Angel si Diavolul cap.21

80.9K 2.9K 384
                                    

Acest capitol este pentru WildChampion! Domnisoara aceasta, are o poveste superba, pe care v-o recomand cu caldura!

Arsita care ma inconjoara mai are putin si ma topeste. Incerc sa fug de caldura sufocanta si marai iritata cand nu pot sa scap de greutatea ce-mi apasa pieptul. In ciuda durerii surde de cap, imi dezlipesc pleoapele grele de somn si clipesc nedumerita cand vad bratul vanjos, strans infasurat in jurul meu. Amintirea noptii trecute imi coloreaza obrajii palizi si ma abtin cu greu sa nu sar din pat.

Dupa minute lungi in care m-am chinuit sa ies din stransoarea de fier fara a-l trezi pe Travis, imi adun hainele imprastiate si aleg sa folosesc baia din camera de oaspeti. Dupa un dus lung si meditativ,am decis sa-mi asum noaptea trecuta fara a da bir cu fugitii.

In timp ce astept ca maleficul aparat sa scuipe mai repede picaturile de lichid cafeniu, esenta vietii mele, chicotesc de una singura si ma declar oficial Regina dezmatatelor. Nu regret nici macar o secunda din orele petrecute in patul lui Travis si imi dau seama cu stupoare si jena ca e un lucru totusi de care imi pare rau: noaptea prea scurta.

Sunetul scos de soneria de la intrare, ma scoate brusc din reverie si ma intreb cine este asa matinal si care e urgenta. Nu stiu cine e mai uimita, eu sau zeita blonda? Se pare ca ea deoarece ramane blocata in pragul usii desi m-am dat la o parte, facandu-i semn sa intre.

Mirosul cafelei proaspete ma cheama in bucatarie si ridicand nepasatoare din umeri, ma intorc cu spatele si plec. E treaba ei daca intra sau nu!

-Nu ai putut sa te ti departe de patul lui, nu?

Remarca rautacioasa nu ma ia prin surprindere si e atat de tentant sa-i raspund pe masura incat o fac chiar cu placere.

-Intrebarea corecta e daca el a putut sta departe de patul meu. Si raspunsul este nu, indiferent de intrebare! Multumita?

Dupa expresia fetei nu e deloc multumita dar din nefericire pentru ea, ma lasa rece. Prevad iminentul atac si sunt curioasa pana unde poate merge.

-Nu te deranjeaza sa-l imparti cu alte femei?

Nu ma pot stapanii si rad amuzata:

-Scumpo, in momentul asta alte femei il impart cu mine.

Asa iti trebuie catea, imi spun in gand ! Grimasa de pe fata ei strica perfectiunea trasaturilor atent scoase in evidenta de machiaj.

-Mica si intepata, maraie in final ea. Se pare ca te-am subestimat.

-Multi o fac, m-am obisnuit. Acum nu vreau sa te retin, banuiesc ca ai o treaba importanta cu Travis daca ai venit asa de dimineata ,desi eu in locul tau, l-as mai lasa sa doarma putin. Devine morocanos cand e obosit si el e....stors!

Ma rasucesc rapid pe calcaie si incerc din rasputeri sa-mi pastrez expresia indiferenta de pe fata. Stiu, e infantila atitudinea mea dar ma face atat de fericita!

-Cafeaua e calda! Serveste-te! strig inainte sa ies pe usa.

*****************

Au trecut doua zile de la intalnirea cu Caroline. In tot acest timp am asteptat un telefon de la Trav, sa ma certe ca i-am suparat iubita sau macar sa intrebe cum ma simt. Cum nu a dat niciun semn de viata, remuscarile aparute subit in constiinta mea, au disparut la fel de repede.

Asezata comfortabil pe scaun la coafor, dupa o sedinta la cosmetica si o vizita scurta la spital unde am scapat de copci, imi admir buclele elegante ce imi incadreaza frumos fata si ascund mica cicatrice de pe frunte.

-Esti gata! Si ai sa dai toti barbatii pe spate,diseara!

Alice, stilista mea, imi mai arunca o ultima privire de ansamblu si in final se declara multumita.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum