Angel si Diavolul cap.24

76K 3K 193
                                    

Acest capitol este pentru domnisoara Lovemiss!

Poate nu stiati dar s-a infiintat un nou club numit Reginele Dramelor si contine trei membri importanti. Pentru doua dintre ele, eu fiind a treia, acest capitol e premiu din partea mea.Cele doua regine sunt Lexinewman889 si D-and-G! E o gluma si va rog sa o luati ca atare.

Aterizarea pe aeroportul din Miami a fost mult mai placuta si asteptata cu mult nerabdare din partea mea. In ciuda caldurii inabusitoare, atmosfera era mult mai placuta decat cea din avion unde aproape am luat foc din cauza flacarilor aruncate de Niky catre Jay si un Noah ursuz care a bufnit si mormait pe tot parcursul zborului.
Tensiunea dintre cei doi iubiti era ceva nou si pentru mine, relatia dintre ei fiind una aproape perfecta . Durerea si nelinistea din ochii ei aproape m-a facut sa-i dau una idiotului, pe al carui chip citeam plictiseala si indiferenta.
Aproape am ramas cu gura cascata cand in loc de dulcegariile obisnuite care ma faceau sa vomit am vazut un razboi in plina desfasurare. Jay, care niciodata nu i-a vorbi iubitei lui decat calm si dragastos acum improsca cu remarci veninoase si ironice. Cu fiecare cuvant aruncat, buza de jos a fetei tremura mai tare si aproape ca ma dureau pe mine dintii cat de tare isi inclestase maxilarul. Norocul lui a fost Noah, care a reusit sa-mi distraga atentia, altfel, cred ca ma pagubea de un pumn in fata.
Celalalt idiot, in loc sa-si roage frumos iubita sa vina cu el, si-a latrat ordinele in telefon pe un ton pompos si arogant. Iepurasul Emma, cum o numim intre noi baietii, fara sa stie niciuna dintre suratele ei, s-a transformat intr-o pisica salbatica. I-a inchis telefonul in nas, nu inainte sa-l trimita la dracu. Expresia fetei lui era una demna pentru a fi imortalizata pentru vecie. Mirarea si confuzia i-au imbracat trasaturile ca apoi sa-mi strige furios:
-Asta s-a intamplat din cauza iubitei tale afurisite! A stat prea mult in preajma ei!
Chicotitul lui Niky nu a facut decat sa-i sporeasca acestuia furia si iubitul ei sa se rasteasca furios:
-Nu gasesc nimic amuzant aici! Mai bune tine-ti gura!
Pentru o clipa l-am vazut mort sub privirea nimicitoare a fetei. Aceasta si-a ingustat privirea si a marait printre dinti:
-De cand mama dracu iti permiti sa-mi vorbesti asa? Ce sunt eu pentru tine?
Si atunci s-a declansat razboiul. Pe un ton dispretuitor, acesta a spus:
-Chiar ma intreb uneori, ce esti tu pentru mine?
Fata s-a albit la fata si icnetul ei sonor a acoperit sunetul de surpriza pe care l-am scos la unison si eu, si Noah.
-Credeam ca sunt iubita ta! a soptit ea aproape plangand in urma lui Jay care se indepartase deja.
Desi nu mai sperasem sa vina cu noi, Niky e o fata puternica si loiala. Inca de cand am anuntat ca vreau sa particip la cursa, mi-a zis ca vine sa-mi faca galerie si-mi tine pumnii, sa castig. In plus, spera sa se intalneasca cu Angel si sa petreaca o zi, ca fetele.
Cu un calm absolut remarcabil, si-a rezervat o camera la hotel, apartamentul pe care in mod normal il aveau rezervat amandoi, iesind din discutie.
Desi am crescut ca fratii, toti trei, nu suntem atat de idioti incat sa nu ne dam seama cand gresim. Si de data asta, Jay a facut-o lata! In mod tacit, atat eu cat si Noah ne-am oferit sprijinul fetei care, a devenit ca o sora pentru noi de-a lungul celor trei ani de cand ne cunoastem.
Drumul spre hotel l-am parcurs intr-o tacere apasatoare, fiecare framantat de propriile probleme. Ziarul pe care l-am pescuit in aeroport mi-a oferit detalii picante in privinta noului iubit al lui Angel.
-Nenorocitul! Scrasnesc din dinti si marai la vederea rivalului meu incolacit pe o blonda sexy. Nu a durat nici macar o saptamana relatia lor de rahat.
Sentimentul de amaraciune si parere de rau, ma ia pe neasteptate. In mod normal ar trebui sa ma simt fericit si razbunat pentru relatia lor esuata dar vinovatia se strecoara in sufletul meu. Toate aceste lucruri s-au intamplat din cauza mea , a nehotararii si instabilitatii mele.
Am dat cu piciorul si mi-am batut joc de singura fata care m-a iubit sincer si neconditionat, mi-a trecut cu vederea multe rahaturi si si-a pus inima pe tava desi stia ca i-o puteam frange, asa cum sa si intamplat.
Am fost cazati intr-un timp record si mi-ar fi placut ca Jay sa-si vada fata cand a aflat ca va sta singur, iubita lui ignorandul total si mustind de indiferenta la privirea lui uluita. Cand esti dobitoc, ti-o iei! Si e timpul sa afle si el cum este, eu si Noah fiind deja experti.
Ne-am retras in camerele noastre, urmand sa ne intalnim in holul mare de la receptie, seara, inainte de cursa.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum