Angel si Diavolul cap.34

67.4K 2.2K 166
                                    

In mod normal, aici era un nume, pentru o dedicatie. De data asta, ganditi-va fiecare ca numele vostru e acolo! Fiecare dintre voi, pentru mine e special!






Travis

*******
O sa fiu matusa!
E a zecea oara cand cand iubita mea exclama fericita acelasi lucru si asta numai de cand ne-am imbarcat spre Washington, fara a pune la socoteala ziua de ieri cand s-a intalnit cu Kristen, aceasta confirmand suspiciunile mele. E atat de incantata si fericita de parca ea ar fi viitoarea mamica. Ranjind miseleste, susur tentant:
-Vrei un bebelus, iubito? Ma ofer voluntar!
Confuzia si panica ce i-o citesc pe fata ma fac sa chicotesc si il surprind chiar si pe taximetrist ranjind. Clar, asta trage cu urechea la greu!
-Trav! Sa nu indraznesti nici macar sa o gandesti! Cel putin trei ani de aici incolo! icneste terifiata.
-Iubito, ma simt ranit! Nu vrei o miniatura de-a mea? ma prefac jignit.
-Travis Roack! Gandeste-te numai ce nefericita ar fi mama ta sa-si piarda unicul copil! Chiar daca copilul e un ticalos arogant! ranjeste malefic.
-De asta te iubesc, ingeras! Ma cunosti atat de bine! Si nu te sfiesti sa-mi insiri "calitatile"! rad amuzat de mica mea vrajitoare. Si fara nici o avertizare, o sarut scurt dar fierbinte.
-Hm...nu incepeti aici, copii! mustaceste taximetristul.
Tot restul drumului ni-l petrecem tachinandu-ne reciproc, punctat din cand in cand, cu cate un sarut tandru. Nu stiu cine e mai surprins cand ajungem in fata portilor inalte ce delimiteaza proprietatea familiei, eu sau Angel. Multimea de masini luxoase ce se zaresc in fata ma face sa injur in barba. Am nimerit fix in toiul unui pranz plin de babe pretioase si cand spun pretioase.... ma refer la portofelele lor adanci din care mama pescuieste cu indemanare sume generoase.
-Dumnezeule! Trav, asta e casa ta sau am ajuns din gresala la muzeul Smithsonian?
Comparatia ma face sa rad in hohote si nu ma pot abtine sa nu o tachinez:
-Interesant! Nu m-am gandit niciodata asa la ea si pun pariu ca nici tata! Dar...o sa-l intrebam si pe el!
-Travis! Nici sa nu te gandesti! Ba....uita in clipa asta ca am spus asa ceva! Drace! Tu ma omori cu zile! Daca nu m-au urat data trecuta, acum sigur o vor face! icneste speriata.
-Stiu si eu, iubito...nu sunt sigur ca as putea uita, dar.....as putea fi convins! Si chiar foarte usor!
- Iti place sa traiesti periculos, nu-i asa....iubitule? maraie ea. Ce-ar fi sa te folosesc drept tinta cu ce are ascunsa namila aia sub sacou?!
"Namila" e Benjamin, seful pazei si tipul care ne-a salvat fundurile de prea multe ori ca sa mai tin minte, mie si celor doi prieteni ai mei, in perioada adolescentei. Acesta se indreapta spre noi si sunt curios ce reactie va avea. Nu mi-am adus niciodata vreo iubita acasa de cand am plecat in New York, de fapt nu am avut nici o iubita stabila de cand Caroline mi-a frant inima si mandria. Relatia cu Megan a fost prea scurta ca sa o pot numi macar...relatie si sa o prezint parintilor...chiar nu m-am gandit. Uitandu-ma acum in urma imi dau seama ca am fost un nemernic si jumatate, Meg e o fata minunata, doar ca nu am putut sa o iubesc niciodata, singurele sentimente fiind pur....fizice.
-Travis?
Mirarea de pe fata lui Ben e demna de filmat. Putine sunt lucrurile care il pot lua prin surprindere si asta e unul dintre ele. De fapt, ca sa fiu cinstit pana la capat, am avut grija sa-l "uimesc" mereu. Ma stie de cand eram in scutece si nu o data mi-a acoperit tampeniile in fata parintilor, la un moment dat amenintandu-ma ca-i va sugera tatei sa ma bage intr-o academie militara, poate imi vine mintea la cap.
-Eu in carne si oase, batrane! ranjesc pe sub mustati.
-Esti sigur ca vrei sa intri sau petreci o noapte la hotel? mustaceste el.
Un beculet mi se aprinde si pentru o clipa stau in cumpana daca sa-i iau de buna propunerea si sa o sterg cat inca mai am timp. Deci....nevastuicile si-au adus si aripa tanara iar asta inseamna pericol, incurcaturi si....
-Trav?
Vocea iubitei mele ma aduce la realitate si imi dau seama cat sunt de fraier. In primul rand as arata ca o gaina fricoasa si cel mai probabil Angel s-ar simtii jignita desi nu ar recunoaste niciodata, sa dau bir cu fugitii din calea unor femei nebune si periculoase. Da. Sunt periculoase. Si nu exagerez cu nimic. Fiecare aparitie a mea in mijlocul lor, le stimuleaza imaginatia si asa hiperactiva, toate vazandu-ma legat cu lantul sfant al casniciei de odraslele lor. Fiul senatorului Roack e una din cele mai bune partide in ciuda tatuajelor, aventurilor amoroase si caracterului usuratec. Toate aceste etichete mi-au fost puse pe la spate, in acelasi timp insa, fiind intampinat cu zambete materne si entuziaste.
-Deschide-ti portile! ordona Ben.
Taxiul inainteaza incet pe aleea serpuita din fata casei, timp in care Angel studiaza cu ochii mariti casa imensa. Construita intr-un stil colonial,casa are o vechime de peste o suta de ani si e una dintre cele mai vechi si impunatoare rezidente din zona Maryland. Fiecare generatie de Roack a conservat-o aproape cu sfintenie, astfel incat trecerea timpului nu a lasat nici o urma asupra ei.
-Trav, nu te-ai pierdut niciodata in ea? intreaba curioasa Angel.
-Iubito, nu stiu cand am fost mic dar mare, niciodata. N-am reusit nici macar sa ma ascund de nasul ca de copoi al mamei cand faceam vreo prostie si crede-ma, nu au fost deloc putine acele dati.
-Sunt convinsa, rade ea.
Bagajele ne sunt descarcate cu repeziciune de unul dintre angajatii aparuti ca prin fermec si sunt sigur ca mama va fi instiintata in cel mai scurt timp de venirea noastra. In ciuda calmului aparent, iubita mea e mai emotionata ca niciodata si instinctiv, o strang tare in brate, vrand sa-i transmit din increderea si siguranta mea ca totul va fi bine.
- Ingeras, relaxeaza-te! Parintii mei te adora!
-Ha! Ha! Crezi tu? I-am vazut o singura data si m-am facut destul de clara in privinta caracterului tau la vremea aceea, mormaie ea.
-Tocmai de asta! Recunosc o persoana inteligenta cand o intalnesc! ranjesc eu.
-Trav, nu esti serios! Ce parinti normali apreciaza o persoana care le insulta copilul! se plange ea.
-Iubito, am zis eu vreodata ca sunt normali? Doar....uita-te la mine!
Chicotitul amuzat a lui Ben se aude in spatele nostru si ma intorc cu tot, cu Angel in brate, rasucind-o in aer. Frumoasa roscata se zbate neputincioasa in bratele mele si probabil voi plati mai tarziu pentru miscarea asta. Ranjetul lui Ben se lateste pe masura maraielilor neinteligibile pe care iubita mea le scapa printre buze, incercand in acelasi timp sa-si pastreze demnitatea.
-Asta e o parte din pedeapsa pentru ca mi-ai ranit sentimentele!
-Nu ti-am ranit inca nimic, iubitule! suiera ea.
-Frumoasa si desteapta! zambeste Ben. Era si timpul, baiete! Acum, prezinta-ne cum trebuie!
-Angel! Se prezinta singura si mana i se pierde in palma uriasa a lui Ben care i-o scutura cu vigoare.
- Benjamin sau Ben, domnisoara Angel!
-Doar Angel! Si acum, spune-mi te rog, am nevoie de arma ta sa intru in casa? intreaba jucaus.
Ideea e atat de amuzanta incat izbucnesc instantaneu in ras. O strang duios in brate si dupa ce-i sarut crestetul capului, spun:
-Ingeras, mai repede ele au nevoie de o arma!
Ben se uita mai atent la minunea mica si dragalasa ce o strang la piept si in final spune ranjind:
-Doamna a invitat si familia Walker.
Geamatul frustrat care imi scapa o fac pe Angel sa tresara si sa ma priveasca curioasa.
-Dylan si Erika Walker. Gemenii malefici! oftez greu. Hai, iubito! Cred ca mama ne asteapta deja.
-Trav, cine sunt gemenii astia? nu se lasa ea.
La intrebarea ei, Ben chicoteste infundat si pleaca grabit, nu inainte de a-si lua ramas bun de la noi si a-mi arunca un zambet ironic. Se pare ca nu e cea mai buna zi din viata mea si trebuie sa-mi marturisesc unul din secretele murdare. Imi incolacesc mana pe talia ei subtire si cu pasi lenti ne indreptam spre casa.
Masina mamei parcata pe alee amana momentul hilar pe care trebuie sa-l povestesc cand e observata de Angel. Aceasta soarbe din priviri bijuteria pe patru roti si exclama :
- Ce frumusete! Spune-mi ca asta e masina tatalui tau!
Imaginea tatalui meu conducand Mustangul negru ma face sa rad in hohote. Dumnezeule! Si bonele imping carucioarele bebelusilor mai repede in parc!
- Iubito, asta e masina mamei! Tata are sofer personal si daca ai nenorocul sa conduca el....ajungi batran la destinatie.
- Nu cred! se mira ea.
-Crede-ma! Nu exagerez cu nimic! Pasiunea pentru masini si viteza am mostenit-o de la mama.
Buzele ei apetisante sunt rotunjite intr-un O perfect si nu ma pot abtine sa i le gust lacom, luand-o prin surprindere. Geme scurt cand o musc de gura delicioasa si se trage repede, stanjenita.
-Trav! Ne poate vedea mama ta!
-Ingeras, mama stie ca fac mai mult decat sa te sarut! ranjesc eu.
Tenul ca de portelan capata o incantatoare nuanta de roz si pentru prima data o las fara grai. O mai sarut o data, scurt si o trag spre intrarea in casa.
Mirosul familiar ma intampina de cum pasesc peste prag si nu sunt surprins cand o gasesc pe mama asteptandu-ne in holul imens. Elizabeth Roack e o femeie frumoasa, puternica si infricosator de desteapta! Si e mama mea! Sau...asa am crezut!
-Angel! Fetita mea!
Nu stiu cine e mai uluit?! Eu sau Angel? Clar, nu asta e primirea la care m-am asteptat! Stiam ca mama o place pe iubita mea dar chiar si eu sunt luat prin surprindere de caldura si bucuria cu care aceasta o intampina. In ciuda unui iz trecator de gelozie sunt al dracu de incantat! Cele mai importante femei din viata mea se inteleg perfect!
Tasnind de langa mine, Angel se indreapta spre mama si exclama:
-Doamna Roack! Ma bucur nespus sa va reintalnesc!
-Vino aici, scumpo! Pentru tine sunt doar Beth!
Sa fiu al naibi! Doamna senator e plina de surprize! Nici una dintre fostele mele iubite sau chiar unele cunostinte nu au avut permisiunea ei sa-i spuna pe numele mic. Si nu pentru ca ar fi snoaba sau plina de ea! Mama are un radar intern extrem de precis cu care detecteaza persoanele false si nedemne de incredere, miroase minciunile si prefacatoria, drept pentru care nu am putut sa o duc de nas niciodata.
Cu cel putin zece centrimetrii mai inalta decat iubita mea, arata uluitor de protectoare cand o imbratiseaza strans pe micuta roscata. Icnetul surprins din spatele ei o face sa se intoarca brusc descoperind stolul de gaste ce privesc terifiate scena si implicit pe Angel.
Imbracate elegant si aranjate ireprosabil pana la ultimul fir de par sunt bijuteriile perfecte ce vor imbogatii casele nefericitilor ce le vor lua de neveste. Precum pretioasele pietre, sunt reci, dure si rasfatate, singura lor calitate fiind stralucirea.
In antiteza, Angel este calda, vibranta, sensibila si mult, mult mai frumoasa. In ciuda tinutei simple si lejere le epateaza cu siguranta si aerul natural pe care il degaja. Nu pare intimidata, din contra, le studiaza atent si nu pare deloc impresionata, de privirile reci si dispretuitoare cu care este masurata.
Imperturbabila, mama se intoarce spre ele fara a-i da drumul din brate lui Angel si spune:
-Domnisoarelor, faceti cunostinta cu iubita lui Travis. As fi incantata daca o veti face sa se simta bine pe durata sederii ei aici!
Sigur! Sunt convins ca vor fi absolut "fermecatoare" cu ea! Deja vad cateva nasucuri atent construite de plasticieni cum se incretesc dezgustate de idee, lucru ce nu scapa priviri de vultur cu care Dumnezeu a inzestrat-o pe mama. Linia maxilarului devine rigida si raceala din vocea ei ar ingheta cascada Niagara in toiul verii.
-As vrea ca acum sa ramanem singuri si sa va intoarceti la petrecere!
O bruneta mica si cred eu, inconstienta, se roaga mieros de mine:
-Mai tarziu pot sa te caut, sa-mi povestesti ce ai mai facut? Pot sa vin in camera ta?
Transant si cu o lipsa de diplomatie ce nu o caracterizeaza, mama spune:
-Nu cred ca "sa povestesti" e ce vrei tu sa faci cu Travis si camera lui e ocupata de Angel!
Rasetele infundate ale amicelor ei nu par sa o deranjeze si nici ironia acida a mamei. Cu incapatanarea unui bulldog continua insistent:
-Si el unde doarme?
-Cu Angel, scumpo! maraie mama.
Sigur nu asta a fost raspunsul pe care l-a asteptat, culoarea aprinsa din obrajii ei si icnetul surprins sunt singurele lucruri pe care le mai face inainte sa dispara rapid din incapere. Fara ca macar sa deschida gura si doar cu o singura privire, mama le trimite la plimbare si pe celelalte.
-Wau! Asta a fost....
-Nesimtire! Gata, scumpo! Ma ocup eu de ele! o linisteste mama pe Angel.
Cu un zambet dracesc, micul meu ingeras, spune:
-Daca nu va suparati, as vrea sa fac eu asta! Promit ca voi fi cat mai diplomata si fara sa va pun intr-o postura delicata! N-as vrea sa par neajutorata si luata drept victima!
-Ha! Ha! Nici nu credeam asta, iubito! Pentru siguranta lor imi faceam grija cand am spus ca ma voi ocupa personal! chicoteste mama, acompaniata de hohotele mele.
-Dumnezeule! Asa rea par? intreaba stupefiata Angel.
-Fetita mea, ca sa rezisti atata timp langa ticalosul asta si sa-l faci sa te iubeasca nebuneste, sigur nu esti vreo floricica de sera!
-Multumesc, mama! Sunt coplesit de aprecierea ta! marai, prefacandu-ma suparat.
-Vino aici, iubitule! Mi-a fost dor de tine!
-Mi-am dat seama! Chicotesc amuzat si ma indrept spre bratele ei ce stau desfacute asteptand sa ma imbratiseze. Chiar daca am depasit-o cu mult in inaltime, la pieptul ei ma simt intodeauna mic. Parfumul si caldura familiara cu care ma intampina de fiecare data imi amintesc de anii copilariei, de serile in care imi citea povesti inainte de culcare si imi stergea lacrimile cand visam urat sau imi zdreleam genunchii.
In ciuda statutului si numeroaselor obligatii sociale, mama si tata au fost cu adevarat parinti, eu fiind centrul universului lor, revarsand asupra mea toata dragostea si atentia pe care un copil si-o doreste. Uneori....chiar exagerat de multa!
-Te iubesc! Chiar daca mi-ai imbratisat iubita prima data! soptesc in parul ei.
Chicoteste amuzata si ne privim lung in ochii identici. Ma mangaie bland pe fata si spune:
-Mergeti si despachetati! Probabil sunteti obositi asa ca simtiti-va liberi sa faceti ce vreti! Nu trebuie sa coborati! Si....Travis! Ti-am redecorat camera si te-am scapat de toate....rahaturile pe care nu ai avut timp sa le arunci! zambeste malitios.
Exprimarea "academica" o face pe Angel sa chicoteasca si mie imi aprinde un beculet de alarma. "Rahaturile" sunt colectia de reviste pornografice pe care orice adolescent care se respecta incepe sa si-o faca cand descopera ca sanii fetelor nu sunt doar niste accesorii feminine ci cele mai dulci tentatii, atat la propriu cat si la figurat.
-Hustler sau Playboy? ranjeste Angel.
-Printre altele...rade mama.
-Noah si Jay imi va lua gatul! Si tu de unde sti atatea despre barbati, o iau la rost pe iubita mea.
-Baieti, iubitule! Barbatii nu se mai uita la poze! Uiti ca am crescut langa Zac? Si el se credea destept cand le ascundea sub pat!
-Deci....ai fost o mica bagacioasa! A....si te contrazic! Barbatii inca se mai uita la poze....bune! ranjesc ironic.
Se incrunta la mine si apoi spune zambind inocent:
- Si noi, fetele, avem o slabiciune pentru Men's Health! Sunt extrem de....instructive!
-Vino aici, obraznicatura!
Dintr-o singura miscare o arunc pe umar sub privirea amuzata a mamei si incep sa urc scarile. Pantalonii scurti pe care-i poarta se ridica pe fundul obraznic si am vizibilitate maxima asupra picioarelor lungi si matasoase.
-Lasa-ma jos, nemernicule! sopteste ea. Ce o sa creada mama ta? Doamna Roack! tipa ea.
-Doar Beth, Angel! Si stai cuminte sa nu cazi in cap! rade mama.
-Stai fara grija! o linistesc eu. O tin bine !
-Asa mama, asa fiu! bombane Angel.
Camera mea e la primul etaj si e ultima de pe holul lung pe care il strabat in pas saltaret, zguduind intentionat dulcea povara ce icneste scurt din cand in cand. Am ales-o la varsta de zece ani din cauza pozitiei ei strategice si "libertatii de miscare"pe care mi-o oferea stejarul batran de langa balconul ei. Ma rog, asa credeam atunci! Acum, sunt convins ca micile mele escapade au fost doar trecute sub tacere, parintii mei facandu-se ca nu stiu.
Deschid usa si raman pentru o clipa in prag, impresionat de noul decor. Imi las iubita jos dar fara sa-i dau drumul din brate si fluier usor, incantat.
- Mama chiar a fost ocupata! Totul e nou si patul....mult, mult mai mare! La ce crezi ca s-a gandit cand l-a ales, scumpo? ranjesc eu.
-Obsedatule! Numai la prostii te gandesti, ma cearta ea. Asta a fost primul lucru care ti-a sarit in ochi?
-Dulceata, patul e piesa principala si cea mai importanta din camera unui barbat! E locul unde ne aratam talentele, spun serios .
-Nerusinatule! Infumuratule! chicoteste ea dupa ce isi revine din uluiala.
-Nu sunt infumurat! Spun adevarul si o sa-ti demonstrez imediat cateva trucuri si talente speciale! ranjesc malefic.
-Ha! Le stiu pe toate! mi-o intoarce ea. Mi le arati din plin, seara de seara!
-Asa crezi tu, pisicuto! Dar mai am cativa asi in maneca! Nu vrei sa iti arat, ma milogesc cand vad ca e mai fascinata de afurisita de camera decat de mine.
Se invarte prin dormitorul urias, baga capul pe usa de la baie cateva secunde si se indreapta hotarat spre dresing, singurul loc ramas necercetat. Nu dureaza mult si o aud chicotind:
-La naiba, Trav! Ai mai multe haine decat o femeie!
Gata! Si-a bagat nasul peste tot, m-a luat si la misto dar acum am nevoie de altceva, vreau un sarut, ba chiar mai multe, vreau sa fac dragoste cu ea, multa, lenta, pana o inebunesc si tremura sub mine, cersindu-mi implinirea! O vreau in nenorocitul ala de pat care mi-a infierbantat imaginatia si aproape m-a omorat! Nu patul, erectia uriasa din pantalonii mei!
Din cativa pasi ajung langa ea si mai mult o tarasc in dormitor, unde, o arunc pe salteaua moale....adica....sper ca e moale.
Icneste surprinsa si fara a-i da timp de gandire, ma urc peste ea. Instinctiv, picioarele i se incolacesc in jurul meu si imi apas duritatea pe centrul ei moale si fierbinte. Ochii de culoarea ametistului i se intuneca si isi musca buza de jos intr-un gest senzual si ispititor, gest menit sa ma inebuneasca mai mult decat sunt acum. Gem infundat si o rog cu vocea tremurata:
-Te implor, iubito! Lasa-ti buzele in pace acum! O sa termin inainte sa incep macar! Apoi spun maraind, asta nu era posibil daca nu adormeai aseara !
Rade incet si isi strecoara mana in parul de la ceafa, aducandu-ma langa gura ei. Ma saruta incet, adanc, asa cum vreau sa ma ingrop eu in trupul ei desi sunt excitat pana aproape de nebunie.
Ne dezbracam incet in ciuda trupurilor ce tremura de anticipare, ne dezmierdam pielea nou descoperita si imi vine sa plang cand descopar ce are sub hainele obisnuite. Iubita mea a imbracat cea mai pacatoasa lenjerie, lenjerie ce mai mult descopera decat acopera. Satin si dantela, o combinatie naucitoare de rosu si negru, pacat intunecat si pasiune mistuitoare, e singura descriere pe care pot sa o fac.
Sutienul ce abia acopera sfarcurile rozalii se deschide in fata si sunt tentat sa incerc, sa-l deschid cu dintii cand sopteste usor, cu ochii inchisi:
- Atinge-mi sanii, iubitule!
La naiba! Pai asta vreau si eu! Si inca o pereche de maini! Imi iau cu greu mainile dupa fundul ei ferm si bombat, si cu o miscare indelung exersata, desfac inchizatoarea mascata de fundita satinata. Sanii plini tasnesc liberi si ma napustesc infometat spre sfarcurile atatate. Pietricelele rozalii mi se topesc pe limba si nu rezist tentatiei de a le musca usor si apoi sa le sug cu putere.
Sunetul moale ce scapa printre buzele ei pline si acum usor umflate ma trece peste alt prag al excitatiei, aproape de limita. Trupul mic ce se arcuieste si se zbate sub mine nu ma ajuta deloc, asa ca, din cateva miscari scap de restul hainelor si fara nici o avertizare ma ingrop adanc in tunelul ingust, dar atat de umed si fierbinte.
Raman nemiscat cateva clipe incercand sa-mi recapat controlul asupra respiratiei si propriului trup in timp ce o tin imobilizata sub mine, atent sa nu o strivesc, si apoi incep sa ma misc. Intru si ies incet, lung si adanc, in tot acest timp nedezlipindu-mi privirea de pe fata si mai ales ochii ei, ochi ce si-au schimbat aproape complet culoarea. Nuanta de mov e atat de inchisa incat par negri si intensitatea cu care ma privesc imi atinge cele mai indepartate colturi ale inimii.
E iubire pura, incredere, e capitulare totala, e sufletul si sentimentele ei intinse pe o tava, in fata mea. Nu facem doar dragoste, ne facem juraminte si promisiuni cu fiecare atingere si sarut, ne indeplinim dorinte ce cresc cu fiecare zi, ne satisfacem foamea continua a unuia fata de celalalt.
La fel ca intodeauna, nevoia e mult mai puternica si pune stapanire pe amandoi. Ne atingem cu infrigurare si aproape orbiti de pasiunea care ne consuma cu fiecare miscare. Peretii ingusti ai trupului ei imi mangaie penisul la fiecare cufundare in adancurile fierbinti si umede, si cu dintii inclestati marai:
-Dati drumul, iubito! Acum!
Aproape i-o iau inainte cand orgasmul ei imi strange intr-un mod delicios de dureros barbatia inebunita. Extazul ei il aduce si pe al meu, si ne lasa sfarsiti, storsi dar ireal de fericiti.
Intr-un tarziu imi recapat vocea si soptesc spre pisicuta ce motaie epuizata cu capul pe pieptul meu:
-Sa-mi aduci aminte, sa-i multumesc mamei pentru pat!
-Trav! Sa nu indraznesti! O sa mori dupa aia in patul asta! maraie revoltata.
-Ha! Ha! Ma iubesti prea mult sa-mi faci rau! Si iti place ce-ti fac, soptesc seducator. Acum ce zici de un dus? Hmm...amandoi?!
-Nu cred! chicoteste ea. O sa iesim maine din camera asta! Hai! Sterge-o de aici! Eu am sa ma odihnesc putin cat te speli tu.
Cu parere de rau ma dezlipesc de corpul ei superb si tentant dar trebuie sa-i dau dreptate. Probabil maine la pranz am iesii din camera asta daca mi-as pune in practica toate ideile ce imi trec acum prin cap. Cu imaginea parului ei lung si inflacarat rasfirat pe asternuturile inchise la culoare si a feselor obraznice pe care nu am rezistat sa nu le sarut inainte sa cobor din pat, ma refugiez sub jetul fierbinte de apa. Presiunea puternica imi maseaza muschii obositi in urma incantatoarei ocupatii si la final imi clatesc gelul de dus cu apa rece. Da. Rece. Noua si dureroasa erectie ma ia pe nepregatite si daca ma duc asa la ea....probabil ma castreaza.
Cum nu mi-am luat nimic de schimb, imi infasor un prosop in jurul coapselor si dau sa ies...Vocea ascutita care imi zgarie timpanul ma ia pe nepregatite.
-Tu cine dracului esti?
-As putea sa te intreb acelasi lucru dar mai bine spune-mi....ce dracu cauti aici ?! spune calm Angel.
Bun. E calma. Inca. Deci, as face bine sa ma grabesc. Dupa cum o cunosc pe Erika nu o sa dureze prea mult sa-mi intarate iubita.
-Vreau sa-l vad pe Travis! insista femeia.
-Si eu as vrea sa-l vad pe Gerald Butler dar....nu pot! Scotianul ala e sexy rau, nu crezi?! Auzi, cand Travis a coborat din avion s-a activat cumva serviciul de escorte?
Vocea ei imi spune ca ranjeste si chicotesc fara sa vreau. E uluitoare! Erika are aproape un cap peste ea si mai multe kilograme dar, daca ar fi sa pariez pe una dintre ele, as miza pe Angel.
Infasurat doar intr-un prosop ma apropii incet de usa deschisa si imi prind iubita in brate pe la spate, sarutand-o usor pe crestetul capului:
-Cine te supara, ingeras?
La auzul alintului folosit, Erika face ochii mari dar isi revine repede, suierand mieros:
-Nu iti era dor de mine, iubitule?
In bratele mele, Angel tresare usor si nelinistea pe care i-o simt imi trezeste instincte criminale. Cat pot de rece si fara nici o inflexiune in voce, marai:
-Ca sa fiu sincer, nu! Ce dracu cauti aici sa ma deranjezi? Nu imi amintesc sa te fi invitat....in ultimii ani!
Asta a fost o lovitura sub centura pentru ea. Erika e mai mare cu cinci ani decat mine si la ultima noastra intalnire, acum foarte mult timp, scarbit de apropourile si insistentele ei, am facut-o "obosita". E inutil sa spun termenii in care ne-am despartit si tocmai asta e lucrul care ma nedumireste. Ce om normal, in cazul ei o femeie frumoasa si orgolioasa, se injoseste in fata celui ce a jignit-o.
Daca privirea ar putea da foc acum as fi un pumn de cenusa la picioarele ei. Cu toate astea incearca sa schiteze un zambet dar, deja sunt plictisit de circul ieftin de la usa mea si spun taios:
-Deci, pleci singura sau te dau eu afara?
Se rasuceste rapid pe calcaie si pleaca injurandu-ma colorat. Ce sa spun?! Sunt obisnuit si ma lasa rece!
Inca rezemata de mine Angel isi intoarce usor capul si spune ranjind:
- Cine mai urmeaza, Casanova?
La dracu! Toata situatia asta pare sa o amuze teribil! Imi dau seama ca e vremea sa pun capat situatiilor de genul acestora si sa-mi pun in practica o dorinta ce ma tot roade in ultimul timp. Si pentru asta am nevoie de ajutorul mamei mele, nimeni nu are relatiile ei in....
-Trav? Care dintre fostele tale iubite urmeaza sa ma ucida? ma intrerupe ea .
-Sincer? Habar nu am! Dar stai fara grija, nu ma misc de langa tine, iubito! spun serios.
-Fraiere! Ma descurc si sigura! murmura ironic si incearca sa plece de langa mine.
O rasucesc rapid si o ridic in brate pana cand ochii nostri sunt la acelasi nivel. Imi lipesc buzele de gura ei bosumflata si spun apoi ranjind:
-Tocmai de asta ma tem!

************
Buna, iubitelor! Dupa o eternitate, postez! Hm, pauza asta lunga nu e deloc benefica, mi-am gasit cu greu cuvintele chiar daca stiam ce vreau sa scriu. Sper ca nu am rasolit de tot capitolul si gasiti ceva sa va placa prin el. Acum nu mai bat campii cu tampeni si va las sa cititi. Ca de obicei, ora, lenea....capitol needitat si sper eu nu foarte plin de greseli.
A, daca am ratat vreun comentariu, imi cer scuze! Multe dintre ele nici nu mi-au venit aici, le-am citit pe mail si am scotocit sa raspund. Nu uitati, va iubesc si inca ma minunez de cata rabdare ati avut cu mine si cat sunteti de formidabile!
Ce credeti ca pune la cale, Travis?

Angel si DiavolulWhere stories live. Discover now