Angel si Diavolul cap. 12

90K 3.3K 254
                                    

Dedic acest capitol pt. TheDarkAlaska care scrie foarte bine dar ma vede pe mine geniala. Draguto,asta e pt. tine! Nu va uit nici pe voi domnisoarelor,mi-ati facut zilele frumoase cu comentariile voastre. Imi pare rau ca a durat atat de mult sa pun acest capitol dar tot raul spre bine.Mi-au venit niste idei noi!

Travis
Inca din prima zi de gradinita, mama a insistat cu un nou set de reguli. Una dintre ele a fost" niciodata sa nu lovesti o fata". Iarta-ma mama dar cred ca pe asta am sa o incalc si chiar cu placere,daca lipitoarea de langa mine nu tace dracu odata.
Sunt de o ora in biblioteca facultatii si nu am facut altceva decat sa numar de cate ori tuseste pe minut dragostea mea. Sunt atat de ingrijorat incat jur,daca o tine tot asa eu o duc la doctor! Norocul meu si-al ei se numeste Megan care ascunsa intr-un colt , o urmareste incruntata. Dupa un schimb de priviri cu ea,o vad cum abandoneaza cartile pe care le studia si aproape imi ia ingerul pe sus. Cand ajung in dreptul nostru ,proasta de langa mine scoate o replica inteligenta,lucru ce o face pe Angi sa se opreasca si pe mine sa marai. Cu un branci usor Megan o scoate pe usa si eu o iau in primire pe Alison.
- Ce mama dracu a fost asta? Ce ti-a facut Angi,nici macar nu te baga in seama!
- Angi? Tarfa care si-a scuipat plamanii o ora? Fosta ta iubita? Suiera nervoasa si albastru ochilor ei devine ca de gheata. Femeia asta nu are pic de caldura in suflet si in afara unor abilitati "orale" deosebite,nu ma atrage cu nimic. Intamplarea de ieri din restaurant a fost si un noroc pe langa un imens ghinion. Eram hotarat sa fac sex cu ea dupa ce o plimbasem mai multe saptamani. Stiu,toti cred ca avem o relatie dar nu sunt atat de tampit. Chiar daca e o femeie frumoasa m-am folosit de ea sa o fac geloasa pe Angel si aflasem din surse sigure ca tipa face un blow job memorabil,lucru pentru care garantez cu mana pe inima. Si acum cinstit vorbind,sunt barbat! Am si eu .....ma rog,nevoi. Nu am fost niciodata prieten bun cu abstinenta,nici nu am avut de ce si sunt cam batran sa...... mi-o mai frec singur.
Tot cheful de invatat sa dus asa ca mai bine plec,hotarat sa scap pe drum si de Alison. Nu stiu ce este in capul ei si e timpul sa o lamuresc cum sta treburile intre noi. Ma indrept spre iesire si ignor indiferent suvoiul de cuvinte ce parca nu se mai opresc. Singura mea preocupare in momentul asta e Angel. Nu-mi place deloc cum arata in ultima vreme si stiu de la prietenii nostrii cum se neglijeaza. A slabit si frumosii ei ochi si-au pierdut stralucirea. Sufera si numai eu sunt de vina,eu cu prostia mea. Obrajii ei palizi sunt patati de umbre vinetii din ce in ce mai des, chiar daca incearca sa le ascunda sub un strat gros de machiaj. Cu toate astea e la fel de frumoasa si dulce, inima mea facand salturi mortale de cate ori o vad.
Cuvintele "mami","tati","cina","impreuna",ma scot din ceata mentala. Un semnal de alarma se declanseaza in capul meu si devin automat atent. La intrebarea urmatoare deja sunt pe cale sa fac atac de panica si la dracu....toti barbatii fugim de ea.
-La ce ora sa ne intalnim cu ai mei,iubitule?
Clar,femeia asta ori e nebuna,ori e proasta,ori amandoua. In afara de cateva sarutari caste pe obraji si scula mea ....tot pentru saruturi,nu i-am dat nimic.
Plin de nervi ma urc in masina si de data asta nici nu ma sinchisesc sa-i deschid usa. Chiar daca si-a dat seama se preface indiferenta si continua sa turuie pana opresc brusc.
-Coboara! O spun calm fara nici un fel de emotie in voce. Fata ei nedumerita aproape m-ar face sa rad daca n-as fi atat de iritat. Tonul ei plangacios nu ma ajuta prea mult si gheata din vocea mea o inspaimanta.
-Asculta, si asculta foarte atent pentru ca nu o spun decat o data. Niciodata sa nu mai vorbesti sau sa-ti faci planuri in numele meu. Eu nu iau pranzuri,cine sau ce mama dracu e in capul tau cu parintii tai. Nu suntem iubiti,logodnici sau ce visezi tu. Au incercat si altele,mult mai destepte ca tine si crede-ma ca nu le-a tinut. Acum coboara ca o fata cuminte si incearca sa nu-mi iesi in cale prea curand. A , incearca sa nu te mai legi de Angi,nu de alta dar o sa-ti para rau. Si acum,dispari!
-Esti un nemernic,Travis! O sa platesti pentru asta. Ticalosule!
Iese furibunda si tranteste cu putere usa masinii. Fac un gest de fata si-mi dau ochii peste cap. Dumnezeule,asa usurare n-am simtit demult si pe bune,nu e prima oara cand fac vant la o gacica intr-un mod atat de neelegant.
Calc acceleratia si plec de pe loc intr-un scrasnet de roti,singura mea grija fiind acum Angel. Trebuie sa o gasesc,sa vad cum se simte si daca e necesar o duc la doctor,cu forta.
Ajuns acasa observ ca masina ei nu e parcata in fata casei asa ca incerc sa o sun. Injur nervos cand imi intra mesageria de fiecare data si putin lipseste sa fac praf telefonul. Masina lui Jay e la locul ei si-mi incerc norocul,poate stie Niky ceva doar sunt prietene bune. Ghinion! Niky nu e acasa dar macar aflu ca e plecata cu ea si Megan la doctor. Ma mai linistesc putin,am toata increderea in Niky. Daca e sa o caracterizez,primul cuvant care-mi vine in minte e:loialitate. Angel e pe maini bune.
-Suna-ma cand afli ceva,il rog pe Jay. Ma gasesti acasa.
Ajuns in locuinta mea,ma invart ca un leu in cusca. Dupa doua ore si nu stiu cate telefoane date lui Niky,Angel chiar si lui Megan, toate fara raspuns,ma hotarasc sa plec in cautarea lor. Rabdarea mea a ajuns la limita. Cand sa ies pe usa ma izbesc de un Noah plin de draci si certaret.
-Nu stiu cum ai supravietuit atata timp cu scorpia aia mica dar meriti sa fi canonizat,omule! Mi-a scos peri albi in cateva ore si nici macar nu era in forma !
Ranjesc la el amuzat si nu fac altceva decat sa-l irit mai tare. Ma feresc in ultimul moment de un pumn in joaca si ridic mainile in semn de pace. Se arunca pe canapea si arata stors.
-Hai, spune tot! Si de ce te-au luat pe tine cu ele? Eu ce aveam? spun ofticat.
Ridica o spranceana si se uita ironic la mine,spunand:
-Tu esti idiot ? Vrajitoarea si ucenicele ei s-ar fi tarat mai intai pe jos decat sa te cheme pe tine. Crede-ma , nu ai pierdut nimic. Din contra, ai fost scutit de un car de nervi , spune oftand.
-Bine , lasa vaicareala si spune-mi cum se simte. Unde e acum si cu cine? Intreb nerabdator si deodata am un presentiment rau cand citesc teama pe chipul lui. Inima mea face un salt dureros si tot ce vreau e sa o tin in brate si sa am grija de ea. Probabil sunt imaginea vie a sentimentului de panica ca se grabeste sa ma linisteasca.
-Usor frate ! Sunt fetele cu ea si este acasa. Mai tarziu vine prietenul ei Josh si ramane peste noapte. Nu se simte prea bine si in mod normal trebuia sa ramana internata. Dar , cu cine dracu sa te intelegi? Regina incapatanarii a facut o criza de nervi cand amaratul ala de doctor a vrut sa o opreasca acolo. A fost chiar amuzant, chicoteste el.
Ma uit furios la el si astept sa continue. Chiar daca e prietenul meu uneori cred ca e complet idiot. Fara sa ma bage in seama , ranjeste in continuare si spune vesel.
-Are pneumonie si....
-Sa mori tu! Si de aia esti asa vesel? ma rastesc la el.
-A , nu asta e amuzant. Amuzant a fost cand nefericitul de doctor a vrut sa-i faca o injectie, sa-i scada febra , pana nu-si prajeste creierul. Daca vrei parerea mea , avea deja creierul prajit. Cum sa faci atata galagie pentru o intepatura,cand tu ai un tatuaj mare cat China!
- Si de unde sti tu de tatuajul ei si cat e de mare? sar eu.
Cu o privire lasciva , facuta intentionat sa ma enerveze spune.
- Camasutele alea scurte de spital nu ascund prea multe.....
- Ai vazut-o dezbracata , constat uluit.
- Am facut chiar mai mult! Am imbratisat-o! Si i-am vazut si fundul! Esti cretin? Acum tipa si e pregatit sa-mi traga una.
- Avea 40 febra si trebuia sa-i fie scazuta rapid temperatura. Dupa un sfert de ora in care a facut un adevarat circ in cabinetul doctorului nu am mai rezistat si am intrat peste ei. Am pus-o pe genunchi si m-am rastit la ala sa o intepe mai repede daca vrea sa scape de nebuna. Mai avea putin si chema paza sa o linisteasca. Pe urma , abia am scapat cu viata din mainile ei , era ca o fiara. Bine,la ce febra avea nu cred ca era prea lucida.
Nu ma linisteste prea tare explicatiile lui si hotarasc sa-i fac o vizita iubitei mele. Da , e iubita mea chiar daca suntem certati. Nu o las sa-mi scape! Va fi din nou a mea , indiferent cat imi dureaza sa o conving!




Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum