Angel si Diavolul cap.23

84.5K 2.9K 291
                                    

Capitolul acesta e pentru domnisoara, ThingsChange!

Dupa racoarea placuta din avion, cele 31 de grade din Miami pot fi un adevarat cosmar pentru un turist. Pasind pe prima treapta a avionului, pentru mine a fost cea mai calduroasa imbratisare de bun venit.

Aterizasem in zona destinata exclusiv avioanelor particulare, evitand aglomeratia obisnuita dupa Miami International Airport. Aranjasem din timp sa fim asteptati de prietena mea, Kristen. Relatiile lui Colin i-a inlesnit accesul cu masina, incercand astfel sa ocolim haita de paparazzi, a caror instinct de vanatoare rivalizeaza cu cel al hienelor.

Dupa o discutie interminabila si contradictorie cu barbatul obscen de bogat, l-am convins cu greu sa renunte la hotelul de lux obisnuit in favoarea unei vile construite pe plaja, in Key Biscayne, renumita pentru nisipul alb si fin.

Ce nu stie el si nici nu am de gand sa-i spun, fiind curioasa la reactia lui, este propietara acestui loc superb unde imi petreceam majoritatea timpului.

Rezemata de masivul SUV, Kristen e o aparitie incantatoare. Putin mai inalta ca mine, parul lung si ondulat de culoarea noptii face un contrast izbitor cu pielea alba si ochii socant de verzi. Rochia alba si vaporoasa se opreste mult deasupra genunchilor, dezvelind niste picioare interminabile. Desi detine cateva saloane renumite de tatuaje si este una dintre cele mai bune in bransa, pielea ei este impecabila, singurul tatuaj fiind pe incheietura mainii stangi unde numele parintilor ei este realizat artistic in stil gotic.

Respiratia suieratoare a lui Colin imi da de inteles ca nu este indiferent la frumusetea prietenei mele.

-Spune-mi ca pe noi ne asteapta, creatura aia superba, se roaga el.

Imi inghit cu greu chicotitul ce sta sa iasa si cu o fata ofensata, mormai suparata:

-Barbatii, cele mai nestatornice fiinte!

Confuzia si remuscarile dupa chipul lui distrug si ultimul gram de stapanire de sine pe care il mai am, dezlantuindu-ma in hohote de ras.

-Dracusorule, maraie el tragandu-ma usor de coada lunga ce-mi atarna pe spate. Ce pui la cale?

Cu cea mai nevinovata fata posibila, spun inocent:

-Nimic. Hai sa-ti fac cunostinta cu prietena mea!

Nici nu termin bine de spus si o zbughesc spre ea. Fara sa ne spunem un cuvant, ne strangem lung in brate si acum realizez cat de dor mi-a fost dupa noptile lungi in care discutam si ne distram, ne contraziceam, ne sacaiam, ne prosteam impreuna. Fiind cu patru ani mai mare decat mine, Kristen mi-a fost sora mai mare pe care mi-am dorit-o intodeauna, modelul si indrumatorul meu. M-a invatat cum sa ma imbrac, cum sa ma fardez fara sa arat ca un clovn, mi-a facut primul tatuaj si a reusit sa ma impace cu viata intr-o perioada in care eram total debusolata si fara pic de incredere in mine.

-Bunaciunea asta e iubitul tau? sopteste ea.

-Ntt, dar ar putea fi al tau. Suntem doar prieteni.

Isi arcuieste mirata o spranceana si fara sa-i mai dau timp sa adauge ceva, o trag spre Colin care a asteptat discret intr-o parte lasandu-ne spatiu sa ne bucuram de revedere.

-Colin Hamilton, un prieten si Kristen Smith, prietena mea cea mai buna.

Si-au strans mainile, palma ei mica fiind inghitita total de mana lui mare si am simtit la propriu unda electrica ce sa format intre ei.

Privirea lui indescifrabila in majoritatea timpului a devenit flamanda si posesiva in timp ce obrajii prietenei mele au capatat o nuanta trandafirie.

Atunci mi-am dat seama ca luasem decizia cea mai buna refuzand sa ma culc cu el. Nu spun ca nu ma dorise, ca nu-mi cercetase flamand trupul dar niciodata cu o asa intensitate. Singurul barbat care ma privit vreodata asa, a fost Travis.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum