Angel si Diavolul cap.7

104K 3.8K 145
                                    

Angel

Tactica mea de a evita o anumita persoana care ma transformat intr-o adolescenta la pubertate,plina de hormoni,a dat roade doar pana la amiaza. Dupa ce am verificat "bine"parcarea campusului m-am indreptat linistita spre masina mea. Nici nu am bagat bine cheia in usa cand doua brate bine lucrate si un parfum pe care l-as recunoaste si-n somn ,m-au cuprins pe la spate.
-Cineva s-a ascuns bine astazi! Am auzit vocea senzuala direct pe pielea sensibila din spatele urechii. Buzele-i fierbinti mi-au prins lobul pe care dupa ce la sarutat usor,la strans intre dinti putin cam tare,facandu-ma sa scot un tipat.
-Au,doare! Ce naiba,Trav?
Ma rasucit brusc in brate si si-a infipt frumosii ochi argintii in mine . Ups,cineva nu e in toane bune. Totul in el emana pericol si furie latenta. E o fata pe care nu am cunoscut-o dar de care am auzit. Imi fac curaj si surad obraznic.
-Nu venim aici la cursuri? Sa studiem? Sa ne pregatim pt. viitor?
-Hm,ironica si....tupeista. O combinatie ....fatala,cand ai doar 1,5m. Ranjeste sarcastic la mine.
-Alo,mai baga !ma inflamez eu.
-Cat,iubire? 10 cm? Imi sopteste direct pe buze si simt cum ma transform intr-un jeleu uitat in soare. Ratiunea imi dispare si-mi infasor bratele dupa gatul lui. Sanii mi se umfla de dorinta si intre coapse ard de-a dreptul. Ma ridica in brate si-mi incolacesc picioarele in jurul lui precum o liana. Buzele ni se izbesc intr-un sarut flamand care ne lasa fara aer. Las toata mandria deoparte si printre sarutari soptesc.
-Mi-a fost dor de tine!
Ma izbeste de masina si isi freaca coapsele de ale mele. Gem in sarutul salbatic in timp si-mi bag mana in parul lui,tragand usor. Isi muta gura pofticioasa pe gatul meu unde musca,suge si linge fiecare bucatica de piele dezgolita.
Ploaia care a spalat orasul de dimineata isi face din nou aparitia. Stropii reci de apa ne racoresc trupurile incinse ,trezindu-ne din vraja senzuala. Imi da drumul usor jos fara a intrerupe contactul dintre noi. Frecarea dintre corpurile noastre il face sa scoata un marait din gat.Se apleaca si isi lipeste fruntea de a mea. Respiratia lui fierbinte imi arde pielea si asa incinsa. Ma saruta tandru pe frunte si-mi sopteste direct:
-Vreau sa fac dragoste cu tine,vreau sa ma ingrop atat de adanc in trupul tau incat sa nu stiu unde incep eu si unde te termini tu! Vreau sa-mi strigi numele cand am sa te gust,sa-ti simt degetele infipte in mine cand te aduc la extaz!
Cuvintele erotice si indraznete aproape ma aduc in pragul orgasmului. Barbatul asta ma inebuneste pur si simplu,darama toate barierele pe care le-am ridicat in ultimii ani. Si cum neuronii mei inoata intr-o mare senzuala scot porumbelul din gura.
-Nu esti singurul, si eu te doresc! Si cat mai repede!
Realizez ce am spus si imi ingrop capul in pieptul lui. Simt cum roseata mi-a colorat obrajii si refuz sa ma uit in ochii lui cand imi ridica capul aproape cu forta. Nu zambeste ,ba chiar are o expresie atat de serioasa incat ma cutremur.
-Am sa o iau ca o promisiune si voi avea grija sa te ti de cuvant. Si sa sti ca nu glumesc.
Inghit in sec si doar misc usor din cap. Fac un efort sa-mi smulg privirea din ochii lui si schitez un zambet chinuit. Incerc sa destind putin atmosfera si fara sa vreau mai fac o gresala.
-Mie mi-e foame! N-am mancat nimic azi si-mi tremura picioarele.
Sunetul pe care il scoate nu are nimic omenesc.Imi smulge cheile din mana si aproape ca ma imbranceste cand arata spre locul din dreapta. Cu glas aspru si poruncitor,maraie la mine.
-Misca!
Ma uit urat la el si nu e deloc impresionat din contra as spune ca e mai iritat. Un dracusor ma impinge de la spate si inainte sa ma arunc in scaun,scot limba la el.
-Daca vrei sa mai ai papile gustative,te sfatuiesc sa tii aia in gura. Sunt la un pas distanta sa o musc si sa o sug din nou.
Doar gandul ca pentru a ma evita ai renuntat la pranz si s-ar putea sa-ti vina rau ,la cat esti de fragila ,ma opreste.

Arogant,dur si dominator. Acestea sunt cele mai bune cuvinte cu care l-as descrie. Bine,mai pot adauga...nesimtit si pervers. In ce dracu m-am bagat?
Cu miscari sigure si experte,iese din parcarea aproape goala si intr-o tacere sacaietoare se indreapta spre....el stie. Instinctul de conservare ma face sa tac si sa-l las sa se calmeze. Ne oprim in fata unui restaurant de fite si imi face semn sa raman pe loc. Ocoleste masina prin fata si ca un adevarat domn,imi deschide usa . Imi intinde mana si arunca din mers cheile unui valet. Sunt curioasa cum vom intra acolo. Pare genul de loc unde tinuta e obligatorie ori noi,in blugi,bocanci si geci de piele,suntem la fel de potriviti ca o domnisoara in rochie de matase,intr-un bar de motociclisti.
Intra cu tupeu si raman surprinsa cand este intampinat de o hostessa frumusica care tresare speriata cand il vede. Se grabeste si-l intreaba.
-Jos sau sus,domnule Roack?
-Sus Amy si repede.
Ma trage de mana si urcam la etaj. Apuc sa vad privirea invidioasa a fetei. Nu o condamn si eu as fi. In fata unei usi ne oprim,scoate o cheie si intra pur si simplu. Biroul,de fapt ce birou,apartamentul ,este superb. Camera principala are o masa de conferinta,un birou imens si o canapea neagra de piele. Peretele din fata e un geam imens . In stanga ,o usa da intr-un hol mare unde sunt alte doua incaperi. Banuiesc ,o baie si un alt birou. Lemnul si sticla se combina in mod armonios si senzatia generala e de caldura.
Imi dau geaca jos si dau sa ma asez pe canapea cand Travis ma trage de mana spre el. Nu dau atentie ce vorbeste la telefonul de pe birou,sunt hipnotizata de privirea lui care nu se dezlipeste de pe mine. Si imediat imi dau seama si de ce. Nu am sutien pe sub maieul alb.Sub privirea lui arzatoare,sfarcurile mele se intaresc mai tare. Incerc sa ajung la geaca dar nu am nici o sansa. Cu o singura mana ma ridica pe birou si se baga intre picioarele mele. Ma lipeste de el si ma tine atat de strans incat aproape raman fara aer. Inchide telefonul si isi zdrobeste buzele de ale mele. Impactul e atat de puternic ca simt gustul sangelui in gura. Coada groasa imi este desfacuta de o mana nerabdatoare care se scufunda apoi in parul matasos. Senzualitatea gestului imi smulge un geamat ce creste in intensitate cand simt o mana pe pielea fierbinte a spatelui. Degetele curioase se opresc pe coaste, in apropierea sanilor ,dar fara ai atinge. Tatoneaza usor pielea si fara sa vreau imi tin respiratia in asteptarea gestului final dupa care tanjesc. Un tipat moale imi iese din gura cand simt mana mare pe sanii umflati de dorinta. Cu doua degete prinde sfarcurile tari si dureroase,tragand usor de ele. Placerea si durerea se impletesc intr-o noua senzatie ce aproape ma duce pe marginea prapastiei. Biroul rece de sub spatele gol ma scoate din vise si realizez pozitia in care ma aflu. Culcata pe spate cu sanii expusi la vedere. Mainile lacome ale barbatului strang ritmic globurile de carne in timp ce buzele fierbinti depun sarutari umede pe pielea fina a abdomenului. Sarutarile urca incet si sigur ,ajungand la sanii senibili si excitati. Limba curioasa inconjoara si linge sfarcurile pietroase . Le strange usor intre dinti si apoi suge cu forta. Ma zvarcolesc sub el si inconstient ne frecam pelvisurile intr-o miscare continua. Placerea ma dezintegreaza si sunt in cadere libera. Gemetele imi sunt inghitite de gura barbatului ce ma saruta cu patima.
O bataie in usa ne smulge din jocul erotic. Ma ridica in picioare si cu miscari lente imi aranjeaza hainele pe mine. Depune un sarut bland pe varful nasului si un ranjet i se intinde pe fata cand se uita la privirea mea ametita.
-Intra!striga apoi.
Un barbat intra aducand un carucior plin de mancare. Aromele delicioase imi provoaca un spasm in stomacul gol. Simt cum mi se umple gura de apa cand vad farfuriile apetisante. Dar inainte trebuie sa ma spal pe maine. Travis ma impinge spre baie si ne trezim inghesuiti langa ghiuveta. Ma spal atenta si incerc sa-i evit privirea. Rusinea ma copleseste si-mi vine sa intru in pamant. M-am comportart ca o destrabalata. Doua degete lungi imi ridica barbia si cauza desfraului meu se uita serios la mine.Spune doar atat:
- Inceteaza!
- Ce? ma rastesc eu.
- Sa te certi! Sa-ti faci autocritica! tipa si el.
Sunetul usii inchise ne anunta ca suntem singuri.
- Angi?! Uita-te la mine, iubito!
Tonul bland si rugator ma face sa-l privesc sfioasa si tandretea din ochii lui imi alina nelinistea. Ma strange delicat in brate si isi apasa gura pe buzele mele umflate.
- Hai! Gura asta frumoasa trebuie hranita si cu altceva decat sarutari. Ranjetul lui ma face sa-mi dau ochii peste cap si sa ma stramb la el.
- Foarte matur, printeso! chicoteste amuzat.
Pranzul a fost delicios si am avut ocazia sa ne cunoastem si altfel decat anatomic. Fara sa vreau i-am povestit despre familia mea, moarta intr-un accident stupid de masina. Am avut curaj sa fac haz de chiloteii mei cu elefanti din liceu si prostia cronica, tipica pentru adolescenti.
Peste ultimii ani petrecuti in Miami am trecut fugitiv, omitand anumite lucruri. Nu eram pregatita sa-i spun cu ce ma ocupam si prietenii pe care-i aveam in comun. Inca nu era timpul.
Dupa o amiaza superba petrecuta impreuna l-am convins sa mergem acasa. Nu stiu ce avea el de facut dar eu aveam o agenda plina. In afara cursurilor, aveam de terminat un program pentru cel mai nou si profitabil client iar un dus rece era mai mult decat un moft, era solutia finala pentru arsita care o simteam langa Travis. In ritmul asta o sa fac sigur o pneumonie!
- Un banut pentru gandurile tale?!
Vocea lui ma face sa zambesc stanjenita dar raspund totusi cu acelasi aplomb:
- Noi, fetele, nu ne dezvaluim toate secretele odata! Ne-am pierde tot misterul! il tachinez eu.
- Voi, fetele, sunteti un mister toata viata! ranjeste ironic.

*****************

Dupa ce trecem de poarta de acces al cartierului exclusivist in care locuim, ne oprim in fata casei mele. Cand vreau sa-mi recuperez cheile, ma trage brusc in bratele sale si sfarsim intr-un sarut flamand, umed si adanc, sarut ce-mi transforma picioarele in doua jeleuri moi. Limbile ni se impletesc intr-un dans nebun si gem infundat cand simt penisul rigid ce imi apasa insistent abdomenul.
Aveam nevoie urgent de o gura de aer dar nu mi se parea a fi importanta. Sa pierd contactul cu acele buze senzuale si delicioase....ei da....asta era o problema importanta! Ce imi foloseste putin oxigen daca cu el sau fara el, creierul meu oricum nu mai functiona normal!
Pierduta in lumea simturilor ravasite, vocea lui ragusita de excitatie ma arunca direct in stele:
- Am sa te gust prima data! Am sa-ti simt aroma din locul acela dulce si fierbinte! Am sa te fac sa gemi si sa-mi strigi numele la nesfarsit! Pregateste-te, iubito!

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum