Angel si Diavolul cap.19

70.4K 3K 169
                                    

Capitolul acesta este pentru xL1MDx!

Imi ridic ochii de pe ecranul telefonului si pentru prima data dupa foarte multe luni, nu ignor mesajul. La televizor, inconjurat de familie, prieteni si......ea, Travis da prima declaratie in fata presei. Pentru rezultatele obtinute la facultate si modul cum a condus singur restaurantul din New York, oficial, a devenit unicul propietar al intregului lant.

Mi-as fi dorit sa fiu langa el macar in calitate de amica, asa cum sunt si ceilalti. Durerea respingerii ma roade ca un acid si mai e ceva, ma simt tradata si umilita. Gandul ca nu sunt suficient de buna pentru el si lumea lui imi aduce lacrimi in ochi.

Chipul lui frumos imi apare incetosat prin perdeaua de lacrimi. In ochii duri si reci, nu poti citi nici o emotie, intreaga lui fata fiind o masca inghetata. Nici macar femeia frumoasa, agatata de bratul lui nu reuseste sa-l imblanzeasca desi surasul larg si fericit de pe fata ei te poate insela pentru o clipa. E fals la fel ca si ea.

Imi sterg lacrimile si ma pregatesc pentru lumea mea, o lume in care m-am simtit cu adevarat fericita. Acolo unde si dusmanii iti sunt prieteni la greu, locul unde ma simt ca acasa. Pe pista!

Fara sa arunc o privire hainelor cuminti, imi aleg blugi negri, taiati si stramti, un tricou negru mult mai decoltat de cat port de obicei,geaca scurta de piele si nelipsitii mei bocanci. Machiajul e mult mai pronuntat si imi las parul liber. De cand l-am scurtat, ador sa-l simt cum imi flutura liber pe spate. Ma privesc in oglinda si fata de acolo nu are nimic inocent in ea, asa cum nu este nici locul spre care ma indrept.

******

Motorul masinii toarce lin si simt cum adrenalina imi curge prin vene.Dupa mult timp simt cum corpul meu se relaxeaza cu adevarat si rad fericita. Rad tare, lasand rasul sa-mi spele toata tristetea, dezamagirea si neputinta. In boxe, melodia Calle Callejero urla la maxim si incerc sa cant alaturi de Wisin&Yandel chiar daca e fals. Accelerez din ce in ce

mai mult, lasandu-ma condusa de ritmul muzicii. La refren eram deja cu pedala lipita de podea, mila dupa mila fiind inghitita de sageata rosie ce aproape zbura pe soseaua goala.

Locul spre care ma indrept e unul tinut in mare secret si accesul se face pe baza unei parole, pe care o primesti odata cu mesajul. In spatele cladirii dezafectate si in paragina se afla adevarata masinarie de produs bani. Televiziune cu circuit inchis, pariuri si masini cotate la sume ametitoare, afaceri ilicite conduse de oameni puternici si influenti ascunsi in spatele anonimatului, pe scurt ,o afacere profitabila tinuta in cel mai strict secret.

Negrul imens ce ma opreste la intrare se uita suspicios si nedumerit la mine. In ciuda tinutei de bad girl si machiajului strident,fata mea e totusi prea angelica pentru locul unde ma aflu. Imi da voie sa trec dupa ce imi verifica de doua ori mesajul primit si imi studiaza cu atentie masina.

Merg calauzita de mici indicatoare slab luminate, pe un drum lung si ingust. Muzica incepe sa se auda din ce in ce mai tare si imi dau seama ca sunt aproape de destinatie.

Privelistea din fata ochilor mei, imi taie respiratia. Totul e atat de familiar incat pentru o vreme am senzatia ca sunt pe pista din Miami, ca sunt acasa.

Locul e imens si puternic luminat de zeci de reflectoare. O mare de oameni se agita in jurul masinilor tunate, cu sute de cai ascunsi sub capote, masini ce ar face deliciul colectionarilor fanatici si bogati. Niciun salon auto din lume nu a avut vreodata o asa diversitate de marci, unele dintre ele fiind editii limitate.

Privirea imi este atrasa de rampa inalta de 10 metri, inclinata periculos de mult si lunga de 50 de metrii. Pe directia ei se afla locul mobil de aterizare, suficient de lat pentru un sofer experimentat si cu o doza mare de nebunie. In seara asta eu voi fi unul din acei soferi. Ultima oara cand am facut-o aveam doar 17 ani si mi-a iesit de fiecare data atat de bine incat am fost poreclita Little Bird. Desi i-am promis lui Zac ca termin cu cascadoriile periculoase, in seara asta am nevoie de senzatii tari ce-mi pot sterge din minte ultimile zile, sa simt din nou ca traiesc. Chiar daca risc o mama de bataie de la varul meu, mi-o asum !

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum