Hoofdstuk 15

100 7 0
                                    

P.O.V Y/N

'Wat is er? Ik zie aan je dat er iets is.' Liam kijkt me diep in de ogen aan.

'Ik weet gewoon heel zeker dat David nog niet klaar met me is. Ik wil niet dat jou en de jongens iets overkomt. Dat zou ik mezelf niet kunnen vergeven.' zeg ik zonder het oogcontact te verbreken. 'Er gebeurd niks, Y/N. Je bent veilig hier. David en Brittany zijn nu allebei opgepakt.' zegt hij. Ik verbreek het oogcontact en kijk weer terug naar me handen. 'Weetje, Liam, ik weet niet eens hoe ik me voel nu. Ik voel helemaal niks. Behalve de pijn van me lichaam, maar dat doet er nu niet toe. Geen enkele emotie past nu bij me. Die twee weken waren echt vreselijk. Ik heb zó fucking vaak Little Things lopen zingen. En David had gewoon extra een schaar letterlijk voor me neus neergelegd. Bijna heb ik het gedaan. Maar ik voel me er niet eens trots op dat ik het niet gedaan heb.

Het leven boeit me nu gewoon op dit moment niet meer. Elke keer. Echt elke keer als er iets goeds gaat, word het weer verkloot. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen. Ik weet het echt niet meer, Liam.' snik ik. De tranen glijden nu over me wangen heen. Liam geeft me een knuffel. 'Y/N, het komt weer goed. Vertrouw op ons.' Jup, hij maakt zijn naam 'Daddy Direction' waar. Niet dat dat erg is. 'Denk aan de goede momenten. Welke momenten vond je leuk?' zegt Liam. Ik veeg me tranen weg. 'Nou, toen met Niall in de lift vond ik wel gezellig, want toen leerde ik hem ook persoonlijk kennen. Eigenlijk wel alle momenten met jullie.' glimlach ik. 'Kijk, je glimlacht weer.' grijnst hij. 'Dankje, Liam. Als ik me makkelijk kon bewegen, had ik je een knuffel gegeven.' grijns ik terug.

Hij geeft me een knuffel. 'Als je weer zulke momenten hebt, moet je hetzelfde doen zoals je net deed. Terug denken aan goede herinneringen.' ik knik dankbaar. Ik denk terug aan het moment toen ik aan het afwassen was. Toen had Niall zijn armen vanachter om me middel heen geslagen. Automatisch verschijnt er een glimlach op me gezicht. 'Je dacht aan Niall, he?' zegt Liam met een nog grotere grijns. 'Huh, wat. Nee hoor.' ik voel dat ik rood wordt. 'Je hebt jezelf net verraden. Hij vindt jou ook leuk.' zegt Liam. 'Uh, okee.' zeg ik nog ongemakkelijker. 'Zal ik hem even roepen?' hij staat op van het bed.

De grijns op zijn gezicht is niet te beschrijven. 'Nee Liam. Waag het niet.' zeg ik streng. Hij loopt richting de deur toe. 'Liam, doe het niet.' zeg ik dreigend. En ofcourse. Voordat ik nog meer kan zeggen, doet hij de klink omlaag en opent de deur. 'Jongens, jullie kunnen weer terug komen.' zegt Liam. Ik zucht opgelucht. 'Niall, kan ik jou nog even spreken op de gang?' grijnst hij. Fuck, te vroeg gejuicht. 'Liam. Waag. Het. Niet.' roep ik bijna. Hij steekt zijn tong naar me uit. Louis rent als een debiel de kamer weer binnen. Als Harry en Zayn ook binnen zijn, sluit Liam de deur met een grijns die me totaal niet bevalt. 'Wat gaat Liam doen?' vraagt Zayn verbaasd. 'Ik heb geen flauw idee.' lieg ik.

De jongens en ik kletsen nog wat. Blijkbaar heb ik een paar concerten van hun gemist. Niall en Liam komen na een tijdje weer terug de kamer binnen lopen. Liam geeft me een knipoog. Niall heeft een grijns van hier tot Tokio op zijn gezicht. Shit. Oke eerlijk is eerlijk, het ziet er wel cute uit. Ik geef Liam een kom-hier blik. 'Wat heb je gezegd?' 'Dat je hem meer dan leuk vind.' en daar is die grijns weer. 'Waarom?!' fluister ik. 'Omdat jullie heel schattig zijn samen. Niall heeft nog nooit echt een relatie gehad sinds de band. En wij vinden jou geweldig.' antwoord Liam.

Ik geef hem een vriendschappelijke stoot op zijn bovenarm. 'Je hebt mazzel dat ik je mag.' 'En wees blij. Simon mag je ook heel erg en als jullie wat krijgen hoeft Niall tenminste geen neppe vriendin voor publiciteit die alles faket.' zegt hij erbij. Ik kijk heb verbaasd aan. 'Leg ik je nog wel een keertje is uit.' ik knik. Liam loopt weer terug naar de rest. En alsof het niet erger kan, fluistert Liam iets in Louis oor. Louis kijkt met een grijns mijn kant op.

Ze worden verstoord door de dokter die de kamer binnen komt wandelen. 'Ik heb nog wel wat slecht nieuws.' begint hij. Ik slik. 'Je hebt erg ondergewicht. Als je niet snel aankomt, kunnen er ernstige dingen gebeuren.' eindigt hij. 'Dat komt helemaal goed meneer. Ik ga zorgen dat ik weer gezond word.' zeg ik iets te overdreven. Maar ik weet niet zo zeker als dat me gaat lukken.

• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu