Angel si Diavolul cap.28

86.8K 2.5K 199
                                    

Acest capitol este pentru domnisoara -BubbleSophieFruity- care a fost super dulce si nu s-a suparat cand i-am dedicat altei fete, capitolul destinat ei. Multumesc scumpo si dupa cum vezi, nu am uitat de tine!
AVERTISMENT!
Homofobii sa nu se apuce de citit! Contine scene de sex explicit intre persoane de acelasi sex! Nu va place, nu cititi!

Sa fiu a naibii ! Langa fiara lui neagra, rosie si stralucitoare, sta o masina noua! Un Lamborghini Aventador Roadster, o racheta pe patru roti, cu cele mai noi si meseriase jante, forjate in cinci spite duble. Si astea sunt amanunte care mi-au sarit prima data in ochi, nici nu vreau sa stiu ce ascunde sub capota sau in interior. Nu vreau pe naiba! Deja salivez la gandul de-a da o tura cu ea.
Ranjetul larg de pe fata lui Trav imi arata ca e incantat de reactia mea si cuvintele " Te las sa ma calci cu masina cand fac iar o tampenie", ma lovesc brusc in memorie. Ticalosul! Il privesc printre gene si intreb nevinovat:
-Mai e in picioare afirmatia "Te las...?
-Da! O spune razand si nu ma las mai prejos nici eu.
-Bine. O s-o fac! Dar cu masina ta! Dulceata aia rosie nu se baga!
Ma strange in brate si rade molipsitor, hohotele scuturandu-ne atat de tare incat sunt gata sa pup asfaltul daca nu m-ar fi tinut bine. Lacrimile ce-mi apar in colturile ochilor ne ia pe neasteptate si imi ascund capul in umarul puternic, suspinand. Ma simt coplesita, e cea mai frumoasa zi din viata mea si nu multimea de cadouri e motivul, ci dragostea! O simt prin toti porii, in zambetul lui tandru si bland, in argintiul ochilor ce ma privesc scanteietor, in caldura mainilor ce m-au dezmierdat toata noaptea si gura flamanda.
-De ce plangi, ingeras? Vocea lui ingrijorata ma face sa hohotesc si mai tare, ascunzandu-mi fata mai adanc in umarul lui. Pielea fierbinte emana parfumul inconfundabil care m-a ametit de prima data si imi lipesc buzele, gustandul intr-un sarut umed. Maraitul infundat ce-i paraseste gura se sparge in valuri fierbinti pe pielea sensibila din spatele urechii mele, infiorandu-mi trupul deja excitat.
-Te iubesc, soptesc cu vocea ragusita de plans.
-Si din cauza asta plangi? Si eu te iubesc, pisicuto!
-Nu prostutule, sunt fericita! Mormai eu si simt deja ranjetul larg de pe fata lui.
-Facem o tura? Ma imbie el si simt deja valul de adrenalina cum ma inunda la gandul de a conduce bolidul frumos ce sta cuminte langa bordura.
-Acum? intreb mirata.
-Acum, surade el si ma pune jos, disparand imediat in casa.
In picioarele goale si infasurata intr-un cearceaf pe care ma chinui sa-i dau forma unei togi romane, ma invart in jurul masinii, plimbandu-mi usor degetele pe caroseria lucioasa. E o bijuterie si chiar daca nu pot sa o accept, nimic nu ma impiedica sa o alerg putin.
Travis isi face aparitia pe alee si simt cum mi se inmoaie genunchii la vederea lui. Tricoul negru, mulat pe torsul sculptat, scoate in evidenta muschii frumos definiti, umerii lati si bratele vanjoase. Fara cativa centrimetrii, sunt aproape doi metrii de sex appeal, toti numai ai mei!
Privirea lui cercetatoare devine brusc amuzata si pot sa-mi pariez toate cadourile primite ca ticalosul mi-a observat sfarcurile excitate sub panza subtire si nici obrajii imbujorati nu ma ajuta prea mult. Dar cum imi plac jocurile periculoase, mai ales cu el, imi trec seducator limba peste buza de jos, muscand-o apoi usor. Zambetul amuzat dispare subit, ochii capatand culoarea norilor dinaintea furtunii.
-Pisicuto, daca iti mai musti buza mult, te plimbi maine cu frumoasa asta!
Suna tentant dar...nu! Nu inca! Dorinta ne arde pe amandoi cu aceiasi intensitate si un curent senzual ne infasoara, atmosfera devenind incarcata de ganduri si fantezii erotice ce ni se citesc in ochii grei si aprinsi.
Mana-i zvacneste brusc si prind instinctiv cheile ce-au zburat prin aer . Un ranjet larg imi cuprinde fata cand imi dau seama ca plec la plimbare infasurata doar in lenjeria de pat si absolut nimic pe dedesubt.
-Hm...Trav, nu port lenjerie intima si sunt in picioarele goale, iubitule!
Ca un magician, imi flutura o pereche de tenesi prin fata ochilor. Am fost atat de prinsa in vraja lui incat nu am observat ce avea in maini.
-Tenesi si...in caz de esti arestata pentru tinuta indecenta, sa te pot scoate pe cautiune. Si flutura portofelul sub nasul meu.
Imi trag incaltarile repede in picioare si chicotesc incantata de barbatul nebun dar perfect pentru mine. Indiferent ce ne-a fost menit in viata asta, el este singura si marea mea iubire, tot ce imi voi dorii si pretuii mai mult.
Se apleaca in fata mea si dandu-ma la o parte,imi leaga repede sireturile. Palmele mari si fierbinti dispar sub ciudatul meu vesmant, plimbandu-se nestingherite pe picioare si in sus, pe coapse. Icnesc scurt cand un deget indraznet se avanta in cutele moi si acum umede ale feminitatii mele, aproape pierzandu-mi echilibrul sub valul scurt de dorinta ce m-a izbit pe neasteptate.
Fierbinte, umeda si scuturata de mici convulsii, ma las in bratele lui ce sunt acum strans infasurate in jurul meu. Ma saruta incet si adanc, fara sa se grabeasca, cercetand si savurandu-mi gura ca pe cel mai delicios desert, trupul si mintea mea raspunzand imbratisarii patimase. Toate zgomotele din jurul nostru au disparut, respiratia noastra precipitata fiind o adevarata muzica erotica pentru simturile excitate, parfumul lui barbatesc ametindu-ma complet.
Cu mainile infipte in parul matasos, i-am tras capul spre mine, atacandu-i mai tare buzele senzuale in care mi-am infipt nesatioasa dintii. Sarutul a devenit mai aprins, foamea dupa buzele celuilalt devenind cu fiecare muscatura, cu fiecare dans al limbilor incolacite, mai mare, mai adanca. Blandetea cu care ne alinam si mangaiam apoi carnea ranita era in totala contradictie cu salbaticia din inclestarea lacoma.
Cu un marait adanc, Travis a rupt sarutul, strangandu-ma puternic in brate.
-La naiba! Daca nu te potolesti, am sa fac dragoste cu tine, aici, pe afurisita asta de masina, fara sa ma doara nicaieri daca ne vede un oras sau un cartier intreg!
Declaratia lui hotarata si fara perdea, mi-a smuls un chicotit vesel pe care l-am intrerup atunci cand mi-am lipit fata de pieptul lat, inima lui batand intr-un ritm alert sub obrazul meu. Parfumul unic si inconfundabil care mi-a invadat narile, aroma de barbat tanar si excitat, m-a invaluit cu dulceata lui, un sunet ca torsul unei pisici, scapand dintre buzele mele umflate de sarutul salbatic.
-Pisicuto! Urca in masina daca nu vrei sa mergem in casa si sa ti-o trag pana nu vei mai putea merge o saptamana!
-Trav! Nu fi magar! Ma prefac indignata de exprimarea vulgara desi tentatia e mare!
Ne urcam amandoi in bolidul luxos si mirosul de piele al tapiteriei crem, ma face sa inspir adanc, un freamat nervos traversandu-mi corpul, invadat deja de un prim val de adrenalina. Zambetul multumit dupa fata lui Travis, ma face sa ma incrunt si spun soptit:
-E superba! Dar nu pot sa o primesc! E prea....mult!
Grimasa care-i traverseaza trasaturile frumoase nu e deloc linistitoare, lucru confirmat de maraitul aspru care-i insoteste cuvintele:
-E a ta! Si e pe numele tau! Porneste!
Vocea aspra nu lasa loc de comentarii asa ca decid sa las discutia pe mai tarziu cand sper ca va fi mai rezonabil. E un cadou extravagant care l-a costat o avere si nu ma intereseaza cate zerouri are contul lui in banca.
-Indiferent ce iti trece prin cap, renunta! E facuta special pentru tine, iubito!
Vocea lui se inmoaie cand spune cuvantul "iubito" si aproape imi dau lacrimile cand simt tandretea din glas.
-Trav...
Gura lui imi inghite restul de cuvinte si dupa un sarut ravasitor, sopteste:
-Accepta cu eleganta si incheie discutia. E a ta si asa ramane. Acum vreau sa-mi arati cat de bine conduci chestia asta!
Ma prefac iritata si il lovesc usor peste piciorul gol, exclamand:
-Asta e o adevarata blasfemie! Frumusetea asta nu merita sa fie numita "chestie"! Pune-ti centura!
Plec scurt dupa loc si ma opresc in fata casei mele cand un Josh grabit iese pe usa, invartind pe degete cheile masinii mele.
-Joshua! Ce faci tu cu cheile mele?
Ridica ironic o spranceana si suiera printre dinti:
-Plec acasa!
Ma incrunt spre el nedumerita si nu stiu ce sa cred. Nu e genul de baiat suparacios si nici nu se da in vant dupa masini, desi conduce bine. Prefera sa mearga pe jos sau cu taxiul atunci cand e singur sau agatat de iubitul lui care conduce ca un diavol o monstruozitate pe doua roti.
-Josh? Esti suparat? Ce lighioana te-a muscat de fund azi?
-Taci din gura, Angi! Sunt obosit, nu am reusit sa dorm nici macar o ora si vreau acasa la iubitul meu!
Vocea lui ridicata, a scos din casa doua fete ciufulite si simnoroase. Megan si Emma, imbracate in niste pijamale scurte si caraghioase, se indreptau spre noi, complet indiferente la tinuta sumara pe care o afisau. Fara sa le acorde vreo importanta, Josh incepe sa insire o intreaga lista de nemultumiri.
-In primul rand, am ramas pe cap cu o haita de fete turbate si excitate dupa trupa de dansatori, care, apropo, putin mai lipsea sa plece de aici violati. Dupa ce am curatat casa de hormoni inebuniti, am ramas cu astea doua pe cap!
-Hei ! Pufnesc ele indignate.
-Gura! Se rasteste el. Au intrat peste mine in camera, in patul meu, m-au bagat la mijloc si tu stii ca nu-mi place sa dorm inghesuit! Crezi ca au dormit? Nu! S-au transformat in fantani arteziene si a trebuit sa ascult toate detaliile picante si murdare ale relatiilor lor.
Chicotitul ce-mi scapa atat mie cat si lui Travis, ne aduce privirile manioase a celor trei si o remarca ironica din partea lui Josh:
-E numai vina ta! Nu trebuia sa le dai sa bea si apoi sa dispari in ceata!
-Am fost obligata! Ma apar eu. Trav e de vina! M-a rapit!
-A... Si tie nu ti-a placut! Cred ca ai fost torturata toata noaptea dupa cum arati! Si ce dracu e chestia aia dupa tine? Lansezi cumva o noua moda? Chicoteste el. Ala e un cearceaf de pat? Intreaba neincrezator.
Fetele ma privesc si ele mai atent, izbucnind apoi in hohote puternice de ras. Desi imi simt obrajii cum incep sa se inroseasca usor, ma prefac indiferenta, un ranjet larg aparandu-mi pe fata cand Travis spune apoi serios:
-Frumoase pijamale, scumpelor! Ala e cumva Tweety! Si aia e Minnie ?
-Du-te dracu, Travis! Exclama ele in cor si ne intorc spatele, pasind gratios spre casa precum manechinele pe podium, ceea ce e oarecum caraghios tinand cont cum sunt echipate.
Rasul ce ne scutura imi dispare subit cand prietenul meu bun, spune:
-In locul tau, nu as rade! Nici tu nu esti mai eleganta si trebuie sa fi complet nebuna sa iesi infasurata in lenjeria de pat! Si asta a cui este? Arata la sfarsit spre masina.
Nu apuc sa deschid gura ca iubitul meu zambeste si exclama autoritar:
-A ei! Si acum ne scuzi, dam o tura prin oras, de proba!
-Asa?! Imbracata asa? In oras? Sunte-ti nebuni amandoi! Declara el resemnat la final.
-Originali, scumpule! Ma ofensez eu chipurile indignata.
Isi da ochii peste cap si cu un gest a lehamite, pleaca spre vechea mea masina fara sa mai adauge nimic.
-Plecam si nou anul asta? intreaba Travis.
Imi arcuiesc ironic o spranceana si calc acceleratia, aproape zburand de pe loc. Rasul lui cald ma instiinteaza ca se astepta la figura asa ca zambesc larg si ma avant pe sosea.
-Ia-o spre Long Island,imi spune el. Vreau sa-ti arat ceva.
Ascultatoare si curioasa, fac cum imi cere, accelerand din ce in ce mai tare. Aproape pierd controlul masinii cand simt o mana curioasa ce se strecoara intre coapsele mele si marai socata:
-Esti nebun? Vrei sa murim amandoi?
Zambeste si fara a-si intrerupe "ocupatia"ce ma aduce incet dar sigur in pragul unei nebunii delicioase, spune:
-Am toata increderea in tine! Tu doar fi atenta la drum!
Cu feminitatea arzand de o dorinta coplesitoare, incerc sa mai spun ceva dar sfarsesc intr-un geamat infundat cand isi strecoara un deget in mine, frecand bland carnea moale si umeda.
-Iubitule! Cuvantul imi iese ca un suspin si valuri fierbinti ma strabat intre coapse.
-Sshh....nu trebuie decat sa simti si sa....conduci!
Cu mana libera imi da parul la o parte, sarutandu-mi bratul, sarut ce urca incet pe umarul dezgolit, pe gat, in spatele urechii si coboara inapoi, un ciclu ce ma face sa iau in serios varianta prin care trag pe dreapta si ma urc pe el.
Conduc instinctiv, cu miscari si reflexe automate dar toata atentia imi este concentrata pe valul de placere din adancul meu, ce creste cu fiecare miscare a mainii sau a buzelor fierbinti ce-mi mangaie pielea. Orgasmul ma loveste brusc si imi trebuie toata vointa din lume sa nu cedez nevoii de a-mi inchide ochii in timp ce trupul meu se arcuieste, scuturat de convulsii. Mainile imi sunt inclestate pe volan atat de tare incat incheieturile degetelor sunt aproape albe.
Chicotitul lui Travis imi atrage atentia si cand sunt in stare sa vorbesc, izbucnesc furioasa:
-Ticalosule! Iti place sa traiesti periculos?!Da? O sa vezi tu! Dumnezeule, esti nebun!
In timp ce stau la semafor, doua pipite studiaza atent masina si cu un ranjet pe fata, cobor geamurile. Sunt eu uda si mai moale decat gelatina dar nici cu iubitul meu nu mi-e rusine. Este posesorul unei erectii uriase care-l fac sa se miste incomod pe scaun si sa mormaie in surdina.
Chicotelile fetelor ce-i observa fata pe masura ce geamul coboara, ma fac mandra si geloasa in acelasi timp. Zambind miseleste, ma aplec spre el cand una dintre ele incearca sa-i atraga atentia si punandu-i mana pe picior, periculos de aproape, de penisul excitat, ma uit la ea spunand:
-Imi pare rau, scumpo! E luat!
Plec dupa loc acompaniata de rasul zgomotos a lui Travis si chicotelile celeilalte fete, accelerand din ce in ce mai mult.
Urmand indicatiile iubitului meu, dupa aproape o ora de mers, ajungem intru-un loc ce-mi taie respiratia cu frumusetea lui.
Malurile stancoase sunt spalate de apele ocenului si peisajul pare desprins dintr-o alta lume prin asprimea si solititudinea lui. Singurele zgomote sunt fasaitul valurilor si tipetele ascutite ale pasarilor ce despica cerul.
Coboram si strans imbratisati, admiram in tacere tabloul salbatic al naturii. Racoarea apei imi infioara pielea si ma strang instinctiv la pieptul lui lat, adulmecand parfumul fascinant al trupului masiv din spatele meu. Gura lacoma ce-mi tachineaza insistent pielea sensibila din spatele urechii, sopteste insinuant:
-Ti-ai facut vreodata de cap pe bancheta din spate a masinii?
Un zambet larg imi acopera fata si in timp cei prind mana si mi-o lipesc de sanul umflat de dorinta, spun:
-Nu! Dar sunt deschisa oricarei propuneri.
Ma musca scurt de ureche si cu glasul ingrosat de excitare, chicoteste:
-Hai sa-ti arat cum se face! E obligatoriu, macar o data in viata!

*******************************************************************

* Josh *

Oboseala isi spune cuvantul si drumul spre casa mi se pare de doua ori mai lung. Desi sunt un tip calm, apelez din plin la claxonul masinii atunci cand soferii din fata nu se misca suficient de repede.
Intru usor in apartamentul spatios pe care il impart cu iubitul meu, atent sa nu-l trezesc. O garda in camera de urgenta, nu e un lucru usor pentru niciun medic si Andrew vine intodeauna sfarsit. Datorita fizicului impresionant are parte de toti pacientii turbulenti si agitati pe care colegii lui nu pot sa-i stapaneasca. Nu putine au fost datile cand a ajuns ranit acasa.
Asa cum ma asteptam, doarme. Gol, trupul masiv acoperit de tatuaje, ocupa mai mult de jumatate din patul dublu. Muschii cu aspect de funii incolacite sunt relaxati in somnul adanc dar frumusetea brutala din trupul vanjos continua si acum, dupa atata timp, sa-mi inmoaie picioarele. Zvacnetul dintre picioare ma goneste rapid in baie unde las apa rece sa-mi racoreasca trupul infierbantat. Nici macar amintirea celor doua fete care m-au torturat ore intregi cu plansetele lor nu reuseste sa-mi inmoaie erectia de fier dintre picioare asa ca decid sa ies pana nu capat vreo pneumonie.
Cu prosopul infasurat in jurul taliei, ma strecor in dormitor fara sa fac vreun zgomot si trag usor sertarul cu lenjerie.
-Lasa-i acolo si vino langa mine!
Tresar speriat la vocea usor aspra si ingrosata de somn a iubitului meu si ma uit mirat la fata lui amuzata de panica ce se citeste probabil pe chipul meu.
-Ce naiba?! Sunt destul de sigur ca nu am facut niciun zgomot!
Isi ridica bratul sprijinit de perna mea si asteapta rabdator sa ma apropii. Ma las incet pe marginea patului dar sunt rasturnat brusc sub trupul lui fierbinte si mare care se infioara usor la contactul cu pielea mea rece.
Inima imi bate nebuneste in piept si gem adanc cand imi zdrobeste gura cu un sarut salbatic in timp ce cu o mana imi smulge prosopul din jurul soldurilor. Acum suntem goi amandoi si la fel de infierbantati. Cuprinse de o vointa proprie, mainile noastre incep un dans nebun pe trupurile ce se zvarcolesc in ghearele unei nevoi stringente.
Buzele lui moi imi saruta tandru linia maxilarului, coborand incet pe piept unde se opreste asupra sfarcurilor mici si excitate. Ma zbat sub trupul masiv cand simt ca nu mai rezist sub asaltul limbii fierbinti ce-mi alinta bland pielea.
-Usor, iubitule! Lasa-ma sa te gust!
-Andy...scancesc usor cand gura lui imi tachineaza coapsele in jurul penisului pe cale sa explodeze. Imi strang picioarele intr-o incercare disperata de a-mi infrana nevoia urgenta dar mana lui le desparte incet, in timp ce ma cuprinde cu gura. Gem neputincios si imi infig mainile in parul lui, tragand usor. Nu cred ca mai rezist mult si il vreau in mine, acum!
-Te rog, am nevoie de tine, ma milogesc eu.
Imi incolaceste picioarele in jurul lui si revine asupra gurii mele, maraind:
-Sa nu cumva sa-ti dai drumul!
Desi nu cred ca e posibil, ma excit mai tare la auzul vocii lui dominatoare si icnesc scurt cand simt degetele cercetatoare la intrarea dintre fesele mele. Atent si imposibil de incet, introduce un deget in gaura stramta, miscandul apoi bland. In tot acest timp, ma saruta neincetat, soptindu-mi cuvinte de incurajare atunci cand forteaza si al doilea deget.
Ma relaxez sub atingerile lui experte si scurta durere pe care am simtit-o la inceput se transforma intr-o placere salbatica, care ma face sa-i cersesc mai mult.
-Te vreau! Acum!
-Incet, scumpule! Nu vreau sa te ranesc.
Tubul de lubrifiant apare deodata in mana lui si scancesc nerabdator, frecandu-mi coapsele de abdomenul lui tare ca piatra. Isi baga o mana sub mine si ma ridica usor, asezandu-ma intr-o pozitie care sa-i usureze penetrarea. Penisul gros care isi face loc cu greu in trupul meu, imi aduce un tipat mic pe buze, tipat ce este inghitit de gura lui flamanda. Inainteaza putin cate putin in locul ingust, dand timp trupului meu sa se acomodeze cu marimea penisului sau. Cu miscari incete si ritmice, se adanceste tot mai mult in mine, atingand constant un punct plin de terminatii nervoase, placerea care ma invadeaza fiind uriasa. Tremur in bratele lui si soptesc cu greu printre gemetele ce-mi scapa involuntar:
-Eu...am...sa...termin...
-Inca putin, iubire....icneste el, marind viteza si forta loviturilor din trupul meu. Cu trupurile scaldate de sudoare, ne iubim cu patima pana cand nici o forta nu mai poate oprii extazul ce ne loveste.
-Acum! geme el.
Cu o ultima lovitura in adancul meu, zvacneste convulsiv si ne dam drumul in acelasi timp. Jetul puternic si fierbinte care ma inunda, imi prelungeste orgasmul ce ma lasa complet secatuit dar incredibil de fericit.
Chiar daca flacarile pasiunii nu mai sunt la fel de puternice, ne atingem si alintam reciproc trupurile, ne regasim in sarutari adanci si umede pana cand cedam sub presiunea somnului. Adormim strans imbratisati, nu inainte de a ne soptii tandru unul altuia:
-Te iubesc!

Aleluia! Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, va doresc: Lectura placuta!
Va iubesc, fetelor!

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum