16. Nie je nič horšie ako odmietnutá ženská

2.1K 128 2
                                    

Cítila som ako jeho ruka jemne prechádza po mojom chrbte pričom som si slastne povzdychla. Čelo som si oprela o jeho bradu a užívala si posledné minúty s ním. Znova som sa s ním musela rozlúčiť. Znova som ho musela nechať ísť hoci som vedela, že bez neho nie som nikto.

„Nechoď," šepla som úpenlivo pretože iba tá predstava, že odo mňa odchádza domov, za svojou ženou ma ubíjala.

„Musím láska," vydýchol mi do vlasoch.

„Nie je to fér," zamračila som sa a zreteľne si uvedomovala ako má táto láska postupne ničí. Doslova ma zožierala zaživa a nenechala ma ani vydýchnuť. Bolo to bláznivé, dobrodružné, zakázané no aj napriek tomu pre mňa reálne.

„Viem," pobozkal ma na čelo a donútil ma pozrieť sa na neho. „Nikdy by som si nebol pomyslel, že mi mladé dievča ako ty prevráti celý môj život hore nohami," pousmial sa na mňa a ja som cítila ako sa znova a znova zamilovávam do jeho úsmevu.

„A ja by som si nikdy nepomyslela, že sa zapletiem so ženatým mužom."

„Milujem ťa Sam," vydýchol a nahol sa ku mne pričom si jemne obtrel pery o tie moje.

„Samantha!" vyrušil nás ten najotravnejší hlas na svete a ja som od ľaku až podskočila. „Toto nemôžeš myslieť vážne?!" nahnevane ma pohľadom prerýval pričom znechutene krútil hlavou.

„Kto je to ukričané decko?" zašomral Sebastián, ktorý si ma okamžite pritiahol bližšie k sebe.

„Harold vypadni domov!" zavrčala som na neho zlostne.

„Bez teba nikam nepôjdem," prikročil k nám.

„To je tvoj malý bráška?" pozrel sa na mňa Sebastián.

„Som jej kamarát," hrdo vyhlásil a postavil sa oproti nemu a mne to pripadalo akoby si chcel práve niečo dokázať.

„Nehovorila si mi o svojej úchylke kamarátiť sa s deťmi," pobavene poznamenal.

„Ešte jedno také slovo a prisahám, že...!" vyskočil na neho Harry, no to som už zakročila a postavila sa medzi nich.

„Ty sklapni!" zvrieskla som na neho a následne som sa otočila ku Sebastiánovi, ktorému cukali kútiky úst. „A ty prepáč," pretočila som očami. „Je to brat Gemmy."

„Aaa ten malý zasran, ktorý za vami všade dolieza?" opýtal sa ma a ja som neisto prikývla pretože som nechcela ešte viac ponížiť Harryho. „V tom prípade už pôjdem aby som náhodou nedostal nakladačku," smial sa na jeho úkor ďalej a pred odchodom ma ešte pobozkal.

„Nenávidím ho," zahromžil Harry za mojím chrbtom kým ja som pohľadom ešte stále visela na Sebastiánovi, ktorý prechádzal ulicou.

„Môžeš s tým prestať?" nakoniec keď sa mi stratil z pohľadu som sa otočila k Harrymu, ktorý zvieral silno päste blízko pri tele. „Chodím s ním."

„Je ženatý a ty si kvôli nemu plakala Sam," pripomenul mi situáciu z pred týždňa kedy ma stretol ako uplakaná vystupujem z autobusu.

„A čo teba do toho?" nechápala som prečo sa tak stará aj keď si to neželám.

„Žiaden chlap si nezaslúži tvoje slzy," šepol neisto na čo som sa nezdržala a vyprskla do hlasného smiechu. Naozaj som sa snažila držať, no nedalo sa tak. Bol ešte tak naivný a hlúpy.

XXX

Stála som pred zrkadlom a obzerala na sebe šaty, ktoré som chcela mať na Nový rok. Boli krátke s voľnou sukňou a na ramienka pričom boli fialkastej farby. Práve som premýšľala ako si upravím vlasy keď mi do izby vtrhla Gemma, ktorú ani po pár dní neprešlo nadšenie z nášho výletu, ktorý nás o pár dní čakal.

No Control ( FF Harry Styles )Where stories live. Discover now