Angel si Diavolul cap.35

65.6K 2.3K 302
                                    

- Angel?! Deschide usa, scumpo!
Chicotesc infundat sub jetul de apa caldut si numar a cata cerere e asta. A patra. Din cinci in cinci minute bubuie usa de la baie si de fiecare data citesc o schimbare in tonul lui. Acum, vocea lui e mai mult un marait iritat si cum nu sunt chiar normala, strig vesela:
-Ies acum, iubitule!
-Ingeras, nu esti deloc amuzanta! Deja ma gandesc cum sa te pedepsesc! Nu am vrut decat sa te spal pe spate!
-Ha! Ha! Vezi sa nu! mormai numai pentru mine.
Dupa ce ies din cabina spatioasa, ma infasor intr-un prosop si deschid brusc usa. Doar intr-o pereche de blugi ce atarna periculos pe soldurile inguste, Travis sta rezemat in bratele proptite de-o parte si alta a usii. Avantul cu care am iesit ma arunca cu nasul in pieptul dezgolit si frumos lucrat. Aroma lui personala combinata cu parfumul gelului de dus e irezistibila si fara sa stau pe ganduri imi lipesc buzele de pielea fierbinte, gustandu-l.
-Nu tine, maraie usor sufocat. Nu te iert asa usor, diavol mic! M-ai lasat singur o jumatate de ora, se plange el. Daca intra cineva peste mine?
Zambesc larg cu gura inca lipita de pieptul lui, amuzata de smiorcaiala lui.
-Douazeci de minute! Cel mult! Atat am stat in dus. Si esti baiat mare, sunt sigura ca te descurcai in fata orcarui atacator, chicotesc eu.
- Serios? Si daca intra vreo tipa sumar imbracata....si ma ispitea? ranjeste el.
Statura lui uriasa ma face sa-mi dau capul mult pe spate dar asta nu ma opreste din a-l privi amenintator. Zambetul larg si usor ironic dupa fata frumoasa ce sta aplecata deasupra mea, ma enerveaza si il imbrancesc iritata. Nici macar nu-l clintesc.
Inalt, masiv si cu o luminita draceasca in ochii ce ma privesc aprinsi, e o aparitie amenintatoare, dar....nu si pentru mine. In preajma lui ma simt in siguranta, ocrotita, rasfatata si uneori dominata de patima cu care ma doreste....exact ca acum.
-Nici sa nu te gandesti! La naiba, Trav! Ai devenit un obsedat sexual! ma vaicaresc eu.
-Si cine e de vina, vrajitoare mica! Sunt iremediabil indragostit de tine si de corpul tau! Ce vraja mi-ai facut, iubito? mormaie infundat cu gura ingropata in scobitura gatului meu.
Aerul fierbinte al respiratiei lui se izbeste de pielea mea infiorata si ma cutremur, lovita brusc de aceiasi dorinta pe care o emana din toti porii. Icnesc speriata cand ma ridica brusc in brate, ca pe o papusa, si din doi pasi ajungem in patul inca ravasit de patima ce ne-a mistuit nu cu mult timp inainte.
Ne sarutam si ne mangaiem trupurile infierbantate cu miscari lungi si tandre, ne exploram fiecare adancitura, curba si muschi valurit pana cand respiratiile noastre ajung doar gemete de placere. Prin ceata senzuala care mi-a impanzit aproape de tot creierul imi aduc aminte unde sunt si ce vroiam sa fac.
-La naiba! Asta trebuie sa mai astepte! Opreste-te, Trav! Trebuie sa coboram! gafai frustrata.
-Hai, iubito! Nu poti sa ma lasi asa, se plange el cand reusesc sa ma strecor din bratele ce se intind inca precum niste tentacule dupa mine. Ce fac cu asta?
"Asta", e o erectie uriasa ce sta sa-i rupa pantalonii si chiar daca ma simt la fel de excitata, nu pot sa-mi retin chicotul amuzat.
- Deocamdata...nimic. Mai tarziu...vedem noi! Crede-ma, sunt la fel de incinsa ca tine dar...e timpul sa dam piept cu masele si sa nu uitam....de adulatoarele tale! Chiar, cine era nebuna care a dat buzna peste noi?
Grimasa ce-i strabate fata imi da de inteles ca nu e o poveste pe care si-ar dorii sa o cunosc, motiv pentru care devin si mai al dracu de curioasa.
-Hai, spune tot iubitule!
-Esti sigura ca vrei sa sti? Nu e chiar genul de poveste pe care ar vrea s-o auda, o iubita! ranjeste diabolic.
-Nasol! Dar eu nu sunt chiar o iubita tipica, asa ca...da-i drumul cat desfac eu bagajele. La amandoi! subliniez apasat cuvantul amandoi.
Isi duce mainile sub cap si se intinde lenes, trupul masiv dar in acelasi timp suplu avand alura unei feline ce este pregatita in orice moment sa atace. Nu ma pot abtine sa nu-l sorb din priviri si binenteles ca increzutului nu-i scapa expresia mea ametita.
-Daca ma mai privesti asa...vei desface bagajele alea mai tarziu, mult mai tarziu, iubito.
-Taci din gura, ingamfatule! mormai jenata.
Ridica usor o spranceana si intreaba, chipurile, nedumerit:
-Sa tac de tot? Nu vrei sa-ti mai spun...
-Travis...marai spre el, nu mai trage de timp!
-Gata, iubito! Nu te enerva! Intr-o zi frumoasa, de vara, eu si bunul meu prieten Noah....Jay avea varicela! ranjeste el, studiam foarte concentrati, dar foarte concentrati, o revista cu gagici in pavilionul de vara.
-Dezbracate!nu ma abtin eu.
-Isteat-o!Hai sa spunem ca ce aveau pe ele nu se pot clasifica drept haine! Erau niste chesti din piele...aratau mai mult a pansamente, chicoteste el. Oricum, la cei treisprezece ani ai nostrii le vedeam ca pe niste zeite. Erika ne-a gasit holbandu-ne la pasarici si cu niste scule atat de tari ca puteam sa spargem nuci...de cocos.
Imaginea e atat de clara in mintea mea si nu pot decat sa rad in hohote inchipuindu-mi cum aratau cei doi derbedei, imbujorati, transpirati si cu privirea unor obsedati sexuali.
-Crede-ma iubito, noua nu ne ardea de ras! Durerea din pantalonii nostri era asa de mare ca probabil am fi futut si un copac! Nu ca ne-am fi tras-o pana atunci ! Din fericire, Erika s-a dovedit a fi o buna crestina si ne-a ajutat sa scapam de durere! Pe amandoi!
-Amandoi?! Stai, si-a tras-o cu fiecare dintre voi? intreb nedumerita.
- Poti sa-i spui si asa dar mai corecta ar fi expresia sex in grup.
-Pe bune? Cu amandoi in acelasi timp?
-Dulceata, Erika avea optsprezece ani si o vasta experienta. A fost o dupa amiaza de neuitat! Ne-a initiat temeinic si cu multa rabdare, as zice. La varsta aia eram ca iepurasii si fara niciun fel de tehnica! Pe cat de repede ne incarcam bateriile...tot atat de repede le si descarcam. Nu cred ca a fost prea...satisfacuta in ziua aia, rade el.
-Dumnezeule! Nu a fost...incomod, traumatizant....pentru voi? Adica...ma gandesc ca fiind prima oara...ai nevoie de putina intimitate, ma balbai eu.
Ticalosul erupe pur si simplu intr-un ras nebun, tinandu-se la un moment dat cu mainile de burta, ca apoi sa-si stearga lacrimile de pe fata. Nici macar privirea mea urata nu pare sa-l linisteasca si sunt nevoita sa astept sa-i treaca criza de ras.
-Iubito! Esti asa de naiva! spune printre hohote. Auzi, traumatizati! rade in continuare. Dupa mine, daca nu ne ajuta ea ramaneam traumatizati sau cracanati toata viata la ce boase umflate aveam!
-Magarule! mormai rusinata la porcariile ce-i ies pe gura si ma ascund in spatele bagajului pe jumatate desfacut.
-Hai, pisicuto! Tu ai vrut sa sti! incearca el sa ma imbuneze.
-Ei bine, am gresit! Nu stiu daca am sa ma mai pot uita la Noah fara sa mi-l imaginez cu chilotii in vine si molestat de o gagica! chicotesc fara sa vreau.
-Hei, singurul fund pe care ti-l vei imagina va fi al meu! maraie Travis. Si pentru linistea ta sufleteasca...eram mai inalti decat ea si cred ca noi am fost atacatorii! Eram ca niste fiare nemancate! La varsta aia fetitele de seama noastra nu aveau decat cosuri! De unde sani si fund?! Asa ca....am profitat cat am putut!
-Porcilor!
-Ei, nici chiar asa! Nu am spus la nimeni! Doar...lui Jay! Si asta dupa ce s-a facut bine si a iesit din casa sa ne viziteze cand am facut si noi varicela! ultima parte o spune mormaind
-Ha!Ha! Asta a fost razbunare divina! chicotesc eu. Deci, nu ati scapat!
-Nu! Nici noi, nici Erika si Dylan! ranjeste el.
-Dylan? Asta cine mai e?
-Partea asta s-ar putea sa-ti placa mai mult! Dupa ce Noah a trebuit sa se care, ne inebunise mama lui cu apelurile, am ramas singur cu Erika. Si cum nu eram tampit sa o las sa plece, m-am bucurat singur de farmecele ei. Asa ne-a gasit fratele ei, sunt gemeni, care mi-a tras-o si el.
-Poftim? icnesc oripilata. Te-a violat?
- Ha! Ha! rade nemernicul. Mi-a tras o mama de bataie cand m-a gasit calare pe sora-sa!
-Idiotule! Nu puteai sa zici asa de la inceput? M-ai speriat de moarte! ma ratoiesc eu.
-Si sa ratez ce fata ai facut? Niciodata! chicoteste ticalosul.
-Si zici ca te-a batut bine? marai eu. Bine ti-a facut, nemernicule!
-Au! Te-ai suparat, pisicuto? Iarta-ma! spune el spasit dar nu e nici urma de pocainta in ochii ce-i stralucesc de ras si imi confirma banuiala cand incheie apoteotic: am avut o zi pe cinste ,o zi in care am fost regulat regeste de amandoi gemenii!
-Trav?! Nu esti normal! trag eu concluzia.
-Iubito? Nici tu! Altfel nu erai cu mine! A, imbraca rochia aia! ma atentioneaza el.
Ma uit la rochia ce tocmai ma pregateam sa o aranjez frumos pe umeras si sunt putin confuza. Nu e tocmai una de cea mai buna calitate, ba chiar mult inferioara toaletelor ce sunt etalate de femeile prezente la petrecere.
-Trav, am rochii mult mai bune decat asta! E mult prea simpla si ieftina pentru cei de jos!
Intr-o clipa e alaturi de mine si ma ridica in brate atat de usor de parca as cantarii cat un fulg. Ma impresoara cu bratele si imi ridica barbia astfel incat ne privim fix in ochi, fara a avea posibilitatea sa-mi misc nici macar un centimetru capul. Ochii de culoarea argintului imi fixeaza insistent buzele si sfarsim intr-un sarut lung, adanc si umed ce imi taie respiratia. Ador partea asta a lui posesiva in care, paradoxal, nu ma simt dominata, doar iubita, ocrotita si cucerita.
-Asculta-ma bine, ingeras! Esti atat de afurisit de frumoasa incat orice ai pune pe tine, nu va arata niciodata ieftin! Cu toate scolile de bune maniere, nici una dintre femeile de jos, nu va avea vreodata eleganta ta! In rochia asta te-am cunoscut prima data si efectiv am ramas fara aer cand te-am vazut. Asa ca, acoperati fundul asta sexy cu una dintre perechile alea de chilotei cu care ma inebunesti si hai sa iesim mai repede, pana nu ma razgandesc si incercam patul asta din nou!
Ma ridica din poala lui si imi arde usor o palma peste fundul acoperit iluzoriu de prosopul mult prea scurt. Micul lui discurs m-a lasat fara grai, de regula barbatii rar tin minte cu ce te imbraci cand scopul lor e de fapt sa te dezbrace.
Cum tencuitul fetei nu e punctul meu forte, terminam rapid cu aranjatul si ne pregatim sa coboram. Atenta sa nu-mi frang gatul pe zgarie norii cu care m-am incaltat, tenesii si bocancii fiind mai aproape de sufletul meu, cobor preocupata scarile in ciuda bratului de fier cu care Travis m-a ancorat langa el. Pe ultimele trepte se apleaca pana la urechea mea si sopteste malefic:
-Ingeras, nu am uitat de pedeapsa! Sa nu crezi ca te-am iertat pentru o super erectie irosita!
-Travis Roack! Daca ma pui intr-o situatie jenanta in casa mamei tale, jur ca te ucid! marai spre el. Chiar daca nu arat, sunt ingrozita! E suficient de nebun sa-mi joace vreo festa!
-Linisteste-te, pisicuto! Nu o sa fie nimic dureros! ranjeste el. Probabil o sa-ti placa si tie!
-Trav, ce naiba pui la cale? Acum chiar sunt in pragul unui atac de panica.
-A, deocamdata nimic! Astept sa mi se iveasca ocazia! ranjeste miseleste.
-Sunt cu ochii pe tine, afurisitule! Nici nu o sa poti respira fara ca eu sa stiu! il avertizez hotarata.
Nici nu ajungem bine in holul urias ca suntem luati in primire de Elizabeth. Femeia asta are probabil vreun radar ascuns!
-Ma bucur ca ati coborat! Hai, iubito! Vreau sa te prezint prietenelor mele! Sunt asa de incantata sa le dau peste nas, snoabelor!
-Mama, toate prietenele tale evita petrecerile astea! Prefera sa va intalniti intr-un cadru mai intim, de preferinta o sedinta de shoping si o barfa scurta unde iti dau cecul! chicoteste Travis.
-Nu fi obraznic! Si pentru cultura ta generala, nu exista barfa scurta intre femei! Am putea face sport olimpic din asta! zambeste ironic spre impertinentul ei fiu.
Imi inabus cu greu chicotitul, inutil dealtfel, femeia ma citeste ca pe o carte deschisa si imi face subtil cu ochiul.
-Doamna Roack....incep eu.
-Doar Beth! Te rog, nu incepe si tu sa-mi dai batai de cap!
-Gata! Am inteles! Deci...Beth, nu pot sa-l scap pe fiul tau de sub ochi! Nu stiu ce pune la cale, a fost cinstit si m-a avertizat, asa ca....nu am nici o scuza daca mi-o face!
-Doamne, sunteti adorabili! chicoteste ea. Scumpo, imi pare rau sa te anunt dar daca nemernicul aici de fata ti-a promis...nu se lasa, fetito! O stiu din experienta!
-Doamnelor, sunt langa voi! se plange Trav.
-Tu sa taci! o spunem amandoua odata, izbucnind apoi in ras.
-Mama, prietena ta, doamna Bart se da iar la tata! spune vesel Travis.
In timpul micului nostru interludiu, am facut cativa pasi si astfel am putut sa-l observ pe senatorul Roack. In ciuda inaltimii si siluetei impresionante, identica cu a fiului sau, senatorul arata chinuit si in cautarea unui loc unde sa se ascunda. O femeie mica si indesata se agatase viguros de bratul lui si dupa viteza cu care isi misca buzele ma miram cum dracu mai respira.
-Doamna Bart nu a fost niciodata prietena mea, in schimb e foarte generoasa cu sumele pe care le aloca cauzelor mele. Ma gandesc ca sunt direct proportionale cu timpul pe care il petrece lipita de tatal tau, asa ca....sa lasam femeia sa se simta bine.
-Mama, tu esti cea care il salveaza de obicei! Ce te opreste acum? intreaba nedumerit Travis.
Un zambet rece se asterne pe buzele frumos conturate ale lui Beth inainte sa spuna malitios:
-E cea mai mica pedeapsa pentru tradatorul tau tata! Eu nu misc un deget! Daca vrei sa-l salvezi eu nu ma supar!
-Doamne fereste! Chiar daca il iubesc nu sunt atat de nebun sa ma arunc in ghearele ei si ale clonei care ma dezbraca din priviri de cand am intrat. La naiba! Acum stiu cum e sa te simti violat! Sunt curios totusi, cu ce te-a suparat?
De abia acum observ si eu tanara subtire ce sta langa silueta indesata a mamei ei si ocheadele nerusinate cu care imi invaluie iubitul. Palmele incep sa ma manace aproape instantaneu si nu ma sfiesc sa o avertizez din priviri sa stea dracu, cat mai departe de el!
-Sunt atat de suparata, fiule! Am iesit intr-o zi la plimbare cu masina si am depasit cu putin viteza legala. Ghinionul meu! Un ofiter foarte constiincios a gasit de cuviinta sa-mi ridice permisul pentru trei luni in ciuda rugamintilor si promisiunilor mele ca nu se mai intampla! Imagineaza-ti, am incercat chiar sa flirtez putin cu el! Nimic! Stana de piatra!
-Trei luni? se mira Tavis. Si cat de "putin " spuneai ca ai depasit viteza aia, chicoteste el si nu se alege decat cu o privire urata din partea ei.
-Hm, nu cred ca esti tocmai tu in masura sa ma iei la rost! Sa nu uitam de cate ori te-a scos Ben din rahat fara stie tatal tau.
Cuvantul "rahat" scos de doamna senator suna incredibil de firesc din gura ei si asta ma duce cu gandul ca nu a urmat cursurile scolii catolice si foarte probabil nu s-a nascut in cercurile aristrocratice ale elitei din Washington. Cu toate astea, eleganta naturala si inteligenta ascutita i-au permis sa se adapteze oricarui mediu, parand cat mai fireasca in orice imprejurare.
-Beth, de cand nu mai ai permis ? intreb plina de compasiune. Cand ai viteza in sange e aproape durere fizica imposibilitatea de a te urca la volan. Nici nu vreau sa stiu cum e desi incerc sa-mi imaginez.
-O luna intreaga, scumpo! geme ea. Ei, am mai "pornit-o" putin noaptea...asta ca sa nu uit cum se conduce si binenteles, pe proprietate.
-Rahat! imi scapa porumbelul. Adica dulceata aia de afara a stat mai mult nemiscata? Si....domnul senator nu a putut sa te ajute....putin...
- Iuda? Cred ca a fost in extaz cand a aflat ca nu mai am voie sa urc la volan. Sti, nu a fost niciodata de acord cu viteza cu care merg. Prea periculos, spunea mereu. Mi-a venit cu niste argumente ca: el trebuie sa dea dovada de corectitudine in fata oamenilor si contravine tuturor principiilor lui sa mituiasca organele...bla, bla, bla!
E atat de revoltata incat ma abtin din a face vreun comentariu, domnul senator are perfecta dreptate si o stie si ea dar...e prea iritata acum ca sa fie si rationala. As vrea sa o pot consola dar.... efectiv nu stiu ce as putea spune sau face care sa o ajute cu adevarat. Cat pot de discret incerc sa-l fac atent pe Travis, e mama lui si se presupune ca stie deja cum ar trebuii sa se poarte intr-o situatie ca asta. Dar...nu! Ticalosul alege sa mai puna niste paie pe foc! Isi strange mama in brate si spune ranjind:
- Pentru crima asta merita sa stea cat mai mult in preajma "fermecatoarei" doamne Bart! Eu nu ma amestec, recunosc, sunt ingrozit atat de mama cat si de fiica!
-Uite cine e Diavolul! pufnesc dispretuitoare. Gaina fricoasa ce esti, mormai printre dinti. Te superi daca incerc sa-l salvez eu? o intreb pe Beth. Inca putina penitenta din asta si face atac cerebral. Uitati-va cat e de rosu la fata!
Intradevar, Jason Roack avea o nuanta vinetie, ingrijoratoare, in timp ce arunca priviri disperate spre "iubitoarea" lui sotie si tradatorul sau fiu.
- Scumpo, nu te sfatuiesc! Noelle Bart are o limba ascutita si poate fi extrem de veninoasa cand cineva ii da planurile peste cap. Si tu i le-ai stricat definitiv! chicoteste ea.
-Sunt convinsa! Dar, am pielea destul de groasa si in mod sigur nu sunt slaba de inger! Travis poate sa confirme!
-Ingeras, pielea ta e mai fina ca matasea dar pot sa garantez pentru taisul limbii tale! Am simtit-o si eu pe pielea mea! ranjeste nemernicul.
-Sigur ai meritat-o, fiule! zambeste usor ironic Beth. Fi multumit ca nu ti-a jupuit pielea!
-A, multumesc mama! Grija ta materna e induiosatoare! spune prefacandu-se suparat. Cum se numeste asta, solidaritate feminina? intreaba ironic. Iubito, incep sa nu mai am nici o remuscare pentru ce iti pregatesc! Mi-ai subminat afectiunea parinteasca si fundul tau arata bestial in rochia asta! Si acum nu te ajuta cu nimic daca ma gandesc ca m-ai lasat mai fierbinte ca desertul Mojave!zambeste malefic .
Aleg sa-l ignor chiar daca luminita draceasca din ochii lui nu prevesteste nimic bun. Ma indrept hotarata spre tatal lui cu un zambet mare lipit pe fata in ciuda semnalelor de alarma care suna cu putere cand Travis alege sa ma urmeze.
-Domnule Senator! De cand astept sa mai stam de vorba! ganguresc eu.
-Doar Jason, scumpo! Sunt sigur ca sotia mea te-a rugat sa-i zici pe nume si ea intodeauna obtine ce isi doreste. Asa ca....fara discriminari! zambeste el.
-Hm, din cate am auzit...nu chiar intodeauna! ranjesc eu.
Tatal iubitului meu izbucneste intr-un ras sonor, nederanjat de replica mea indrazneata spre stupefactia celor doua femei ce ma privesc oripilate. Doamna mai in varsta isi revine rapid si exclama ofuscata:
-Asta e impertinenta! In primul rand deranjezi o discutie privata si apoi ....
-Doamna Bart, intervine acid Travis, logodnica mea a vrut sa-mi salute tatal si nu poti numi o discutie privata, cand esti inconjurat de o suta de persoane.
Cuvantul "logodnica"ma lasa fara cuvinte dar nu si pe cele doua care chiraie speriate acelasi cuvant: logodnica?!
-Ma rog, sper sa o conving cat mai curand! Inca ma refuza! Stiti, e foarte incapatanata! Mi-a spus ca am un caracter usuratic si nici o femeie intreaga la cap nu m-ar lua de barbat! incheie aproape lacrimand.
Lacrimand este si tatal lui dar de hohotele de ras ce reuseste cu greu sa si le retina. Reactia femeilor este epica:
-Te iau eu daca ea nu te vrea! exclama tanara.
-Fetito, nu esti in toate mintile? Cum sa refuzi burlacul cel mai dorit din tot statul? ii scapa babornitei.
-Va rog sa aveti grija cum vorbiti! maraie Travis. E insarcinata si femeile sunt foarte sensibile in primul trimestru!
Ticalos nenorocit! Progenitura Iadului! Il omor! Acum chiar nu mai scapa...asta daca reusesc sa-mi revin din soc si sa ma misc de langa trupul lui masiv, acum lipit de mine si cu palma rasfirata pe pantecul meu, masand tandru.
-Iubito, te simti bine? Ti s-au infundat urechile din nou? Vrei sa stai putin jos? se maimutareste el.
Vapaia care urca in mine si ma face sa vreau sa-i pocnesc mutra dragalasa, ma arde pana in varful capului si simt cum obrajii imi ia foc.
-Serios acum, iubito! Te simti bine? Esti cam rosie la fata! se ingrijoreaza el. Cum nu reusesc inca sa pot articula un cuvant decent, devine tot mai agitat si cere din priviri ajutorul tatalui sau. Acesta prinde din zbor ocazia de a scapa din ghearele insistentei femei ce ne priveste cu un ochi de vultur si spune:
-Sa iesim putin la aer, fiule!
Aproape luata pe sus de cei doi uriasi reusesc sa nu ma impleticesc pe picioare si sa merg cat mai demna, departe, intr-un loc ascuns, unde pot sa-mi ascund crima ce o voi comite in curand. Umerii lati ai senatorului tremura de ras in timp ce ne retragem si cuvintele spuse pe un ton malitios imi tasnesc involuntar:
-Jason, si tu esti rosu la fata! Esti sigur ca nu ti s-au infundat urechile si tie?
Cei doi barbati rad incontrolabil si printre hohote, Travis exclama:
-Amin! Vorbeste! Iubito, am crezut ca ti-ai inghitit limba!
-Lucifer, ai dat de dracu cu mine! marai printre dinti.
Beth, care ne urmarise curioasa, se alatura grupului exact cand imi amenintam viitorul fost iubit.
-Angel? Ce ti-a facut nemernicul meu fiu! chicoteste ea.
Inainte sa pot raspunde, Jason isi strange tandru sotia in brate si spune incet:
-Vino cu mine si iti povestesc eu, iubito!
Un ciuda diferendului dintre ei, femeia se topeste in imbratisarea lui si o usoara urma de roz inveleste pielea palida. La naiba! Pot sa jur ca inca si-o trag ca la prima tinerete si asta imi explica apetitul mostenit de fiul lor. Si nu e doar dorinta in atingerile tandre, e iubire pura, grija, atentie si respect , unul pentru celalalt. E dragostea aceia eterna care invinge trecerea timpului si la care visam toate!
Chiar daca sunt impresionata de chimia dintre ei, nu ma pot abtine si facand semn spre Travis, spun ranjind:
-Priviti-l bine si ganditi-va sa faceti altul! Pe asta il omor eu!
Nici unul din membrii familiei de nebuni in care am nimerit nu pare sa ma ia in serios. Cei doi pleaca razand iar ticalosul care aproape mi-a provocat un atac de cord, ma strange puternic in brate si isi ingroapa nasul in parul meu, soptind:
-Ti-am zis cat esti de frumoasa? Sti ca nici una dintre femeile prezente aici nu e nici macar pe jumatate la fel de minunata ca tine?
-Linguseala asta nu o sa te scape, diavole! Am sa te chinui putin cate putin!
-Dar deja ma chinui, iubito! Inca din afurisitul ala de pat,cand nu m-ai lasat sa te iubesc! Ce simt eu acum, e durere! sopteste cu buzele ingropate in parul meu. Gura lui atat de aproape de pielea mea ce se infierbanta brusc, trimite fiori dulci in locul cel mai ascuns din corpul meu. Gem involuntar si ma imping in trupul ce a devenit brusc tare ca piatra.
-Spuneti-mi ca nu vreti sa v-o trageti chiar aici!
Vocea necunoscuta ma face sa tresar speriata si aproape sar din bratele iubitului meu ce ma trage brusc inapoi. In fata mea apare una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am vazut vreodata. Inalta, cu un corp uluitor si o cascada de par negru-albastrui ce-i incadreaza chipul fara cusur, dominat de o pereche de ochi albastri ca cerul, tanara e o aparitie aproape ireala. Imbracata intr-o rochie dreapta, alba, pana la genunchi si care-i subliniaza discret formele, seamana cu Alba ca Zapada. Buzele pline si de un rosu natural se curbeaza intr-un zambet lenes in timp ce ma studiaza insistent.
In spatele meu pieptul lui Travis vibreaza de un ras inabusit si simt cum imi cade maxilarul cand rosteste cuvintele:
-Victoria! Nici sa nu incerci, scumpo! Te inteleg dar....ea nu joaca in tabara ta!
Tabara ta?! Ce dracu?!Tipa e...lesbi? Privirea aprinsa ce nu si-a dezlipit-o inca de pe trupul meu imi confirma banuielile si fara sa ezit, impinsa de dracusorul ce cere razbunare, intind mana sa facem cunostinta si spun cat pot de senzual:
-Nu fi asa de sigur! E atat de frumoasa incat nu cred ca mi-ar fi foarte greu sa-mi schimb orientarea! Mai ales ca ai fost un dobitoc!
Rasul cristalin al Victoriei atrage atentia tuturor asupra noastra si privirile dispretuitoare ale celorlalte fete imi spun ca nu e un secret preferintele sexuale ale acesteia. De-a dracu si dintr-o dorinta aproape viscerala de a le da peste nas scarbelor ma apropii de ea si dupa ce-i strang mana, o imbratisez usor spunand tare:
-Angel! Imi pare bine ca te cunosc, scumpo! Si daca imi permiti....esti absolut incantatoare! Ne eclipsezi pe toate, cele ce suntem aici, in aceasta incapere!
Complimentul asupra ei este o insulta fatisa pentru celelalte si aproape imi vine sa topai de bucurie cand vad dezamagirea de pe chipul lor in timp ce Travis, la randul lui, o imbratiseaza tandru. E singura femeie de aici, in afara de mine si mama lui, pe care acesta pare bucuros sa o intalneasca si lucrul cel mai important, sa o stranga in bratele lui vanjoase dupa care tanjesc toate.
Satisfactia imi este intrerupta de o blonda voluptoasa ce se indreapta glont spre noi, exclamand malitios:
-Crezi ca ai si pentru mine o imbratisare? Nu ne-am mai vazut de mult timp !
Trupul invaluit de o creatie argintie, absolut superba, de la Valentino, pluteste deasupra podelei din marmura si trebuie sa recunosc, o invidiez pentru gratia cu care se misca. Paharul cu vin rosu din mana ei este plin si nici macar o picatura de lichid nu s-a miscat in timpul deplasarii ei.
Ajunge in dreptul nostru si isi atinteste privirea indrazneata in ochii acum mijiti si scaparatori ai iubitului meu. Atat eu cat si Victoria, suntem ca si inexistente pentru ea. Lucrul ce ma umple de o furie rece, ucigasa chiar, e nesimtirea cu care incearca sa se lipesca de Travis in ciuda avertismentului mut de pe fata acestuia.
Cu o miscare fulgeratoare, acesta ma trage spre el, incercand sa-i arate pentru ultima data ca nu e interesat si prezenta ei ne deranjeaza. Iritata, aceasta suiera veninos:
-Imi amintesc o perioada cand eram intampinata mult mai calduros!
Aluzia clara ca au impartit mai mult decat aerul din jurul lor e o forma mascata prin care isi arata dispretul fata de mine, o insulta. Victoria riposteaza cu voce tare inainte sa reactionez:
- Scumpo, perioada aia a fost atat de scurta ca nici nu merita mentionata!
Hohotele inabusite ale celorlalte o fac pe catea un curcubeu pe doua picioare, diferite culori perindandu-se pe fata ei infuriata. Miscarea ma ia pe neasteptate si simt cum lichidul din paharul ei se scurge acum pe rochia mea.
La dracu, asta e razboi!

Buna dimineata, scumpelor! Noul capitol este aici si cum se apropie ora sa se trezeasca domnul si stapanul meu, si risc sa fiu prinsa ca nu am dormit toata noaptea, va spun doar atat: lectura placuta!
Cum stiu ca sunteti niste fiinte minunate, nu veti fi foarte suparate ca am postat aici si nu la Rogue, nu veti observa greselile de ortografie si ce am mai facut aiurea. Nu am apucat sa-l citesc nici macar o data!
Pupici multi si nu uitati ca va iubesc!

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum