Angel si Diavolul cap.22

71.2K 2.9K 550
                                    

Acest capitol e pentru prietena mea Lexinewman889! Dupa cum ati observat, am o noua coperta la carte, absolut superba. Iti multumesc,iubito!

In mod normal capitolul acesta era din perspectiva lui Travis. Intr-un acces de "bunatate"am decis sa nu va mai fierb si sa aflati ce s-a intamplat in apartamentul lui Colin.

Aerul rece din camera se izbeste de pielea mea incinsa, provocandu-mi mici frisoane. Mainile barbatului imi mangaie experte trupul cu miscari precise si senzuale in timp ce-mi devoreaza buzele. Incerc sa ma relaxez in imbratisarea aprinsa, sa ma las prada pasiunii dar o voce mica si enervanta, sopteste staruitor la marginea ratiunii. "Nu o face! Ai sa te urasti la final!"

Aleg sa o ignor si imi incolacesc mainile pe umerii lati ai barbatului, mangaind pielea fierbinte si matasoasa, un marait de placere spargandu-se pe buzele noastre lipite. Il simt cum tremura sub mainile mele, dovada dorintei lui aprinse impungandu-mi abdomenul. Pentru fiecare mangaiere primita raspund cu alta si incerc sa simt aceeasi pasiune, acea foame care imi aducea fluturi in stomac cand El ma dezmierda. Ma chinui sa-mi inving panica si deceptia, ma lipesc mai tare de barbatul in al carui brate vreau sa uit de toata zadarnicia si singuratatea din viata mea.

Esuez lamentabil cand simt gustul sarat al lacrimilor in sarutul nostru. Nici nu realizasem ca plangeam tacut, totul fiind atat de gresit.

E gresit sa ma folosesc de o dorinta vrand sa inlocuiesc alta, sa ma folosesc de un barbat vrand sa uit altul, sa ma mint pe mine si pe trupul meu, trup ce i-ar recunoaste mangaierile dintre o mie.

Scancesc jalnic in bratele ce sunt infasurate acum bland in jurul meu in timp ce-mi saruta usor obrajii uzi.

-Sshh......uita-te la mine, scumpo. Am facut ceva gresit?

Teama din vocea lui nu face decat sa-mi provoace alte suspine, singura care a gresit sunt eu si rusinea ma face sa-mi ingrop mai adanc capul la pieptul lui.

Un material cald imi invaluie umerii si atunci realizez cu adevarat ce am facut. Am stat goala pusca in fata unui barbat care nu e El, m-am comportat la fel ca femeile pe care in ipocrizia mea, le numesc tarfe. Acum si eu sunt pe cale sa ajung una dintre ele sau ....aproape.

Rusinea imi arde fata si nu indraznesc sa-mi ridic privirea spre barbatul care asteapta rabdator. Ma ajuta sa-i imbrac camasa, pe care o infasor strans in jurul trupului meu gol, inaltand rugaciuni mute ca pamantul sa se surpe, sa fim loviti de un meteorit, orice, numai sa dispar.Nu cred ca ma pot uita in ochii lui, de vorbit nici nu se pune problema, nodul din gatul meu avand dimensiunea unei portocale.

Imi ridica ferm chipul spre el si ca o lasa, inchid ochii.

-Deschide ochii, iubito!

Deschid incet ochii si desi nu cred ca e posibil, ma inrosesc mai tare la fata. Clipesc nedumerita cand citesc pe fata lui un usor amuzament si fara sa vreau oftez usurata. Mai bine ma fac de ras decat sa fie suparat.

-Cati iubiti ai avut, frumoaso?

Pe bune? Ce dracu intrebare e asta? Ma incrunt nedumerita, gest care il face sa zambeasca si sa ridice usor o spranceana. Asteapta rabdator si in final nu am ce sa fac asa ca trag aer in piept si miorlai:

-Unul singur.

Ofteaza usor si ma trage spre canapea, spunand:

-Eram sigur. Roack?

Aprob din cap si acum chiar am nevoie de ceva tare, trebuie sa explic cumva situatia stanjenitoare in care ne-am pus pe amandoi si el pare dispus sa ma asculte. Imi dreg putin vocea si spun:

-Pot sa primesc acum bautura pe care mi-ai oferit-o la inceput?

Rade usor si in drum spre bar aprinde o lampa aflata in cel mai indepartat colt al camerei. O lumina blanda invaluie incaperea si pentru prima data observ cu adevarat camera. E imensa. Peretii zugraviti intr-un crem deschis fac un contrast minunat cu mobila inchisa la culoare. Peretele din sticla dezvaluie o priveliste de vis asupra orasului.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum