Angel si Diavolul cap.8

97.1K 3.7K 113
                                    

Travis



Travis Roack indragostit. Mda,suna cam aiurea,mai ales pentru mine. Eu nu ma indragostesc sau cel putin asa am crezut pana acum cand am intalnit-o pe ea. Jumatate copil-jumatate femeie. Dulce,inocenta,senzuala,apriga,bataioasa si cu un temperament dat dracu. Ne cunoastem de o luna si tot raman uimit de fiecare data cand descopar o noua fateta a personalitatii ei. La ea e totul sau nimic.
Am cunoscut femei superbe ,femei cu trupuri de zeite care in afara de dorinta nu au trezit nimic in sufletul meu. Acum,un singur gest al vrajitoarei roscate ma arunca in agonie sau extaz. Cunosc toate micile ticuri ce-i tradeaza emotiile. Isi musca buzele voluptoase atunci cand se afla in incurcatura,nasul mic si drept se stramba adorabil cand nu-i convine ceva iar cuta mica dintre sprancenele perfect arcuite apare cand sufera,o doare sau e pe cale sa faca explozie. De cand i-am aflat numele adevarat,Angelique Spencer,imi place s-o tachinez strigand-o Marchiza Ingerilor.Atat ea cat si Josh au devenit inseparabili grupului nostru. Pana si Megan ,desi mai retinuta ,o simpatizeaza.
Dupa o zi lunga ,atunci cand nu iesim in oras ne place sa stam impreuna la unul dintre noi. Acum cateva zile am fost nevoit sa fac pe gazda cand tot ce doream era sa-mi strang iubita in brate si sa ma delectez cu trupul ei divin. Atunci ca si acum o tineam lipita de mine spre amuzamentul prietenilor mei care nu rateaza nici o ocazie sa ma ia la misto. Marele Travis Roack,pus la pamant de o fata pe jumatate cat el.Fata ,ce de o vreme era cam tacuta.Mici frisoane ii scuturau corpul micut din cand in cand. Am privit spre chipul mai palid ca oricand observand pentru prima data cearcanele vinetii de sub ochii ei mari si frumosi. Spaima mi-a strans inima intr-o menghina dureroasa si mi-am lipit buzele de urechea ei.
-Iubire,ti-e rau?
Roseata ia invadat obrajii palizi si cu un zambet crispat a dat din cap ca nu. Vezi sa o si cred!
-Serios scumpo,ce ai? Deja eram iritat,stiam ca-mi ascunde ceva dupa culoarea din ce in ce mai aprinsa de pe fata ei.
-Termina Trav,nu am nimic!
Am marait nervos si mi-am inclestat mana mai tare pe mijlocul ei. Gestul meu i-a smuls un scancet de durere ce ma facut sa ma injur singur. M-am ridicat in picioare cu ea in bratele mele si am pornit spre dormitorul meu unde ne-am asezat in pat. Desi nu asa am dorit sa o vad in patul meu,infasurata in haine,eram fericit. Pe asternutul negru parul ei rosu facea un contrast izbitor. I-am mangaiat fata palida si mi-am lipit usor gura de buzele ei. Buzele pline s-au desfacut tremuratoare ,limba mea plonjand in cavitatea dulce si parfumata. Am lins si gustat fiecare bucatica din gura catifelata. Mi-am infipt dintii in buza de jos si am supt-o usor dupa ce i-am inghitit micul scancet de durere. Parfumul ei mi-a imbatat simturile si tot ce doream era sa ma ingrop adanc in caldura trupului ei. I-am scaldat fata in mici saruturi fierbinti si aproape m-am pierdut in violetul ochilor ei incetosati de patima. Un geamat lung mi-a scapat cand si-a inclestat mainile in parul meu si mi-a sorbit buzele intr-un sarut patimas. Penisul mi-a zvacnit nerabdator cand m-am apasat peste copsele ei ce tremurau sub mine. I-am muscat incet lobul parfumat si am soptit usor:
-Acum imi zici ce ai sau vei ramane asa sub mine. Mie imi comvine oricum.
Si-a dat ochii peste cap si stingherita mi-a lipit mana de abdomenul ei plat. Fara sa ma priveasca a spus incet:
-Ma doare aici.
Nici nu stiu cand am zburat de pe ea si am inceput sa masez usor zona dureroasa. Plin de remuscari am certat-o tandru.
-Micuto,de ce nu mi-ai zis ? M-am asezat ca animalul pe tine!
A chicotit amuzata si a inceput sa-mi explice.
-O spun o singura data si vezi cum intelegi. Metaforic vorbind,pentru fete e perioada de...luna plina.
Prima data nu am inteles mesajul dar vazandui bujorii din obraji,am inceput sa vin de-acasa. Rasul mi-a scapat fara sa vreau,gest ce ma costat un cot bine plasat in coaste. Inca amuzat,am lipit-o cu spatele de pieptul meu si am incercat sa alin durerea cu mangaieri blande. Dupa un timp i-am simtit corpul usor,relaxat.Adormise.
Am fost trezit din amintirea haioasa de mana ei ce-mi mangaia tandru obrazul. Si-a lipit buzele delicioase de gura mea si mi-a spus ca pleaca acasa. Ofticat,am strans-o mai tare in brate si-am marait suparat.
-Nu pleca! Stai cu mine!
-Ssshhhh....vin mai tarziu.Ma sarutat usor si a continuat. Am ceva de terminat,fac un dus si vorbim mai incolo.
O idee mi-a incoltit in minte si i-am dat drumul prefacandu-ma putin suparat.
-Bine,dar daca peste doua ore nu esti gata,vin si te iau din dus!
Am privit-o cum pleaca nu inainte de ai strivi buzele intr-un sarut adanc. M-am intors spre nemernicii care ranjeau in spatele meu si le-am spus:
-Carati-va dracului acasa,am treaba!
-Amabil ca intodeauna,Roack! Ma salutat Niky cu degetul mijlociu.
Dupa minute interminabile de invartit prin casa fac un dus scurt si ma indrept spre iubita mea. Ca de obicei gasesc usa deschisa. O muzica ritmata se aude de la etaj si fara sa fac nici un zgomot,urc. Dormitorul e intunecat,singura lumina fiind cea din baie. Imaginea ce mi se asterne in fata ochilor e visul secret al orcarui barbat. In cada imensa unde ma si vad bagat langa ea,fata mea se balaceste intr-un nor de spuma.Tine ochii inchisi si capul sprijinit pe suportul special,un picior e sprijinit de marginea cuvei miscandu-se in ritmul basilor puternici. Un sfarc mic si roz se imi pune stapanirea de sine la grea incercare din spuma cremoasa. Instantaneu imi simt barbatia stransa de boxerii acum neancapatori. Ma apropii incet de printesa mea sexy ,ma las pe vine si cu varful degetului alint sfarcul obraznic. Reactia ei e pur si simplu delicioasa. Deschide ochii speriata si cand ma vede pielea ei capata o minunata nuanta de roz.O-ul format de buzele ei carnoase ma face sa-mi aplec capul si sa-i prind gura intr-un sarut plin de patima.Mana ramasa libera mi-o afund in parul bogat prins intr-un coc lejer si ii apropii fata mai mult de a mea. Ne adancim in sarutari lacome si numai nevoia stringenta de aer ne obliga sa intrerupem contactul dintre gurile noastre. Nu spune nimic,ma priveste cu ochii mariti si intunecati de dorinta.Iau un prosop si ii fac semn sa se ridice. Ma priveste stanjenita si se afunda mai tare in spuma bogata. Imi lipesc buzele de urechea micuta si soptesc cu glasul ingrosat de patima.
-Ce ti-am promis eu iubito?
Isi musca buzele putin speriata si gestul e ca un decansator a unei explozii intarziate. Dintr-o singura miscare o scot si o infasor in prosopul moale,ca pe un copil. Din cativa pasi,cu ea in brate,ajung in dormitorul aflat in semiintuneric. O pun usor in pat si singurul sunet care se mai aude e respiratia noastra agitata.Slava Domnului,muzica sa oprit singura. Singura melodie pe care vreau sa o aud e numele meu gemut de gura ei exotica.
Aprind doar o lampa si imi las privirea sa cutreiere trupul superb aproape dezgolit. Picioarele lungi si masoase se termina cu o pereche de talpi mici ce se pierd in mainile mele mari. Unghiile scurte si elegante,pictate intr-un rosu pacatos ma fac sa-mi infig dintii usor in degetele subtiri. Pielea parfumata si inca putin umeda imi umple narile.Gura lacoma se napusteste asupra ei devorand fiecare petec matasos in cale. Gemetele ei ma aduc in pragul nebuniei si imi las limba sa guste dulceata trupului ei. Cu o miscare calculata ii ocolesc strategic coapsele si urc pe abdomenul plat spre sanii plini si excitati. Ii simt mainile mici cum se incurca in tricoul meu si din miscari scurte scap de el,pantaloni si boxeri. Ma asez intre picioarele ei si imi frec penisul rigid de pasarica moale si fierbinte,apasand usor. Gemete usoare izbucnesc din gura ei si ii simt unghiile cum se infig in spatele meu incordat. Buzele mele flamande se incolacesc pe sfarcurile intarite si sug puternic. O simt cum se zbate sub mine si imi intetesc atacurile gurii asupra sanilor bogati. Musc si ling usor pielea palida. Imi las mana sa alunece spre punctul fierbinte ascuns intre coapsele ei. Soaptele de protest le inghit intr-un sarut nemilos. Degetele mele intalnesc cutele moi si catifelate, acum umede de dorinta. Masez lin perla micuta plina de terminatii nervoase si-mi strecor un deget in tunelul ingust al trupului ei. Carnea fierbinte ma impresoara si gem adanc cand ma imaginez adanc ingropat in canalul stramt. Tipatul ei moale este inghitit de gura mea lacoma. Vreau sa-i simt gustul si vreau acum. Alunec peste ea si-mi ingrop capul in coapsele parfumate. Buzele mele ajung la intrarea umeda a trupului ei si sorb nesatioase lichidul dulce al dragostei. Cu varful limbii nerabdatoare cercetez fiecare cuta delicata si fina. Dumnezeule,are un gust divin! O mana mica se infige in parul meu si opreste asaltul lacom asupra feminitatii ei. Ma cufund in ochii ei magnifici,incetosati de dorinta si aud cea mai minunata muzica.
-Te vreau!Acum!
Fara sa mai stau pe ganduri ma ridic si alunec usor ,pana la capat,in paradisul fierbinte al trupului ei.








Scuze pt.eventualele greseli de exprimare. Nu am crezut vreodata ca e asa greu sa scrii o scena de dragoste,sa o faci fierbinte! Daca am reusit sa-mi spuneti!
Nu am uitat si asa cum am promis ,vreau sa va multumesc pt fiecare vot pe care mi-l dati. Inseamna enorm pt mine,ma face sa cred ca nu scriu degeaba.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum