Angel si Diavolul cap.6

91.7K 4.1K 116
                                    

Acest capitol este dedicat in primul rand domnisoarei BlackPearlForeve,prima persoana care a avut curajul sa-mi citeasca"opera",sa-mi dea un vot si un comment.A doua este JustShinelnTheDark. Va multumesc,fetelor!







M-am ridicat si am plecat ca un nebun.Nu stiu ce e cu mine dar indiferent ce este,nu-mi place.M-am transformat de cand am cunoscut-o pe ea,intr-un maniac gelos si obsedat.

Soarele se pregateste sa-si ia ramas bun de la noi.Stau de aproape o ora si urmaresc casa din fata mea.Stiu ca este acolo,are masina parcata afara.Destul.Daca tot am fost un dobitoc astazi,cel putin sa fiu pana la capat.Fara sa bat,imi incerc norocul si apas pe clanta.Bingo!Usa se deschide si intru ca la mine acasa.Liniste.In aer pluteste un parfum usor,e parfumul ei.Peste tot domneste ordinea.Sfinte,chiar prea multa ordine.Nimic nu e imprastiat sau deranjat.Mobila moderna si frumoasa sclipeste pur si simplu.Parchetul masiv nu are nici cea mai mica urma de praf si instinctiv ma descalt.Te pomenesti ca sufera de sindrom maniaco-compulsiv.
Intru in bucataria spatioasa si ....nimic.Doar binenteles,ordine.Oare locuieste cu adevarat aici? Imping tupeul la maxim si caut in frigider. Plin! Da,locuieste aici si mai mult ca sigur e maniaca.
Scarile imi fac cu ochiul si dupa o scanare rapida a parterului,urc la etaj. Doua dormitoare si doua bai,toate cu usile inchise. Ma las ghidat de instinct si intru in cel mai departat dormitor. Ei da! Am noroc si chiar cu carul. Ingerul meu doarme atat de adanc incat si daca ar veni apocalipsa,nu s-ar trezi.
Imaginea din fata mea ma lasa fara aer. Femeia care mi-a dat viata peste cap de doua zile,imi ofera cel mai minunat tablou vazut vreodata. Goala,doar cu niste chilotei minusculi,doarme pierduta intr-un pat imens. Parul lung si bogat e imprastiat pe asternutul imaculat,asa cum mi-am imaginat din prima zi. Singura diferenta e perna,il vreau pe perna mea. Doarme pe o parte si am cea mai buna vizibilitate spre sanii ei. Sunt superbi si....naturali. Ma indrept spre pat si cu fiecare pas pe care il fac,boxerii mei devin mai stramti. O bucatica mica de dantela ce iese dintr-un sertar imi aduce zambetul pe buze. Deci nu e pierduta de tot!
Ma asez usor in spatele ei,imi trec mana prin perdeaua rosiatica si-o dau incet la o parte. Raman cu gura cascata la cel mai reusit tatuaj cu o pasare phoenix. E asezat pe omoplatul stang si acopera un sfert din spate. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce dureri a trecut la cat de detaliat si munitios e executat. Imi trec nasul prin parul matasos si incep sa-i las sarutari usoare pe pielea parfumata. O simt foindu-se la pieptul meu dar nu ma opresc. Sangele imi alearga prin vene si simt ca voi exploda in orice moment. Mirosul ei ma aduce in pragul nebuniei si fac un efort urias sa ma stapanesc. Tot ce-mi doresc in momentul asta e sa ma ingrop adanc in trupul ei si sa-i simt gustul. Incet,incet se trezeste. Raman uimit cand se impinge mai mult in mine si imi striga numele. Nu e tocmai perfect treaza asa ca profit cat se poate. O musc delicat ,sug usor pielea fina,plasand sarutari umede de-a lungul spatelui.
Ranjesc cu toata gura cand mica vrajitoare striga furioasa la mine.
-Travis,da-te naibii jos din patul meu si dispari de aici !
Mda,s-o crezi tu. N-ai sa vezi. O intorc cu fata in sus si ma delectez cu privelistea care mi se ofera. Sfarcurile rozalii ma invita sa le simt gustul si al naibii sa fiu daca le refuz. Imi fac loc intre coapsele ei si-i prind mainile deasupra capului. Tresare speriata sub mine si o roseata aprinsa se intinde pe albeata pielii. Cobor capul si incep sa-i tachinez pielea fierbinte. Desi e frustrant,evit intentionat sa-i ating sanii. Un geamat adanc scapa din gura pe care de abia ma abtin sa nu i-o zdrobesc cu buzele mele. Dulceata pielii ei ma inebuneste complet.Gem adanc si fara sa ma mai pot abtine ,prind sfarcul tentant si-l sug puternic. Tipatul ei e o muzica divina pentru urechile mele. Imi infig mana in parul bogat si o ridic pana ma scufund in ochii ei fabulosi. Intrebarea imi iese pur si simplu din gura.
-Cine e David?
Pentru o clipa ramane blocata si cu uimirea intiparita pe fata imi raspunde.
-David? David,unchiul meu?
Daca spun ca sunt usurat e cea mai vaga exprimare. Nu pot descrie sentimentul. Probabil asa s-a simtit Atlas cand pentru scurt timp nu a mai tinut Pamantul in brate. Cred ca am pe fata cel mai idiot zambet din istorie dar nu-mi pasa. Tot ce vreau e sa-i sarut gura dulce si sa o simt zvrcolindu-se sub mine,strigandu-mi numele.
Ma aplec asupra ei si cu varful limbii tatonez intrarea in paradis. Musc usor buza de jos si simt cum penisul imi zvacneste mai tare cand o simt moale si plina sub gura mea. Dupa o scurta ezitare simt buzele ei cum se desfac usor. Fara sa mai stau pe ganduri,invadez cavitatea dulce si cercetez fiecare bucatica din interior. Ii prind varful limbii pe care-l strang intre dinti si apoi il sug ca pe o delicatesa. Nevoia unei guri de aer ne opreste din a ne devora reciproc. Cu o mana prind un san elastic si-l masez usor. Cobor pe linia soldurilor si caut centrul fierbinte dintre coapse. Isi incolaceste tare picioarele in jurul soldurilor mele si incearca sa-mi prinda mana. Gafaitul ei usor ma excita mai mult decat credeam ca e posibil. Instinctiv,imi frec penisul rigid de feminitatea ei acoperita doar de un petic micut. Gemem amandoi intr-un singur glas si ne cautam disperati buzele. Vreau sa-i simt pielea fierbinte lipita de a mea si incerc sa-mi dau jos tricoul. Ma surprinde cand ma opreste hotarat.
-Ajunge! Glasul e putin tremurat dar e serioasa.
Prind buzele carnoase si le musc usor,o mangai pe pielea fierbinte. O vreau si o vreau atat de tare ca ma doare. Prin lobul urechii si-l strang usor intre dinti ca apoi cu o voce pe care nici eu nu o recunosc,soptesc tandru:
-Te rog iubito,lasa-ma sa te iubesc!
O mana micuta se propteste in pieptul meu si ma impinge usor. Trupul micut de sub mine se zbate in bratele mele si devine brusc rigid. Sopteste atat de incet ca aproape nu o aud.
-Te rog!
Nu cuvintele in sine ma fac sa ma ridic,cat spaima din glasul ei. O prind usor in brate si fac gestul atat de familiar in ultimul timp. Cu miscari circulare pe spatele micut,incerc sa o calmez.
-Gata,linisteste-te. Nu se intampla nimic.
Remuscarile ma ard ca un acid pe interior. Am speriat-o si nu stiu daca eu sunt vinovat sau e altceva mai grav. Revelatia ma face aproape sa sar in sus.Sunt un mare,mare idiot. Imi apropii fata de ea si nu o spun ca o intrebare. E o constatare.
-Esti virgina.
Roseata ce-i pateaza pielea e singura confirmare de care am nevoie. O sarut tandru si ma simt atat de fericit. Va fi doar a mea!Numai a mea!

Scuze pt greseli dar azi am avut o zi plina. Am postat primele doua capitole la Rogue si cel de aici. Nu mai am chef de corectat.

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum