Hoofdstuk 9

121 7 0
                                    

'Edited'

'Hallo?' 'Y/N? Met Zayn. Waar ben je?' Hoor ik Zayn zijn bezorgde stem door de telefoon heen. 'Ik heb geen flauw idee. Ik ben maar naar een rustig plekje toe gelopen omdat het ging regenen.' antwoord ik terug. 'Gaat alles oké? Heb je je niet bezeerd door de fans etc?' 'Het gaat wel, ben alleen ongelooflijk duizelig, meer niet.' zeg ik een beetje uitgeput.
'Love, we komen eraan. We traceren je telefoon. We zijn bij je in de buurt. Hang niet op!' commandeert hij me. 'Zal ik niet doen.' zucht ik. Op dat moment zie ik een zwart busje mijn kant op komen rijden. Iemand stapt uit en rent naar me toe. 'Y/N!' het is Zayn. Ik hang op en Zayn trekt me in een knuffel. Ik neem zijn warmte in me op aangezien het hard regent.
Hij is net een grote broer voor me. 'Kan je nog lopen?' Ik was namelijk gaan zitten. 'Denk het wel.' Ik knipper een paar keer met me ogen. Gelijk hou ik me vast aan hem. 'Nee dus. Ik help je wel.' Zayn tilt me op. Met me hoofd leun ik zachtjes tegen zijn borstkas aan. 'Dankjewel.' fluister ik. 'Graag gedaan.' zegt hij terug met een lieve glimlach.

Ik voel dat ik word overgenomen. Volgens mij door Niall want dat merk ik aan zijn lichaamsbouw en parfum. Ik zit op Niall's schoot in het busje. 'Damn, wat is zij licht.' hoor ik Niall zeggen. 'Ja klopt, dat is echt niet normaal.' hoor ik Zayn zuchten. Me ogen gaan wat verder dicht. Zwarte vlekken verbergen me zicht. 'Y/N? Blijf wakker!' hoor ik nog een stem zeggen voordat ik wegzak.

- Flashback. -

'Y/N!' word er geschreeuwd van beneden. Zo snel mogelijk loop ik naar beneden toe. 'Waar bleef je?!' schreeuwt me 'vader' in me gezicht.
De alcohol lucht kan ik al ruiken. Ik voel een branderig gevoel op me wang. 'Je kan ook nooit iets goeds doen, waardeloos kind!' schreeuwt me 'moeder.' Ik noem ze niet graag me vader en moeder, want zo voelt het niet voor me. Ik ben hun 'ongelukje', hun 'inkomen'. Me vader trapt me hard in me maag waardoor ik naar voren zak. Me moeder schopt me nog een paar keer. 'S-stop.' smeek ik. 'Hoor je dat, schat? Ze vroeg ons om te stoppen. Ha! Laat me niet lachen.' roept me moeder bespottelijk. Me vader slaat met zijn vuist in me gezicht. Wanneer ik de koude tegels van de vloer voel, val ik weg.

- Einde flashback. -

'Y/N!' word er van ver geroepen. Ik haat mijn naam, Y/N. Dat herinnert me aan vroeger.

Me ogen schieten open. Ik voel me hoofd op iemand zijn schoot ligt. Ook me benen liggen op iemands zijn schoot. Gelijk wil ik overeind schieten, maar iemand houdt me tegen. 'Ho ho, niet zo snel. Je moet rusten.' Het is Zayn's stem. Maar natuurlijk
Liam houdt stevig me benen vast. Ik begin sneller te ademen. 'Jongens, ze krijgt een paniek aanval!' roept hij.

Plots staat Niall naast me. 'Ik weet iets!' Ik probeer op me ademhaling te letten, maar het lukt gewoon niet. 'Love, kijk me aan,' Ik doe wat hij zegt en kijk hem in zijn felblauwe ogen aan. 'Wist je nog in de lift toen ik flipte? Dat ik moest denken aan een mooie of fijne plek? Doe nu hetzelfde.' legt Niall uit. Me ogen doe ik dicht en denk aan de momenten met de jongens die ik tot nu toe heb meegemaakt.

Even later word ik rustiger en open me ogen als me ademhaling normaal is. Ik omhels Niall. 'Dankjewel.' Ik voel hem glimlachen in me nek.
'En wij dan?' vraagt Louis nep-verdrietig. 'Uwu, kom maar hier.' Ik spreid me armen. Nadat ik Niall heb losgelaten. 'Harold! Get your fat ass over here!' roep ik. Ik hoor Zayn en Liam grinniken. 'Jaa, wat is er?' Harry gaan naast me staan. Ook hem trek ik in een knuffel. Normaal gesproken ben ik geen knuffelaar, maar voor hun maak ik een uitzondering. Gelukkig knuffelt hij me terug. Ik laat Harry weer los. 'Zayn, wil je me misschien even loslaten?' vraag ik lief. 'Hm, waarom?' glimlacht hij. 'Ik wil Liam ook een knuffel geven.' zeg ik met een pruillipje. Liam doet mij na. Het ziet er echt schattig uit bij hem. 'Vooruit.' hij laat me los. Ik knuffel Liam enthousiast en hij knuffelt me net zo enthousiast terug. Zayn kucht. Ik laat Liam weer los en kijk Zayn aan. 'Ik ben er ook nog he.' 'Is Malik jaloers op Payne?' plaag ik hem. Ik knijp zachtjes in Zayn zijn wangen. Ik begin te lachen om me eigen actie. Zayn kijkt me nep-boos aan.

• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎Where stories live. Discover now