Chapter Seven- All Alone

2.9K 181 260
                                    

        Bu hikayenin orjinal dili İngilizcedir ve bütün hakları secretninjas 'a aittir.

Kahvaltı garipti. Bilerek içeriye oturmuştum, boşu boşuna diğerlerinden kaçmaya çalışıyordum. Beni bulmuşlardı, üşüdüğüm için burada olduğumu düşünüyorlardı. Konuşulanları dinlemeyerek yemek dolu tabağımı ittim. Şey... Newt'in benimle mutlu olmadığını biliyordum. İyi davranıyordu, tamamen iyiydi.

İyi olup olmadığımı bile sormuştu, yüzümün asık olduğunu söylemişti.

Oysaki gözleri farklı bir hikâyeyi anlatıyordu. Üzgün... görünüyorlardı. Sinirli. Kızgın. Ben de ona eşlik ettim, herkesin önünde arkadaşça davrandım.

"Her neyse, son zamanlarda yeni rüyalar gördün mü?" dedi Newt yüksek sesle.

Yukarı, ona doğru baktım.

"Oh, ne? Birbirimizle her şeyi paylaştığımız bir grup arkadaş olduğumuzu düşünmüştüm. Bilirsin, anılar, düşünceler, duygular." diye devam etti somurtarak.

"Ha?" Minho öksürdü.

"Biliyorsun, anımız. Oh, onlara daha rüyaların hakkında her şeyi anlatmadın mı? Demek istediğim, anılar?" dedi Newt başını yana eğerken.

Alby bana sorgulayan bir bakış attı.

"Yani yapmıyor muyuz? Her şeyi birbirimizle paylaşmıyor muyuz? Oh, öyle yaptığımızı düşünmüştüm. Onlara anıyı anlattıktan sonra, bilirsin, aynı zamanda benim de anımdı." dedi gelişigüzel, ardından su bardağını ağzına götürdü.

"Neler oluyor? Biri bana anlatabilir mi?" diye sordu Minho, ikimize bakarak, gözlerinin arkaya ve öne doğru titrediğine yemin edebilirdim.

"Hadi ama." Alby mırıldandı.

"Newt. Özür diledim! Böyle tepki vereceğini düşünmemiştim." diye aniden bağırarak ayağa kalktım.

Etraf sessizleşti, bazı Kayranlıların şaşkın bakışları bize çevrilmişti.

"Biraz anlayışlı olup ilk önce bana sormak hakkında düşünebilirdin! Biliyorsun, sadece senin anın değil!" O da ayağa kalktı, ellerini masaya vurdu.

İkimizin de avuç içleri masada, birbirimizin gözlerinin içine bakarak biraz durduk.

"Lülekafa." diye hırladım.

"Çıkıntı."

"Yalaka!*"

*Ass-licker: Dalkavuk; kendisine çıkar sağlayacak olanlara aşırı bir saygı ve hayranlık göstererek yaranmak isteyen kimse. Kısaca bir tek kendi çıkarları için uğraşan.

"Ne?.. Tava'nın sevgilisi!"

"Salak çıkıntı!"

"Lüle yüzlü!"

Sonunda Alby ayağa kalkarak ikimizi birbirimizden ayırdı.

"Hepimiz Yaratıcılara bunun fiziksel aşamaya gelmediği için teşekkür ederiz. Newt, anlatmak ister miydin?" diye gürledi, Lider moduna dönmüştü.

"Haine sor." diye homurdandı.

Son zamanlarda milyonuncu kez yaptığım şeyi yaparak arkamı döndüm ve yürüdüm.

"Hiç hoş değildi, adamım." diyen Minho'nun mırıltısını duydum.

İnşaatçıların bölgesine doğru hızlandım, otomatik olarak görevimin başına geçtim. Onun mezarı için bir kalp şekli oyarken, her şeyin mükemmel olduğundan emin oldum, arada sırada bıçağımın ucunu sivrilttim.

Mystery Girl ( THE MAZE RUNNER FANFIC) [Turkish Translation]Where stories live. Discover now