Angel si Diavolul cap.29

90.8K 2.7K 142
                                    

Acest capitol este dedicat domnisoarei LiliLolaXd.
Cu parul rasfirat pe asternutul alb si purtand doar bijuteriile, mica mea regina seamana cu o preoteasa pagana, asezata pe un altar de sacrificiu. Pielea usor bronzata, de culoarea mierii imi face cu ochiul si nici nu m-am imbracat bine ca ma gandesc serios sa ma dezbrac si sa ma pun inapoi langa ea, in pat.
Gura plina si usor bosumflata in somn ma ademeneste si o sarut incetisor. Trag incet cearceaful, acoperind-o, oprindu-ma cand ajung in dreptul fundului mic si bombat pe care-l admir un moment mai lung. Dupa ce ma asigur ca e invelita bine si draperiile sunt trase incat sa nu o deranjeze razele soarelui, plec.
Cafetiera setata de cu seara, imi ofera prima ceasca de cafea pe care o beau incet, rememorand ultimele doua zile, zile nebune, pline de dragoste si pasiune.
Am descoperit o noua Angel, una jucausa, inca inocenta dar curioasa, cu delicioase stangacii si a carei senzualitate ma tine inca tare. Nici una din armata de femei care mi-a trecut prin pat, nu a reusit sa-mi tina atentia treaza mai mult de o noapte si acum, sunt mai rau ca un satir! Daca nu as avea cateva probleme de rezolvat la firma, nu m-as da jos dupa ea cel putin o saptamana. Dumnezeule, nici in adolescenta nu am fost asa disperat dupa o fata frumoasa! Si se presupune ca atunci suntem condusi doar de hormoni!
Femeia care doarme in patul meu, mi-a dat complet viata peste cap, intr-un sens bun si de care ma bucur. Toate femeile pe care le-am cunoscut, nu fac toate la un loc, nici macar pe jumatate din ceea ce inseamna fiinta jumatate inger, jumatate dracusor, pe nume Angel!
Dupa o ultima privire aruncata iubitei mele care intre timp si-a schimbat pozitia, acum dormind pe-o parte, cu nasul afundat in perna mea si un un picior gol, lung, elegant, aruncat neglijent peste cearceaf, care aproape m-a facut sa ma razgandesc in privinta plecarii, ies pe usa, nu inainte de a saruta usor coapsa dezgolita.

****
Au trecut doar trei ore nenorocite si sunt deja cu nervii si rabdarea la pamant! Nenorocitul de program din calculator a luat-o razna sau eu sunt dus rau, nimic nu-mi iese si asistenta mea s-a ascuns, chipurile sa rezolve nu stiu ce problema, asta dupa ce am urlat ca apucatul la ea. E chiar ilar cand ma gandesc ca si-a inceput ziua incercand sa-mi faca ochi dulci, ca de obicei.
Daca pana acum o ignoram, acum ma deranjeaza, simt ca-mi insel iubita si asta e ultimul lucru pe care l-as face dupa ce am suferit ca un caine dupa ea!
Apuc ceasca de cafea neatinsa dar e rece si cu gust ciudat, parca as bea ulei de motor. Ma stramb dezgustat si stau in cumpana daca sa cer alta sau sa plec naibii acasa, mi-as face angajatii fericiti, scapati de toanele mele si eu sigur m-as simtii mult, mult mai bine.
Imi trec mainile prin parul si asa ciufulit si rad tare, de unul singur cand imi amintesc fata bietei mele asistente cand am ridicat prima data tonul la ea. Usa se deschide brusc si devin din nou iritat de musafirul care nu si-a anuntat prezenta pana vad cine este. Ranjetul care mi-a acoperit fata e molipsitor, iubita mea zambindu-mi dulce din prag, unde s-a oprit.
Imi imping scaunul mai in spate si fara sa ma ridic, spun poruncitor:
-Vino aici!
Isi arcuieste delicat o spranceana si ma studiaza atent inainte sa porneasca cat se poate de incet spre mine, sfidandu-ma. Usa se inchide cu un pocnet sec in urma ei, inchisa cu piciorul. Poarta rochia crem si scurta in care a fost imbracata cand ne-am cunoscut si bijuteriile daruite de mine. E uluitor de frumoasa, parul rosu cazand ca o perdea matasoasa pe spatele mic si delicat.
-Treci aici! Ii fac semn spre poala mea cand ajunge in dreptul scaunului dar nu mai astept si o trag in bratele mele, sarutand-o cu salbaticie.
Geme scurt cand imi infig dintii adanc in buza ei de jos ca apoi sa o sorb lacom, alinand cu limba locul ranit. Parfumul ei ma inebuneste si o adulmec, imbatandu-ma cu aroma delicioasa a pielii ei satinate pe care presar sarutari marunte. Ofteaza adanc sub gura mea nesatioasa si isi infasoara bratele subtiri in jurul gatului meu, adancind mai mult sarutul. Imi bag o mana in parul ei sustinand capul iar cealalta o plimb pe curburile apetisante ale corpului micut ce-mi tremura in brate. Rochia ridicata mai sus de frenezia noastra se termina brusc, pielea fierbinte si catifelata dezmierdandu-mi mana curioasa ce urca indrazneata spre coapsele matasoase.
Tresare brusc cand imi strecor degetele sub bikinii dantelati si mangai bland cutele moi si umede, cautand intrarea fierbinte si ingusta a trupului ei.
-Nu aici, iubitule! Poate vine cineva! Geme si se infige mai adanc in mana mea.
-Sshh....nu vine nimeni. Sunt speriati ca dracu de mine! Lasa-ma sa te simt! Mi-a fost dor de tine!
Trupul imi vibreaza si aroma excitarii combinata cu parfumul ei ma inebuneste. Fara sa stau prea mult pe ganduri, o asez pe marginea biroului si in afara cestii de cafea pe care o pun grijuliu jos, arunc tot jos.
-Trav, laptopul! icneste ea.
-Da-l dracu! Mi-a tocit nervii azi! marai eu.
Cu miscari febrile imi deschid pantalonii si smulg bucatica de material ce-i acopera feminitatea, culcand-o pe birou. Cu piciorul, imping scaunul in spate si cobor cu capul intre coapsele matasoase. Aroma femeii ce geme sub gura mea lacoma e ca nectarul zeilor, ma imbata si ma starneste. O vreau moale si docila sub mine, inebunita si flamanda dupa atingerile mele, dependenta de dragostea mea.
Picioarele lungi si fine i se sprijina de umerii mei iar trupul subtire tremura sub atacul neobosit si lacom al limbii mele.
-Sti cat de dulce esti aici, iubito? Sti cat ma excita gustul si parfumul pasaricii tale stramte si fierbinti?
Obrajii i se inrosesc usor la auzul vorbelor mele si geme adanc cand imi strecor un deget in ea, frecand incet muschii micuti ce se strang in jurul lui.
-Deschide ochii, pisicuto! Uita-te la mine! Ii ordon pe un ton jos.
Refuza si isi musca buza de jos, incercand sa-si retina gemetele. Un ranjet imi acopera fata si ridicandu-ma, ma imping doar cativa centimetrii in ea, smulgandui un oftat de satisfactie dupa care ma opresc.
Incearca sa se infiga mai adanc in penisul meu dar o tin imobilizata si ma misc atatator numai la intrarea dureros de ingusta. Se zbate neputincioasa, vrand mai mult dar continui jocul, soptind:
-Deschide ochii daca o vrei toata!
-Ticalosule! Maraie ea strangand mai tare pleoapele.
Mai intru putin ca apoi sa ma retrag aproape de tot si chiar daca sunt pe punctul de a exploda, repet miscarea pana isi deschide ochii care sunt acum ca cerneala, aprinsi si incetosati. Ma infig cu putere in ea si aproape termin cand simt lava fierbinte ce ma inconjoara, un tipat ascutit iesind dintre buzele pline pe care ma aplec si le sorb patimas.
Ne inghitim reciproc sunetele de satisfactie in timp ce ma izbesc nebuneste in ea, strivindui sanii in mainile mele. Ne iubim animalic, intens, patimas! Fiecare miscare, mangaiere, atingere, ne starneste mai tare, mainile ne sunt inclestate fiecare in trupul celuilalt, respiram superficial nevrand sa rupem contactul intim dintre buzele si limbile insetate.
Fara sa ne departam nici macar un centimetru corpurile, o ridic in brate si ma asez pe scaun, picioarele ei inconjurandu-mi strans mijlocul. Cu mainile sub coapsele ei o ridic si cobor pe madularul ce sta sa explodeze, stabilind un ritm lent si aproape dureros. Isi sprijina mainile pe umerii mei si isi lasa capul pe spate, parul lung atingandu-mi scrotul intr-o mangaiere care aproape ma termina. Gem adanc cand se lasa usor pe toata lungimea, muschii interiori strangandu-se in jurul meu.
Tremura si scanceste in bratele mele, pielea inrosindu-se usor din cauza orgasmului ce se apropie.
-Nu-ti da drumul inca! Vocea mea suna aspru si poruncitor facand-o sa-si deschida incet ochii incetosati si complet nauciti.
Ma izbesc puternic in ea si cand simt iminenta explozie, marai incet cu privirea infipta in a ei:
-Acum! Da-ti drumul, acum!
Terminam in acelasi timp si sunetele vocilor noastre se sparg intre peretii care ne sunt singurii martori la dulcele si patimasul desfrau. Strans imbratisati, tremuram zguduiti de valurile orgasmice ce nu se mai sfarsesc si ne dezintegreaza.
-Buna iubito! Soptesc intr-un tarziu, cu capul infundat in gatul ei parfumat .
Chicoteste incet la urechea mea si isi trece usor limba peste ea ca apoi sa muste din lobul carnos.
-Au! Icnesc cu durere si imi infig mana in parul ei, tragand scurt. Asta pentru ce a fost?
Isi pune mainile pe obrajii mei si ma trage aproape, soptindu-mi pe buze:
-Pentru cuvintele murdare, pentru aroganta, pentru ca m-ai facut aproape sa implor...
-Dar ti-a placut! Ranjesc eu si o sarut cu infinita tandrete.
Roseste usor si isi lasa capul pe umarul meu nu inainte de a-mi saruta bland pielea din spatele urechii, soptind:
-Te iubesc!
-Eu te iubesc mai mult! Te ador, pisicuto! Promite-mi ca nu ma vei parasii niciodata!
-Chiar daca esti dobitoc? Chicoteste cu capul infundat in gatul meu.
-Mai ales atunci! Au! Tip exagerat cand ma ciupeste de umar. Doare!
-Si eu ce crezi ca am vrut?
Ne tachinam reciproc si cand mergem la baie ma trezesc cu usa trantita in nas.
-Hai iubito! Am vazut deja tot!
-Travis Roack, sa nu indraznesti!
Ultimele ramasite de pudoare sunt delicioase dar si frustrante, nu m-as fi dat la o parte de la un dus impreuna si de regula sunt amuzante si ...creative.
-Pisicuto, ai mancat?
-Aaaa, putin!
-Angelique Spencer, sa nu indraznesti! O imit eu. Habar nu ai sa minti!
O aud mormaind, cuvantul "rahat" fiind cel mai clar dupa "dominator" si "arogant". Apa se opreste si stiu ca va iesii in curand asa ca fara sa o mai intreb, comand pranzul pentru amandoi.
Cand toate partile importante ale corpului sunt...indestulate, un oftat adanc imi scapa de pe buze. Cat as vrea sa trag de timp, pana la urma tot trebuie sa rezolv incurcatura din afurisitul de program. Cu o mica speranta ca laptopul s-a facut praf cand a pupat podeaua si pot sa-mi inchei programul mai devreme, incerc sa-l pornesc si ...surpriza! Nenorocitul inca functioneaza!
-Ce te supara, scumpule? Ma intreaba sincer ingrijorata.
-Vino aici!
O trag in bratele mele si incep sa-i explic in termeni cat mai simplii, modul in care functioneaza platforma ce imi arhiveaza si imi tine toate actele la zi. Un suras ironic ii joaca pe buze cat timp ma asculta si apoi realizez...ironia. Un amator, eu, explica regulile jocului unui profesionist, ea!
-Da-te la o parte! Introdu-ti parola, mai intai!
Ca un scolar ce a scapat de teme, scriu repede pe un biletel toate parolele si numele de conectare, rasufland usurat. Am scapat de grija si am toata increderea in ea ca va face o treaba buna.
-Cine te ajuta de obicei? Intreaba fara sa se uite la mine si cu degetele alergand pe tastatura.
-Asistenta mea!
-Cheam-o putin!
-Mai intai sa o gasesc! S-a ascuns bine de cand am tipat la ea.
-Travis! Ce ai avut cu biata femeie?
-Imi facea ochi dulci, iubito! Si ea a facut toata nebunia asta! Ranjesc eu la figura ei surprinsa.
-Caut-o! Si lasa-ma pe mine cu ea! Tu cauta-ti altceva de facut! Trebuie sa-i explice cineva...regulile!
O sarut scurt si apasat pe gura bosumflata, stiu unde vreau sa merg si aproape ca alerg spre usa cand maraie in spatele meu:
-Sunt valabile si pentru tine! Regulile!
Din varful degetelor trimit un sarut spre frumoasa mea roscata si plec chicotind la vanatoarea de asistente. Si apoi....va fi surpriza!

Angel si DiavolulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum