Hoofdstuk 25

32 3 0
                                    

P.O.V Y/N

- Die avond-

Uit het niets word ik wakker en merk dat de kamer leeg is. Waar zijn de jongens nou weer heen getoverd? Ik sta op en loop zoekend de kamer uit. Algauw hoor ik muziek uit de tweede deur links komen. Me mond valt open als ik Zayn hoor zingen. 'Damn.' fluister ik. Ik plak me lichaam letterlijk tegen de deur aan. De hoge noten van Liam gaan nu vloeiend me oren binnen wat een prachtig geluid oplevert. Na de hoge noten van Liam gaan ze samen 'No Control' zingen wat heel mooi klinkt. Vol bewondering luister ik verder. Ik heb ze nog nooit live horen zingen op deze manier.  Ja, op YouTube dan, maar dat blijft natuurlijk anders. Ze zijn echt super goed.

Even later hoor ik niks meer behalve wat gelach. Op het moment dat ik voetstappen hoor, sprint ik naar de woonkamer. Ik plaats mezelf op de bank en probeer zo ongelovig te doen.

'Hey babe.' zegt Niall terwijl hij zijn armen om me heen slaat vanachter. Ik smelt weg op de manier hoe hij me babe noemt.

'Hello handsome.' grinnik ik. Ineens komen de rest van de groep ineens de kamer binnen verschijnen. 'Y/N, over twee weken gaan we alweer op tour.' zegt Liam. 'Oh, fijn. Dan kunnen jullie je fans weer ontmoeten.' zeg ik glimlachend. 'Ja klopt. De fans zijn geweldig.' mengt Zayn trots in het gesprek. 'Ik heb er echt weer zin in. Dan kunnen we de guys van 5SOS ook weer zien.' zegt Niall. Pff, dan ben ik gelukkig ook ver weg van Brittany en David.

- Tijdsprong van 2 dagen voordat ze op tour gaan -

Het is bijna weer zo ver. De jongens gaan over 2 dagen op tour. Iedereen is op dit moment druk bezig met het regelen van dingen voor de tour. Simon en ik waren nog een aantal keer rond de tafel gekomen om te overleggen hoe alles als volgt gaat. Zelf vind ik het super spannend omdat ze hadden gevraagd of ik een aantal voorprogramma's wou gaan doen. In de eerste instantie twijfelde ik super erg. Want wat nou als de fans me niet leuk vinden en het verpest? Maar na veel aanmoediging van Niall en de rest heb ik uiteindelijk ja gezegd. Voordat ze me gevraagd hadden, was ik al bezig met een nummer speciaal voor hun. Vandaag heb ik het nummer afgerond en was van plan om dat nummer als slot te doen als ik het voorprogramma doe. De guys zijn super enthousiast en blij dat ze weer op tour gaan. Wat ik enigszins natuurlijk begrijp.

'Guys, ik ga even een stukje wandelen!' roep ik door het huis heen. 'Wacht, ik ga met je mee.' roept Niall vanaf zijn slaapkamer. Hij stormt de trap af en pakt me hand vast. Oh ja, Niall had onze relatie bekend gemaakt. In het begin waren de fans niet positief over onze relatie, maar nu zijn de meeste al wel weer bijgetrokken. Ik probeerde me niet veel van de haat aan te trekken, maar het was alsnog lastig om ineens zoveel haat over je heen te krijgen. We trekken onze jassen aan en lopen naar buiten toe. Ik merk dat Niall stevig me hand vasthoud en ook niet van plan was om me los te laten. Inmiddels zit Niall vrolijk te praten over wat ze allemaal gaan doen als ze op tour zijn.

P.O.V Niall

Ik zit vrolijk te vertellen over hoeveel zin ik heb om weer op tour te gaan. Y/N en ik lopen langs een parkje. Ik weet niet waarom, maar ineens heb ik het gevoel dat we achtervolgd worden. Hm, misschien is het wel een fan of iemand van de paparazzi. Dat kan ook nog. 'Waar denk je aan?' hoor ik Y/N zeggen uit het niets. Oops, ik was dus blijkbaar gestopt met praten. 'Oh, niks bijzonders.' Op de manier hoe ze me aankijkt kan ik merken dat ze me niet gelooft. 'Niall, ik ben niet stom.' zegt ze koppig. 'Oké oké. Ik heb het gevoel dat we worden achtervolgd. Maar waarschijnlijk is het gewoon een fan op paparazzi.' antwoord ik. Vanuit me ooghoeken zie ik dat ze knikt en satisfied is met me antwoord. We lopen perrongeluk een doodlopend steegje in. Ik kan Y/N horen grinniken.

Vanuit het niets horen we geklap achter ons. Geschrokken draaien we ons om. Fuck, Brittany staat daar samen met David. Gelijk voel ik dat Y/N begin te shaken en achter me verschuilt. 'Fijn om jou ook weer eens te zien, Niall.' grijnst Brittany. 'Wat moet je van haar, Brittany?' zeg ik woest. 'Nou, we moeten nog wat afhandelen sindsdien ze gered werd de vorige keer.' antwoord David. Ineens verzamelen een aantal mannen zich bij hun twee. Nee, nee. Ze blijven met hun gore tengels van Y/N af! Brittany seint door middel van een knikje naar de mannen dat hun naar voren moeten lopen. We kunnen geen kant op. Ik hou haar stevig vast. Een man pakt mij vast en probeert mij van Y/N weg te halen terwijl een andere man haar vastpakt. Ik probeer me zo veel mogelijk te verzetten, maar uiteindelijk raken onze handen uit elkaar.

'Laat Niall met rust. Hij heeft hier niks mee te maken!' roept Y/N wanneer ik een stoot in me gezicht krijg. Maar daar blijft het niet bij. De man geeft me een stoot in me maag waardoor ik op me knieën val. 'Nee! Laat hem verdomme met rust!' smeekt ze. Ik vind de kracht om weer op te staan gelijk weer terug wanneer ik zie dat ze haar het steegje mee uit sleuren. De man die me vasthield laat me los en loopt weg. 'Niall, I love you so much.' hoor ik Y/N nog schreeuwen voordat ze in een busje word geduwd.

Nee, ik ben haar kwijt. Ik ben Y/N alweer kwijt...

• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu