Angel si Diavolul cap. 25

80.2K 2.7K 98
                                    

Acest capitol este pentru TeresaWojcik, autoarea celei mai recente coperti . Nu le-am uitat nici pe celelalte domnisoare care si-au pierdut timpul pentru mine si carora le multumesc inca o data!

O raza de soare insistenta imi strica prima dimineata in care am refuzat sa ma dau jos din pat la ivirea zorilor. Ma rasucesc iritata in asternuturile matasoase si pielea mea dezgolita aproape geme de placere la senzatia decadenta. Noptile petrecute langa Travis unde singurul lucru care ma acoperea era trupul lui masiv si gol, isi spun cuvantul.
In lipsa lui si a mangaierilor dulci, trupul meu excitat tipa dupa o atingere blanda si tandra, dupa imbratisarile patimase ce-l faceau sa luceasca de sudoare, dupa bratele puternice si protectoare ale unui barbat, senzatii pe care refuz sa le caut in alta parte.
Au trecut trei saptamani de cand l-am vazut si l-am atins ultima data, exceptand stirile de dimineata in care apare zilnic langa alta starleta, asta spunand tot despre dorul cu care ma asteapta.
Imi dau seama ca e imposibil sa mai dorm si cobor din pat ademenita de mirosul cafelei proaspete si fierbinti care imi da viteza si agilitatea unui ogar aflat la vanatoare. Multumesc inca o data tehnologiei si imi pun prima cana de cafea, absolut indinspensabila unei stari de buna dispozitie cu care vreau sa-mi incep ziua.
Tricoul lung care l-am tras pe mine inainte sa ies din dormitor, imi acopera suficient fundul sa nu simt din plin raceala blatului din bucatarie pe care m-am cocotat. In timp ce savurez lichidul negru si aromat, imaginile de la televizor ma fac sa ma inec si aproape sfarsesc oparita cand mainile tremura incontrolabil pe cana.
Din clubul lui Miguel, paparazzi i-au surprins pe Travis, Jay si Noah iesind cu trei fete lipite de ei incat pareau niste plante agatatoare strans infasurate de spaliere foarte inalte. Dupa imbracamintea lor sau mai bine zis, lipsa ei,zambetul larg si fericit, erau niste tarfe norocoase care "impuscase" trei idioti bogati.
Lacrimile fierbinti care mi-ai intepat ochii au facut loc maniei si neputintei cand un gand ma strafulgerat: Niky! Amintirea chipului indurerat al prietenei mele din ziua pe care am petrecut-o impreuna dupa cursa, mi-a impins propria suferinta intr-un colt indepartat. Fara sa tin cont de ora matinala, am pus mana pe telefon si am sunat-o. Mi-a raspuns dupa primul apel cu o voce ragusita si inecata in lacrimi, ceea ce inseamna ca a petrecut o noapte alba.
-Angi? suspina ea.
-Da scumpo, eu sunt.
-Ai vazut si tu stirile? Intreaba ea si suspine adanci o intrerup.
Injurand in gand toata specia masculina de la stadiul de embrion pana la cel mai varstnic, incerc sa-mi strecor in voce o voiosie si incredere pe care nu o simt si spun:
-Vin acasa iubito si iti jur ca o sa ma ocup de nemernici! Mai rezista o zi! Maine sunt acasa. Unde esti acum?
-Am folosit cheia pe care mi-ai dat-o. De doua zile stau la tine.
Glasul e atat de stins cand spune ultima propozitie incat de abia o aud. Scrasnesc din dinti cand prind semnificatia cuvintelor, acum doua zile a fost ziua ei si nimic nu mi-a dat de gandit cand am sunat sa o felicit. A ras si chiar parea fericita cand i-am spus ca am o surpriza pentru ea.
-Mi-a dat un cadou pe care nici nu l-am deschis si m-a lasat singura, suspina ea sfasietor. Atunci am plecat!
Maxilarul ma doare de cat l-am inclestat si ma abtin cu greu sa nu tip de frustrare. Nici in visele mele cele mai negre nu am crezut vreodata ca cei doi vor ajunge sa se desparta, ca Jay va fi atat de nesimtit fata de fata care i-a fost alaturi in ultimii trei ani.
Iubirea lor parea indestructibila si nu o data am fost, inconstient, invidioasa pe legatura invizibila dintre ei. Isi citeau din ochi si atingeri discrete, dorintele si nevoile fiecaruia. Toata aceasta chimie a fost distrusa de un cuvant nevinovat, aruncat in gluma de Niky: casatorie. Un cuvant care pentru barbati se pare ca e sinonim cu ciuma.
Plansul prietenei mele e molipsitor si reusesc cu greu sa-mi inghit propriile hohote ce stau sa erupa. Cu un efort urias si repetandu-mi insistent in minte, ca o mantra"Trebuie sa fiu tare acum!", spun hotarata:
-Scumpo,iti promit cea mai tare razbunare si cea mai mare petrecere pe care o vom da, dar nu mai plange. Isi vor aduce aminte toti trei de ea si cand vor avea nepoti! Asta daca mai apuca si nu-i strang de gat!
Chicotitul slab care-i scapa e un inceput promitator asa ca continui:
-Aduna trupele maine dimineata si .....sa inceapa distractia!
-Mi-e frica sa te intreb, spune amuzata si cu glasul mult mai clar.
-Mai bine! E o surpriza!
Dupa ce am incheiat apelul, am inceput sa ma mobilizez. Primul a fost Raul, ramas dator vandut dupa seara de pe pista. Fara sa tin cont de ora l-am sunat chiar daca stiam ca doarme dus dar timpul ma presa si nu era loc de fineturi. Dupa zece minute de mormaieli nu prea inteligibile s-a hotarat in sfarsit sa se dea jos din pat.
-Nu vii cu mana goala si la noapte! am incheiat convorbirea.
Mama lui Raul era cea mai fidela clienta, a tuturor caselor de moda. Sumele uriase pe care aceasta le cheltuia la fiecare noua colectie, au facut din ea un client VIP cu numeroase privilegii. De unul  aveam si eu nevoie! Niky isi dorea din tot sufletul o geanta Feragamo, editie limitata, un model accesibil doar unor anumite persoane. Inca din seara cursei il avertizasem pe Raul sa-mi faca rost de ea.
O idee fantastica a prins contur in mintea mea si numai cand ma gandeam la reactia baietilor aproape deliram de fericire.
Doua ore de vorbit la telefon, atat mi-a trebuit sa aranjez petrecerea lui Niky si a mea. Travis era singurul care stia ziua mea de nastere si pe care cred ca a uitat-o demult. Implineam 19 ani exact in ziua dezmatului si aveam de gand sa tina minte multa vreme acest eveniment.
-Nu stiu de ce, dar cred ca pui la cale ceva malefic.
Vocea amuzata a lui Kristen m-a speriat si am marait nervoasa.
-M-ai speriat! Alta data fluiera, tuseste, fa si tu ceva!
-Asa patesti cand faci lucruri rele, rade ea.
-Nici macar nu am inceput, scumpo! ranjesc eu. Vi cu mine la New York?
-N-as vrea sa ratez pentru nimic in lume ce ai planuit tu! In plus, vreau sa-i fac o surpriza iubitului meu.
-Spune mai bine ca il verifici!chicotesc eu.
-Sa spunem ca-i testez fidelitatea. Nu prea cred in relatiile la distanta si daca o sa ma extind in orasul vostru, cu saloanele, vreau sa fiu sigura.
Cand a pomenit de saloane, gandul mi-a zburat la noul tatuaj care imi acoperea coastele pe partea stângă. Un tatuaj superb, o opera de arta as putea spune, la care Kristen a muncit o zi intreaga si care a durut ca dracu! Dar a meritat tot chinul si lacrimile pe care le-am varsat, drumurile dese la baie, bonus fiind noile injuraturi inventate, extrem de creative.
Rapiditatea cu care ne-am facut bagajele, rezervarile la avion si ne-am rezolvat problemele neterminate, ne urca lejer pe primul loc in topul celor mai rapide si descurcarete femei. Nici nu stiu cand ne-am trezit in avion, decoland. Adrenalina care imi pompase toata ziua in vene, scazuse vertiginos si eram stoarsa. Doar reusita petrecerii pe care o planuisem imi tinea ploapele ridicate.
-Incearca sa dormi putin, scumpo! Te trezesc eu daca e nevoie.
Vocea blanda si intodeauna calma, a prietenei mele, m-a indemnat sa alunec in lumea viselor, unde am aterizat rapid. Toate aceste saptamani de vacanta, mai rau m-au epuizat. Pentru a nu ma gandi prea mult la relatia mea esuata, am preferat sa muncesc ca un sclav in atelierul lui Zac, acesta fiind nevoit sa ma goneasca uneori. Putinele zile in care mi-am permis si in care am avut voie sa fac plaja dupa tatuaj, au fost si mai rele.
Inevitabil, gandurile imi zburau la Travis, la clipele de fericire pe care le-am trait, zilele de nefericire si tristete prin care am trecut. Cu toate astea, dorul de el ma macina incet si sigur iar aventurile lui tumultoase de la stiri, nu m-au ajutat deloc.
O mana calda m-a scuturat incet si m-am smuls cu greu din pacla deasa a somnului.
-Pregatese-te de aterizare, iubito! Ajungem in zece minute, mi-a spus Kristen.
Nerabdarea si surescitarea m-au prins si trezit instantaneu. Desi era nebunesc, gandul ca poate imi voi vedea iubitul, ma facut fericita si trista in acelasi timp. Daca nu era singur? Cine va trece azi prin patul lui?
Mi-am tras o palma mintala si am incercat sa vin cu picioarele pe pamant, literar vorbind, fiind inca in aer, la propiu.

Angel si DiavolulWhere stories live. Discover now