Hoofdstuk 24

26 3 0
                                    

P.O.V Y/N

En ja hoor. Ze hebben me de bus uitgedonderd. Oke, dit was te verwachten. Heb ik geluk, het is mooi weer. Ik pak me oortjes uit me zak en plug ze in me telefoon. Wacht, waar is me telefoon? Ugh, zeker in het busje laten liggen. Ik haal me beanie uit me jaszak, me jas lag in het busje, en zet 'm op. Nu hopend dat niemand me opmerkt.
Oh gosh, ik struikelde net bijna over een steen. Mopperend loop ik de oprit op en open de poort met de sleutels die ze me gaven.

Eenmaal binnen in het huis hang ik me jas op en ruim me beanie op in de kast. Ik loop naar de kamer toe. Geen teken van leven. 'Hallo?' Roep ik hard naar boven. Ook geen gehoor. Zelfs in de keuken in er niemand. Dan moet ik ze zelf maar gaan zoeken. Ik loop een beetje rond totdat ik bij een of andere deur kom. De deur ziet er hetzelfde uit zoals de meeste in het huis. Ik klop op de deur maar krijg geen reactie terug. Ik rol met me ogen en open de deur die dus eigenlijk gewoon open was en kijk wat er in de kamer schuilt.

Het eerste wat ik hoor is geschreeuw van Niall en Louis. Serieus. Ze hebben gewoon een gamekamer? Ze zitten Fifa te spelen. Jemig, wat kunnen hun hard schreeuwen. Volgens mij hebben ze me nog niet opgemerkt want ze spelen gezellig verder. Ik sneak naar Niall toe en grijp de controller uit zijn handen.
Natuurlijk kijken ze me verbaasd aan waardoor Louis niet meer oplet en ik de bal kan afpakken en een doelpunt maak. 'Dat krijg je ervan als je me het busje uit gooit, ookal was het me eigen schuld.' Grinnik ik. 'Wil je het zo spelen? Dan kan je het zo spelen!' Roept Zayn.
'It's on! Team Y/N tegen Team Zayn.' Zeg ik enthousiast. Ik geef Louis een high five.
Ik ga ik Niall zijn schoot zitten aangezien er geen plek meer is. Snel schiet ik de bal over naar Louis als Zayn me wilt gaan tackelen. Als ik vrij sta passt Louis de bal terug naar me zodat ik kan scoren. 'GOAL!' Roep ik.

Na nog vijf potjes hebben Louis en ik met 1 punt verschil gewonnen. 'We zijn verslagen door Louis en Y/N.' Zegt Zayn hoofdschuddend. Ik grinnik. Liam en Harry zuchten. Niall geeft me plots een kusje in me nek wat kippenvel bezorgd. Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me stevig tegen hem aan waardoor ik naar achter leun. 'Moe?' Vraag ik. Gelijk voel ik hem knikken. Hij nestelt zijn hoofd in me nek.
'Ga dan naar bed toe.' 'Nah, ik lig wel lekker zo.' Ik hoor een paar awhs wat me laat glimlachen. Ik leun wat verder tegen hem aan. Volgens mij slaapt hij al want hij heeft zich ontspannen. 'Harry, potje Black Ops spelen?' Grijns ik. Hij grijnst terug en pakt een controler. Die van mij had ik nog vast.

Harry en ik beginnen heel enthousiast het potje. 'Shoot him, Harry!' Roep ik. Na dit potje doen we een nieuwe maar dit keer met zombies. Dat vind ik heel leuk. Dan kan je je lekker afreageren op het spel. Louis, Liam en Zayn kijken vol bewondering mee terwijl Niall gewoon rustig doorslaapt door alle herrie.
Opeens staat er Game Over in het beeld. Hebben we verloren? 'Ah nee. Het werd net zo leuk.' Zegt Harry. Ik knik. Ik geef de controler over aan Liam die naast me zit. Ik voel mezelf moe worden. Het lijkt alsof alle energie in een keer uit me gezogen wordt. Niall snurkt heel zachtjes, wat best schattig is. Ik voel me ogen langzaam dichtvallen en niet veel later val ik in slaap.

• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu