Angel si Diavolul cap.38

57.8K 2.1K 97
                                    

Acest capitol este pentru Mieluta !

Travis

   Razele blande si inca sfioase ale soarelui ce se ridica incet pe cer, mangaie bland pielea catifelata a iubitei mele. Macar el sa o faca daca eu nu indraznesc, nu inca! Noaptea ce abia a trecut, a fost una nebuna, nebuna...si nici unul dintre noi nu a apucat sa doarma prea mult.
  Parul matasos sta reversat pe perna alba si pare sa fi luat foc sub atingerea tot mai indrazneata a astrului ceresc si cel mai probabil, mica mea vrajitoare ar fi fost arsa pe rug, acum cateva sute de ani, pentru culoarea lui flamboianta. Doarme. Respiratia fierbinte ce mi se izbeste de pieptul in care si-a infundat nasul, imi provoaca mici fiori pe sira spinarii si nu stiu daca am sa ma satur vreodata de senzatiile pe care le traiesc langa femeia din bratele mele.
  Numele meu scrijelit in pielea delicata a fost mai mult decat o declaratie de dragoste, a fost un gest de capitulare in fata iubirii pe care o nutrim unul fata de celalalt, un legamant, o promisiune....Inca sunt putin gelos pe superbul desen ce-i pateaza pielea ca portelanul dar, in acelasi timp, sunt nebunesc de incantat. E gestul absolut in care si-a marcat trupul, la propriu, in numele dragostei.
  Un fior scutura trupul mic din bratele mele si nu imi pot opri micul zambet din coltul gurii. O aduc mai aproape de corpul meu fierbinte, atent sa nu ating pielea inflamata a bratului alb si subtire ce sta incolacit in jurul meu. Tricoul jerpelit pe care Angel se incapataneaza sa-l imbrace pe post de pijama desi nu rezista mai mult de cinci minute pe ea, sta aruncat la picioarele patului. E ca un ritual. Ea il imbraca cu aceiasi speranta pe chip, de...sper ca in seara asta, ramane pe mine, iar eu ranjesc cu...tu continua sa visezi!
  Tricoul are o culoare incerta, e moale si rarit de la atata spalat dar pe trupul ei arata mai sexy decat orice neglijee facut special sa seduca. E unul dintre tricourile mele vechi dar pe care ea il cara oriunde plecam.
- Iubitule, de ce nu dormi, mormaie infundat la pieptul meu.
- De unde sti ca nu dorm, ingeras? chicotesc incet.
- Pai...daca nu s-a strecurat vreun sarpe intre noi, as spune ca suferi de o mega-super-erectie matinala. Nu e dureros, totusi? A muncit din greu, toata noaptea! mustaceste ea.
- Ai putea sa o alinti putin, glumesc eu. Tanjeste dupa putina atentie din partea ta...
-Sa-si mai puna pofta-n cui! mi-o taie ea. A avut-o din plin, ore intregi! Sunt sfarsita, spune moale.
- In regula, iubito! Te mai las zece minute, sa te odihnesti...
- Travis Roack! Esti complet nebun, maraie indignata.
- Numai dupa tine, ingeras! Numai dupa tine!
- Trav...cum de stie mama ta de curse, intreaba brusc.
- Ben! chicotesc eu. Umbra mea de cand m-am nascut!
- Adica...te-a parat?! spune indignata.
- Ha! Ha! Nu chiar, iubito! Sarcina lui a fost intodeauna sa ma supravegheze. Cand a descoperit ce...distractie mi-am gasit, a avut de ales: mama sau tata. A ales raul cel mai mic, mama. In ciuda aparentelor, tata mai intai m-ar fi jupuit de viu si pe urma ar fi pus intrebari!
- Dumnezeule! Trav, eu nu mai ies de aici pana nu plecam! Sa fie clar! Tatal tau o sa ma omoare dupa faza de aseara!
- Linisteste-te, iubire! Tata mai repede si-ar taia o mana decat sa loveasca o femeie si daca iti amintesti, a fost impresionat de talentul tau dupa ce...i-a trecut spaima.
- A fost politicos dar iti spun eu, m-ar fi strans bucuros de gat! I-am citit in priviri!
Fata mea curajoasa inca se teme de reactia tatalui meu si asta e amuzant, nu sunt multe lucruri de care ea sa se sperie sau sa dea inapoi. Optez pentru distragerea atentiei si tupeul e cea mai buna varianta. Ma rostogolesc peste ea si imobilizand-o cu greutatea trupului meu, intreb seducator:
- Ingeras, ce citesti acum in privirea mea?
- Esti asa un nemernic cateodata, iubitule! chicoteste ea. Eu ma dau de ceasul mortii si tie iti arde de prostii!
Bun, metoda a functionat si cum nu sunt un fraier, profit.
- Gresesti, frumoaso! Asta e un lucru serios si crede-ma, ma gandesc de cel putin zece ori pe zi la el! De fiecare data cand sunt adanc, in tine, incerc sa-mi imprim numele in cele mai ascunse colturi din sufletul tau.
Un zambet duios ii curbeaza buzele delicioase si ochii i se intuneca, violetul uimitor schimbandu-se in cel mai inchis purpuriu posibil. Mana mica se aseaza bland pe fata mea si nu mangaierea tandra cu care ma dezmiarda imi atinge sufletul, ci cuvintele care ii insotesc apoi gestul. Imi aduce mana deasupra pieptului ei si sopteste :
- Numele tau e imprimat in locul care conteaza cel mai mult, aici, in inima mea! Te iubesc, prostutule!
Desi nu e prima oara cand mi-o spune, de data asta e...altfel. Cuvintele au o incarcatura emotionala care imi dau fiori, imi inmoaie genunchii si aproape ca ma fac sa plang ca o fetita.
- Esti o vrajitoare dar orice vraja mi-ai fi facut, sunt nebun de fericire si vreau sa nu te opresti niciodata! Te iubesc, Angel! Te iubesc, roscata mea nebuna! marai printre dinti inainte sa-i prind gura intr-un sarut lacom.
Ne rostogolim pe asternutul sifonat si cuprinsi de o frenezie salbatica ne iubim nebuneste. Timpul se opreste in loc si singurele sunete pe care le aud sunt gemetele guturale pe care i le smulg cu fiecare adancitura in trupul ingust si fierbinte. Parfumul de vanilie al pielii satinate e cel mai puternic afrodisiac si nu ma mai satur de gustul si dulceata ei.
Cuprinsa de aceeasi nebunie, Angel isi inclesteaza picioarele lungi in jurul meu si imi raspunde cu tot atata ardoare la fiecare atac asupra corpului ei, in timp ce cu mainile, imi dezmiarda pielea incinsa a spatelui. Ne sorbim numele si soaptele de iubire printre sarutari lacome, ne pierdem unul in ochii celuilalt, ne contopim sufletele pentru totdeauna intr-un dans violent si in acelasi timp, tandru, de dragoste.
Vintrele imi iau foc si stiu cand si ea simte acelasi lucru. Muschii micuti se contracta in jurul penisului meu pe cale sa explodeze si unghiile i se infig dureros in umerii mei. Orgasmul ne loveste cu puterea unei tornade iscate din senin si e atat de lung incat la final ma mir ca inca mai traim. Cu ultimele resturi de luciditate, alunec pe o parte dar, fara sa-i dau drumul din brate femeii pe care am iubit-o cu salbaticie.
- Intr-o zi, unul dintre noi o sa moara, sopteste sfarsita la pieptul meu.
- Sper ca nu! chicotesc amuzat. Ador felul in care te dezlantui sub mine si iubesc prea mult latura asta...
- Desantata, nimfomana...
- Patimasa, iubito! Esti focul care ma aprinde cand doar te privesc si ma mistuie cand te ating! soptesc bland.
Nu imi raspunde dar ii simt zambetul larg pe pieptul transpirat si unde inima imi bate inca nebuneste. Buzele dulci pe care le-am strivit cu gura mea lacoma se lipesc de pielea umeda si ma gusta delicat, in sarutari mici si tandre. Ma cutremur sub asaltul sentimentelor pe care le trezeste in mine si cu toate astea, sunt fericit. Pentru a suta oara, imi dau seama ca sunt un afurisit al dracu de norocos!
- Mi-e somn, spune mica zana din bratele mele si casca apoi caraghios. Crezi ca putem sa mai dormim putin?
- Dormi, ingeras! soptesc incet.
Nu asteapta sa spun de doua ori si dupa ce se cuibareste mai bine in bratele mele, adoarme adanc. Incerc sa raman treaz si o privesc un timp dar, in final, epuizarea isi spune cuvantul. Adorm cu chipul ei frumos in minte si imi doresc ca tot restul vietii mele, asta sa fie primul si ultimul lucru pe care il vad cand deschid sau inchid ochii.
*************
- Dulceata, iesi din baie! o rog a zecea oara. Daca nu deschizi usa in doua secunde, o sparg!
- Sa nu indraznesti! tipa isteric. Tatal tau o sa ma dea de urechi afara, de data asta!
- Ingeras, tata ne asteapta sa mancam si daca ii spun ca te-ai inchis in baie, vine personal sa te scoata de aici! Si mi-e frica ca atunci iti dau dreptate...te scoate de urechi!
  E cea mai gogonata minciuna, tata probabil i-ar spune ca pot servi pranzul in baie daca ea se simte mai bine acolo. Usa se tranteste cu putere de perete si Angel iese ca o furtuna, imbujorata toata la fata.
- Asta a fost o gluma proasta si numai tu puteai sa o faci! Nemernicule! Hai, da-mi un ultim sarut inainte sa mor! ofteaza  dramatic.
Cum naiba sa raman serios cand ea imi arunca astfel de bombe?! Binenteles ca ma bufneste rasul si printre hohote puternice, o sarut cu patima si...pun ceva paie pe foc:
- Ce vrei sa scriu pe piatra de mormant, ca epitaf?
  Mai intai ramane cu gura cascata si are o expresie atat de adorabila incat imi vine sa o mananc pe ea, in locul pranzului gatit de Martha, bucatareasa noastra, ca apoi sa mormaie printre dinti ceva nedeslusit dar, pot sa pariez pe mana mea dreapta ca sunt niste injuraturi extrem de creative.
- Afara! suiera ea. Daca mai stam amandoi aici s-ar putea sa-ti compun tie, primul epitaf!
  La cat e de sarita, o cred! O apuc de mana si ne indreptam spre lungul sir de trepte inca chicotind. In loc de mersul saltaret si hotarat, Angel mai mult isi taraste picioarele si incearca sa traga de timp.
- Hai, iubito! Sunt sigur ca avem suficienta mancare si nu te mananca nimeni! glumesc eu.
- Ha! Ha! Glumetule! ma ironizeaza ea. Mai bine spune- mi daca Beth nu i-a pomenit ceva tatalui tau de "pasiunea" noastra, cursele?!
- Doamne fereste! ranjesc eu. Ma facea pachet si pana acum aveam construit un cartier de vile rezidentiale pentru eschimosi, la Polul Nord, din cuburi de gheata!
- Amin! rasufla usurata Angel. Sa-i multumim Domnului pentru limbile ferecate si pasiunile interzise ale...mamei tale!
- Copii! Mai aveam putin si veneam sa va iau pe sus! tuna tata din josul scarilor.
      Iubita mea se ascunde rapid in spatele meu si geme adanc, ceea ce mie imi smulge un hohot puternic de ras si tatei un zambet dracesc. Binenteles ca eu sunt in dezavantaj, diavolita ciupindu-ma cu sete de fund.
- Travis, cumva Angel se ascunde in spatele tau? intreaba el ironic.
- Nu cred! spun sec. Inca incearca sa se obisnuiasca cu tocurile! Cand faci drifturi porti numai pantofi sport, spun rautacios. Fesa mi-a luat foc in locul unde m-a ciupit si eu imi platesc intodeauna datoriile, mai ales cand e vorba de roscata mea !
- Ticalosule! suiera ea. O sa te coste al dracu asta! Va era dor de mine, domnule senator?! intreaba apoi mieros.
- Intodeauna, pustoaico! ranjeste tata. Am o surpriza pentru voi!
- Stiu! exclama Angel. Vreti sa va invat sa faceti drifturi!
  O cascada puternica de rasete izbucneste in holul imens si atunci imi dau seama care e surpriza: prietenii nostri. In ciuda afirmatiei indraznete facute de iubita mea, tata se alatura ilaritatii generale si exclama printre hohote:
- Esti incurabila, scumpo! Bun venit in familia noastra!
  Dumnezeule, cata dreptate are! Angel, roscata mea nebuna dar cu atat mai potrivita pentru mine si care, intr-un viitor foarte, foarte apropiat, va fi sotia mea!
  O sarut plin de mandrie si luand-o prin surprindere, o arunc pe umar, spunand:
- Asta e pentru ciupitura aia! Inca mai am curul amortit!
- Gura! Nerusinatule! sasaie ea cu capul in jos si...ma mai ciupeste o data.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum