Angel si Diavolul cap.10

85.8K 3.6K 102
                                    

-Esti femeia mea si nimeni pe lumea asta,nu te va lua de langa mine! O spun manios si chiar o cred desi am fost un dobitoc.
-Da-mi drumul,incearca ea sa se smuceasca.
Imi infasor mainile mai strans in jurul ei si vocea ascunsa a ratiunii sopteste rautacioasa"tine-o bine prostule,e ultima data". Enormitatea tampeniei pe care am facut-o ma loveste din plin si gem fara retinere. Im bratele mele simt corpul ei mic si firav scuturat de suspine uscate. As face orice sa pot da timpul inapoi dar din pacate e imposibil.
-Doar putin,mai lasa-ma putin sa te simt iubito! Implor cu glas scazut si incerc sa-mi impregnez toate acele curbe care mi-au desfatat ochii si mainile,parfumul unic al pielii ei si acel par salbatic in care mi-am ingropat chipul de atatea ori.
O intorc in brate si durerea din irisii violeti,acum inecati in lacrimi,imi taie rasuflarea. Se agata de privirea mea si ma simt pierdut in acei ochi magnifici,ireali de frumosi. Buzele pline sunt umflate si ranite de dintii adanc infipti in ele si fara nici o ezitare le prind intr-un sarut agonizant.
Ma impinge si raman mortificat cand ii citesc dezgustul de pe fata si imi suiera veninos:
-Ai gustul ei pe buze! Si chiar nu te prinde rujul asta!
O voce enervanta miorlaie nervoasa de pe canapea:
-O sa mi-o platesti Angel!
Fara sa-i arunce macar o privire micuta amazoana se indeparteaza scuipand :
-Suge-o!
Privesc dupa ea si gelozia ma taie adanc cand o vad inghitita de bratele lui Miguel Garcia. Nu e nimic carnal in imbratisarea lui,e alinarea data de un frate ,un prieten ingrijorat si cu toate acestea furia ma arde ca un acid. E femeia mea,ticalosule!
Vocea miorlaita a tarfei care a declansat tot dezastrul ,cu colaborarea mea ,fireste,ma trezeste la realitate si vad multimea de gura casca ce se holbeaza amuzati la mine. Nervii ma ia instantaneu si urlu ca apucatu:
-Carati-va dracu de aici!
Multimea se imprastie speriata si din doi pasi ajung la cateaua imprastiata pe canapeaua mea. Fara mila ,o apuc de un brat si o smucesc in sus scarbit. O vanataie frumoasa inflorea deja pe maxilarul incordat si o buza umflata strica aspectul de papusa Barbie.
-Dispari! Si baga bine la cap,daca te pune dracu sa-i faci necazuri lui Angi,te distrug!
E suficient de desteapta incat sa-mi ia amenintarea in serios si cu o fata ingrozita pleaca ca din pusca.
Pentru prima data vad fetele prietenilor mei si fiecare se uita intr-un fel . Niky mi-ar lua capul si imi arunca o privire scarbita,Jay ma priveste cu compasiune,Noah e indiferent si Megan....ei dracie,parca as fi inselat-o pe ea.
-Vreau ceva tare de baut,voi? Nu? Nu-i nimic,beau singur.
Merg la bar si ma pun pe treaba. Dupa o ora in care mi-am ars esofagul cu grade multe,eram cam ametit si total relaxat. O fata cunoscuta ranjea prosteste la mine si daca nu eram putin luat ,as fi sifonat-o putin.
-Garcia,ce vant te-a duce? Nu trebuia sa-mi consolezi iubita,spun ironic.
-Roack,daca nu te-as cunoaste as zice ca esti idiot ,omule. Ce dracu a fost in capul tau?
-Hai ca ma faci sa rad! Uite cine vorbea,campionul in relatii de durata! Scuteste-ma! I-o tai ironic.
-Frate,te-ai gandit ca nu toti suntem niste nemernici norocosi,ca tine? Crede-ma, ai dat cu piciorul la o fata de milioane,pe care multi si-ar dori-o.
-Sa inteleg ca si tu te numeri printre ei?
-Nee,o cunosc de cand era o mucoasa razgaiata si nu o vad decat ca pe o sora. O sora la care tin si pentru care ti-as strica moaca aia frumoasa.
-Unde e? Intreb ingrijorat .
-A sunat un prieten,Josh si a plecat. Era al naibii de furioasa pe toata specia masculina si am scapat ca prin urechile acului.
-Tu ce dracu ai facut? Rad si chiar sunt curios cu ce a suparat-o.
Imi face semn sa ma apropii si imi arata spre ringul de dans. Sunt surprins cand imi dau seama ca a pus ochii pe Megan.
Bine,Megan e o femeie frumoasa,nu ma intelege-ti gresit dar de unde o cunoaste el pe Meg?
-Am vazut-o pe monitoare cand a intrat in club si m-am bucurat ca Angi o cunoaste.
Aha,acum m-am lamurit. Ma uit la Meg si aproape ma umfla rasul cand vad ce priviri urate ne arunca la amandoi. Pe mine prea putin ma intereseaza dar fraierul de langa mine habar n-are ca se ingroapa singur.
-Si am rugat-o pe vrajitoarea aia mica sa-mi faca cunostinta cu ea si sti ce mi-a zis nemernica?bolboroseste el.
-Uimeste-ma! Ranjesc eu.
-Daca vreau ca numele meu sa nu se stinga la mine ,sa nu ma puna dracu sa-mi bat joc de ea. Inca se reface dupa un nenorocit care i-a frant inima.
-Cum a zis? Un nenorocit? Spun chiar ofticat.
Dupa fata mea suparata isi da seama despre cine e vorba si rade ca prostul.
-Aha,tu esti nenorocitul! Frate,chiar esti idiot. Eu ma car de langa tine pana nu ma molipsesc si eu cu prostie si-mi ruinez toate sansele cu domnisoara. Am crezut ca doar la tine se uita urat dar se pare ca m-a luat si pe mine in vizor. Sfatul meu e sa te imbeti bine in seara asta ca maine va fi o zi grea. Totul e din partea casei!
Dupa ce-i da toate indicatiile barmanului,isi vede de treaba si eu raman sa-i iau sfatul in serios. Ma imbat ca un porc. Si daca am crezut ca o sa-mi fie bine,m-am inselat. Am fost luat mai mult pe sus de amicii mei si ca pedeapsa mi-a dat-o Dumnezeu pe Niky ca sofer. Cat a durat drumul nu i-a tacut gura o clipa,o adevarata tortura pentru capul meu. Ca o adevarata prietena, dupa ce am ajuns si mi-a dat un branci pe usa,ma informat cu candoare.
-Trav,tu stii ca te iubesc ca pe fratele meu,dar daca Angi iti vrea sangele,baiete sa stii ca o ajut si eu.
Dupa o asa declaratie de dragoste am ramas singur in casa mare si pustie,cu o infioratoare durere de cap si un gol in suflet.


*

Printre draperiile desfacute,razele soarelui ma lovesc cu o precizie draceasca ce nu ma juta deloc cu blestemata de durere de cap. Cap,ce peste noapte s-a marit de doua ori si in plus simt in gura un gust oribil,de zici ca am ingropat ceva acolo. Cu un efort supraomenesc ma tarasc pana la baie si ma bag sub un jet de apa rece,in speranta ca ma voi simti mai bine. Filmul noptii trecute se deruleaza cu repeziciune in mintea mea si scap un sunet plin de jale. Pumnul face contact cu suprafa dura a baii si ma injur singur,cu voce tare,cat de idiot si las am putut fi. Da,las! M-am speriat de sentimentele fata de ea,mi-am simtit amenintat independenta si am preferat sa dau inapoi. Nu m-am gandit cat de rau am sa o ranesc si ce greu imi va fi fara ea. Nu am stiut ca poate durea atat de tare. Sunt un mare nemernic si ma asteapta zile grele ca-ci nu am de gand sa renunt la ea fara lupta. Si cum in dragoste,si in razboi sunt permise toate armele,am de gand sa folosesc toate mijloacele sa-mi aduc iubita inapoi. Eu sunt diavolul si se stie ca lupt murdar deci iubito,nici nu stii cu cine vrei sa te joci. Sunt sigur ca ne vom rani,ne vom ura de moarte dar nimic nu mai conteaza cand vei fi a mea.


*

Dupa aproape doua zile in care mi-am facut punct de observatie in fata geamului uitandu-ma dupa ea,si-a facut in final aparitia. Silueta mica si infranta ce a coborat din masina,m-a facut sa gem de durere. Mi-am infranat cu greu dorinta de a alerga si a o strange in brate. Cu un efort colosal am asteptat sa se stinga toate luminile in casa si sa adoarma. Intrarea prin efractie in casa ei a devenit deja o a doua natura. Cu pasi usori,ca un hot profesionist am urcat scarile spre dormitorul ei. O lumina discreta de la un bec stradal mi-a dezvaluit trupul micut,strans ghemuit pe partea in care obisnuiam eu sa dorm. Cearcanele pronuntate de sub ochii ei magnifici a fost aproape o lovitura mortala in inima mea si ochii mi s-au umezit cand i-am vazut silueta firava,infasurata intr-un tricou vechi de-al meu. Parul salbatic si matasos era imprastiat pe perna si nu m-am putut abtine sa nu-mi trec degetele prin suvitele lungi si parfumate. Nevoia de a ma lipi de corpul micut si fierbinte era dureroasa. Imaginile cu noi inclestati intr-o pasiune nebuna aproape m-au facut sa-mi pierd mintile. Gustul dulce al trupului ei il am si acum in gura si vreau sa-i simt din nou spasmele orgasmului atunci cand se zvrcoleste sub mine. Ma vreau adanc ingropat in pasarica stramta si fierbinte,umeda doar pentru mine. Un zvacnet in boxerii mei ma trezeste la realitate si durerea din pantec ma goneste din dormitorul celor mai frumoase nopti din viata mea ,cu cea mai minunata femeie.

*

Dimineata vine cu greu,tinand cont ca nu am pus geana pe geana. Primul pas in jocul iertarii si al seductiei il fac eu. O gasesc in bratele lui Josh,motaind pe capota masinii. O pereche de ochelari de soare acopera strategic urmele vinetii din jurul ochilor,pe care nici un fard din lume nu le poate ascunde. Ma apropii de ea si-l avertizez din priviri pe baiat sa stea in banca lui. Nu sunt impresionat de privirile sale confuze si manioase.
Incet sa nu o sperii,imi lipesc buzele de gura dulce si bosumflata intr-un sarut tandru. Tresare si sunt nevoit s-o strang bine in brate cand incearca sa scape din sarutul ce devine mai lacom. Soptesc pe buzele de acum umede si umflate:
-Buna dimineata,iubito!
Tot ce primesc e un marait si .....nenorocitule!
Deci,sa inceapa jocul!






Buna dimineata,tuturor! E ora 7 si eu ca si Travis nu am pus geana pe geana. Cu un ochi aici si unul la televizor,a dat Dumnezeu sa termin si eu capitolul asta. Nu am avut nici un chef de scris dar datorita voua,celor care mi -ati votat povestirile m-am ambitionat si l-am terminat.
Va multumesc pentru voturi si pentru....dedicatii. Sincer,nici nu m-am asteptat. Nu stiu ce am facut sa le merit dar mi-au placut.
Va implor sa nu va legati de greseli,promit sa le corectez dar nu acum. Sunt moarta de somn!

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum