Hoofdstuk 13

98 7 0
                                    

'Edited'

P.O.V Y/N

'Jullie zijn toch op tour?' De jongen knikken als antwoord. 'Wanneer gaan jullie weer verder?' vraag ik. 'Hm, daar had ik nog niet aan gedacht.' Antwoordt Louis. 'Vaak maakt Paul een schema en geeft dat ruim van te voren aan. Zodat we alle tijd hebben om te repeteren en voor te bereiden. Maar momenteel hebben we anderhalve maand vrij.' antwoordt Liam.

Wat me opvalt, is dat Harry een beetje verdrietig kijkt. 'Wat is er, Harry?' Ik kijk hem aan. 'Nou, ik vindt het gewoon heel gezellig met jou.' My heart. 'Of ze gaat mee op tour!' roept Louis vrolijk. 'Dat kan toch niet zomaar?' vraag ik verbaasd. Het zou wel supergaaf zijn, maarja. 'We kunnen het proberen.'

Zayn pakt zijn telefoon. Volgens mij belt hij met Simon. 'Hee Simon, met Zayn. De jongens en ik hebben een vraag.' Ik hoor wat vaag gepraat vanuit de telefoon. 'Oké, is goed. We komen er zo dadelijk aan.' En hij hangt op. 'En?' vraagt Louis enthousiast. 'We gaan zo naar Simon toe, mét
Y/N.' hij kijkt mijn kant op. 'Hoe kent hij me?' vraag ik. 'Tsja, door wat er gebeurd is vannacht sta je wel in elk magazine. Dus ik gok daarvan.' 'En wanneer gaan we?' Louis springt van enthousiasme op en neer. 'Nu.' Glimlacht Zayn. Ik knik meestemmend. 'Op naar Simon!' schreeuwt Louis. Hij pakt me polsen vast en trekt me richting hun gezamenlijke auto.
Jup, Louis heeft mij zover meegekregen dat ik met de lift ben gegaan. Zelfs Niall.

Zayn rijd en naast hem zit Liam. Ik zit tussen Niall en Louis en achter ons zit Harry. Hij vond het niet erg, zei hij. Pff, beter ging Liam ofzo op mijn plek zitten. Louis en Niall zitten de hele tijd te klieren. En ik zit er tussenin. 'Niet ruzie maken, kindjes.' zeg ik streng. Ze zitten te discussiëren over een of nog wat. Helaas stoppen ze niet. Zayn en Liam zitten naar me te grijnzen. Ik zucht diep. Dan maar op de moeilijke manier. Met een hand begin ik Louis te kietelen en met me andere hand begin ik Niall te kietelen. 'Haha, s-stop Y/N, haha.' lacht Niall. 'Houden jullie dan op?' zeg ik streng. Braaf knikken ze. 'Goedzo.' glimlach ik en stop met ze te kietelen. 'We zijn er!' roept Zayn. 'Eindelijk.' zucht Louis.

We stappen uit voor een groot gebouw. Ik volg de jongens wel gewoon. We lopen gangen door totdat Niall op een deur klopt. 'Binnen!' galt Simon's stem door de deur heen. Niall opent de deur. Simon zit achter zijn bureau op de laptop. Als Simon ons opmerkt, staat hij op en loopt naar ons toe. Nou, eerder naar mij. 'Jij bent zeker Y/N Sky?' Wauw, dat was beleefd. 'Ja, dat klopt. Leuk u te ontmoeten.' glimlach ik vriendelijk. Hij keert zich weer terug op de jongens. 'Jullie hadden een vraag?' 'Ja, we vroegen ons af als Y/N mee mocht op tour met ons.' vraagt Niall. 'Is goed.' zegt Simon simpel. Whut, zei hij dat nou echt zó gemakkelijk? Ook de jongens kijken verbaasd. 'Daarom vroeg ik ook of jullie haar mee konden nemen.
Ik zou graag een paar liedjes met haar willen uitbrengen en uiteindelijk een album. En ik wou al sowieso dat ze meeging op tour met jullie zodat ze een paar van jullie concerten als voorprogramma kon doen.' verteld Simon.

Zei hij dat nou echt? 'En, lijkt je dat wat?' glimlacht Simon naar me. 'Maar natuurlijk. Maar ik heb nog een vraag. Hoe kent u mij?' vraag ik aan hem. 'Nou, door dat akkevietje van vannacht, was je natuurlijk bijna in elke magazine. En natuurlijk omdat je veel met de jongens omgaat, blijkbaar vinden ze je geweldig. Ook had ik je filmpje gezien op YouTube.' terwijl hij dat uitlegt leven de jongens zich uit. Terwijl ik hier een beetje als een standbeeld sta.
'Ah, dat verklaart een hoop.' zeg ik. 'Waarom zou je beroemd willen worden?' vraagt Simon. Deze vraag had ik al een beetje kunnen verwachten. Ik zeg hetzelfde als ik bij de jongens toen zei. 'Mag ik misschien vragen naar je verhaal?' vraagt hij voorzichtig. Ook dat vertel ik.
De jongens rennen nog steeds rond als idioten. 'Nou, dat komt vast wel allemaal goed. Maar als je je handtekening hier neer zet, ga je dus akkoord dat je binnen een jaar een paar liedjes solo uitbrengt en uiteindelijk een album maakt. De rest komt vanzelf wel, en de jongens kunnen je vast wel wat tips geven.' 'Ik begrijp het.' zeg ik. Simon schuift een paar bladeren met een pen naar me. Dit zou het contract moeten zijn. Ik lees het gauw nog even door en zet daarna me handtekening. Ik schrik me kapot als ik ineens word opgetild. Het is Liam, dat merk ik meteen. 'Liam, zet me neer.' grinnik ik. Ik zie Simon zachtjes lachen. Ik had niet verwacht dat Simon zo aardig was. Ach ja. Ik word overgedragen naar Harry. 'Jongens, laat haar alsjeblieft even los. Ik moet nog wat dingen bespreken met haar en dan moet ze niet geplet zijn.' zegt Simon. Harry laat me los en zet me neer. Saved by the boss. 'Dankje.' zeg ik in het algemeen.

• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎Where stories live. Discover now