Hoofdstuk 10

107 7 0
                                    

'Edited'

P.O.V Niall 

Midden in de nacht word ik wakker. Volgens mij ben ik de enige die 's nachts eetbuien heeft. Wanneer ik wil op staan om naar de keuken te lopen, stop ik. Wie ademt daar zo hard? Het komt van de bank af. Meestal is het Harry, maar die ligt in zijn eigen bed. 'Y/N?' fluister ik. Ik loop naar de bank toe. Ze antwoordt niet. Als ik in haar ogen kijk, schrik ik een beetje. Haar ogen zijn nu wijd open en zijn donkerder van kleur. Het lijkt wel alsof ze in een soort trans is. Voorzichtig prik ik met me vinger in haar wang. Zayn is een slaapkop, dus die wordt vast niet wakker. Gelijk veranderen de kleuren van haar ogen weer in de normale stand en komt ze uit haar trans. 'Y/N? Wat is er?' 'Ik durf niet te slapen. M-me ouders etc.' stottert ze. Maar ik weet gelijk wat ze bedoeld.
'Kalm, Y/N. Het komt goed. We zijn hier allemaal om je te beschermen.' Ik streel met me hand over haar wang heen. Haar ogen staan weer in de normale, warme stand. Ook haar lichaam ontspant weer. Heb ik een magische hand ofzo?

'Ga maar weer slapen. Ik blijf bij je.' glimlach ik. 'Dankjewel, Niall.' zegt ze lief. Ze leunt in en geef me een kusje op de wang. Mijn wang begint een beetje te tintelen en voel dat ik bloos. Ze sluit haar ogen weer en ik let op haar ademhaling. Wanneer haar ademhaling weer normaal is, loop ik terug naar me plek. Vanuit me ooghoeken zie ik iets fels op de tafel liggen. Oh, het is haar telefoon. Zou ik even kijken? Voorzichtig pak ik haar telefoon van tafel.


Pff, gelukkig heeft ze geen wachtwoord.
Ah, ze heeft een foto van ons en haarzelf op de achtergrond die we laats hadden gemaakt.
Ik scroll door haar berichten heen. Ik schrik me kapot als ik ze allemaal gelezen heb. Dit is gewoon niet normaal meer. Het maakt me oprecht boos. 'Niall, wat doe je met Y/N's telefoon?' hoor ik een schorre Liam vragen. Hij moet dit weten, het is voor haar eigen best wil. Ik rek me uit naar Liam en geef hem haar telefoon aan. Ook hij is er geschokt van geraakt.

'Hoe durven ze dat in hemelsnaam te zeggen tegen haar?!' Liam klinkt veel bozer. Inmiddels werden Louis en Zayn ook wakker door Liam zijn boosheid. Zayn word nooit makkelijk wakker, dus het is bijzonder dat hij het gehoord heeft. 'Wat is er? Jullie kijken zo boos.' fluistert Louis verbaasd. Ook hun laten we de berichten lezen. 'Zayn, rustig blijven.' zegt Liam als Zayn zijn spieren aanspant. 'Hoe kan ik rustig blijven? Ze wordt gewoon fucking bedreigd!'

P.O.V Zayn

Ik ben echt super kwaad. Hoe durven hun?! Echt, ongelooflijk gewoon. Haar telefoon heb ik nog steeds in me handen wanneer die af gaat. Er staat geen naam bij. Liam geeft me een blik wat zegt dat ik moet opnemen. Gelijk klik ik op het groene hoorntje.

'Hey, bitch. Ben ik weer. Heb je me gemist? Hoop het wel want ik ga wraak op je nemen. Als je niet bij One Direction uit de buurt blijft, krijg je een heel groot probleem. Persoonlijk of niet, ik zorg ervoor. Je bent te lelijk en dik voor ze. Je bent niks waard. Jammer dat je niet in dat vliegtuig zat, want dan waren we allemaal gelijk van je af. Je hoort nog van me. Bye.' En ze hangt op.

Met open mond luister ik. De jongens luisterden mee. Het vuur staat me echt in de ogen. 'Als het zo doorgaat, laat ik haar echt niet meer alleen hoor. Ookal moet ze dan mee op tour.' 'We moeten hier Harry bij halen.'
Niall staat op en loopt even later terug met een slaperige Harry. Liam legt alles uit aan hem.
Ik zie dat Harry zijn spieren aanspant. Dat betekend niet veel goeds. 'Jongens, laten we Y/N wakker maken. Ze moet dit weten.' besluit Louis. Ik knik en kijk naar haar die vredig ligt te slapen tegen me buik aan. Zachtjes maak ik haar met tegenzin wakker. Langzaam opent ze haar ogen. Haar ogen staan gelijk wijd open als ze onze boze gezichten ziet.
'Huh? Wat is er?'

P.O.V Y/N

Vredig zat ik te slapen totdat er een zachte, warme hand me wang streelt. Langzaam open ik me ogen.
Ik schrik als ik vijf bezorgde gezichten zie.
'Huh? Wat is er?'
De jongens sturen verschillende blikken naar Zayn. Vragend kijk ik ze aan. Ik kijk omhoog naar Zayn zijn gezicht, omdat ik met me hoofd nog op zijn schoot lag.
'Um, er belde net iemand op je telefoon,' begint Zayn. Ik zie dat hij er moeite mee heeft om het te zeggen. 'en diegene zei dat zij wraak op je ging nemen etc.' Meteen weet ik waar hij over praat. Mijn hartslag gaat gelijk omhoog en de jongens merken het blijkbaar want ze schrikken.

• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu