Angel si Diavolul-cap.5

106K 3.9K 102
                                    

Angel Pov

Ma indrept spre masina fierband de nervi.Daca Travis nu se amesteca,praf o faceam pe catea.Stiu,riscam sa zbor de aici din prima zi.Nu-i nimic,am timp sa ma ocup de ea.O sa-i para rau cand am sa termin cu ea.Ce are cu mine are cu mine dar Josh nu i-a facut niciodata rau.
-Te scot la una mica si tare?
-Poftim?
-Pamantul catre Angel! Spuneai de ceva tare.
-Nu vrei sa mergem la mine si sa ne facem praf?Iti arat si casa mea fitosa!
-Imi arati si dormitorul?
-Si sertarul cu chiloti daca vrei!
Radem ca fraierii si mergem la masina.Ies ca o furtuna din campus si ma indrept spre casa.M-am mutat de curand si nu am apucat decat sa-mi aranjez lucrurile.Clar,trebuie sa fac o aprovizionare,altfel murim de foame.
Mi-am petrecut urmatoarele ore cu Josh,ore minunate in care am ras,am baut,am mancat si am depanat amintiri. Dupa o baie lunga cu spuma ma pregatesc de culcare. Maine e o noua zi si presimt ca nu va fi mai usoara.
Intunericul a pus demult stapanire pe oras dar somnul ma ocoleste. Fereastra deschisa lasa briza noptii sa patrunda in camera. Ma zvarcolesc in patul urias si-l blestem pe ticalosul care-mi tulbura visele. De cand ma prins in brate si parfumul lui mi-a inundat simturile,nu mai am liniste. Nu am in fata ochilor decat corpul lui urias si bine facut,chipul superb cu ochi reci,aproape argintii,maxilar patratos,buze senzuale ,curbate intr-un ranjet smecheresc si minunatia de par negru si lucios in care mi-as fi infipt adanc mainile.
Nu-mi amintesc sa fi simtit asa ceva atat de puternic vreodata.Ce s-a intamplat in adolescenta,a fost o joaca de copii. Mi-am impietrit inima si acum mi-e teama ca scuturile incep sa cedeze.El nu este ceea ce am eu Cenevoie. O noua lovitura mi-ar fi fatala,m-ar distruge. Nu sunt inca destul de puternica!Cel putin pentru el.
Dupa o noapte in care am furat doar 2-3 ore de somn,ma dau cu greu jos din pat. Un dus scurt cu apa mai mult rece,ma pune cat de cat pe picioare. Ignor cearcanele uriase de sub ochi si ma multumesc doar cu o crema hidratanta. Imi impletesc parul intr-o coada pe spate,trag o pereche de blugi negrii si stramti,oscilez intre un maieu negru sau alb si castiga negrul. La ce dipozitie am,era bun si un sac. Un strop de parfum si sunt aproape gata. Verific casa din mers,ma arunc in ghete,inhat geaca de piele,geanta ,cheile si tasnesc pe usa. Tot corpul meu urla dupa un strop de cofeina .De marez in tromba si ma opresc la primul drive unde imi iau cea mai mare cafea posibila.Mai bine doua,una pentru Josh si daca face figuri o beau tot eu.......doar e slabiciunea mea. Ma uit la ceas si vad ca am timp suficient asa ca nu ma grabesc.
Intru in campus si caut un loc de parcare cat mai departe de locul in care am stat ieri. Nu am noroc asa ca ma multumesc cu ce gasesc,la cativa metri de starul meu care nu a venit inca.Trimit un mesaj in care-l anunt pe Josh unde sunt si ma asez pe masina .
Soarele arde tare si-mi dau geaca jos. Dau capul pe spate,inchid ochii si las vantul slab sa-mi mangaie pielea. O voce joasa si senzuala ma scoate din transa si aproape cad de pe locul unde stau cocotata.
-Hei!Ce faci ingeras,dormi? sopteste Trav.
-Buna dimineata si tie!mormai
-Cineva nu a dormit bine azi noapte? Ranjeste smecher la mine si imi vine sa-i dau una.
Nu apuc sa fac vreo miscare si vad cum imi smulge ochelarii de pe nas.Clipesc orbita de razele soarelui si ii arunc cea mai urata privire de care sunt in stare .Imi prinde fata in palmele lui mari si cu miscari blande isi plimba degetele mari peste umbrele vinetii de sub ochii mei. Gestul lui tandru ma ia pe neasteptate si raman impietrita. Incerc sa rup contactul vizual dar de abia pot sa respir. Inima bate nebuneste si o caldura ciudata imi cuprinde interiorul coapselor. Ma trage in bratele lui si e atat de bine ca nu-mi mai pasa de nimic. Imi lipesc fata de pieptul tare si fierbinte,inspir cat pot de mult din parfumul lui si......la dracu cu toti!
-Ingeras,te simti bine? Ai patit ceva? Ingrijorarea din vocea lui ma emotioneaza.
-Nu,doar mai lasa-ma sa stau putin asa.Mi-e somn ! Si mirosi bine!
-A,nuuuu! Asta era replica mea! Dormi cumva in vanilie si scortisoara?
Nu pot sa ma abtin si rad infundat la pieptul lui. Fara sa-mi dau seama ,imi frec nasul de tricoul lui . Simt cum isi lipeste obrazul de parul meu si depune un sarut mic in crestetul capului.
-Ma spal cu ele. Ii raspund intr-un tarziu la intrebare.
-Si eu care am crezut ca ai facut prajituri de dimineata!ma tachineaza el.
-Nu am fost in stare sa-mi fac o nenorocita de cafea!
-Si atunci ti-ai cumparat un galon, sa compensezi!se amuza in continuare.
-Hei,doar una e a mea!
-Sa inteleg ca m-ai asteptat cu cafeaua? Chiar esti un inger!
Ma smulg de la pieptul lui si ma stramb la el. Descopar ca rade de mine si raman uimita ca ma amuza asa ca-i arunc zambind:
-Esti un fraier.
Rasul imi piere brusc cand vad multimea din jurul nostru.Prietenii lui cu Josh stau separat si chiar daca au gura pana la urechi,nu ma deranjeaza. Dar restul? Ma incrunt nemultumita si tip ofticata.
-Hei,ce-i aici? Reality-show?
O voce din multime,iritanta,enervanta si atat de nesuferita,imi raspunde:
-Nu,se toarna un film porno!
Nici daca ar fi turnat apa rece pe mine nu m-ar fi trezit atat de repede. Sar de langa el dar nu fac decat doi pasi si ma prinde.
-Futu-ti! Lasa-ma! Da-mi drumul!
Ma zvarcolesc si ma contorsionez degeaba. Sunt prinsa in bratele lui ca intr-o menghina.
-Dati-i dracu drumul de aici si tu vaca proasta sterge-o pana nu te iau eu la suturi acum.
Vocea puternica a lui Niky ma potoleste pe loc. Ma uit la fata necunoscuta care-mi ia apararea desi nu ma cunoaste si simt ca-mi dau lacrimile. Strang puternic din ochi sa le tin acolo si ma indrept spre ea.
-Angel !Si multumesc!
Ma surprinde cand ma apuca de mana si ma trage intr-o imbratisare calda.
-Niky!Nu ai pentru ce!De fapt oricand,cu placere! Si izbucneste intr-un ras de care ne molipsim toti.
Fac cunostinta cu ei si decidem ca ar fi cazul sa o luam din loc daca nu vrem sa intarziem la primul curs. Ma simt atat de bine cu noii mei prieteni incat nu ma deranjeaza micile atingeri "intamplatoare"ale lui Travis.Sfarsesc totusi prin ai trage una peste maini cand ma trage de coada.
Dupa trei cursuri lungi si grele am o pauza de o ora. Ma indrept spre cantina pregatita pentru orice. Norocul meu se numeste Josh care ma intampina la usa. Intram tinandu-ne de mana si jur ca am simtit cum ma infasoara curenti de aer reci ,veniti direct de la Polul Nord.
-Simti si tu cum te arde privirile astea? Intreaba amuzat Josh.
-La mine se simte aer glaciar!
Ne umfla rasul pe amandoi. Rad si mai tare cand le vad privirile stupefiate. De la o masa Niky ne face cu mana si ne arata doua scaune goale langa ea. Nu prea imi este foame asa ca-mi iau doar o salata cu pui si nelipsita cafea.La vederea tavii mele, Josh se uita urat la mine.
Ne asezam langa ceilalti si sunt surprinsa de Travis care ma intreaba cu glas aspru.
-Asta mananci tu?Ce naiba,iar cafea?
Imi dau ochii peste cap si ma stramb la el.
-Poate o faci tu sa inteleaga ca mi-e nu prea imi reuseste!
-Tradatorule!aproape scuip spre amicul meu si nu ma las pana nu-i ard una pe sub masa.
-Auuu!se plange el
-Asa iti trebuie,sarpe!
In afara de Travis care ma strapunge pur si simplu cu o privire de gheata,toti rad in hohote.
-Nu sunte-ti normali,voi doi!ranjeste Jay
Intr-un final se potolesc si incepem sa mancam linistiti.Telefonul vibreaza in buzunarul de la geaca si-mi dau seama ca am un mesaj.Curioasa,il scot si cand vad expeditorul, un val de fericire ma inunda.Mesajul e scurt"Esti bine,micuto?".Unchiul meu David,omul care ma ajutat sa-mi schimb viata,omul care ma invatat tot cea ce stiu si am devenit azi.
Josh simte schimbarea si nu spune decat atat-David!
Dau din cap fericita si apoi simt ca inghet.Ca atrasa de un magnet,privirea mi se indreapta spre Travis.Ochii lui cenusii ,atintiti asupra mea,sunt atat de reci si taiosi ca simt cum ma ia un fior.Raman si mai socata cand se ridica brusc de la masa si pleaca fara sa spuna un cuvant.
Ma uit spre prietenii lui si vad pe fetele baietilor aceiasi uimire ca si pe a mea.Niky e singura care are un ranjet satisfacut pe fata.
-Am spus ceva aiurea?intreb nelinistita
-Nu scumpo,stai linistita!ma bate incet peste mana Niky
-Atunci ce-a fost asta?insist eu
-Hai sa zicem ca incepe sa primeasca din propriul medicament.
-Nu!!Pe bune? Si ce inseamna asta ? Eu tot n-am inteles!o iau peste picior
-Am inteles eu si deocamdata e suficient.Multumesc Doamne,era timpul!rade ca o fraiera.
Iubitul ei se uita la ea si probabil isi da seama despre ce e vorba caci o saruta scurt si spune amuzat-Afurisita esti,femeie!
Se ridica de la masa si il trage pe Noah dupa el.Ne arunca un-Ne vedem in parcare!si dispar amandoi.
Terminam pranzul si plecam spre cursuri.Pe drum,Niky ne intreaba cate ore mai avem si ce facem dupa aceea.
-Eu mai am doua cursuri si plec acasa sa dorm! Sunt franta,nu am dormit decat doua ore azi noapte!
-Fato, ai baut o cisterna de cafea!se mira ea.
-Pot sa mai beau inca una si tot dorm!
-Esti cumva extraterestra?
Le trimit un sarut din zbor si plec spre sala de curs care se afla intr-un alt corp de cladire.Orele trec cu greu si ma simt din ce in ce mai obosita. Nu ma deranjaza nici macar privirile insistente si ironice ale unora. Tot ce vreau e sa plec acasa ,sa dormmmm
In sfarsit se termina ultima ora si ma grabesc spre parcare.Ma uit dupa masinile lor si cum nu vad niciuna imi dau seama ca au plecat. Ii trimt repede un mesaj lui Josh si plec.Parchez si fara sa vreau ma uit spre casa lui Travis.
Intru,ma dezbrac si dupa un dus rapid ma urc direct in pat. Doar inchid ochii si simt cum alunec in lumea viselor.
O flacara fierbinte imi incalzeste pielea.Interiorul coapselor e cuprins de spasme si imi simt sanii plini si durerosi.Un parfum cunoscut imi inunda narile.Nu stiu ce vis e dar imi place. Nu vreau sa ma trezesc. Ma lipesc mai tare de el si simt un piept tare si fierbinte.Tresar speriata si incerc sa-mi deschid ochii. O voce senzuala care-mi da fiori imi sopteste la ureche.
-Sssshhh,iubito! Eu sunt.
-Trav?
Sunt treaza si stiu sigur ca Travis e in patul meu. Sunt lipita de pieptul lui si nu stiu ce sa fac. Incerc sa-mi aduc aminte in ce sunt imbracata. Cand memoria imi revine gem infundat si ma arunc fulgerator pe burta. In afara de un petic nesemnificativ in partea de jos,sunt complet goala. Imi pun perna pe cap si marai la el:
-Da-te naibii jos din patul meu si dispari de aici!
Rade si simt cum patul se misca sub mine. Slava Domnului,pleaca! Deodata rasuflarea fierbinte ma loveste direct pe pielea sensibila din spatele urechii. Isi plimba mainile prin parul rasfirat pe perna soptind seducator:
-De cand te-am cunoscut doresc sa fac asta,si asta....
Buzele lui fierbinti se plimba pe spatele meu.Din cand in cand musca usor pielea fina si sensibilizata la maxim.Gem fara sa vreau si ma afund mai tare in saltea. Icnesc speriata cand ma intoarce brusc si pot sa-i vad de aproape ochii.Ard pur si simplu. Ma agat disperata de patura incercand sa acopar ce se mai poate. Un ranjet pervers i se intinde pe fata cand mi-o smulge din maini si o arunca departe.Ma inrosesc atat de tare incat mi-e teama ca voi lua foc. Isi face loc intre coapsele mele si simt cum ma cuprinde panica. O mana puternica se aseaza pe coapsa mea si cealalta imi prinde incheieturile subtiri ,ridicandu-le deasupra capului. Sunt ca o ofranda pe un altar de sacrificiu. Respiratia mea sacadata imi misca pieptul intr-un ritm rapid atragand-ui privirea spre sfarcurile mele tradatoare,inaltate mandre in sus. Un geamat gros ii iese din pieptul muschiulos in timp ce-si coboara capul intre sanii mei.Imi prinde un sfarc intre buzele pline si trage usor de el. Nu pot sa-mi opresc tipatul de placere si imi arcuiesc instinctiv coapsele spre el. Isi ridica usor capul si imi baga mana in par.Ma trage usor de el pana ajung sa ma uit in ochii lui. Ce vad acolo ma face sa ma infior. O singura intrebare iese pe buzele arcuite intr-un rictus dureros:
-Cine e David?
-







Ok,daca gasiti multe greseli si exprimari aiurea,nu fiti prea asprii. Promit sa corectez, dar nu acum,e 5 dimineata.Sper sa inceapa sa va placa. Stiu ,capitolul 4 e praf. Am sa mai umblu putin si acolo.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum