Angel si Diavolul cap.18

68.3K 2.8K 321
                                    

Acest capitol e pentru EllaaaStyles, o domnisoara care ma face intodeauna sa rad, cu comentariile ei. Esti o tipa super vesela si ma astept ca in continuare, sa-ti lasi parerile in aceeasi nota amuzanta.

E oficial. Sunt un mare porc!

Dupa un maraton sexual in care am vrut sa-mi exorcizez toti demonii si amintirile, am incheiat ziua intr-un club. Prietenii mei au refuzat vehement sa ma insoteasca si mai mult din curiozitate, vrand sa cunosc cercul in care se invarte Caroline, am acceptat intalnirea cu niste necunoscuti. Rezultatul? Dupa o ora era sa mor de plictiseala si am decis ca mi-ar fi mai usor inecat in alcool. Nu am reusit sa ma imbat, doar sa devin mai caustic si mitocan. Manechinele proaste si sponsorii lor pentru ca cinstit vorbind, nu puteau fi iubiti avand varsta tatilor lor, nu au facut decat sa-mi demonstreze inca o data cat de dobitoc eram. Draga de Caro se integra perfect in acel grup.Am renuntat la o iubita desteapta si frumoasa, mi-am atras blamul tuturor prietenilor mei, pentru ce? O asa zisa dragoste pierduta! Si atunci mi-am dat seama!

Nu am pierdut nimic,din contra. Am scapat de o femeie superficiala, aroganta, vanitoasa si ingrijorator de posesiva.

M-am lasat condus de ce am in chiloti si m-am trezit ca de fapt nici el nu a fost atat de multumit. O, cunostintele femeii au fost surprinzator de vaste dar nu a mai existat sentimentul pe care il aveam la 18 ani. A trebuit sa fac cea mai mare gresala ca sa-mi dau seama ca se terminase demult tot ce a fost intre noi. Ratiunea mi-a fost invinsa de o incapatanare si frustrare adolescentina, desi am depasit de mult varsta cand eram condus de hormoni.

Dupa ce mi-am lasat insotitoarea sa se descurce singura in club, am plecat scarbit si iritat. Toate rugamintile ei sa ne petrecem noaptea impreuna m-au lasat rece si acum ma lupt cu o mahmureala de zile mari, injurandu-ma singur.

Stau de o jumatate de ora sub un jet de apa rece, sperand sa scap de o durere blestemata ce-mi face capul praf. Cele doua pastile pe care le-am inghitit nu mi-au fost de nici un ajutor si singura speranta o mai am intr-o cana mare de cafea.

Aroma cafelei tare si fierbinte imi aduce un suras sters pe buze. Imaginea iubitei mele imi rasare in minte, o adevarata fana a licorii negre si aromate. De multe ori eram nevoit sa-i iau cana cu forta din mana. Pentru o persoana atat de mica, cantitatea consumata zilnic,era uriasa.

Glasul crainicului de la stirile diminetii ma scoate din amorteala cand pronunta un nume pe care l-am injurat in gand, toata ziua trecuta. Colin Hamilton se pare ca a fost eroul tuturor publicatiilor de scandal. Imaginile de la televizor ma fac sa inghet si fara sa-mi pese ca sunt fara tricou si descult, ma indrept ca fulgerul spre o anumita casa de langa mine.

Ca niciodata, gasesc usa inchisa cand afurisita era vesnic deschisa, inainte si bat ca disperatul in ea, un fior rece strabatandu-ma din cap pana in picioare. Sunt capabil de crima in momentul asta daca il gasesc aici.

O Angel ciufulita, cu parul prins neglijent in varful capului si in tinuta de noapte, deschide usa brusc. Fara sa-i adresez vreun cuvant, trec pe langa ea si urc scarile cate doua odata, direct in dormitor. Imaginea patului desfacut dar cu o singura urma pe perna, ma linisteste partial. Ma intorc si o gasesc furioasa in spatele meu, cu mainile incrucisate pe piept si batand enervata din picior.

-Pot sa stiu si eu de ce navalesti la opt dimineata peste mine, in casa? Nu-mi amintesc sa-mi fi cerut permisiunea.

Tonul acid si dispretuitor nu face decat sa-mi realimenteze furia si o prind de umeri, zgaltaind-o usor.

-De ce-ai facut asta? Ai vrut sa te razbuni?marai eu.

Isi propteste mainile in pieptul meu si incearca sa iasa din stransoarea mainilor mele. Nici macar nu ma clinteste. Sa fim seriosi, cantaresc dublu fata de ea si acest lucru se vede in efortul pe care il face, cand incepe sa gafaie scurt si obrajii capata o culoare rozalie.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum