SPECIAL CHAPTER-Interviews With Characters

926 67 34
                                    

            Bu hikayenin orjinal dili İngilizcedir ve bütün hakları secretninjas 'a aittir.

SPECIAL CHAPTER-Interviews With Characters


Kayranlılar küçük, bembeyaz bir odada uyandı.

"Neler oluyor be-" diye mırıldandı Zoe, başını ovalarken.

"Şşşt! Senin için birkaç sorum var, başka bir odaya geçip sorulara cevap vereceksin. Sakin ol, diğerleri cevaplarını öğrenmeyecekler. İşimiz bittiğinde bunların hepsini unutmuş bir şekilde Kayran'da uyanacaksın."


--


Newt ve Sophie'ye soru: Birbiriniz hakkında ne düşünüyorsunuz?

Newt: "Sophie biraz fazla... dramatik. Fazla gürültücü. Onun hakkında pek bir şey bilmiyorum, kısa bir süre oldu tanışalı. Fakat inatçı biri olduğunu ve kolayca kavga çıkarabildiğini biliyorum. Diğer Mıntıkalılara kötü davranmasına rağmen bana sorarsanız aslında iyi bir kalbi var." *ortamdaki tuhaflığı hissederek ellerini saçlarından geçirir*

Sophie: *esner gibi yapar, gözlerini devirir*

"Yakışıklı çocuk. Nazik biri. Zoe'nin neden bu çocuğa bu kadar takık olduğunu anlamıyorum. Newt'e yaklaşmaya çalışıyorum ki onu parmağımın ucunda oynatabileyim. Veronica salağı ne yapmaya çalıştığımı anlamış gibi, o yüzden plan işe yarayacak mı bilmiyorum. ona duygusal olarak bir şey hissettiğim falan yok... Benim canım sadece Zoe'yi sinir etmek istiyor. Kim istemez bunu? O Bayan Harikalar Harikası çünkü."


Claudie'ye soru: Zoe'ye karşı neler hissediyorsun?

Claudie: *kızarır*

"H-Hey! Bunu sormaya hakkınız yok!"

"Aslında, var," diyerek güldü İSYAN çalışanları.

"Ş-Şey, Zoe benim için özel biri. İnatçı biri. Kaba biri gibi gözükse de aslında herkes hakkında düşünen biri. Biraz dağınık bir kişiliğe sahip. Bana bazen arkadaşmışız gibi, bazen sevgiliymişiz gibi, bazen de kardeşmişiz gibi davranıyor. Bundan sonra bana nasıl davranacağını hiç kestiremiyorum. Fazla bağlanmak istemiyorum, demek istediğim, sağı solu belli değil onun. Şimdi ne yapacağını kim bilebilir? Eğer fazla bağlanırsam ona daha da yaklaşmaya çalışacağım ve bu kötü bir şey. Zoe'ye aşık olmak kendi ölüm fermanınızı yazmak gibi bir şey fakat bu kaçınılmaz bir şey ve ben bunun olmasını istiyorum." *bakışlarını ellerine çevirir* "Sadece beni fark etmesini diliyorum. Şu anda beni sadece arkadaşı olarak gördüğünü sanıyorum. Zoe... şeker gibi. Şekeri yediğinizde mutlu olursunuz, rahat hissedersiniz ama yemediğiniz zamanlar normal hissedersiniz... fazla normal hissedersiniz. Şekeri bir kere yediğinizde bir daha istersiniz, daha fazla istersiniz, bu isteğin sonu gelmez. Ve o şeker yanınızda olduğunda da tek istediğiniz o olur."


Kitabın yazarı @secretninjas'a soru: Zoe yürüyebilecek mi?

@secretninjas: "Hey millet!" *ellerini sallar*

"Öyle şipşak olacak bir şey değil bu! Ama bir şekilde olacak."


Sophie'ye soru: Kayran'daki herkes hakkında ne düşünüyorsun?

Sophie: *gözlerini devirir, tekrardan*

"Tamam, başlayalım bakalım. Newt'in yakışıklı olduğunu ve ona karşı duygusal bir şey hissetmediğimi önceden söyledim zaten, onunla olan tek işim Zoe'yi kızdırmak. Zoe çok sinir bozucu. O Bayan Harikalar Harikası'nda benim istediğim her şey var ve bunun hakkında çok imtiyazlı davranıyor. Doğru dürüst arkadaşları var, onu seven birisi var- hatta iki kişi var. Kelly ise kızgın olmadığı sürece iyi. Kaba davranışlı, bu benim için sorun değil ama benimle kavga çıkartamaya çalışırsa ben de kavgamı ederim. Yaşı umurumda bile değil. Veronica aşırı tutucu biri. Zoe'yle sözde en yakın arkadaşlar. Yani, evet, onu koruyor fakat sırf Zoe'nin ona emir vermesi için ayaklarına bile kapanabilir. Bir ara benimle kavga etmeye çalıştı ve sanırım o kazandı ama yeteri kadar zamanımız olsaydı onu bir güzel döverdim. Zack'in Kelly'le yaşıt olduğunu düşünüyorum, onun hakkında pek bir şey bilmiyorum. Claudie düzgün biri, aslında Newt yerine ona sataşacaktım, Zoe'yi kızdırmak için. Belki ikisine de sataşabilirdim ama Claudie bu tuzağa düşmeyecek kadar akıllı biri, hemen anlardı. Şirin çocuk ama tipim değil. Alby sürekli bir şeyleri şikayet ediyor ve emir veriyor, korkutucu biri. Sanki babası bir Izdırap Verenle ilişkiye girmiş de, o da yarı insan olarak doğmuş. Gally'de bir sorun yok fakat şeytanın kaşlarına sahip. Kimden almış o kaşları? Zavallı genler. Ebony, Ada ve Issy, bu üçlü pek konuşmuyor ve beim minyonlarım gibiler. Onlarla bir sorunum yok, zaten kendi başlarına takılıyorlar. Minho ise gerizekalının teki. Davranışlarına dikkat etsin, kimin daha diva olduğunu ortaya çıkarırım belki."


Minho'ya soru: Fazla diva olduğunun farkında mısın yoksa aslında Yoda'nın Asyalı versiyonu musun? Aslında zeki, kısa ve harika olan?

Minho: *garip bir yüz ifadesiyle tek kaşını kaldırır*

"Yoda'nın ne olduğunu bilmiyorum. Bir çeşit yemek mi? Tava'ya tarifini verin de yapsın bari, merak ettim. Şaka yapıyorum, canım, şaka. Evet, bana diva diyebilirsiniz. Kimse benim kadar diva değildir. Belki Kelly dışında... Bir de Veronica. Aman canım, neyse. Ben buranın diva kralıyım. Size katılıyorum, ben de zeki ve harika olduğumu düşünüyorum fakat 'kısa' konusunda biraz konuşmamız gerek..."


Gally'e soru: Hiç Labirent'in üstüne çıkmak için kocaman bir merdiven inşa etmeyi düşündünüz mü? Sonra da Labirent'in duvarları arasına köprüler yapar öyle geçerdiniz. Izdırap Verenleri de sopalarla aşağı iterdiniz, olur biterdi işte.

Gally: "Güzel soru. Şöyle diyelim, o kocaman merdiveni yapmak için eşyaları nereden bulacağız? Köprüleri nasıl tutturacağız? Sizce Yaratıcılar buna izin verir mi, biraz mantıklı olun. Izdırap Verenleri ittirsek bile daha fazlası gelir. Türlü türlü işler çevirir bu Yaratıcılar."


Kelly'e soru: Nasıl Queen B kadar diva olabiliyorsun?

Kelly: *sırıtır*

"Queen B'nin kim olduğunu bilmiyorum. Fakat şunu söyleyebilirim ki, istihza benim ikinci dilim."


Newt'e soru: Zoe'yi öpecek misin artık?

Newt: *kızarır*

"Teknik olarak onu çoktan öptüm ama o zaman öpmek için öpmemiştim. Normal bir şekilde diyorsanız eğer... Bilmiyorum. bana karşı tam olarak ne hissettiğini bilmiyorum. Sanırım zamanı geldiğinde..."

"Yani ne zaman?" diye sordu röportajcı.

"Zamanı geldiğinde dedim ya!"


Merhabalar! Bu özel bölümde sorulan sorular zamanında orijinal hikayenin okurlarından gelmişti. Aslında bölümün adı 'Christmas Special' dı. Evet aslında yılbaşı içindi fakat çevirmeniniz *öhöm öhömneçevirmenama öhöm!* yılbaşına yetiştiremedi bunu. ._. .-. *özür dilerim*

Mystery Girl ( THE MAZE RUNNER FANFIC) [Turkish Translation]Where stories live. Discover now