Angel si Diavolul cap.15

76.9K 3.2K 272
                                    

Acest capitol va este dedicat tuturor ,nu exista o persoana anume! Sunte-ti prietenele mele chiar daca nu ne cunoastem fizic si va multumesc pentru toata sustinerea de care am avut parte. Mi-ati lasat numai cuvinte frumoase si nu pot sa nu va iubesc!

Poate sunt eu paranoica dar intamplarea de azi m-a marcat profund.Incerc sa trec peste dar simt cum o teama profunda isi face loc in sufletul meu si Travis nu face nimic sa ma ajute,ba din contra.E rece si frumosii lui ochi privesc adesea in gol.Incerc sa-l ajut dar nu vreau sa-l sufoc cu insistentele mele.

Cand ma lasa acasa si-mi da un sarut usor pe frunte spunandu-mi noapte buna ,e mai mult decat pot suporta.Astept sa plece si pentru prima data imi blochez usa.I-am dat o cheie cu mult timp in urma sa nu mai intre ca un infractor in casa ,primind la randul meu cheia casei lui.

Ma scurg pur si simplu pe perete si incerc sa-mi inghit hohotele de plans.Nu am gresit cu nimic ca pentru un strop de fericire sa primesc atat de multa durere.Desi as vrea sa-mi descarc nervii pe el,nu am de ce.Am citit o durere in ochii lui incat ca o proasta ce sunt,mi-e mila de el mai mult decat de mine.

Ma ridic cu greu de jos si imi dau seama ca am nevoie de prietenele mele.Prima care imi vine in minte e Niky si dupa o scurta conversatie planificam pentru a doua zi un rasfat total la spa.E mult mai bine decat cuti imense de inghetata pentru ridicarea moralului.Incerc sa-mi fac singura curaj ca iubitul meu a avut nevoie de putin spatiu personal si o iau incet pe scari.Noaptea poate fi un sfetnic bun uneori.Imi inchid telefonul si dupa un dus scurt incerc sa adorm.

********

Dimineata e venit mult prea devreme pentru ochii mei obositi si inrositi de atata plans.Chiar daca am incercat sa fiu curajoasa , nu prea mi-a iesit. Am plans ca un bebelus , blestemand singura dragostea.Nu era mai simplu sa ne-o putem trage fara sa punem si inima la bataie? Se pare ca nu,altfel eu nu as sta acum ca proasta cu comprese reci la ochii ,asteptand sa se desumfle.

O bataie puternica in usa ma smulge din jelit si ma rog la Dumnezeu sa nu fie Travis.Daca m-ar vedea acum ,ar avea toate motivele sa plece alergand.Arat ca...

-Arati ca moartea! spune Megan

-Spune-mi o noutate , o provoc eu.

In spatele ei , Niky taraste dupa ea o fata slabuta ,timida si al naibii de frumoasa.E actuala iubita a lui Noah , Emma si singura simpatica din sirul de catele cu care s-a cuplat. Aproape mi-e mila de ea cand ma gandesc ca Noah e geamanul lui Travis in comportament.Are un par ca mierea si niste ochi verzi , ametitori.Fara nici o urma de machiaj ,poti vedea o spuza fina de pistrui imprastiati pe nas.Nu o urateste cu nimic ,ba chiar adauga un plus de inocenta.E mult diferita de tarfele dinaintea ei si probabil e singurul motiv pentru care nemernicul nu a parasit-o inca desi sunt impreuna de o luna ,un adevarat record.

Fetele se simt ca la ele acasa si urc sa ma pregatesc de plecare.Nu prea dau importanta la ce arunc pe mine ,azi e o zi de terapie si voi sta mai mult dezbracata.

Discutia dintre Megan si Niky devine probabil mult mai incinsa pentru ca le aud de sus cum vorbesc.Numele de Caroline ma face curioasa si cobor numaidecat.

Fetele lor incurcate ma face sa cred ca e ceva ce eu nu trebuie sa aud.

-Imi spune si mie cineva despre ce dracu e vorba?

Se indeamna din priviri una pe alta si surprinzator Emma e cea care deschide gura.

-Caroline Davis , iubita lui Travis din liceu. Dupa majorat ,Caroline pleaca si-l lasa pe Travis cu ochii in soare si inima franta. Era cam copilaros pentru gustul ei asa ca s-a orientat spre un barbat cu 12 ani mai matur si un card pentru care nu trebuia sa dea socoteala nimanui. Asta e varianta prescurtata. Pentru detalii intraba-le pe ele.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum