Angel si Diavolul cap.26

61.6K 2.8K 164
                                    

Am constatat cu stupoare, nu mai vorbesc ce nervi m-a apucat, ca s-a sters foarte mult din capitol. Imi pare foarte rau si chiar daca o sa vi se para scurt, vreau sa va ofer si restul capitolului.

Ranjind una la alta, ne uitam spre masa si asteptam putin ajutor din partea cavalerilor nostri care isi dau seama in final ce vrem. Doua maini venite din spate, ma prinde de talie si aterizez pe "ringul" de dans, urmata indeaproape de Niky.
Ritmurile melodiei Down On Me, a lui 50 Cent si Jeremih bubuie in boxe si soldurile incep sa ni se legene simultan. Putin ametite si usor excitate de ineditul situatiei, incepem sa dansam indiferente la multimea ce ne aclama zgomotoasa, invartindu-ne lasciv una in jurul celeilalte.
Discret, Niky imi arata fermoarul din spatele rochiei si fac un adevarat spectacol din deschiderea acestuia, inebunitor de incet. In tot acest timp, imi plimb degetele usor pe pielea descoperita, smulgand strigate de incantare din partea baietilor si murmure de uimire de la fete. Chicotind amuzate, ne frecam usor una de cealalta si probabil aratam ca niste veritabile lesbiene pentru ca audienta inebuneste pur si simplu.
Cat pot de incet, desfac cei patru nasturei si printr-o intelegere tacita lasam rochiile sa ne cada la picioare in acelasi timp. Cu o miscare sennzuala, iesim din cercul rochiilor si le impingem incet dupa masa. Doar in pantofi cu toc si lenjerie intima, ne miscam ca niste veritabile dansatoare de streaptease.
Cu un ranjet pe fata, imi duc mana spre coc si intuindu-mi miscarea, face la fel. Ne desfacem parul si-l rasfiram pe spate cu miscari lente si pline de erotism, barbatii inebunind pur si simplu, strigand si aclamamandu-ne zgomotos.
Muzica se opreste brusc si ne intoarcem toti, ca la comanda spre locul unde se afla boxele. Cu mainile sprijinite in solduri, trei barbati ne privesc pe chipuri avand intiparit stari diferite. Fara sa vreau, spun tare:
-Futu-i!
-Rahat! Chicoteste Niky in spatele meu si deja ma indoiesc serios de starea ei mintala privind furia ucigatoare dupa fata lui Jay.
Flegmaticul Noah ranjeste doar pana isi vede iubita sprijinita de un tip al carui trup lucrat rivalizeaza serios cu una dintre statuile grecesti din antichitate.
Iar Travis.........sa spunem doar ca as fi preferat furia ucigatoare a lui Jay sau ironia muscatoare a lui Noah! Pe fata impietrita nu se citeste nici o emotie dar in spatele ochilor acum de un cenusiu inghetat, o flacara incepe sa se aprinda.
Cu ochii atintiti pe fata rigida, lovita de o nebunie brusca, imi arcuiesc delicat o spranceana si-l privesc sfidatoare. Ranjetul larg care-i acopera fata nu se regaseste si in raceala ochilor care ma jupoaie efectiv si fac un pas inapoi cand il vad indreptandu-se lenes spre mine. Ma lovesc de trupul impietrit a lui Niky care icneste la randul ei speriata cand isi vede iubitul indreptandu-se amenintator spre ea.
-Si acum doamnelor, daca ati terminat aici, poate ne oferiti si noua un dans in privat!
Nu apucam sa scoatem niciun sunet, suntem azvarlite pur si simplu ca niste saci de cartofi peste umarul lor si carate spre iesire. Chicotelile amuzate ale celorlalti si imaginea fundului meu expus acum in toata splendoarea, ma scoate din transa si incep sa tip infuriata:
-Lasa-ma dracu jos, idiotule! Ce crezi ca faci?
-Acum, nimic! Cand ajungem acasa....
Infuriata si speriata de cuvintele care m-au lasat in ceata, incep sa-i car o ploaie de pumni pe spatele tare ca piatra si ma opresc in momentul in care o palma mare si grea se lipeste puternic de fesele mele. Raman stupefiata si imi inghit toate cuvintele ce stateau sa iasa. Zgomotul mainii facut pe pielea mea a rasunat puternic in noaptea intunecata, facandu-mi prietena cocotata la fel de precar ca si mine, sa se opreasca brusc din zvarcolit si sa icneasca speriata.
-M-ai lovit, scancesc eu si daca nu ar fi usturimea care imi arde fundul, as crede ca am visat faza asta. Teama si mania imi aduce un val de adrenalina si incep din nou sa ma agit furioasa, strigand:
-O sa te omor, ticalosule! Pentru palma asta si spectacolul pe care il ofer vecinilor, in fundul gol!
-Ce mai conteaza cateva perechi de ochi care va privesc discret din spatele geamurilor fata de privirile libidinoase pe care vi le-a aruncat nemernicii aia?! Si daca nu te potolesti, mai primesti una! ma avertizeaza el.
-Sunteti atat de dobitoci amandoi!... Au! Tu chiar m-ai ciupit? il intreaba ea mirata pe Jay care maraie iritat.
Chicotesc amuzata de postura ridicola in care ne aflam amandoua si strig tare cand iubitul ei se indreapta spre casa lor, despartindu-ne:
-Noapte buna, scumpo! Vorbim maine daca mai traim!
Hohotele de ras ale lui Travis, ma salta periculos pe umarul lui si rad infundat cand ii simt buzele alintand fesa inrosita. Nu ma pot abtine si il tachinez:
-Sti ce se spune despre un baiat care pupa o fata pe fund?
-Ca isi cunoaste locul? ranjeste el.
Intram in casa si merge direct in dormitor, unde ma arunca brutal pe pat. Ma sprijin in coate si incerc sa-i arunc cea mai urata privire a mea dar esuez lamentabil cand il vad mai bine. Imbracat impecabil, intr-un costum gri inchis format din trei piese, arata delicios si bun de mancat.
Imi ling incet si senzual buzele, muscand-o apoi pe cea de jos, in tot acest timp masurand cu nerusinare trupul inalt din fata mea. Un marait aspru se aude din gatlejul lui si cu un glas ragusit, spune:
-Te joci cu focul, pisicuto!
Nu raspund, doar imi arcuiesc o spranceana provocandu-l! Un ranjet pervers i se intinde pe fata si cu miscari incete, incepe sa se dezbrace. Hainele cad unu cate una si imi las privirea flamanda se se hraneasca cu imaginea trupului masiv ce mi se dezvaluie incet. Un val de excitatie produs de anticipare ma ia pe neasteptate cand vad barbatia imensa din fata mea. Ma trag instinctiv in spate si dupa ce scap de tocurile incomode, ma trezesc rasucita brusc pe burta si strivita de trupu-i urias.
Cu o mana ma tine imobilizata iar cu cealalta imi trage parul intr-o parte, dezgolindu-mi complet spatele. Ma saruta incet pe ceafa si trupul meu raspunde, arcuindu-se instinctiv . Gemem infundat cand penisul erect se freaca de pielea satinata a fundului meu si il simt cum trage cu salbaticie de boxerii mei, rupandu-i, sutienul fiind urmatorul la rand.
Ma intorc iritata si suier:
-Era un set nou si care intamplator chiar imi placea....
Imi intrerupe protestul cu un sarut parimas ce imi taie respiratia. Limbile noastre se impletesc intr-un dans nebun si ne gustam interiorul dulce si moale, infometati. Dintii se ciocnesc intre ei, buzele se umfla si maraim in sarut, infierbantati.
Ma trage brusc in genunchi si imi lipesc spatele de abdomenul tare si fierbinte, frecandu-ma languros de trupul excitat. Geme in urechea mea, aerul fierbinte al respiratie lui facandu-mi corpul sa se infioare si sfarcurile intarindu-se dureros. Parca stiind fiorul ce-mi traverseaza sanii umflati si excitati, ma strange usor de ei in timp ce-mi presara mici muscaturi pe gat. Imi las capul intr-o parte, dandu-i acces nelimitat la pielea mea fierbinte si infiorata. Saruta, musca, linge, un ciclu strict care smulge scancete puternice din partea mea, scancete ce se transforma brusc in gemete puternice cand isi afunda nemilos un deget lung in feminitatea mea. Ma penetreaza adanc si repede, corpul meu arcuindu-se in jurul mainii lui pentru mai mult.
-Incet, iubito! Esti atat de stramta, geme el .
Ma zbat neputincioasa in bratele lui care ma strang puternic in timp ce ma tachineaza necrutator, corpul meu urland dupa eliberarea mult prea mult amanata.
-Te rog, scancesc inebunita de dorinta care imi sfasie coapsele.
-Spune cu voce tare! Imi porunceste nemilos, atatandu-ma mai tare.
-Ce?! Creierul meu pluteste intr-o ceata senzuala si asimilez mai greu dorinta lui.
-Spune ce vrei sa-ti fac!
-Poseda-ma! La dracu! Te vreau! marai eu.
Fara niciun avertisment se infige in mine si tip puternic sub impactul devastator al orgasmului. Lipita acum cu obrazul de asternutul matasos, gem si ma zvarcolesc sub trupul masiv care intra si iese intr-un ritm din ce in ce mai alert, izbindu-se cu putere in adancurile umede si fierbinti. Muschii interiori se contracta in jurul penisului imens care pulseaza in acelasi ritm cu gemetele barbatului. Termin inca o data cand valurile fierbinti ale orgasmului lui loveste in interiorul meu supraexcitat.
Imi las corpul moale intre bratele rigide si oftez satisfacut. Buzele lui fierbinti presara sarutari umede in jurul maxilarului, urcand apoi spre ureche unde sopteste dupa ce musca carnea moale din spatele ei:
-Sa nu adormi! Nu am terminat inca cu tine!
Imi ascund ranjetul de satisfactie in spatele unui icnet scurt si zambesc apoi in sarutul tandru care vine pe neasteptate.


Asta e partea care s-a sters si pe care am tinut sa o rescriu.
Va multumesc pentru comentariile minunate si daca va face placere, va astept pe grupul cartii din pagina mea de facebook. Nu imi cereti link sau altceva ca nu stiu sa vi-l dau. Stiu ca va descurcati mai bine decat mine asa ca e suficient sa intrati pe site.
Nu mai pierd vremea si va doresc Lectura placuta!
Sper din toata inima sa va placa!

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum