incercai sa le strecori in pavilionul de vara, in liniste, iar ele chicoteau prosteste si isi dadeau coate, una alteia. Erau amandoua identice, si la fata, si la uratenie!
- Gemenele Taylor! Nemernicule, ai fost cu amandoua in acelasi timp?! exclama Victoria. Frate, daca ai cauta in dictionar explicatia cuvantului urat, ai gasi poza lor!
- Hm...aveau niste abilitati...orale...de exceptie, se scuza Travis. Poti sa intrebi oricare dintre prietenii mei!
- Aaa...noi nu aveam o treaba de facut?! intrerup eu discutia desi nimeni nu pare jenat de intorsatura pe care a luat-o. Parintii lui zambesc amuzati si Victoria ma priveste chioras.
- Nu puteai sa mai ai putina rabdare?! Povestea asta nu o stiu!
- A, scuza-ma! Cata impolitete din partea mea, ranjesc amuzata. Pana la urma tot nu am aflat cum ati ajuns amandoi in pat?! Vezi tu, curiozitate e al doilea meu nume.
- Pentru ca imi esti simpatica iti spun desi nu ai merita, dar aflu mai tarziu detaliile picante despre cele doua gemene, spune uitandu-se amenintator spre Travis. Unii dintre noi nu au fost tocmai cinstiti cand au jurat sa impartaseasca prietenilor cele mai bune barfe.
- Vinovat, chicoteste Travis in spatele in meu. Asta a fost razbunarea mea ! Inca eram sub soc! Gemenele au fost tratamentul la incercarea ta de a-mi distruge pentru todeauna posibilitatea de a procreea.
- Dumnezeule, prin ce traume a trecut copilul nostru, ranjeste James spre Beth. Bine ai facut, fiule!
- Barbatii! pufneste mama asa zisei victime. Eu zic sa mergem, fetelor! Vand aia tot pana ajungem noi!
Ultima ei replica a atat de ilara incat nu ne putem abtine rasul. Parca imi si imaginez femeile calcandu-se in picioare , pentru o carpa al carui pret, e un numar compus din cel putin trei cifre. Vezi sa nu!
- Iubito, nu vreti sa luati limuzina? intreaba James cand o vede indreptandu-se spre superbul Mustang. Tu nu ai inca carnet! incheie cu jumatate de gura.
- Dar cine a zis ca o sa conduc eu?! zambeste sardonic.
Din reflex prind cheile pe care mi le arunca nonsalant femeia si o emotie teribila ma cuprinde cand le simt in mana. Fiori deliciosi imi scutura trupul imobilizat inca in bratele puternice ale iubitului meu si rasul acestuia infundat imi gadila pielea sensibila din spatele urechii. Stie ce simt si imi sopteste usor:
- Incearca sa nu o calci prea tare! N-as vrea sa ramai si tu fara permis!
Dumnezeule, cat de bine ma cunoaste! Ma rasucesc in bratele lui si il sarut tandru pe gura acum bosumflata, spunand:
- Promit! Acum incearca sa te distrezi cu tatal tau si sa fi cuminte. Iti aduc ceva frumos si cine stie...poate primesti si o recompensa.
Ma mai saruta o data si apoi imi da drumul sa plec, nu inainte sa spuna:
- Sa nu uiti! O sa am grija sa iti ti promisiunea!
- Nici nu ma indoiam, chicotesc eu.
Ma indrept spre masina parcata, pe partea soferului, in timp ce James incearca sa o induplece pe Beth:
- Iubito, nu toata lumea apreciaza monstrii cu sute de cai sub capota! Nu vrei ca Angel sa aiba niste amintiri frumoase despre prima ei vizita in casa si orasul nostru?!
Arcuind delicat o spranceana perfect pensata, aceasta ranjeste draceste spre mine si spune:
- Tocmai! Nu vreau sa uite niciodata!
Uitandu-se cand la una, cand la alta, barbatul intepeneste cand e lovit de revelatie:
- Dumnezeule, si tu esti ca ea! Si ca Travis! Angel, nu misc un deget daca iti salta si tie permisul, spune amenintator.
Unul dintre cei mai onorabili senatori ai Americii, foloseste cu naturalete o expresie de ghetou si asta e al dracu de amuzant. Ranjesc amuzata si nu ma pot abtine sa nu il intep:
- Mi-am dat seama si singura, domnule senator! Consider ca am fost avertizata si nu trebuie sa va simtiti obligat cu nimic in caz de se intampla aceasta nenorocire.
- Sa fi sigura! ranjeste el si se indreapta spre fiul lui ce este aproape cocosat de ras. Noi doi trebuie sa stam de vorba! il ameninta pe acesta.
In spatele nostru, Victoria si Denise se urca intr-o superba Mazda, o masina eleganta si la fel de puternica ca Mustangul ce toarce acum lin sub mine. Victoria, aflata la volan, imi face semn ca o ia inainte si sa ma tin dupa ea.
- Incearca sa nu o pierzi! Nu degeaba a stat pe langa Travis atatia ani, ranjeste oarecum amuzata Beth.
Nu cuvintele , ci zambetul misterios de pe fata ei ma intriga pentru o secunda, dar uit repede cand Victoria tasneste ca o segeata pe langa mine si piciorul imi cade din inertie pe acceleratie, urmand-o intr-o clipa. Mana mi se misca natural pe schimbator si descopar aceiasi senzatie minunata pe care o traiesc la volanul propriei mele masini.
- Stiam eu! ranjeste Beth. Esti la fel de nebuna ca fiul meu!
- O sa-l iau ca pe un compliment, chicotesc eu. Doar iubitul meu...seamana cu mama lui!
In timp ce fac slalom printre masinile ce se misca mult prea incet pentru gustul nostru, Beth marturiseste:
- Doamne, ce dor mi-a fost de o viteza ca asta! Aproape ca imi vine sa trec eu la volan!
- Ia-ti gandul! Doar batuta ma misc de aici!
- Ha! Ha! Nu ma tenta!
Prin mila si bunavointa Creatorului am ajuns fara niciun incident neplacut in unul dintre cele mai elegante centre comerciale. Mall-ul situat pe M Street este un loc unde clientele nici nu clipesc cand scot cardul si daca ne gandim ca sunt aproape o suta de magazine si cafenele...contul trebuie sa fie unul substantial. Interiorul are un aspect victorian, plin de candelabre si fier forjat, totul tipand opulenta si bun gust.
O firma luminoasa imi ia ochii si aproape icnesc cand vad numele scris pe firmament: Brandon Bond. Unul dintre cei mai vestiti si premiati artisti tatuatori din lume si a carui programari se fac si cu un an inainte. Spre norocul meu, il cunosc personal, el a fost mentorul care a invatat-o tot ce stie acum, pe prietena mea, Kristin.
- Brandon! Nu pot sa cred! Trebuie neaparat sa intram putin, fetelor!
- Cine naiba e Brandon? intreaba Victoria.
- Un fel de guru al tatuajelor, o lamuresc eu si intru grabita in salonul aproape gol, lucru de-a dreptul ciudat. Totul sclipeste si dupa mirosul de nou imi dau seama ca este recent deschis. Un barbat chelios, cu o barbuta mica si a carui brate sunt acoperite in intregime de tatuaje, ma priveste socat, ca apoi sa exclame incantat:
- Angel! Diavol mic!
Icnetul pe care Beth il scoate e derutant. Poate insemna ca nu e de acord cu modul cum mi s-a adresat sau e indignata ca i-am furat numele propriei progenituri. Orice ar fi, e lipita de mine si il priveste cu sceptimism pe barbatul cu cercei mai mari decat ai ei.
- Ce cauta un sudist dulce ca tine in capitala yankeilor?
- M-am gandit sa echilibrez cumva balanta, rade el. Daca in trecut ei ne-au cucerit pe noi, acum le-a venit si lor randul! Sunt insetat dupa sangele lor, glumeste el.
- Hm, crezi ca ai timp sa versi putin si din al meu?!
- Vrei un tatuaj? Ce va spune prietena ta?
- Glumesti! Esti singurul pe care l-ar accepta sa scrijeleasca pe pielea mea delicata si probabil m-ar studia ca pe un exponat de muzeu, admirandu-ti tehnica.
- Dumnezeule! Cu timpul devi tot mai buna de gura! Ai putea vinde zapada, eschimosilor! Hai, arata-mi ceva nou pe tine!
- De ce crezi ca m-am " innoit "?! intreb amuzata.
-Angel, uiti cu cine vorbesti! Dupa primul, urmeaza cel putin doua- trei. E ca dependenta! Hai, arata-mi!
Fara nici o jena, imi ridic tricoul pana sub sani si imi expun coastele acoperite de ultimul tatuaj. Femeile exclama surprinse, in timp ce barbatul spune mandru:
- Superb! Am invatat-o bine si nu m-am inselat in privinta ei! Fata asta e un real talent! Si acum ce ti-ar mai pofti...pielea? ma tachineaza el.
- Numele iubitului meu, spun sec. Si nu oricum!
- Sunt convins, ranjeste el. Unde? Pe ce parte a corpului?
-Nu stiu, nu m-am hotarat unde, cert e ca vreau sa se vada. M-am gandit...undeva pe gat...
-Pot sa-ti sugerez ceva?
-Binenteles! Tu esti expertul!
- In regula. De obicei, barbatii isi scriu pe gat, femeile prefera alte locuri vizibile. Imi place bratara ta, spune apoi fara nici o legatura cu cele discutate.
-Si mie! O dau foarte rar jos! E un cadou de la iubitul meu.
- Lasa-ma sa ti-o fac sus, pe brat, cu numele lui.
- Esti genial! exclam incantata. Eu de ce nu m-am gandit la asta?!
- Pai...eu sunt expertul! Nu asa mi-ai zis? chicoteste el. Hai, da-o putin jos sa fac o schita dupa ea. Si poate intre timp, prietenele tale se gandesc si ele la un tatuaj. E prima zi in ultimii zece ani cand nu avem nimic de facut pana la pranz!
-O, nu m-am gandit niciodata la asta, spune Victoria. Mama m-ar fi dat afara din casa si apoi m-ar fi dezmostenit! Bine, a facut-o oricum dar...la dracu, de ce nu?! O sa ma gandesc la ceva micut! exclama ea.
- Foarte bine! spune Brandon. Sunt sigur ca ai o piele " virgina" si ceva micut e cel mai nimerit pentru inceput. Va las sa va hotarati si revin in cinci minute. Da-mi bratara aia, Angel! Promit sa ti-o aduc intreaga, glumeste el.
Poate e prostie dar ma simt goala fara bratara pe care mi-a daruit-o Travis si pe care nu imi amintesc sa o fi dat mai mult de doua ori jos, si atunci pentru scurt timp.
- Ce a vrut sa spuna cu virgina? intreaba Victoria. Nu mai sunt demult, de cand echipa de fotbal a liceului a castigat campionatul statal si capitanul ei m-a ales pe mine ca premiu personal. Si credeti-ma, toate zvonurile despre el au fost mult umflate. A fost...
-Taci din gura, fraiero! chicoteste Denise. S-a referit la faptul ca nu ai niciun tatuaj! Si idiotul ala plin de muschi, nu am auzit sa fi multumit vreodata pe cineva!
- Doamne, nu mai exista pic de respect pentru persoanele mai in varsta! Ma dor urechile la cate am auzit astazi! se plange amuzata Beth.
- Angel, tu vezi pe cineva mai in varsta pe aici? intreaba Victoria ranjind.
- Eu nu, poate...Denise?!
-Nu, categoric nu! ne face jocul in continuare, fata.
-Dupa cum vezi, draga Beth, nu avem bosorogi pe aici, concluzioneaza Victoria. Te-ai gandit, ce tatuaj ai vrea?
-Doamne fereste! Pe semne, ai inebunit! La varsta mea...tatuaj! Ce subiect as fi pentru presa! Ar scrie mare "Sotia senatorului Roack, a iesit din tipare! Cunoscuta pentru ideile ei liberale, doamna a hotarat sa incerce o experienta noua, tatuajele! Oare ce va mai urma, haine de piele si o motocicleta?!"
Modul in care maimutareste presa de scandal si indignarea cu care ne priveste, ne termina. La propriu! Suntem cocosate de ras si cu cat e mai nervoasa, cu atat hohotim mai tare spre deliciul celor prezenti, care ne privesc amuzati.
- Terminati! Serios, fetelor! maraie ea. Se uita lumea la noi si in final o sa faceti pipi pe voi! Chiar o sa ma rog, sa se intample asta! ne ameninta in continuare. Sa vedem cine rade la urma!
- Hai, Beth! Unul mic! nu se lasa Victoria. Gandeste-te la un loc unde vrei sa fi pupata!
- In fund?! ranjeste mama lui Travis.
Raspunsul ei ne starneste din nou si la final ajung sa-i dau dreptate! Un chicotit mic daca mai scot, fac pe mine!
-Gata! Terminati! gem eu. Pe toti dracii daca nu imi ud chilotii!
- Si noi dar merita! Nu am mai ras asa bine...nici nu mai stiu de cand! mustaceste Denise.
- A, inseamna ca aveti o viata foarte nasoala voi doua, suiera Beth. Potoliti-va odata!
Ca si cum le-ar fi spus tocmai invers, fetele sunt scuturate de un nou val de rasete si sunt nevoita sa ies rapid in cautarea unei toalete pana nu ma fac de ras. Cand ma intorc, le gasesc asezate cuminte pe cate un scaun, sub privirea grijulie dar amuzata a doamnei senator, in timp ce acul tatuatorului sapa in pielea delicata de la incheietura mainii.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum