Angel si diavolul-cap.2

115K 5K 617
                                    

Travis

Muzica urla in boxe si cred ca e singurul lucru ce ma mai tine treaz.Nu am dormit de 24 de ore dar sunt hotarat sa merg totusi la cursuri.Nu ca azi s-ar face cine stie ce ore dar sunt curios sa vad colectia noua de boboace,sa-mi iau orarul si poate agat o fata frumoasa pentru cateva ore.Razele soarelui ma orbesc pentru o secunda,in ciuda ochelarilor si ratez intrarea in campus,in favoarea altui sofer ce-mi taie rapid fata.Injur cat ma tine gura si apoi raman uimit cand vad masina din fata mea.Cunosc masina asta,o ador chiar,am oferit o suma fabuloasa pentru ea si tot ce am auzit a fost"nu e de vanzare".E un Corvette din 65,rosu,aripi originale,tunat si intr-o perfecta stare de functionare.Cine la refacut a reusit o treaba al dracului de buna!Dupa o cursa nebuna la Miami ,in urma careia am castigat o groaza de bani,in timpul petrecerii mi-a sarit in ochi bijuteria asta.M-am invartit o ora in jurul ei si singurul raspuns pe care l-am primit de la tipul plin de tatuaje care ranjea amuzat la mine a fost "nu e de vanzare,proprietarul nu o va vinde niciodata".M-am uitat urat la el si am marait printre dinti:

-Totul e de vanzare pe lumea asta!La un pret potrivit,totul e de vanzare!

-Nu si asta!

Mi-am inclestat pumnii pana mi s-au albit incheieturile si am plecat de langa el,tentatia sa-l i-au la pumni fiind foarte mare. Nu ar fi fost o lupta dreapta,singurul lucru in care ma depaseste este numarul de tatuaje.Si eu sunt plin dar tipul asta era o fresca pe doua picioare.Am 1,95 si 100 de kg.Tot acest ambalaj a fost calit in lupte grele,atat pe strada cat si in salile de antrenament.In lumea interlopa in care ma invart,numele meu e Diavolul!

Ma trezesc ca stau cam de mult in spatele masinii oprite in fata mea .Soferul,ori a facut atac de cord,ori a adormit la volan.

Nervii ma apuca instantaneu si un val de injuraturi mi se revarsa din gura.Imi lipesc mana pe claxon si nu am de gand sa o iau de acolo pana idiotul nu porneste. Raman cu gura cascata cand in final masina demareaza fix spre locul meu favorit de parcare si o mana mica,de fata,iese pe geam si-mi arata degetul mijlociu.

-Pe bune? Ia hai sa te vad mai bine,dulceata!

Ma opresc in spatele masinii ei blocand orice tentativa de scapare si ma dau jos.Din trei pasi ajung in dreptul soferului cand portiera se deschide si ochii imi cad pe un picior superb , incaltat cu o platforma cu un toc kilometric. Cum mama dracu poate conduce cu draciile alea in picioare,e peste puterea mea de intelegere. Cunosc destui tipi care incaltati normal ,conduc ca niste cizme.

Cand reusesc sa-mi dezlipesc ochii de picioarele ei aproape goale sub rochia scurta,ma izbeste al doilea val de soc.Dumnezeule,e superba! Desi are ochii acoperiti de ochelarii de soare,e minunata. O piele fina,curata,fara nici un strop de machiaj .Credeti-ma,sunt expert cand e vorba de femei.Un nas mic si o gura....Brusc,pantalonii devin prea stramti cand ma uit la ea.O mie de fantezii erotice imi trec prin minte cand vad gura mica si carnoasa.Cireasa de pe tort e parul.Lung,lung si rosu .Deja il vad imprastiat pe asternuturile mele.Vreau sa-i strivesc buzele pline intr-un sarut si sa-mi plimb mainile in masa aia de par lung si lucios.Neuronii mei fac o pauza si tot ce-mi iese pe gura e:

- Buna si tie,dulceata!

Sunt surprins de reactia ei cand ma vede si mai ales de cuvantul pe care-l scapa:"rahat".

Ranjesc ca un idiot si intind mana sa o ajut sa iasa.Am senzatia ca am speriat-o dar pana la urma isi lasa mana mica in palma mea uriasa si coboara din masina.Si o vad in toata splendoarea ei.E micuta cu toate tocurilor ei,nu-mi ajunge nici macar la umar dar are un corp superb,cu sani plini,un fund bombat,picioare lungi si talie de viespe. Parul lung si drept ii mangaie soldurile frumos arcuite.Rochia de culoarea untului se opreste cu o palma deasupra genunchilor .E o rochie cuminte dar efectul e tocmai invers,te incita,te face sa vrei sa descoperi comorile de sub ea.

Ma aplec spre ea si dau suvitele grele de par dupa urechea micuta,imi las buzele sa-i mangaie delicat linia maxilarului si ii soptesc cat pot de coerent.Parfumul ei m-a ametit.E o combinatie delicioasa de vanilie si scortisoara.

-Ti-ai parcat masina pe locul meu!

Tot ce primesc e un cot bine plasat in stomac.O serie de injuraturi colorate ies din gura frumoasa in timp ce-si freaca insistent cotul.

-Ce mama dracu mananci,pietre?Dumnezeule,ce ai acolo,granit?

Cu o mana o lipesc de mine si cealalta mi-o ingrop in minunatia aia de par asa cum mi-am dorit de la inceput.Trag usor apana-si lasa capul usor pe spate si ii soptesc direct pe buze dar fara sa le ating:

-Vezi ce patesti daca nu esti cuminte?

Se zbate in bratele mele si atunci slabesc putin stransoarea,dar nu-i dau inca drumul.Ma pierd in parfumul ei,imi desfat simturile cu moliciunea si caldura trupului micut ce pur si simplu vibreaza in mainile mele.

-Da-mi drumul,ticalosule!

-Mi-ai ocupat locul!ranjesc eu in parul ei.

-Locul tau pe naiba!

-Dulceata,de trei ani doar eu parchez acolo.

-Uite ca azi ai ghinion,am ajuns prima si cum sunt noua,nu stiu legile nescrise de aici.Si ma grabesc!

S-a calmat putin si hotarasc sa o las in pace,deocamdata.Nu inainte sa depun un sarut mic in parul parfumat.Pur si simplu nu pot sa ma abtin chiar daca o enervez din nou.m

-Ok,azi sunt generos,te las pe tine aici!

Mica vrajitoare nu se lasa si cand pune o oarecare distanta intre noi ,intreaba ironic:

-Altfel ce,ce-mi faci?

Rad ca un nebun si nu ma pot abtine sa strig dupa ea:

-Dulceata,nici prin cap nu-ti trece cate as putea sa-ti fac!

O urmaresc cu privirea si o vad ca se arunca in bratele unui tip.Acesta o ridica in brate si se invarte cu ea,ca nebunul.Ma cuprinde panica si un sentiment ciudat.Gelozie?

-Usor frate,tipul e gay!

Intorc capul spre vocea care sparge ceata din capul meu si-mi vad prietenii uitandu-se amuzati la mine.Stau rezemati de masinile parcate langa a mea si au intiparite pe fata niste ranjete idioate.Aproape ca marai spre ei dar nu obtin altceva decat niste rasete mai aprinse.Cel mai tare se amuza singura fata din grupul nostru,Niky.Ea e iubita lui Jay ,unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.Si mai e Noah.

Vocea usor ragusita a tipei care mi-a dat lumea peste cap imi distrage atentia de la ei si o vad cum isi infasoara bratele in jurul tipului si isi lasa capul pe pieptul lui.Acesta isi plimba mana in miscari usoare, circulare ,pe spatele ei,ca unui copil mic,pe care vrei sa-l linistesti.Expresia serioasa de pe pe fata lui imi intareste convingerea ca ceva a suparat-o pe fata mea.

Ei da!Va fi a mea!

Buna,daca ati citit si al doilea capitol inseamna ca e ceva de povestea mea!Scuze pt greseli dar scriu direct pe tableta,nu prea mai verific si postez direct.Sper sa reusesc sa-mi ordonez ideile din cap si ce cititi sa fie cat mai corect si captivant.Daca nu va place ceva,spune-ti!Nu ma supar!

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum