Angel si Diavolul cap.14

81.4K 3.2K 79
                                    

Acest capitol il dedic domnisoarei DayanaSlabu care a dat dovada de un spirit bataios desi nu era nevoie. Domnisoara ,iti multumesc pentru sustinere si sa stii ca am apreciat promptitudinea cu care ai reactionat!

Ma uit la ingerul din bratele mele si nu-mi vine sa cred ca o am acolo. A trecut prea mult timp de la ultima noastra intalnire pasnica. Noaptea trecuta nu se pune , nici nu a stiut ca eram langa ea. Ochii de culoarea violetelor sunt deschisi si luminosi , semn ca e calma si fericita. Cand incep sa prinda o nuanta de indigo , e timpul sa-mi fac griji , stiu ca e furioasa ,suparata si nefericita. Imi fortez norocul si ridicand ironic dintr-o sptanceana ,o intreb din nou:
-Si ce spuneai ca faci in baie?
Isi musca buza de jos si chicoteste pana cand un val de tuse o opreste. Ma incrunt la ea si nu pare deloc impresionata ,ba chiar primesc o mica strambatura. Se pare ca tin in brate un mic dracusor nicidecum un inger.
Devine brusc serioasa si cu mana mica pe care are atasat "fluturasu",imi mangaie bland fata si sopteste:
-Mi-a fost dor de tine.
Raman blocat . Nu ma asteptam la o declaratie atat de franca din partea ei tinand cont ca am fost un nemernic. Ma dezmeticesc cu greu si incerc sa glumesc:
-Ti-a fost dor de mine sau o spui sa nu te pedepsesc?
Rade amuzata si isi freaca nasul mic si obraznic de pieptul meu .E ca un pisoi care toarce. Desi inabusit , aud clar cuvintele care ma termina pur si simplu.
-Mi-ai lipsit. Mi-au lipsit bratele tale in jurul meu noaptea ,parfumul tau , mangaierile si sarutarile tale , hainele imprastiate....
Ultima afirmatie ma face sa rad si nu ma mai pot abtine. In loc de o mustrare , o sarut. E un sarut salbatic in care pun tot dorul si foamea pentru ea. Raspunsul ei e pe masura si ne trezim inclestati intr-o imbratisare pasionala. Ma rup cu greu din euforia momentului , constient ca nu e intr-o stare prea buna. Inca are febra si nici sunetul ciudat din pieptul ei nu e in masura sa ma linisteasca. O mai sarut usor pe buzele arse de febra si soptesc:
-Si tu mi-ai lipsit. N-am putut sa-ti uit gustul si aroma pielii . Mi-a fost dor de parul salbatic si matasos , de obraznicia ta ,mi-a fost dor de tine toata.
Ofteaza si un suvoi de lacrimi se scurg pe obrajii imbujorati , lacrimi ce ma rup in doua.
-Te rog iubito ,nu plange! Am fost un idiot , nu merit nici o lacrima. Incerc sa o alin dar parca mai rau fac. Plange din ce in ce mai tare si in final o tin in brate ca pe un copil mic si o legan. Se opreste intr-un final si multumesc in gand tuturor sfintilor. Deja eram in panica .
-Trav.. Ma striga si glasul ei e ragusit de atata plans.
-Da , iubire.
-Promite-mi ceva!
-Orice, iubito! Orice!
Chicoteste amuzata si apoi spune serioasa.
-Indiferent ce se va intampla in viitor , vreau sa fi sincer cu mine! Daca ma vei parasi , vreau sa-mi spui inainte.
-Cum sa te parasesc iubito? Am gresit o data si aproape am inebunit!
-Nu stiu. Poate te vei indragosti de o femeie sau te vei plictisii de mine ,orice e posibil. Poate nu vom mai fi iubiti dar cel putin ramanem prieteni......
-Prieteni....ma arat eu sceptic. Iubito , daca tu ti-ai gasi pe altul si m-ai parasi,numai prieten nu ti-as fi. Sincer , l-as ucide pe ticalos!
-Niciodata nu ti-as face asta! Te iubesc prostutule!
Nu spun nici un cuvant doar sarut mana mica atent sa nu o lovesc. Tin la ea atat de mult incat uneori doare dar ma feresc sa spun cuvintele. Le-am mai spus unei singure femei si m-am ales cu inima franta. Aveam doar 18 ani cand toate visele despre inimioare , fericire si dragoste eterna s-au spulberat transformandu-ma in demonul de azi. Stiu , ea e deosebita si daca pot spune un lucru cu mana pe inima despre Angi , e cea mai sincera femeie pe care am cunoscut-o vreodata. Indiferent cat de dureros e acel adevar nu se fereste al spune.
O respiratie ritmica si linistita ma avertizeaza ca mica faptura din bratele mele a adormit. Arcul genelor lungi si dese arunca o umbra pe obrajii palizi . Doarme cu gura usor intredeschisa si ma simt tentat de buza plina ,de jos. O prind usor cu gura si imi trec limba peste ea, gustand-o. Stapana ei se foieste nemultumita si cu un chicotit mic , o asez incet pe pat , atent sa nu o trezesc.
Desi e mica de statura are picioare lungi si superbe. Pielea moale si catifelata imi face cu ochiul si inainte sa o invelesc grijuliu ,imi plimb mana de-a lungul picioarelor pana pe curba voluptoasa a soldurilor. Poate sunt un pervers nenorocit dar imi doresc sa-i simt gustul atat de tare incat inghit in sec.
Ma pleznesc mintal pentru gandurile murdare si ma intind langa ea. O cuprind bine in brate si imi ingrop nasul in parul lung si parfumat , cel mai frumos par vazut vreodata. Somnul nu isi face intarziata aparitia si adorm linistit pentru prima oara ,dupa un lung sir de nopti albe.



Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum