Hoofdstuk 6

132 7 0
                                    

'Edited'

P.O.V Y/N

Niall heeft me zojuist bij me hotelkamer afgezet. Waarom weet ik niet, maar ik voel me vreselijk. Eenmaal in de badkamer, neem ik een diepe zucht en zet ik me voeten op de weegschaal. 55 Kilo. Veel te veel. Ik wil tenminste nog 5 kilo afvallen. Ik stroop me mouwen op en kijk naar me littekens. Een half jaar lang ben ik al gestopt en dat wil ik graag zo houden. Hm, het komt allemaal wel goed. Na een aantal buikspieroefeningen trek ik me pyjama aan. Wanneer ik me tanden heb gepoetst ga ik in me bed liggen en val gauw in slaap.

- 8:45 's ochtends. -

Ik word wakker en rek me uit. Kijkend naar de muur zie ik een wandklok. Verdomme! Er is nog maar 10 minuten voor het ontbijt! Ik schiet me bed uit, trek me kleren vlug aan en fatsoeneer mijn haren. Qua makeup doe ik alleen even mascara op me wimpers. Vlug poets ik me tanden. Ik check mezelf nog even snel, pak me sleutels en ren als een malloot richting de trap. Misschien denk je nu: Ach ze heeft nog 10 minuten. Dat lukt best' Ja, maar ik ga met de trap en dat kost al meer dan vijf minuten, want ik zit op de 9e verdieping. Snel ga ik de trappen af, niet te snel zodat ik niet val. Aangekomen beneden, ruik ik al de verse geur van croissantjes. Ik pak een dienblad en ga in de rij staan. Hm, waar zal ik voor gaan? Laat ik 2 croissantjes, thee en een paar broodjes nemen.

Ik kijk om me heen voor een vrije plek om te zitten. Aish, de rij is super lang en er is nauwelijks plek meer. Ergens achter is nog een andere ruimte waar nog wel plekken over zijn.

'Y/N' hoor ik een bekende stem mijn naam roepen. Ik draai me om en zie Niall, Louis, Zayn, Harry en Liam.
Oh my God. Ik loop ernaar toe en zie nog een plekje naast Zayn en Louis. 'Ga zitten.' glimlacht Niall. 'Hee, dus jij bent de beroemde Y/N?' glimlacht Harry. Ik knik verlegen en stel mezelf voor. Ik probeer niet te fangirlen en rustig hun vragen te beantwoorden. 'Mooie naam, leuk je te ontmoeten.' zegt Zayn met een glimlach.
'Dus, jullie hadden veel lol in de lift?' grijnst Louis. 'Louis, shut up.' Niall geeft Louis een dodelijke blik. 'Vertel eens iets over jezelf.' zegt Liam. 'Um, Ik ben dus Y/N Sky en 18 jaar oud. Mijn hobby's zijn gitaar spelen en soms schrijf ik ook verhalen en songteksten.' vertel ik. 'Hm, laten we 20 questions spelen.' zegt Niall. 'Ieders van ons stelt je om de beurt een vraag en jij geeft antwoord.' legt hij uit. 'Is goed.' stem ik in.

H= Harry L= Liam Lou= Louis etc Y/N antwoord in schuingedrukte lettertype

Z: Favoriete kleur? Paars en blauw

H: Favoriete eten? Kip

Lou: Favoriete film? Ik kan niet kiezen

N: Weirdest dream you ever had? Ik werd ontvoerd door een tomaat die me haren wou verven, maar ik wou dat niet dus ik spoelde 'm door de wc.

'Hahahahaha.' de jongens lachen zich kapot. Terwijl ze lachen neem ik stukjes van me brood. Dit duurt nog wel even. Steeds neem ik hapjes van me brood. Even later zijn ze gestopt met lachen. 'Haha, ik mag je wel.' grinnikt Louis. 'Ik jou ook' grinnik ik terug. De jongens beginnen aan hun eten wanneer ik al klaar ben. Ik heb geen honger meer.


Ik heb nog een half croissantje en een half broodje. Ik voel een paar ogen op me staren.
De jongens staren me aan. 'Is er iets?' vraag ik wat ongemakkelijk. 'Geen honger meer?' vraagt Niall. 'Nee, niet echt. Ik heb al redelijk veel gegeten.' antwoord ik. 'Weet je het zeker?' vraagt Liam. Ik hoor bezorgdheid in zijn stem. 'Ja.' zeg ik fors. Hier kan ik absoluut niet tegen, dat gestaar van hen.

Zayn kijkt nog steeds twijfelend naar me maar richt zich dan weer op zijn eten omdat ik toch niks ga zeggen. 'Mag ik je croissantje hebben?' vraagt Niall hoopvol. Ik knik en schuif mijn bord naar hem toe. Hij begint gulzig te eten.
'Jongens, er schiet me net te binnen dat ik moet gaan. Ik moet nog een nieuwe telefoon halen omdat die kapot was gegaan in de lift. Het was leuk jullie te ontmoeten. Bye!' Voordat ze wat terug konden zeggen was ik al weg. Shit, zouden ze het doorhebben? Ik strompel de trappen op en kom hijgend me hotelkamer binnen. Ik ga gewoon een goedkope telefoon halen om te kunnen bellen en sms-en.

• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu